Νέα

Οι τρεις καλύτερες Ελληνίδες πορνοστάρ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RT103
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bilakoss

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
6
Πόντοι
0
Μαρία Αλεξάνδρου
Έλλη/ vicky sol
Φαίδρα

Τα 2 κριτήρια μου είναι να είναι καθαρά Ελληνίδα και να έχει παίξει τουλάχιστον σε 4 ταινίες

nikolasgrr

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2023
Like
6
Πόντοι
0
1) Νικολετα Ρωμανου
2) μια με μάσκα απ την Ρόδο π ήταν ασπρουλιάρα ( σιρινα ) δν ξέρω το όνομα της’
3) κ η Νεφελί με τις καινούριες ζάρες της

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
3.022
Πόντοι
456
Μαρία Αλεξάνδρου
Έλλη/ vicky sol
Φαίδρα

Τα 2 κριτήρια μου είναι να είναι καθαρά Ελληνίδα και να έχει παίξει τουλάχιστον σε 4 ταινίες
Αρκετά αστείο. Αν αναλογιστείς πως η Φαίδρα, είναι καθαρά Αλβανίδα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
203
Πόντοι
66
Από ομορφιά σίγουρα Τζούλια και επιλαχούσα η άλλη στην εκδίκηση της εστεμμένης, που παραδόξως την ιδρώνει την φανέλα

Σαν σκυλί η Έλλη Παυλίδη (Vicky Sol), που ήδη από την πρώτη σκηνή της (next top model) της κάνουν τον κωλο γαρύφαλο με επιλαχουσες την Άρτεμις και την Κάτια

Σαν προσωπικές καύλες Χριστίνα Ρουσσάκη (όταν είχε καστανοκόκκινα μαλλιά και φυσικό στήθος) και Δήμητρα

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
20.398
Πόντοι
11.645
Εκτός απ'την Κρίστυ (Νο1) και την Βίκυ Σολ (Νο2) [με βάση τα προσωπικά μου γούστα το classification είναι αντίστροφο... αλλά με βάση τις παραγωγές, το να παίξεις Dorcel & Blacked δεν είναι λίγο....] ... δεν υπάρχουν άλλες πορνοσταρ!!
Αρπαχτές έκαναν οι περισσότερες, βίζιτες ήταν πάρα πολλές που ειπαν ας κάνω κι αυτο....

Τι συζητάμε? Για ποιές Ελληνίδες πορνοσταρ???????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ίσως ξεχνάω κάποια...συγχωρείστε με!! :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Xaramofais

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
9.826
Πόντοι
1.056
Εκτός απ'την Κρίστυ (Νο1) και την Βίκυ Σολ (Νο2) αλλά με βάση τα προσωπικά μου γούστα το classification είναι αντίστροφο... αλλά με βάση τις παραγωγές, το να παίξεις Dorcel & Blacked δεν είναι λίγο....δεν υπάρχουν άλλες πορνοσταρ!!
Αρπαχτές έκαναν οι περισσότερες, βίζιτες ήταν πάρα πολλές που ειπαν ας κάνω κι αυτο....

Τι κλας :think:

xanthiforever

Μέγας
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
40
Like
5.819
Πόντοι
3.985
Εκτός απ'την Κρίστυ (Νο1) και την Βίκυ Σολ (Νο2) αλλά με βάση τα προσωπικά μου γούστα το classification είναι αντίστροφο... αλλά με βάση τις παραγωγές, το να παίξεις Dorcel & Blacked δεν είναι λίγο....δεν υπάρχουν άλλες πορνοσταρ!!

Οι Ελληνοαμερικανίδες Sasha Grey και Nicole Aniston και οι καινούριες Αmanda Trivizas και Kaitlyn Katsaros ( στα χνάρια της Vicky Sol :wink: ) γιατί δεν μετράνε; :hi:Για τις υπόλοιπες wannabe πορνοσταρς θα συμφωνήσω.

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
20.398
Πόντοι
11.645
Οι Ελληνοαμερικανίδες Sasha Grey και Nicole Aniston και οι καινούριες Αmanda Trivizas και Kaitlyn Katsaros ( στα χνάρια της Vicky Sol :wink: ) γιατί δεν μετράνε; :hi:Για τις υπόλοιπες wannabe πορνοσταρς θα συμφωνήσω.
Η Nicole ελληνίδα?????? :O Θεάρα...

Ρε φίλε, ντάξει...δεν διαφώνω! Αλλά αυτές είναι αμερικανίδες με ελληνική καταγωγή...δεν τις βάζω στην εξίσωση αλλά οκ!
Το ακούω...

:hi:

xanthiforever

Μέγας
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
40
Like
5.819
Πόντοι
3.985
Η Nicole ελληνίδα?????? :O Θεάρα...

Ρε φίλε, ντάξει...δεν διαφώνω! Αλλά αυτές είναι αμερικανίδες με ελληνική καταγωγή...δεν τις βάζω στην εξίσωση αλλά οκ!
Το ακούω...

:hi:
Καλά ντόπιες με καριέρα μόνο christy kai vicky. :hi:

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
20.398
Πόντοι