- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
Νατηνα μία...
red light armyΝατηνα μία...
Νατηνα μία...
Πάθος για τη γυναίκα, εντελώς φιλικά, για να δείς πόσο ασχετοάσχετος είσαι,
δές τον παρακάτω σύνδεσμο:
και εάν βαργιέσαι να πάς στον παραθέτω κιόλας:
Φίλoi enforcer και doriti,το έχουμε αναλύσει παρα πολλές φορές.Τα τσιράκια των Αμερικάνων στην περιοχή ειναι οι Τούρκοι.Οι οποίοι ευκαιρία ψάχνουν να συσπειρώνουν το λαό τους αποπροσανατολίζοντάς τον από τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ εσωτερικά τους προβλήματα.Να συνεχίσω???Γιατί το λες αυτό;
Να συνεχίσω???
το κακο ναυαρχε ειναι οτι και εμεις θα θελαμε να ειμαστε τα τσιρακια των αμερικανων και στηνουμε κωλο διαρκως αλλα ουτε για αυτο δεν ειμαστε αξιοιΦίλoi enforcer και doriti,το έχουμε αναλύσει παρα πολλές φορές.Τα τσιράκια των Αμερικάνων στην περιοχή ειναι οι Τούρκοι.Οι οποίοι ευκαιρία ψάχνουν να συσπειρώνουν το λαό τους αποπροσανατολίζοντάς τον από τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ εσωτερικά τους προβλήματα.Να συνεχίσω???
Μόνο που εμείς δεν έχουμε -ακόμα-κοσμικό καθεστώς και ο λαός διακατέχεται στη συντριπτική πλειοψηφία του από ακρατο αντιαμερικανισμό.Και φυσικά όπως λες οι παραβιάσεις γίνονται ενθεν κακείθεν.Α,και όταν αναφέρεστε στην Τουρκία να τη λογαριάζετε σαν μια Χώρα η οποία εκτείνεται στα Μικρασιατικά Παράλια και στην Κωνσταντινούπολη.Η ενδοχώρα της αποτελείται από ενα κράμα φυλών και είναι απολίτιστοι και αγράμματοι.Ο HotScorpios θα σας βεβαιώσει τα παραπάνω από γεωπολιτικής πλευράς καθώς και τα περι μιας Χώρας "μπουνιας" στο υπογάστριο των Ρώσων.Εξού και το διαρκές σιγοντάρισμα των Αμερικάνων....Πάντως ο Καραμανλής ανοιξε περίεργο παιχνίδι,με αμερικανοτραφή ΥΠΕΞ και Ρωσικές αβάντες!Δεν ξέρω κατά πόσον θα του/μας βγει σε καλό αυτό...το κακο ναυαρχε ειναι οτι και εμεις θα θελαμε να ειμαστε τα τσιρακια των αμερικανων και στηνουμε κωλο διαρκως αλλα ουτε για αυτο δεν ειμαστε αξιοι
επισης εχουμε και εμεις πολυ σοβαρα προβληματα και θελουν να μας αποπροσανατολισουν οι κυβερνωντες
εξαλλου η προπαγανδα που τρωμε εδω ειναι παρομοια με αυτη που τρωνε οι γειτονες
οι κακοι ελληνες ειμαστε που παραμονευουμε να μπουμε στην τουρκια και επισης καθημερινα κανουμε τις παραβιασεις μας και εμεις
μια από τις προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού:
"Όταν θά ιδήτε τό χιλιάρμενο στά ελληνικά ύδατα, τότε θά λυθή τό ζήτημα τής Πόλης"
...μουάχαχαχα...
την πιστεύεις αυτη την προφητεία;; (δεν ειρωνεύομαι σοβαρα σου μιλάω)
Τώρα γενικά οι προφητείες αφορούν την 'πίστη' του καθενός, πάντως αυτά που γράφει
η Αποκάλυψη του Ιωάννη για το 'σφράγισμα' τα πιστέυω γιατί απλά ήδη έχουν γίνει,
και ηλεκτρονικό υποδόρειο τσιπάκι-τατότητα έχει βγεί και πωλείται και ένα σωρό σχετικές
τεχνολογίες ήδη σε μαζική παραγωγή. Π.χ. αν αγοράσεις ένα PC Notebook Toshiba έχει
λογισμικό Face Recognition και μπαίνεις μέσα στα Windows απλά κοιτώντας την ενσωματωμένη
κάμερα πάνω στην οθόνη του Notebook. Σε αυτήν την περίπτωση το 'σφράγισμα' δεν έχει κάν
φυσικά χαρακτηριστικά αλλά μόνο την 'πληροφορία' των βιομετρικών χαρακτηριστικών του
προσώπου σου. Εγώ στο δικό μου PC έχω εγκαταστήσει σχετικό πρόγραμμα που είναι και δωρεάν
μάλιστα και μπαίνω στα Windows κοιτώντας την κάμερα γιατί βαργιέμαι να πληκτρολογώ....χεχεχε