- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.333
- Πόντοι
- 42.697
ε ρε εκπομπές που εχει να κάνει ο Λιακόπουλος!
θα τριβει τα χερια τουε ρε εκπομπές που εχει να κάνει ο Λιακόπουλος!
απλά οι ρουσσόπουλοι θέλουν να αλλαξουν την αντζέντα στο μόνο καλό που έκανε ο ακαταλληλότερος τα τελευταία 5 χρόνια......
H απλά κάνουν αντίποινα σε κάποιους...
Και γιατι να αλλάξει η ατζέντα περσόνα;
Πως αλλάζει τα πράγματα το συγκεκριμένο γεγονός;
Πω πω πρεπει να φτιαξουμε σενάρια - αλλα ειμαι πολύ κουρασμένος να το κάνω τωρα
CIVIL111 - σόρυ ρε φιλαρακι αλλα δε μπορουμε να φέρουμε το ιντερνετ στο σαιτ. Οποιος θέλει να βρει ψάχνει. Το θέμα δεν ειναι να γίνουν ασκησεις copy paste αλλα ουτε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του καραβιου έχουν σχέση με το θέμα.
Προσωπικα με ενδιαφέρουν γνώμες, οχι έτοιμο υλικό που μπορει να βρει ο καθενας.
σε ποιούς;
Aν υποθέσουμε ότι του Δάμαλου (που έλεγε η Συγχωρεμένη) του κάνανε πολλά για τους Αγωγούς και το Λιμάνι,
έχει και αυτός άσσους στο μανίκι...
...ΧΥΝΩΩΩ !!!
CIVIL111 δεν εχω τίποτε προσωπικό μαζί σου. Ναι, οι πληροφορίες που βάζεις ειναι σχετικές. Θα με ενδιέφερε ομως πολύ και η γνώμη σου.
Επι του θέματος - Μεταφορά φυσικού αερίου στην Ευρώπη παρακάμπτοντας την Ουκρανία εξετάζει η Μόσχα (πηγή in.gr)
Σίγουρα ΔΕΝ ειναι τυχαίο το όλο σκηνικό. Αναρωτιέμαι αν ειμαστε σε θέση να το διαχειριστούμε. Δεν ειναι δύσκολο να γινει μαλακεία (ή κάποια πολύ έξυπνη κινηση απο τους Τουρκους) και να βρεθούμε προ δυσαρεστης εκπληξεως
ρε δε βάζει μυαλό ποτέ ο μαλάκας ο Ελληνας
Μολις περιέγραψες το συγκεκριμένο μέλος
CIVIL111 δεν εχω τίποτε προσωπικό μαζί σου. Ναι, οι πληροφορίες που βάζεις ειναι σχετικές. Θα με ενδιέφερε ομως πολύ και η γνώμη σου.
Επι του θέματος - Μεταφορά φυσικού αερίου στην Ευρώπη παρακάμπτοντας την Ουκρανία εξετάζει η Μόσχα (πηγή in.gr)
Σίγουρα ΔΕΝ ειναι τυχαίο το όλο σκηνικό. Αναρωτιέμαι αν ειμαστε σε θέση να το διαχειριστούμε. Δεν ειναι δύσκολο να γινει μαλακεία (ή κάποια πολύ έξυπνη κινηση απο τους Τουρκους) και να βρεθούμε προ δυσαρεστης εκπληξεως
η ελλαδα αυτη τη στιγμη ειναι σε μια ΠΟΛΥ δυσκολη θεση ,οι πολιτικοι μας ειναι σε βαθυ υπνο ....