Νέα

Οι Ρώσοι στο Αιγαίο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 663
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697
ε ρε εκπομπές που εχει να κάνει ο Λιακόπουλος!  :2funny:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Και γιατι να αλλάξει η ατζέντα περσόνα;

Πως αλλάζει τα πράγματα το συγκεκριμένο γεγονός;

Πω πω πρεπει να φτιαξουμε σενάρια - αλλα ειμαι πολύ κουρασμένος να το κάνω τωρα

CIVIL111 - σόρυ ρε φιλαρακι αλλα δε μπορουμε να φέρουμε το ιντερνετ στο σαιτ. Οποιος θέλει να βρει ψάχνει. Το θέμα δεν ειναι να γίνουν ασκησεις copy paste αλλα ουτε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του καραβιου έχουν σχέση με το θέμα.

Προσωπικα με ενδιαφέρουν γνώμες, οχι έτοιμο υλικό που μπορει να βρει ο καθενας.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
H απλά κάνουν αντίποινα σε κάποιους...

σε ποιούς;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ακου κυβερνητικοί κύκλοι που θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους....
Οδύσσεια καταντήσαμε...
Ποιός σα κυβερνάει;
Ο ΚΑΝΕΝΑΣ......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Πάντως είναι χαρακτηριστική περίπτωση
στην οποία τα ψυχολογικά προλεταριάτα εντός μιας κοινότητας υιοθετούν το "lifestyle" των υπερδυνάμεων για να εναντιωθούν στην Αρχουσα τάξη της κοινότητας τους (Τοynbee)

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Και γιατι να αλλάξει η ατζέντα περσόνα;

Πως αλλάζει τα πράγματα το συγκεκριμένο γεγονός;

Πω πω πρεπει να φτιαξουμε σενάρια - αλλα ειμαι πολύ κουρασμένος να το κάνω τωρα

CIVIL111 - σόρυ ρε φιλαρακι αλλα δε μπορουμε να φέρουμε το ιντερνετ στο σαιτ. Οποιος θέλει να βρει ψάχνει. Το θέμα δεν ειναι να γίνουν ασκησεις copy paste αλλα ουτε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του καραβιου έχουν σχέση με το θέμα.

Προσωπικα με ενδιαφέρουν γνώμες, οχι έτοιμο υλικό που μπορει να βρει ο καθενας.

φιλε μου η γνωμη - αποψη ,βγαινει ΠΑΝΤΑ απο την γνωση-πληροφορηση ενος θεματος και οχι απο ΜΟΝΟ απο τις

κοινωνικες,ιδεολογικες αποψεις - προεκτασεις........

και αν εχεις δει δεν βαζω ΟΛΟ το ιντερντετ εδω,ειναι ΠΟΛΥ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ οι πληροφοριες που βαζω..

το σκηνικο των ρωσων "έσκασε" σημερα δεν το γνωριζαμε απο χθες......

φιλικα

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Aν υποθέσουμε ότι του Δάμαλου (που έλεγε η Συγχωρεμένη) του κάνανε πολλά για τους Αγωγούς και το Λιμάνι,
έχει και αυτός άσσους στο μανίκι...

τους έπαιξε όλους πρωτοχρονιά για να καλύψει το δημόσιο χρέος.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Πω Πώ Πώ !!! ΠΩΣ ΚΑΒΛΩΝΩΩΩ !!! Έτσι να σφίξουν οι Κόλοι !!! είτε αμερικάνικοι
είτε τούρκικοι ... Παρακαλώ τον ...Αλλάχ... Να 'χαζέψουν' τα τουρκάκια και να
βάλουν τίποτα αεροπλανάκια τους να πάνε βόλτα κοντά στο Rusky Battlegroup...μουάχαχαχα,
και να τους τα κάνουνε οι Ρώσοι τα Φ-16 made in Σαχαλίνι ....αχαχαχαχαχα !!!
Έμ καλοκαιρινές 'κάβλες' στην Γεωργία δεν μου θέλανε Εβραίοι και Αμερικάνοι ? ? ?
Μετά θα φταίει ο Βλαδίμηρος άμα τους Γαμήσει Ασάλιωτα ή ο Λιακόπουλος που καθώς
θα πίνει τον ...Φραπέ του με τον Πούτιν ...χοχοχοχο , θα του βάζει ιδέες για το
πώς θα φχαριστηθεί το οθωμανικό σε αμερικανοτουρκικά κολαράκια ? ? ? ...Ε ? Ε ? Ε?

...ΧΥΝΩΩΩ !!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
CIVIL111 δεν εχω τίποτε προσωπικό μαζί σου. Ναι, οι πληροφορίες που βάζεις ειναι σχετικές. Θα με ενδιέφερε ομως πολύ και η γνώμη σου.

Επι του θέματος - Μεταφορά φυσικού αερίου στην Ευρώπη παρακάμπτοντας την Ουκρανία εξετάζει η Μόσχα (πηγή in.gr)

Σίγουρα ΔΕΝ ειναι τυχαίο το όλο σκηνικό. Αναρωτιέμαι αν ειμαστε σε θέση να το διαχειριστούμε. Δεν ειναι δύσκολο να γινει μαλακεία (ή κάποια πολύ έξυπνη κινηση απο τους Τουρκους) και να βρεθούμε προ δυσαρεστης εκπληξεως

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ε, ας μην δίνουμε και μεγαλύτερη σημασία από ότι μπορεί να έχει μία κοινή άσκηση.

Γιατί και με την κοινή άσκηση με την Ισραηλινή αεροπορία έγινε τόσο μπάχαλο (και εδώ μέσα) και τελικά ούτε καμιά επίθεση έγινε στο Ιράν ούτε τίποτε "περίεργο" με τους Τούρκους. Αντίθετα οι Ισραηλινοί χτύπησαν σαν κύριοι την Γάζα.

Ας θυμίσω επίσης ότι οι σχέσεις ΝΑΤΟ - Ρωσίας βρίσκονται σε ύφεση μετά από το επεισόδιο της Γεωργίας.
Και οι Ρώσοι αφενός τήρησαν τα συμφωνηθέντα με την ΕΕ σχετικά με την απόσυρση από τα κατεχόμενα αλλά και στην πρόσφατη σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες δεν τέθηκε καν θέμα ένταξης της Γεωργίας και της Ουκρανίας.

Είπαμε καλές οι φαντασιώσεις, αλλά μερικές φορές μπορεί να παραμένουν φαντασιώσεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
CIVIL111 δεν εχω τίποτε προσωπικό μαζί σου. Ναι, οι πληροφορίες που βάζεις ειναι σχετικές. Θα με ενδιέφερε ομως πολύ και η γνώμη σου.

Επι του θέματος - Μεταφορά φυσικού αερίου στην Ευρώπη παρακάμπτοντας την Ουκρανία εξετάζει η Μόσχα (πηγή in.gr)

Σίγουρα ΔΕΝ ειναι τυχαίο το όλο σκηνικό. Αναρωτιέμαι αν ειμαστε σε θέση να το διαχειριστούμε. Δεν ειναι δύσκολο να γινει μαλακεία (ή κάποια πολύ έξυπνη κινηση απο τους Τουρκους) και να βρεθούμε προ δυσαρεστης εκπληξεως

μα τι λες.....
δυσάρεστη έκπληξη;
ο άλλος έχει αρχίσει και χύνει από τις ασκήσεις....
τα χύσια των Τούρκων που έχει φάει στη μάπα στη Μ. Ασία, την Κύπρο και τα Ιμια ακόμα να στεγνώξουν......

Αυτός εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

να χύσει πρόωρααααααα......

ρε δε βάζει μυαλό ποτέ ο μαλάκας ο Ελληνας......... δεν μπορει να περιμένει ούτε λεπτό.
Πίπα κώλο με το καλημέρα.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μολις περιέγραψες το συγκεκριμένο μέλος

όταν σου έχουν κάνει έναν αιώνα το σουφρέτο σουρωτήρι και μόλις κλάσει ο καίσαρας τρέχεις να την βγάλεις όξω ε... δεν έχω να πω τίποτα περαιτέρω....

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175

για το ολο θεμα φιλε μου θα συνιστουσα σε ολους μας ψυχραιμια,οχι "κραυγες" του στυλ εμπαινε πουτιν,θα τους γαμησουμε κ.λ.π

η ελλαδα αυτη τη στιγμη ειναι σε μια ΠΟΛΥ δυσκολη θεση ,οι πολιτικοι μας ειναι σε βαθυ υπνο ....

μια περνουμε αμερικανες θεσεις ,μια ρωσικες,μια οπου αρπαξει ο κωλος μας ,κατι σαν τυχοδιωκτες θα ελεγα......

και ισως να βρεθουμε συντομα σε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ως λαος και τοτε......

κατα τη γνωμη μου παντως πιστευω πως θα εχουμε ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ εξελιξεις στην χωρα μας....

και αυτο που μου την δινει πιο πολυ ειναι οτι τις αποφασεις τις περνουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ που πραγματικα

δεν ξερω αν τους ενδιαφερει το μελλον της χωρας μας ....  :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom