Νέα

Οι Ρώσοι στο Αιγαίο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 663
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οι νεοταξίτες σαν και του λόγου σου είστε ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ. Λές να ξαναπληρώσουν τους
'αναρχικούς αντιεξουσιαστές' (made in Albania) οι αμερικάνοι να ρίχνουν μολότωφ ? ...χαχαχα

Όσο για τον άλλο σινεμπουρδελιάρη που νομίζει οτι τα τουρκάκια μπορούν να ασχοληθούν μαζί μας
φαίνεται δεν έχει συνειδητοποιήσει οτι έχουν πόλεμο στην νοτιοανατολική τουρκία με τον τοπικό
πληθυσμό των κούρδων. 17 εκατομμύρια κούρδοι που πολλαπλασιάζονται σαν τα κουνέλια μέχρι και μέσα
στην Κωνσταντινούπολη. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να κάνουμε το πρώτο πλήγμα εμείς και θα
σου πώ εγώ μετά για πότε γκρεμίζεται το κεμαλικό κράτος ...μουάχαχαχα
(ήδη τα μάτια μου 'λοκάρουν' νοητά τώρα με SCALP πάνω στις γέφυρες του βοσπόρου και στα
διυλιστήρια της Σμύρνης) ...ΧΥΝΩΩΩ !!!

άμα η μαλακία ήταν επάγγελμα θα είχες γίνει δισεκατομμυριούχος....
Λοιπον γελοίε για να μη λές μαλακιες και σε διαβάζουν παιδάκια, εγώ είχα τ αρχίδια να πάω στα επεισόδια όταν γίνοταν και είδα από κοντά ποιοι τα κανανε... δεν κάθισα σπίτι μου μεταξύ τσόντας και ειδήσεων να κάνω ζαπινγκ.... μην μου πεις, είσαι απο αυτούς τους ηλίθιους που πιστεύουν τους δημοσιογρφίσκους: Τα επεισόδια έφτασαν στην πλατεία κολωνακιου... και στην πραγματικότητα ήταν στην ακαδημίας. Τι να σου πω έλεος

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
δεν είμαστε ανικανοι ούτε περιμένουμε μεσσία....

είμσαστε απλώς μικροί και πρεπει να παίξουμε και το παιχνίδι των ενδιαμέσων αλλά ψυχρά

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
δεν είμαστε ανικανοι ούτε περιμένουμε μεσσία....

είμσαστε απλώς μικροί και πρεπει να παίξουμε και το παιχνίδι των ενδιαμέσων αλλά ψυχρά

Διαφωνώ με την πρώτη πρόταση

Η δευτερη πρόταση ακούγεται πιο πολύ σαν ευσεβής πόθος μιας και αναφέρεται σε κάτι που δεν εχει γίνει ποτέ με επιτυχία απο εμάς. Τουλάχιστον όχι οσο μπορώ να θυμάμαι απο το 70 και μετά. 

Εχοντας υπ' όψιν την ανικανότητα διαχείρισης καταστάσεων της παρουσας πολιτικής ηγεσίας, ελπίζω ειλικρινά να μην έχουμε κανενα παρατράγουδο.

Επισκέπτης
Τελικα αντι να εχουμε επεισοδιο  στο Αιγιο αποφασισατε να κανετε εδω ?  :grin:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Ειλικρινά ελπίζω να μην ειναι ετσι. Ουτε περίπτερα δε λειτουργούν έτσι

Οι Γαλλοι και οι Τουρκοι έχουν σοβαρά προβλήματα μεταξύ τους. Δε βρισκω το λόγο γιατι να έρθουν οι Γαλλοι στο Αιγαιο

Ειναι πολύ κριμα που μια ζωή περιμένουμε ενα μεσσία. Προφανώς ειμαστε ανίκανοι.

Για την ενημέρωσή σου Ενφόρσερ οι Γάλλοι έχουν υπογράψει στρατιωτική συνεργασία με την
Κύπρο όπου τους παρέχει λιμάνια και αεροδρόμια για τα πλοία και τα αεροπλάνα τους και
ΗΔΗ έχουν γίνει κοινές ασκήσεις.

Έχουν συμφέροντα οι Ρώσοι και οι Γάλλοι με την Κύπρο και δεν πρόκειται να αφήσουν τους
αγγλοαμερικανότουρκους τους 'φαταούλες' να λένε 'τα δικά σας δικά μας'.

επίσης τα 'μικρά μαγαζιά' όπως η Ελλάς κοιτάνε τί κάνουν τα 'μεγάλα μαγαζιά' για να κινηθούν
έτσι γίνεται πάντα, και επί βενιζέλου έτσι έγινε (αν και κάποιοι τον θεωρούν πράκτορα των
Άγγλων που σκοπίμως 'άφησε' να 'κυλήσει η ιστορία έτσι ώστε' να χαθεί η Μικρά Ασία για τον Ελληνισμό).

Για τα Ίμια που λένε και ξαναλένε κάποια άσχετα παιδιά εδώ μέσα,
οι πολιτικοί που (πιθανώς) ψηφίζετε δημιούργησαν το φιάσκο ο νεοταξίτης σημίτης
(ευχαριστούμε τους αμερικάνους) και ο όρθιος ιπποπόταμος ο πάγκαλος (αφήστε να την πάρει
τη σημαία ο αέρας, παράδοση Οτσαλάν), αυτοί οι δύο έπρεπε να είχαν κρεμαστεί στο σύνταγμα
για εσχάτη προδοσία. Τέλος, από στρατιωτικής απόψεως στα Ίμια είχαμε υπεροπλία και άνετα
καίγαμε την Σμύρνη με τα διυλιστήρια και το λιμάνι με πολλά πλοία του τουρκικού στόλου με
την αεροπορία μας, αλλά η νεοταξίτισα κινέζικη ζαρωμένη ελιά και ο ιπποπόταμος δεν άφηναν τον
Λυμπέρη να κάνει τη δουλειά του, άσε που δεν είχαν πάει στο κέντρο επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ που
ήταν υποχρεωμένοι να βρίσκονται και ήταν ο μέν κινέζος στη βουλή νομίζω και το άλλο το μοσχάρι
έκανε δημόσιες σχέσεις στα κολοκάναλα (ο ΣΚΑΙ το κανάλι του πράκτορα των άγγλων αλλαφούζου
έδειχνε προδοτικά τον απόπολου του στόλου, κι αυτοί κρέμασμα θέλανε).

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Τα πλοία με τις Ρωσίδες πότε έρχουνται; :rolleyes:

Επισκέπτης
Για την ενημέρωσή σου Ενφόρσερ οι Γάλλοι έχουν υπογράψει στρατιωτική συνεργασία με την
Κύπρο όπου τους παρέχει λιμάνια και αεροδρόμια για τα πλοία και τα αεροπλάνα τους και
ΗΔΗ έχουν γίνει κοινές ασκήσεις.

στον ύπνο σου τα βλέπεις;

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
άμα η μαλακία ήταν επάγγελμα θα είχες γίνει δισεκατομμυριούχος....
Λοιπον γελοίε για να μη λές μαλακιες και σε διαβάζουν παιδάκια, εγώ είχα τ αρχίδια να πάω στα επεισόδια όταν γίνοταν και είδα από κοντά ποιοι τα κανανε... δεν κάθισα σπίτι μου μεταξύ τσόντας και ειδήσεων να κάνω ζαπινγκ.... μην μου πεις, είσαι απο αυτούς τους ηλίθιους που πιστεύουν τους δημοσιογρφίσκους: Τα επεισόδια έφτασαν στην πλατεία κολωνακιου... και στην πραγματικότητα ήταν στην ακαδημίας. Τι να σου πω έλεος

Πάθος για τη μαλακία να είσαι κόσμιος απέναντί μου, γιατί άνετα μπορώ να σε στείλω πακέτο
στον ...νευρολόγο σου ακόμα και μέσα από τα καλώδια του ίντερνετ.
Όταν δεν έχετε επιχειρήματα εσείς οι Νεοταξίτες του ΤΣΥΡΙΖΑ και τ΄Αρχίδια μου Ξύριζα
τρελλαίνεστε βρε παιδάκι μου ...μουάχαχαχαχα !!!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Δεν είναι ευσεβής πόθος...είναι πώς παίζεται το παιχνίδι...

όλα τα άλλα όπως κρεμάσματα, προδότες κλπ... είναι μέσα στη λογική
του συναισθηματικού παροξυσμού κσι της καπήλευσης...πρέπει να δούμε ψυχρά
πως θα παίξουμε σα μικρό μαγαζί ...τίποτα άλλο

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Παιδια οι Ρώσοι δεν είναι εδώ για μας....μήνυμα ότι είναι παρόντες για Ισραήλ και ότι είναι εταίροι στο πως θα κόψουν τα χαρτιά με τους Αμερικάνους και τους Εγγλέζους. Απο κεί και πέρα και εμείς δείχνουμε οτι έχουμε επικουρικές δυνάμεις που βαζουν αβεβαιότητα στο παιχνίδι της Τουρκίας και πίσω των Αμερικανών.

Το ζήτημα είναι όμως....εχουμε υπολογίσει όλα τα δεδομένα η θα μας κάνουν μια ίμια και θα παρακαλάμε πάλι. Χρειάζεται και τσαμπουκάς εδώ και μπλόφα (Αθάνατε Αντρέα) και ο χοντρός δε νομίζω ότι είναι τόσο τρελός να το παίξει έτσι.

Παντως είναι φανερό ότι από το ΥΠΕΞ και ΥΠΕΑΝ υπάρχει μια στάση ότι ας κινήσουμε αυτό το πιόνι
και βλέπουμε...Οπότε μπορεί να εξελιχτεί το θέμα ...μπορεί και να μαζευτεί...Πάντως η επόμενη κίνηση για να μη μας αδειάσουν οι Αγγλοσάξονες είναι να κάνουν άσκηση και οι Γάλλοι ( εμ πώς, αυτή δεν είναι στρατιωτική υπερδύναμη?)

Αν θέλαν οι Ρώσοι να δηλώσουν ότι είναι παρόντες στο Ισραήλ θα πήγαιναν να παρκάρουν το αεροπλανοφόρο έξω από τα ύδατα της Γάζας.
Και πίστεψέ με, θα το έβλεπαν δια γυμνού οφθαλμού και οι Παλαιστίνιοι αλλά και το Ισραηλινό ναυτικό που περιπολεί εκεί.

Στα ανοιχτά της Καρπάθου δεν νομίζω ότι επηρρεάζουν με ΚΑΝΕΝΑΝ τρόπο τις εξελίξεις στην Γάζα.

Δηλαδή εσύ περιμένεις ότι θα πάει σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ντόρα για να διαμαρτυρηθεί για την άσκηση;

Και νομίζω ότι οι Αγγλοσάξωνες και οι Γάλλοι ενδιαφερόνται πολύ περισσότερο για την πειρατία των Σομαλών (και τον Μαύρο Θάνατο παρεπιμπτόντως) από αυτά που "μπορεί" να συμβούν στο Αιγαίο.

Επισκέπτης
Πάθος για τη μαλακία να είσαι κόσμιος απέναντί μου, γιατί άνετα μπορώ να σε στείλω πακέτο
στον ...νευρολόγο σου ακόμα και μέσα από τα καλώδια του ίντερνετ.
Όταν δεν έχετε επιχειρήματα εσείς οι Νεοταξίτες του ΤΣΥΡΙΖΑ και τ΄Αρχίδια μου Ξύριζα
τρελλαίνεστε βρε παιδάκι μου ...μουάχαχαχαχα !!!

Σκορπιε , θα είμαι κοσμιος απεναντι σου αν σταματήσεις να είσαι απόλυτος και θεωρεις ότι έχεις δίκιο χωρίς να ποστάρεις ντοκουμέντα για όσα λες... και επίσης το να διαφωνείς μαζί μας δεν πρέπει να σε κάνει να χλευάζεις τις απόψεις μας, διαλογο κάνουμε...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δεν είναι ευσεβής πόθος...είναι πώς παίζεται το παιχνίδι...

Τοτε σε παρακαλώ θυμισέ μου περιπτώσεις όπου παιξαμε το ρόλο αυτό πετυχημένα

Δε λέω οτι αυτό που λες ειναι λάθος. Σωστό ειναι - θεωρητικά.

Ομως η ελλάδα δεν έχει αποδείξει οτι μπορει να (1) σχεδιάσει στρατηγική και (2) να την υλοποιήσει.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Σκορπιε , θα είμαι κοσμιος απεναντι σου αν σταματήσεις να είσαι απόλυτος και θεωρεις ότι έχεις δίκιο χωρίς να ποστάρεις ντοκουμέντα για όσα λες... και επίσης το να διαφωνείς μαζί μας δεν πρέπει να σε κάνει να χλευάζεις τις απόψεις μας, διαλογο κάνουμε...

Χαίρομαι που συνειδητοποίησες (μετά τις παιδιάστικες βρισιές σου) οτι ...κάνουμε διάλογο...
μουάχαχαχα

Πάντως, για να μην έχεις ψευδαισθήσεις, να σου πώ οτι όσα λέω σοβαρά (και φαίνεται από τα
γραφόμενά μου πότε κάνω πλάκα) είναι γεωπολιτικά δεδομένα 1+1=2. Δεν μιλάω στον αέρα, ασχολούμαι
πολλά χρόνια με στρατιωτικά θέματα από 'χόμπυ' (όπως και με τα 'κορίτσια' άλλωστε) και ξέρω τί λέω.
Για να καταλάβεις, όσα ξέρω για τα 'κορίτσια' άλλα τόσα και πολύ περισσότερα ξέρω για θέματα
γεωπολιτικής της περιοχής μας.

Τώρα, εάν σε στεναχωρούν αυτά που γράφω (ούτε αμερικανός διπλωματικός υπάλληλος να είσουν) τότε
πολύ απλά μην τα διαβάζεις βρε παιδάκι μου ...χεχεχε

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ρε Παιδιά , τα Ίμια ελληνικά δεν είναι ? Θεωρούνται γκρίζες ζώνες ?

Ξέρω παιδιά από ΜΑΚ που έκαναν εκεί ασκήσεις πρόσφατα

Παρακαλούνται οι Νιγηριανοί, Ουγκαντινοί , Ζουλουβιανοί κλπ όταν έρχονται στη χώρα μου την Ελλάδα, πριν μπούν σε Ελληνικό φόρουμ με θέματα Εθνικά και Γεωγραφικά με σχέση την Εθνική μας κυριαρχία, να διαβάζουν λίγο τη στοιχειώδη ελληνική ιστορία!

Ευχαριστώ πολύ!!!

Επισκέπτης
Χαίρομαι που συνειδητοποίησες (μετά τις παιδιάστικες βρισιές σου) οτι ...κάνουμε διάλογο...
μουάχαχαχα

Πάντως, για να μην έχεις ψευδαισθήσεις, να σου πώ οτι όσα λέω σοβαρά (και φαίνεται από τα
γραφόμενά μου πότε κάνω πλάκα) είναι γεωπολιτικά δεδομένα 1+1=2. Δεν μιλάω στον αέρα, ασχολούμαι
πολλά χρόνια με στρατιωτικά θέματα από 'χόμπυ' (όπως και με τα 'κορίτσια' άλλωστε) και ξέρω τί λέω.
Για να καταλάβεις, όσα ξέρω για τα 'κορίτσια' άλλα τόσα και πολύ περισσότερα ξέρω για θέματα
γεωπολιτικής της περιοχής μας.

Τώρα, εάν σε στεναχωρούν αυτά που γράφω (ούτε αμερικανός διπλωματικός υπάλληλος να είσουν) τότε
πολύ απλά μην τα διαβάζεις βρε παιδάκι μου ...χεχεχε

Καλό είναι να μην είσαι απόλυτος, η πολιτική είναι ένα παιχνίδι το όποιο αν παρακολουθείς από "χόμπυ" μπορεί να βγεις σε λάθος συμπεράσματα...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Τα πλοία με τις Ρωσίδες πότε έρχουνται; :rolleyes:

:2funny:  :2funny:  :2funny:

:think:Λές αντί να είναι φωρτομένο με  πυραυλους να έχει Ρωσίδες και να τις αδειάσει στον Πειραιά???
Ερε γλέντια!!!!! Χαρασό χαρασό!!!
 :rockon: :rockon:

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Κοίτα..ιστορικά δεν το έχουμε παίξει έτσι.....όχι όμως πάντοτε....

τα τελευταία χρόνια είχαμε διπλωματικές επιτυχίες και επί Σημίτη στο τέλος της θητείας του
με τη προεδρια και τώρα στο ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι...Παίξαμε ψυχρά ...ξεβρακωθήκαμε...αλλά πήραμε
τους ρούμπους και μετά εξαγοράσαμε τη μοιρασιά. Επισης επιτυχίες είχαμε με τον Αντρέα και τις μπλόφες του
και το απρόβλεπτο του αλλά και με το Καραμανλή...που όπως βλέπεις πόσο γραμμένους μας είχαν στο foreign office
το έπαιξε βλάχικα και προς τιμή του ο άνθρωπος..και είπε άντε γειά από το ΝΑΤΟ...όχι ότι κέρδισε τίποτα...εχασε ...αλλά αν εμενε μπορεί να έχανε περισσότερα...

Αυτό που δεν έχει γίνει...ειναι όταν μπλέκεται το στρατιωτικό μέσα ....όπως τώρα...και όταν κοιτάμε το
παραπέρα....που συμφωνώ μαζί σου δεν το κοιτάμε ..πχ..αν κάναμε μια εκτίμηση όπως είμαι σίγουρος οτι έχουν
οι Ρώοοι πχ. ότι οι Αμερικανοί θα τη φανε στο Ιράν η ότι είναι πολύ πιεσμένοι οικονομικά και πρέπει να καλοπιάσουν
κινέζους και δε ξέρω γω ποιόν ΄σλλο...τότε θα ξέραμε μέχρι που μπορεί να το τραβήξουν...και θα παίζαμε ανάλογα...

Δεν έχουμε ούτε διάνοιες πάνω ούτε δυναμικούς ηγέτες. Οπότε πρέπει απλά να βελτιωνόμαστε λίγο λίγο. Πριν
τη διπλωματική σκακιέρα, τώρα διπλωματική με ολίγη στρατιωτική ...γενικά τα διάφορα μείγματα

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
στον ύπνο σου τα βλέπεις;

Πάθος για τη γυναίκα, εντελώς φιλικά, για να δείς πόσο ασχετοάσχετος είσαι,
δές τον παρακάτω σύνδεσμο:
και εάν βαργιέσαι να πάς στον παραθέτω κιόλας:
Τουρκικές αντιδράσεις για τον "Αργοναύτη"
Την πρώτη της στρατιωτική άσκηση με χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης έχει προγραμματίσει να διεξαγάγει η Κύπρος από 2 μέχρι 6 Ιουνίου, προκαλώντας την αντίδραση της Τουρκίας. Η άσκηση με την ονομασία «Αργοναύτης» (αφορά στη διεξαγωγή επιχειρήσεων Ερευνας και Διάσωσης, διαχείρισης κρίσεων και αντιμετώπιση ασύμμετρων απειλών) έχει σχεδιασθεί να πραγματοποιηθεί με κυπριακές και γαλλικές στρατιωτικές δυνάμεις στο πλαίσιο της Συμφωνίας Αμυντικής Συνεργασίας που έχουν υπογράψει οι δύο χώρες. Η Αγκυρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Τζουμ Χουριέτ», ετοιμάζεται να προβεί σε διπλωματικές κινήσεις προς το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών και να ζητήσει εξηγήσεις από τον γάλλο πρεσβευτή στην Αγκυρα, ενώ τουρκικές πηγές πηγές δήλωναν ότι δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα αυτό να περάσει απαρατήρητο. Η Τουρκία, ωστόσο, προγραμματίζει την ίδια περίοδο με τη γαλλοκυπριακή άσκηση και τουρκική άσκηση έρευνας και διάσωσης με την ονομασία «Τανέρ Γκιόνελι» στα διεθνή ύδατα της Μεσογείου και στα χωρικά ύδατα των Κατεχομένων στην Κύπρο με τη συμμετοχή και παρατηρητών από γειτονικές χώρες. Δεν αποκλείεται, όπως αναφέρουν διπλωματικές πηγές από τη Λευκωσία, στην άσκηση αυτή να μετάσχει και το σεισμογραφικό πλοίο. Το ερώτημα είναι πού θα κινηθεί το σκάφος αυτό και τι είδους έρευνες θα πραγματοποιήσει. Πηγές του Λιμενικού Σώματος βεβαίωναν την έξοδο του σεισμογραφικού σκάφους και ανέφεραν ότι το όλο θέμα παρακολουθείται από το Πολεμικό Ναυτικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom