Νέα

Οι Ρώσοι στο Αιγαίο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 663
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
ρε μανία όλοι εδώ μέσα να χύνουν με ξένες πούτσες......

Τί έπαθες γλυκό μου αγόρι ? στεναχωρήθηκες που οι 'κακοί ρώσοι' θα κάνουν 'γυμνάσια'
στους 'φίλους και συμμάχους μας αμερικανότουρκους' ? ...πιές ξύδι να σου περάσει...μουάχαχαχα

Και επειδή δεν φαίνεται να σκαμπάζει το μυαλουδάκι σου (πιστεύω σκοπίμως) να σου θυμίσω
οτι οι 'φίλοι και σύμμαχοι τούρκοι' την μισή Κύπρο την πήρανε (τους την δώσανε) με
'ξένες πούτσες' και μάλιστα 3 ξένες πούτσες, την Αμερικάνικη (Αεροπλανοφόρα μεταξύ
Κύπρου Κρήτης χώρια όλη η Intelligence 'προπαρασκευή' από την Αποστασία και μετά),
την Αγγλική (κι εδώ πλοία και Intelligence) και τέλος την 'δικτατορική ελληνική'
(χούντα Ιωαννίδη μέσω ΄πολυτεχνείου΄ και με ιωαννίδη αραπάκη μπονάνο κ.λ.π. πρακτοράκια της CIA).

Αυτά για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις.

Υ.Γ. Οι ρώσοι τους τούρκους τους έχουν στη μπούκα και ιστορικά αλλά και από την τσετσενία
και πρόσφατα την γεωργία όπου πρόσφεραν 'εθελοντές και υλική υποστήριξη'.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μιας και η συζήτηση πήγε στους "γείτονες", δείτε κι αυτο:

αν δεν το έχετε δει...

Θα συμφωνήσω με τον Nαυαρχο στο ποστ που αναφέρει ότι είναι πιθανόν ένα επεισοδιο..

ρε πάθε...
σ αυτό το κωλοχανείο μόλις χάνεται η μπάλλα πάνε να το ρίξουν όλες οι καριόλες στην εθνική ενότητα....
Πάλι ιμιόπουτσα βλέπω στο βάθος για να σφίξουν οι κώλοι χωρίς πορείες.......

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Θα συφωνήσω με τον Nαυαρχο στο ποστ που αναφέρει ότι είναι πιθανόν ένα επεισοδιο..

Ναι αλλα ΓΙΑΤΙ:

Civil όντως οι πολιτικοί που δυστυχώς έχουν αποφασιστικό ρόλο ειναι πολυ λίγοι και φοβαμαι οτι θα παμε για αυγό και θα βγούμε..γουλί

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τί έπαθες γλυκό μου αγόρι ? στεναχωρήθηκες που οι 'κακοί ρώσοι' θα κάνουν 'γυμνάσια'
στους 'φίλους και συμμάχους μας αμερικανότουρκους' ? ...πιές ξύδι να σου περάσει...μουάχαχαχα

Και επειδή δεν φαίνεται να σκαμπάζει το μυαλουδάκι σου (πιστεύω σκοπίμως) να σου θυμίσω
οτι οι 'φίλοι και σύμμαχοι τούρκοι' την μισή Κύπρο την πήρανε (τους την δώσανε) με
'ξένες πούτσες' και μάλιστα 3 ξένες πούτσες, την Αμερικάνικη (Αεροπλανοφόρα μεταξύ
Κύπρου Κρήτης χώρια όλη η Intelligence 'προπαρασκευή' από την Αποστασία και μετά),
την Αγγλική (κι εδώ πλοία και Intelligence) και τέλος την 'δικτατορική ελληνική'
(χούντα Ιωαννίδη μέσω ΄πολυτεχνείου΄ και με ιωαννίδη αραπάκη μπονάνο κ.λ.π. πρακτοράκια της CIA).

Αυτά για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις.

Υ.Γ. Οι ρώσοι τους τούρκους τους έχουν στη μπούκα και ιστορικά αλλά και από την τσετσενία

διδάκτορας ο σκορπιός...
μας μαθαίνει και ιστορία........

Κάποιο πουλάκι μου σφύριξε στ αυτί πώς την τελευταία φορά που οι Ρώσσοι ασχολήθηκαν μαζί σου για προσάναμμα έγινε εμφύλιος....
γκου χου γκου χου, γκου χου γκου χου........

Επισκέπτης
ρε πάθε...
σ αυτό το κωλοχανείο μόλις χάνεται η μπάλλα πάνε να το ρίξουν όλες οι καριόλες στην εθνική ενότητα....
Πάλι ιμιόπουτσα βλέπω στο βάθος για να σφίξουν οι κώλοι χωρίς πορείες.......

αυτή τη φορά αν επαναληφθει καμία ιμιοπουτσα ειναι πολύ πιθανον το επεισοδιο, σκέψου όλα αυτά τα χρόνια πόσες προκλήσεις φανερές και μη έχουμε δεχτει;; Η στρατιωτική ηγεσία των "γειτονων" δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να εμπλακει μαζί μας η πολιτική όμως φοβάται...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
διδάκτορας ο σκορπιός...

Κάποιο πουλάκι μου σφύριξε στ αυτί πώς την τελευταία φορά που οι Ρώσσοι ασχολήθηκαν μαζί σου για προσάναμμα έγινε εμφύλιος....
ουτε καν ασχοληθηκαν τοτε
καποιοι εδω περα νομιζαν οτι θα ασχοληθουν

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

Ψαξε βρες το ύψος των εμπορικών συναλλαγών Ρωσίας και Τουρκίας γιατί βαριέμαι, και πόσταρέ το εδω

Επισης - τι σε κάνει να πιστευεις οτι οι ρώσοι ηρθαν εδω για να μαλώσουν με τους τούρκους για παρτη μας;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επισης - τι σε κάνει να πιστευεις οτι οι ρώσοι ηρθαν εδω για να μαλώσουν με τους τούρκους για παρτη μας;
το πολύ οθωμανικό από τους Τούρκους ίσως;
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελεταία....
και η παρθενιά πρώτη.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
διδάκτορας ο σκορπιός...

Το γκούχου γκούχου σου μήπως είναι από τις πολλές 'μυτιές' αγορίνα μου ? ? ? ...χεχεχε
Μόνο άμα είσαι μαστουρωμένος γίνεται να λές τόσες ασυναρτησίες μαζεμένες
(οι οποίες πιστεύω οτι δεν οφείλονται στην κόκα αλλά στον σκόπιμο αποπροσανατολισμό που
προσπαθείς να εκτελέσεις). Σήμερα με ποιούς θα γίνει εμφύλιος στην Ελλάδα αγορίνα ?
Οι νεοταξίτες σαν και του λόγου σου είστε ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ. Λές να ξαναπληρώσουν τους
'αναρχικούς αντιεξουσιαστές' (made in Albania) οι αμερικάνοι να ρίχνουν μολότωφ ? ...χαχαχα

Όσο για τον άλλο σινεμπουρδελιάρη που νομίζει οτι τα τουρκάκια μπορούν να ασχοληθούν μαζί μας
φαίνεται δεν έχει συνειδητοποιήσει οτι έχουν πόλεμο στην νοτιοανατολική τουρκία με τον τοπικό
πληθυσμό των κούρδων. 17 εκατομμύρια κούρδοι που πολλαπλασιάζονται σαν τα κουνέλια μέχρι και μέσα
στην Κωνσταντινούπολη. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να κάνουμε το πρώτο πλήγμα εμείς και θα
σου πώ εγώ μετά για πότε γκρεμίζεται το κεμαλικό κράτος ...μουάχαχαχα
(ήδη τα μάτια μου 'λοκάρουν' νοητά τώρα με SCALP πάνω στις γέφυρες του βοσπόρου και στα
διυλιστήρια της Σμύρνης) ...ΧΥΝΩΩΩ !!!

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Μάλλον το διάβασε στο Λιακόπουλο :2funny: :2funny:

ΤΣΟΥ μωρή ξεφωνημένη ΝΤΟΡΟΛΙΖΑ !!!

Υ.Γ. Άμα κάνει καμμιά καλή κίνηση ο Χοντρούλης ο πλέιστατιονάς σας βλέπω
    την Ντορούλα σας να γίνεται χαλίφης στην θέση του χοντρού ξέρετε πότε ?
    ...όταν ο Μητσοτάκουλας πάρει τη θέση του Εωσφόρου στον Κάτω Κόσμο...μουάχαχαχα
    ...δηλαδή...ΠΟΤΕ !!! ....χοχοχοχο

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
HotScorpios σου θυμίζω τι έγραψες στο ποστ 30 - απαντησε μου (αν μπορεις) τι σε κανει να πιστευεις οτι θα γινει αυτό που γραφεις

"Πω Πώ Πώ !!! ΠΩΣ ΚΑΒΛΩΝΩΩΩ !!! Έτσι να σφίξουν οι Κόλοι !!! είτε αμερικάνικοι
είτε τούρκικοι ... Παρακαλώ τον ...Αλλάχ... Να 'χαζέψουν' τα τουρκάκια και να
βάλουν τίποτα αεροπλανάκια τους να πάνε βόλτα κοντά στο Rusky Battlegroup."

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Παιδια οι Ρώσοι δεν είναι εδώ για μας....μήνυμα ότι είναι παρόντες για Ισραήλ και ότι είναι εταίροι στο πως θα κόψουν τα χαρτιά με τους Αμερικάνους και τους Εγγλέζους. Απο κεί και πέρα και εμείς δείχνουμε οτι έχουμε επικουρικές δυνάμεις που βαζουν αβεβαιότητα στο παιχνίδι της Τουρκίας και πίσω των Αμερικανών.

Το ζήτημα είναι όμως....εχουμε υπολογίσει όλα τα δεδομένα η θα μας κάνουν μια ίμια και θα παρακαλάμε πάλι. Χρειάζεται και τσαμπουκάς εδώ και μπλόφα (Αθάνατε Αντρέα) και ο χοντρός δε νομίζω ότι είναι τόσο τρελός να το παίξει έτσι.

Παντως είναι φανερό ότι από το ΥΠΕΞ και ΥΠΕΑΝ υπάρχει μια στάση ότι ας κινήσουμε αυτό το πιόνι
και βλέπουμε...Οπότε μπορεί να εξελιχτεί το θέμα ...μπορεί και να μαζευτεί...Πάντως η επόμενη κίνηση για να μη μας αδειάσουν οι Αγγλοσάξονες είναι να κάνουν άσκηση και οι Γάλλοι ( εμ πώς, αυτή δεν είναι στρατιωτική υπερδύναμη?)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Παντως είναι φανερό ότι από το ΥΠΕΞ και ΥΠΕΑΝ υπάρχει μια στάση ότι ας κινήσουμε αυτό το πιόνι και βλέπουμε

Ειλικρινά ελπίζω να μην ειναι ετσι. Ουτε περίπτερα δε λειτουργούν έτσι

Πάντως η επόμενη κίνηση για να μη μας αδειάσουν οι Αγγλοσάξονες είναι να κάνουν άσκηση και οι Γάλλοι ( εμ πώς, αυτή δεν είναι στρατιωτική υπερδύναμη?)

Οι Γαλλοι και οι Τουρκοι έχουν σοβαρά προβλήματα μεταξύ τους. Δε βρισκω το λόγο γιατι να έρθουν οι Γαλλοι στο Αιγαιο

Ειναι πολύ κριμα που μια ζωή περιμένουμε ενα μεσσία. Προφανώς ειμαστε ανίκανοι.

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Ρε Παιδιά , τα Ίμια ελληνικά δεν είναι ? Θεωρούνται γκρίζες ζώνες ?

Ξέρω παιδιά από ΜΑΚ που έκαναν εκεί ασκήσεις πρόσφατα

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
HotScorpios σου θυμίζω τι έγραψες στο ποστ 30 - απαντησε μου (αν μπορεις) τι σε κανει να πιστευεις οτι θα γινει αυτό που γραφεις

"Πω Πώ Πώ !!! ΠΩΣ ΚΑΒΛΩΝΩΩΩ !!! Έτσι να σφίξουν οι Κόλοι !!! είτε αμερικάνικοι
είτε τούρκικοι ... Παρακαλώ τον ...Αλλάχ... Να 'χαζέψουν' τα τουρκάκια και να
βάλουν τίποτα αεροπλανάκια τους να πάνε βόλτα κοντά στο Rusky Battlegroup."

Βρε Ενφόρσερ, δεν πιστεύω οτι θα γίνει κάτι τέτοιο δεν είναι χαζοί οι τούρκοι,
απλά εγώ το εύχομαι και παρακαλώ τον Αλλάχ γι αυτό ...χεχεχε

Τελικά, και μόνο το μήνυμα των Ρώσων οτι βάζουν το Αεροπλανοφόρο και τα υποβρύχιά τους
στα ΄σύνορα΄ της οικονομικής ζώνης τουρκίας κύπρου έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ γεωπολιτική αξία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom