Νέα

Οι Ρώσοι στο Αιγαίο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 663
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Καλησπέρα...για τις σχετικές απαντήσεις χθες ότι οι Ρώσοι έρχονται για ελληνικά ζητήματα εδώ και δεν πάνε έξω από τη Γάζα να κάνω την εξής παρατήρηση

Καλά γίνεται της πουτάνας στη Γάζα και οι Ρώσοι προτιμούν να ρθούν εδώ ? Τόσο σπουδαίοι είμαστε?
Οχι παιδιά, η εκτίμηση μου είναι ότι οι Ρώσοι μετακινούν τον αξιωματικό και όχι τη Βασίλισα....στέλνουν ένα δευτερεύον μήνημα με το Αιγαίο γιατί πολύ απλά αν θέλαν και τους
έπαιρνε να είναι έξω από τη Γάζα θα ήταν

Σκέφτομαι λοιπόν αν είναι μια δευτερεύουσα κίνηση σημασιολογική...μήπως και ότι οι Τούρκοι
έχουν αφηνιάσει στ αγαθονησι είναι εξ αιτίας αυτού...δηλαδή τους είπαν οι Αμερικάνοι ...είσαστε
αναβαθμισμένοι βρε παιδί μου και δείξτε το (για το Ισραήλ)...ε και αυτοι άλλο που δε θέλαν

Μια άλλη παρατήρηση σχετικά με συνωμοσιολογίες (conspiracy theories)...παιδιά μην ασχολιέστε με
μυστυκισμό ...όλα φαίνονται αργά η γρήγορα στη σκακιέρα. Επομένως συνωμοσιολογίες, δαιμονολογίες, προφητείες, προδοσιολογία κτλπ είναη καθαρά αποπροσανατολιστικά για να κάνουμε
τους έξυπνους. Αν θέλουμε να πάμε μπροστά πρέπει να τις παρατήσουμε αυτές τις βλακείες και
να δούμε τα πράγματα ψυχρά   - μυαλό έχουμε ....ας κάνουμε και λίγο κράτει στην επίδειξη

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον γνώστη ( προφανώς το NAVARXO AS) αλλά και όποιον άλλο ξέρει άμα υπάρχει ακόμη το αγκυροβόλιο ανάμεσα στα Κύθηρα και την Κρήτη που υπήρχε επί σοβιετικής εποχής.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οχι παιδιά, η εκτίμηση μου είναι ότι οι Ρώσοι μετακινούν τον αξιωματικό και όχι τη Βασίλισα....στέλνουν ένα δευτερεύον μήνημα με το Αιγαίο γιατί πολύ απλά αν θέλαν και τους
έπαιρνε να είναι έξω από τη Γάζα θα ήταν

προτρέχεις ακριβώς όπως συμβουλεύεις να μην κάνουμε......

Ετσι νόμιζαν και οι Γεωργιανοί-Αμερικανοί. Οτι δεν τους παίρνει.
Τους παίρνει απλά μερικοί από δω μέσα βλέπουν μόνο την μια όψη.....
Να τους θυμήσω λοιπόν και την αλλη.
ο Πoύτιν είναι Ρωσσοεβραίος. Και πρώην πράκτορας της CIA.

Μπλέξιμο εεε;;;;;

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
...
Τέλος να θυμήσουμε επίσης ότι στην Ελλάδα κατοικούν πλέον 2,5 μύρια κυρίως Αλβανοί κ.α. φυλές αμιγώς Ελληνικές όπως και το 50.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Περσόνα Νεοταξίτη αυτό για τα 2,5+ εκατομ. λαθραίους στην Ελλάδα να το πείς στον εαυτό σου
για να το καταλάβεις και να μην ξαναψηφίσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ Α.Ε.

Η δράση 'κατευθυνόμενων πυρήνων' αποτελούμενων από λαθραίους όπως και από 'μαθητές'(τα
αλβανάκια που γεννήθηκαν εδώ μιλάνε καλά ελληνικά και δεν μπορούν να τα ξεχωρίζουν ιδίως
μέσα στα επεισόδια) 'φάνηκε πανηγυρικά' στα τελευταία επεισόδια όπως φάνηκε και ποιοί
'πανηγύριζαν' από τον ξένο τύπο (κάτι CNN + BBC 'έχυναν απ τη χαρά τους').

Όλα αυτά δεν γίνονται τυχαία, ακριβώς λόγω της σημαντικής γεωπολιτικής θέσης της χώρας,
όλοι οι 'ενδιαφερόμενοι' προσπαθούν να 'δημιουργήσουν εξελίξεις'.

Περσόνα όντως πάντως ...χεχεχε, μια τρικυμία την έχεις μέσα στο κρανίο αγορίνα μου...χεχεχε
όπως και όλοι του ΤΣΥΡΙΖΑ και τ΄αρχίδια μου ΞΥΡΙΖΑ, αφενώς τρελλαίνεστε να έρθουν 'όσοι
μετανάστες θέλουν στην Ελλάδα' ...

(όπως ο ΑΡΧΙ-ΚΑΡΑΓΚΙΖΗΣ ο Πάκης Παυλόπουλος)<--στις ερχόμενες
εκλογές εύχομαι να κάνει τηλεοπτική εκστρατεία και ο Άδωνις και άλλοι πατριώτες και να μην
μπεί ούτε στη Βουλή το παλιολαμόγιο.

...Και από την άλλη μας λες οτι έφτασαν τα 2,5+ εκατομ. Σώπα καλέ μου.
Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ από την τουρκία όμως είναι οτι όλοι αυτοί είναι ΛΑΘΡΑΙΟΙ (άσχετα εάν
ο Yorgo + Pakis + Dora θέλουν να τους δώσουν και δικαίωμα ψήφου) και εάν ξυπνήσει ο
Ελληνικός Λαός μπορούμε να τους 'σουτάρουμε' σε σύντομο χρονικό διάστημα.
ΕΝΩ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ και όλες οι άλλες εθνότητες στην τουρκία ΕΙΝΑΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ που καταπιέζονται
στυγνά από το τουρκικό κεμαλικό κράτος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Περσόνα Νεοταξίτη αυτό για τα 2,5+ εκατομ. λαθραίους στην Ελλάδα να το πείς στον εαυτό σου
για να το καταλάβεις και να μην ξαναψηφίσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ Α.Ε.

Η δράση 'κατευθυνόμενων πυρήνων' αποτελούμενων από λαθραίους όπως και από 'μαθητές'(τα
αλβανάκια που γεννήθηκαν εδώ μιλάνε καλά ελληνικά και δεν μπορούν να τα ξεχωρίζουν ιδίως
μέσα στα επεισόδια) 'φάνηκε πανηγυρικά' στα τελευταία επεισόδια όπως φάνηκε και ποιοί

Όλα αυτά δεν γίνονται τυχαία, ακριβώς λόγω της σημαντικής γεωπολιτικής θέσης της χώρας,
όλοι οι 'ενδιαφερόμενοι' προσπαθούν να 'δημιουργήσουν εξελίξεις'.

Περσόνα όντως πάντως ...χεχεχε, μια τρικυμία την έχεις μέσα στο κρανίο αγορίνα μου...χεχεχε
όπως και όλοι του ΤΣΥΡΙΖΑ και τ΄αρχίδια μου ΞΥΡΙΖΑ, αφενώς τρελλαίνεστε να έρθουν 'όσοι
μετανάστες θέλουν στην Ελλάδα' ...

(όπως ο ΑΡΧΙ-ΚΑΡΑΓΚΙΖΗΣ ο Πάκης Παυλόπουλος)<--στις ερχόμενες
εκλογές εύχομαι να κάνει τηλεοπτική εκστρατεία και ο Άδωνις και άλλοι πατριώτες και να μην
μπεί ούτε στη Βουλή το παλιολαμόγιο.

...Και από την άλλη μας λες οτι έφτασαν τα 2,5+ εκκατομ. Σώπα καλέ μου.
Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ από την τουρκία όμως είναι οτι όλοι αυτοί είναι ΛΑΘΡΑΙΟΙ (άσχετα εάν
ο Yorgo + Pakis + Dora θέλουν να τους δώσουν και δικαίωμα ψήφου) και εάν ξυπνήσει ο
Ελληνικός Λαός μπορούμε να τους 'σουτάρουμε' σε σύντομο χρονικό διάστημα.
ΕΝΩ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ και όλες οι άλλες εθνότητες στην τουρκία ΕΙΝΑΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ που καταπιέζονται
στυγνά από το τουρκικό κεμαλικό κράτος.

για κάτι τύπους σαν και σένα μετοίκησα εις το εξωτερικόν.
όταν τους γαμήσουν να παίρνω μάτι απ όξω και να μην πλερώσω τα σπασμένα.......

Τους μόνους ΓΗΓΕΝΕΙΣ που έχει η ΕΛΛΑΣ είναι οι ΜΑΛΑΚΕΣ.
Αυτούς που το κάψιμο στον εγκέφαλο είναι κληρονομικό και έχει διώξει γενιές και γενιές παραγωγικών Ελλήνων να τους χρησιμοποιούν παραγωγικά άλλοι λαοί που δεν είναι τόσο μάγκες, αρχιδάτοι και έξυπνοι όπως οι Ελληνες και τους προσφέρουν τα πάντα.

Υ.Γ.
Τόσα γαμήσια τόσα χρόνια.
Τόση πούτσα, και μυαλό ούτε για δείγμα.
Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.....

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66

:2funny: :2funny: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
για κάτι τύπους σαν και σένα μετοίκησα εις το εξωτερικόν.
όταν τους γαμήσουν να παίρνω μάτι απ όξω και να μην πλερώσω τα σπασμένα.......

Τους μόνους ΓΗΓΕΝΕΙΣ που έχει η ΕΛΛΑΣ είναι οι ΜΑΛΑΚΕΣ.
Αυτούς που το κάψιμο στον εγκέφαλο είναι κληρονομικό και έχει διώξει γενιές και γενιές παραγωγικών Ελλήνων να τους χρησιμοποιούν παραγωγικά άλλοι λαοί που δεν είναι τόσο μάγκες, αρχιδάτοι και έξυπνοι όπως οι Ελληνες και τους προσφέρουν τα πάντα.

Υ.Γ.
Τόσα γαμήσια τόσα χρόνια.
Τόση πούτσα, και μυαλό ούτε για δείγμα.
Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.....

Έτσι είναι όλοι οι 'ελληνόφωνοι ΕθνοΠροδότες' σας κι εσένα χύνουν συνεχώς τη χολή τους
κατά του Ελληνισμού και την έχουν κάνει ή θα την κάνουν 'όταν εκτελέσουν το έργο τους'
στο εξωτερικό, παραδείγματα έχουμε πολλά ....χαχαχαχα

(hint: Ο Γιωργάκης το Αμερικάνικο
πασαπόρτι το έχει πριν βγάλει Ελληνικό ...μουάχαχαχα)<-- Τί μου φταίει κι ο κακομοίρης
ο Γιωργάκης θα μου πείτε και τον μπλέκω ? ...εντάξει, επειδή έχει κακές παρέες από
συμφοιτητές του....χοχοχο

Υ.Γ. Και για να γίνω κι εγώ λίγο κακός περσόνα αφού όλο με βρίζατε όλα τα Νεοταξιτάκια
    να σου ευχηθώ να λοιώσουν τα κόκκαλά σου στο εξωτερικό ανάμεσα σε αλλοφύλους...χεχεχε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υ.Γ. Και για να γίνω κι εγώ λίγο κακός περσόνα αφού όλο με βρίζατε όλα τα Νεοταξιτάκια
    να σου ευχηθώ να λοιώσουν τα κόκκαλά σου στο εξωτερικό ανάμεσα σε αλλοφύλους...χεχεχε

Ευχαριστώ για την ευχή...
Εκεί που είμαι έχει πολλούς Ελληνες στην ψυχή και τις αξίες......
Οι σκατόψυχοι μείναν και συνεχίζουν το έργο τους παρέα με σένα.
Ξέρεις αυτοί που μιλάνε για καθαρότητα ελληνικής φυλής και γαμάνε επί χρήμασι ότι αλλοδαπή φυλή κυκλοφοράει στη Φυλής........

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240

Βρε Πανέξυπνο αγόρι δεν σε έχει πληροφορήσει κανείς οτι στην Ελλάδα εδώ και τουλάχιστον
3000 Χρόνια έχουμε αφήσει τα ιδεογράμματα και μιλάμε με γράμματα που σχηματίζουν λέξεις
και αυτές με τη σειρά τους προτάσεις με σύνταξη και νόημα ? ? ?

...χεχεχε, είσαι μόνο 3 χιλιετηρίδες πίσω, άντε να τις Χιλιάσεις σου Εύχομαι...χεχεχε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε παιδιά δε μιλάτε καλύτερα επί του θέματος και προσωπικά σχόλια και χαρακτηρισμοί να τα λέτε πριβέ? Και τι θα βγάλετε στο κάτω κάτω άμα βρίσετε κάποιον? Άντε συνεχίστε με απόψεις επι του θέματος...

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Ευχαριστώ για την ευχή...
Εκεί που είμαι έχει πολλούς Ελληνες στην ψυχή και τις αξίες......
Οι σκατόψυχοι μείναν και συνεχίζουν το έργο τους παρέα με σένα.
Ξέρεις αυτοί που μιλάνε για καθαρότητα ελληνικής φυλής και γαμάνε επί χρήμασι ότι αλλοδαπή φυλή κυκλοφοράει στη Φυλής........

Κοίτα σκουπιδάκι Δίποδο, μην περιμένεις από μένα γλυκά λογάκια και χαιδέματα όταν είσαι
'κακό και ανθελληνικό αγόρι', τη λύση για μένα σε περιπτώσεις σαν και τη δική σου την
έχει πεί και την έχει εφαρμόσει ο Θ.Κολοκωτρόνης πριν εκατοντάδες χρόνια:
Φωτιά και Τσεκούρι στους Προσυνημένους

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τώρα για τους ρώσους θα λέμε ή για τους μετανάστες?......αποφασίστε να ξέρουμε...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κοίτα σκουπιδάκι Δίποδο, μην περιμένεις από μένα γλυκά λογάκια και χαιδέματα όταν είσαι
'κακό και ανθελληνικό αγόρι', τη λύση για μένα σε περιπτώσεις σαν και τη δική σου την
έχει πεί και την έχει εφαρμόσει ο Θ.Κολοκωτρόνης πριν εκατοντάδες χρόνια:
Φωτιά και Τσεκούρι στους Προσυνημένους
θύμησέ μου ποιός είναι ο Κολοκωτρόνης......

Εγώ τον Κολοκοτρώνη ξέρω.

Ρε ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΟΡΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΑ.

Σεβαλιέ σεβόμενος το αίτημά σου δεν συνεχίζω.....
Ούτως ή άλλως είναι μια παρέα και μονάχοι ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Στο κάτω κάτω είστε άνθρωποι ( και εσύ ειδικά) που έχετε να πείτε και πέντε απόψεις ! Προτιμώ σαν εξωτερικός θεατής να δω αυτά παρά μια κοινότυπη βρισιά... ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στο κάτω κάτω είστε άνθρωποι ( και εσύ ειδικά) που έχετε να πείτε και πέντε απόψεις ! Προτιμώ σαν εξωτερικός θεατής να δω αυτά παρά μια κοινότυπη βρισιά... ;)

το άνθρωποι ελέγχεται για πολλούς.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
θύμησέ μου ποιός είναι ο Κολοκωτρόνης......

Εγώ τον Κολοκοτρώνη ξέρω.

Ρε ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΟΡΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΑ.

Σεβαλιέ σεβόμενος το αίτημά σου δεν συνεχίζω.....
Ούτως ή άλλως είναι μια παρέα και μονάχοι ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ.

ΠΩ ΠΩ ΠΩ !!! Μένω Έκθαμβος Από Την ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ σου Παρατήρηση ΔΙΠΟΔΟ !!!
ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ και μας λές οτι έκανα λάθος στην ορθογραφία κατά
την πληκτρολόγηση !!! χαχαχαχαχαχα , Θα πεθάνω από τα γέλια Λέμε !!!

Θα προτιμούσα να μην είσαι προδότης και να είσουν ανορθόγραφος, αλλά πού τέτοια τύχη...χεχεχε

Για να συνεχίσω στο στύλ σου:  το ΞΕΟΡΥΝ δεν το γνωρίζω σαν λέξη ...χαχαχα

Υ.Γ. -1-Μου θυμίζεις το άλλο Σκουπίδι τον Φέθρυ που λύσσαγε και αυτοξεφτιλιζότανε.
     -2-Θα το πώ άλλη μια φορά ώστε όλα τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Νεοταξιτάκια να καταλάβουν οτι
        εδώ μέσα όσο γράφω, την 'ιδεολογική δικτατορία της ρόζ φευτοαριστεράς του Σόρος
        και του Μπούς', Να την Ξεχάσετε και να είστε Κόσμιοι ΑΛΛΙΩΣ θα σας κάνω τα Νευράκια
        Κρόσσια...χεχεχε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΠΩ ΠΩ ΠΩ !!! Μένω Έκθαμβος Από Την ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ σου Παρατήρηση ΔΙΠΟΔΟ !!!
ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ και μας λές οτι έκανα λάθος στην ορθογραφία κατά
την πληκτρολόγηση !!! χαχαχαχαχαχα , Θα πεθάνω από τα γέλια Λέμε !!!

Θα προτιμούσα να μην είσαι προδότης και να είσουν ανορθόγραφος, αλλά πού τέτοια τύχη...χεχεχε

τα αρχαία ελληνικά στην υπογραφή σε μάραναν ρε καραγκιόζη.......
Και η βαθειά γνώση της ελληνικής και της ιστορίας.
Είσαι άχρηστος να διαχειριστείς την ίδια σου την ιστορία γι αυτό και δεν ασχολούμαι μαζί σου.
Κάτι τέτοια ανθρωποειδή κατήντησαν την Ελλάδα στο μπουρδέλο που είναι.....
Περαστικά σας κύριοι......

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ιμε ιροασ ιμε γιγαντασ ιμε κομαντοσ ιμε πατιοτισ στα λογια βεβεα, θα τουσ πατισο ολουσ

το κοκινο αροπλανοφορακι κανι επιδιξι σιμεασ στιν μεσογιακι λιμνι,και επιτιδεσ στα ελινικα νερα για να τιν πι στα αμερικανια,αλα παντα κιτα προτα τα σιμφεροντα του που τορα ινε ιπερ αλαδασ αλα ολα ινε ρεφστα

ξιπνατε ελιναρεσ ο μεγαλιτεροσ εκτροσ ινε η μαλακια ου μασ δερνι αλα δε πιραζι,για ολα φτενε η ξενι που μασ ζιλεβουν και μασ καολογουν....

κολοκοτρονι στι μπουζου,καραισκο νκρο απο σφερα ρουφ ενο τα αξια και τιμια πεδια στιν βουλι......

ζιτο η ελιναρεσ ζιτο ο στατοσ ζιτο η θρισκια ζιτο....

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
τα αρχαία ελληνικά στην υπογραφή σε μάραναν ρε καραγκιόζη.......
Και η βαθειά γνώση της ελληνικής και της ιστορίας.
Είσαι άχρηστος να διαχειριστείς την ίδια σου την ιστορία γι αυτό και δεν ασχολούμαι μαζί σου.
Κάτι τέτοια ανθρωποειδή κατήντησαν την Ελλάδα στο μπουρδέλο που είναι.....
Περαστικά σας κύριοι......

Αγαπητοί σινεμπουρδελιάρηδες, αυτό που 'εκτελεί' το Νεοταξιτάκι είναι συγκεκριμένη τακτική,
αφού προείπαμε και εξηγήσαμε τις τρέχουσες γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή μας,
επειδή δεν του άρεσαν οι αλήθειες που λέγαμε, άρχισε να βρίζει προσπαθώντας να πετάξει
'την μπάλα στην εξέδρα'. Έ λοιπόν αγορίνα μου δροσερή, σε μένα που έπεσες ατύχησες, γιατί
στα Εθνικά Θέματα δεν χαιδεύω τα αγοράκια που έχουν ΑΥΤΟΛΟΒΟΤΟΜΗΘΕΙ με ΡΟΖ Λεπίδια στον
Εγκέφαλο όπως εσύ. Περαστικά σου, και κάθε τί που θα λές δεν θα μένει αναπάντητο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom