το ντελικα ινε πιοτικο χαρτι και χρισιμο,θα σου χριαστι στισ ασκισισεγω ειμαι βουδιστης .
στην ταυτοτητα το εγραφε πριν εκσυγχρονιστουμε
με το αλλο κωστακη, και το δηλωσα
και στο χαρτι του φανταρου....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι Ρώσοι στο Αιγαίο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 663
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Τους βρίζεις όλους, μιλάς για νεοταξίτες, τσιπάκια, εβραίους, σιωνιστές κ.τ.λ, το παίζεις Ελληνάρα του κερατά που γαμάει και δέρνει και νοιάζεται για το καλό του τόπου αλλά από την άλλη με τον τρόπο σου εγκρίνεις και υιοθετείς το ηλεκτρονικό φακέλωμα που θέλουν τόσο πολύ όλοι αυτοί να περάσουν και να επιβάλλουν!
Σκορπιέ πολύ ύποπτη η συμπεριφορά σου................ ή απλά είσαι τελείως για τον πούτσο! (χωρίς παραξήγηση)
Με Παρεξήγησες βε Κολυμβητή, είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ με το ηλεκτρονικό φακέλωμα
Άλλο τί κάνω στο κομπιούτερ μου σπίτι που δεν είναι κάν notebook κι άλλο το να επιτρέψεις
τέτοια στοιχεία να τα αποκτήσει τρίτος.
Για να καταλάβεις ακόμα κι εδώ στο φόρουμ μπαίνω μέσω TOR Network με διευθύνσεις
'κουκουρούκου' που αλλάζουν πολλές φορές μέσα στην ημέρα και βρίσκονται σε διάφορα σημεία
στον πλανήτη, ακριβώς επειδή θέλω να τηρώ την ανωνυμία μου και να εκφράζω τις απόψεις μου
όπως γουστάρω και να μπινελικώνομαι όποτε μου έρχεται η όρεξη ....χεχεχε
συχνά
Κριμα που πήρε τέτοια τροπή το θρεντ
Ποτέ δε γούσταρα αυτούς που βάζουν ετικέτες σε όλους όσους διαφωνουν μαζί τους. Δε φταινε αυτοί που ειναι ηλίθιοι αλλά καταντάει εκνευριστικό
Γελάω με όσους αυτο-αναγορευονται "γνώστες". Οσο πιο μεγάλη η άγνοια, τοσο μεγαλύτερη η "σιγουριά"
Γελάω και μόνο με την αναφορά του ονόματος λιακόπουλου, ενος βιβλιοπώλη και τίποτε περισσότερο
Αρνουμαι να διαβασω τα ποσταρισματα του βοθρου, θεωρώ οτι η ανορθογραφια του ειναι προσποιητή
Τελος, η ελλάδα δεν εχει τη σημασία που ειχε. Δεν ξέρω αν στο δημοτικό σας ειπαν για τη "γεωπολιτική" σημασία της αλλα απο τότε άλλαξαν τα κόζα.
ζιτο ασ ινε καλα τα αι σι μπι εμ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
είσαι τόσο καμμένος που δεν έχεις καταλάβει τόσο καιρό ότι είμαι ρωσσόφιλος....
Πόνιαλ πινταράστ;
σνόβιμ γκόνταμ ντουράκ.
Στις Πουτάνες Όλοι Ρωσσόφιλοι Είμαστε ...μουάχαχαχα
Αλλά σε όλα τα άλλα θέματα ας είμαστε Ελληνόφιλοι αν όχι Έλληνες.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ХРИСТОПОНОЕЭСπροβλεπω χριστοπαναγιεσ....
ελινοφιδι ιμαστεΣτις Πουτάνες Όλοι Ρωσσόφιλοι Είμαστε ...μουάχαχαχα
ХРИСТОПОНОЕЭС
εχω φορτωσει στο οχημα καμποσα κιλα ..το ντελικα ινε πιοτικο χαρτι και χρισιμο,θα σου χριαστι στισ ασκισισ
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Τελος, η ελλάδα δεν εχει τη σημασία που ειχε. Δεν ξέρω αν στο δημοτικό σας ειπαν για τη "γεωπολιτική" σημασία της αλλα απο τότε άλλαξαν τα κόζα.
Ενφό....
αυτό είναι που πειράζει περισσότερο τον Ελληναρά.....
Οχι η ουσία αλλά το ότι ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
Στ αρχίδια του τα προβλήματα αρκεί να δει τη φάτσα του στο Σι Νι Νι......
αμα ισε σφικτοκολισ θα κανισ παντοσ ικονομια αμα ισε σα το βουδα θα θεσ ενα εκταριο ροσικεσ σιμιδεσ το μινα
εχω φορτωσει στο οχημα καμποσα κιλα ..
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
φιλε εσι που ισε αξιοσ ξεκινα πολεμο να θισιαστισ μπασ και ξιπνισουν η ιπολιπι
Βρε Βουθρούλη, βρέ βοθρούλη, αφού το είπες σωστά σε προηγούμενο μήνυμά σου...
ΕΣΑΣ θα στείλω στην πρώτη γραμμή κάτι ΤΣΥΡΙΖΑ κάτι 'αναρχο-αντιεξουσιαστές Ι5 Ψυχικού Εκάλης'
στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ θα είστε, όχι τίποτις άλλο να έχουμε να 'κλαίμε' και κάποιον του...
βεληνεκούς του Λαζόπουλου (κρίμα που πούρεψε και δεν θα είναι πρώτη γραμμή).
Να έχουνε και οι πύραυλοι Yildirim αξιόλογους στόχους βρέ παιδί μου ...χεχεχε
Δεν χρειαζόμαστε νεκρούς ήρωες αλλά ζωντανούς πολεμιστές που θα ζήσουν
να πολεμήσουν και στο μέλλον...
εγο τιν ιδα σε σιντι μου φτιαξε ο Μακλειν και ιμε πολι χαρουμενοσ,εγινα φιρμαΕνφό....
ναι αλα τουσ νεκρουσ εγραψε η ιστορια , και οπιοσ ινε ιροασ δε τονε νιαζι αν θα σκοτοθι αλα ο ιεροσ σκοποσΒρε Βουθρούλη, βρέ βοθρούλη, αφού το είπες σωστά σε προηγούμενο μήνυμά σου...
ΕΣΑΣ θα στείλω στην πρώτη γραμμή κάτι ΤΣΥΡΙΖΑ κάτι 'αναρχο-αντιεξουσιαστές Ι5 Ψυχικού Εκάλης'
στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ θα είστε, όχι τίποτις άλλο να έχουμε να 'κλαίμε' και κάποιον του...
βεληνεκούς του Λαζόπουλου (κρίμα που πούρεψε και δεν θα είναι πρώτη γραμμή).
Να έχουνε και οι πύραυλοι Yildirim αξιόλογους στόχους βρέ παιδί μου ...χεχεχε
Δεν χρειαζόμαστε νεκρούς ήρωες αλλά ζωντανούς πολεμιστές που θα ζήσουν
να πολεμήσουν και στο μέλλον...
παντος καιρου !αμα ισε σφικτοκολισ θα κανισ παντοσ ικονομια αμα ισε σα το βουδα θα θεσ ενα εκταριο ροσικεσ σιμιδεσ το μινα
Άλλο τί κάνω στο κομπιούτερ μου σπίτι που δεν είναι κάν notebook κι άλλο το να επιτρέψεις
Για να καταλάβεις ακόμα κι εδώ στο φόρουμ μπαίνω μέσω TOR Network με διευθύνσεις
'κουκουρούκου' που αλλάζουν πολλές φορές μέσα στην ημέρα και βρίσκονται σε διάφορα σημεία
στον πλανήτη, ακριβώς επειδή θέλω να τηρώ την ανωνυμία μου και να εκφράζω τις απόψεις μου
συχνά
Αρκεί με τον συγκεκριμένο υπολογιστή να μην μπαίνεις καθόλου στο ιντερνετ. Γιατί από τη στιγμή που ο υπολογιστής σου συνδέεται, ότι προφυλάξεις και να πάρεις αυτοί που θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση στο PC σου θα το κάνουν και χαμπάρι δεν θα πάρεις (και επομένως και σε ότι προσωπικά στοιχεία έχεις εκεί μέσα).
ουτε Μιρασ 2000 να σουνα ,μια μιρα μονοσ σου ισεπαντος καιρου !
ολι η σοστι ελινεσ πανε αεροπορια
Σχεδόν όλοι Ρωσσόφιλοι είναι! Ποιος σου πάει κόντρα; Ο περσόνας; Αυτός σε όλους κόντρα πάει για να γίνεται εποικοδομητικότερος ο διάλογος.Στις Πουτάνες Όλοι Ρωσσόφιλοι Είμαστε ...μουάχαχαχα
αμα εχι ετερια επικοδομικον ιλικον ,πρεπι να κανι διαφιμισι στο προιον σουΣχεδόν όλοι Ρωσσόφιλοι είναι! Ποιος σου πάει κόντρα; Ο περσόνας; Αυτός σε όλους κόντρα πάει για να γίνεται επικοδομητικότερος ο διάλογος.
Ενφό....
Ναι, αυτό ειναι το πρόβλημα του έλληνα - οπως και ολων οσων παιζουν Β εθνική αλλα νομίζουν οτι ειναι Α.
Και επανέρχομαι στο θέμα - αν προκύψει θερμο επεισόδιο αυτό θα ειναι σε βάρος μας. Η παρουσα πολιτική "ηγεσία" ειναι ανίκανη να διαχειριστεί το θέμα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
συχνά
Εάν είσαι σημαντικός και θελήσουν να σε βρουν και μέσω δορυφόρου να γράφεις θα σε βρουν...
Αυτή τη παπαριά του δημοτικού με το ΤΟΡ νέτ με κάνει και γελάω με τους ηλίθιους που νομίζουν ότι επειδή φοράνε τη στολή της Αποκριάς είναι αόρατοι. Μπείτε μέσω ΤΟΡ να ΓΙΝΕΤΕ ανώνυμοι και κάποιοι να θησαυρίζουν από την επισκεψιμότητα ΜΑΛΑΚΕΣ..........
Ρε ανύπαρκτε... Οσο και να προσπαθείς να νιώθεις σημαντικός και να προσπαθείς δήθεν να κρυφτείς, το κύκλωμα που υπηρετώ σε βρίσκει σε 5 κλικ............
Απλά επειδή είσαι ακίνδυνος και αστείος ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ...........
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ρε αδερφέ και σε "πάω" κιόλας:[size=16pt]Μη σπαμάρεις ΟΛΑ ΤΑ THREAD!!![/size]αμα εχι ετερια επικοδομικον ιλικον ,πρεπι να κανι διαφιμισι στο προιον σου