Νέα

Οι ψυχολογικοί λόγοι της Πιρφορίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οπως πολλοί συναγωνιστές έχουν σωστά επισημάνει έχουμε τελευταία έξαρση του φαινομένου της πιρφορίας μέσω των σχετικών αγαπούληδων. Προσπαθώ λοιπον να καταλάβω που βασίζεται η έξαρση του φαινομένου.

Ας δούμε κάποια δεδομένα.
Πρώτον το σεξ παρέχεται πλεον σε αφθονία σε διάφορα κόστη και σχετικές αντίστοιχες ( η καμμιά φορά όχι ) υπηρεσίες που ξεκινούν απο το δεκάρικο στο Μετάξι και καταλήγουν στα 200άρια των City Tours. Ανάλογα λοιπόν με το πορτοφόλι του ο καθένας κινείται. Απόλυτα κατανοητό για τους περισσότερους απο εμάς του χώρου.

Δεύτερον. Υπάρχει ένας συγκεκριμμένος μεγάλος και κυρίως αυξανόμενος αριθμός πιρφόρων αγαπούληδων χορηγών που δίνουν πολλαπλάσια απο τα παραπάνω χρήματα ( και σε κάποιες περιπτώσεις εξωπραγματικά μεγάλα ποσά ) για να έχουν μια επίφαση/ψευδαίσθηση ''σχέσης'' με κορίτσια του χώρου. Απόλυτα ακατανόητο για τους περισσότερους απο εμάς του χώρου.

Τρίτον. Οι τύποι αυτοί αποτελούν το όνειρο των κοριτσιών του χώρου, καταστρέφουν σε πολλές περιπτώσεις οικονομικά τους εαυτούς τους πράγμα που αφορά μόνο αυτούς, καιτέλος καταστρέφουν στη κυριολεξία τη πιάτσα πράγμα που μας αφορά όλους.

Πέρα απο τα παραπάνω δεδομένα που χοντρικά περιγράφουν το φαινόμενο πάμε τώρα στην ανάλυση. Προφανώς η παραπάνω συμπεριφορά μας φαίνεταιεκ πρώτης οψεως ανεξήγητη ηλίθια και μαλακισμένη. Είναι όμςως έτσι ?? Εχοντας αρκετή ''θητεία'' στους χώρους του πληρωμένου σεξ προβληματίζομαι βλέποντας ανθρώπους μεγάλους σε ηλικία, οικονομικά ευκατάστατους και σε κάποιες περιπτώσεις αρκετά επιτυχημένους οικονομικά, και εν πάσει περιπτώσει ανθρώπους σχετικά έμπειρους και έξυπνους να πέφτουν στο συγκεκριμμένο μοτίβο της πυρφορίας.

Η ερώτηση λοιπον είναι τι τους οδηγεί σε τέτοια συμπεριφορά ??

Πιθανές απαντήσεις σαν βάση σκέψης από εμένα.

Πρώτον. Πιθανόν σε πολλούς ανθρώπους αρέσει περισσότερο το κυνήγι παρά η κατανάλωση του θηράματος. Απολαμβάνουν δηλαδή πολύ περισσότερο το καβλάντισμα το ''φλέρτ'' και καλά με κοπέλες του χώρου παρά το σέξ μαζί τους.

Δεύτερον. Πιθανόν πολλοί άνθρωποι λόγω εμφάνισης απορίπτονται άμεσα στη προσπάθειά τους να φλερτάρουν γκόμενες και θέλοντας να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους για γκομενικό παιχνίδι  αγοράζουν αυτή την υπηρεσία από τις κοπέλες του χώρου. Αυτός είναι ουσιαστικά και ο λόγος ύπαρξης των κολόμπαρων ( η τουλάχιστον αυτών χωρίς καβάντζες ).

Τρίτον. Η μοναξιά και η αποξένωση οδηγούν ανθρώπους σε ενέργειες εξ ορισμού μαλακισμένες.

Τέταρτον. Πολλοί πάσχουν από το σύνδρομο του σωτήρα. Αρέσκονται και καλά να ''σώσουν'' κοπέλες του χώρου από την κατάντια τους, έχοντας σαν αντάλαγμα μια γυναίκα δίπλα τους με αισθητικά στανταρτς πολύ παραπάνω από ότι η δική τους εμφάνιση η οικονομική κατάσταση θα προυπέθετε. Ειδικά κάποιοι από αυτούς τους σωτήρες  που αγνοούν το δεδομένο ότι μπορεί αυτές που σώζουν να βγάζουν τριπλασια λεφτά από τους ιδιους  τους θεωρώ παντελώς ηλιθίους. Αλλά είπαμε υπάρχουν και έξυπνοι και επιτυχημένοι άνθρωποι ανάμεσα στους πιρφόρους.

Αυτά μπορώ να σκεφθώ εγώ. Περιμένω άλλες σκέψεις

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εξω απο τα μπουρδελα θα ηθελαν πολυ περισσοτερο χρημα.η γυναικες επισης χεστηκαν για την εμφανιση του αντρα.

kotsoskotsos

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καταρχήν πρέπει να δώσεις τον επιστημονικό ορισμό του Πιρφόρου ή του πιρφορισμού.

Για να πω τη αλήθεια από το χαβαλέ εδώ στο φόρουμ είχα την εντύπωση ότι είναι αυτός που του τραβάνε μαλακία οι τάνες και δεν μπορεί να ολοκληρώσει διαφορετικά γιατί είναι αποτυχημένος. Το άλλο νόμιζα είναι ο αγαπούλης - σπόνσορας κλπ
:uglystupid: :idiot: :uglystupid:

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Η τέταρτη κατηγορία, οι σωτήρες, είναι για μένα η προβληματική. Γιατί πολύ απλά κάνεις κάτι που δε σε παίρνει. Δυστυχώς, έχω δει κόσμο να κατρακυλάει εξαιτίας αυτού. Γάμησε τα.

Ναι, κάντε μια ιστορική αναδρομή/αναφορά στον πιρφορο και στη γέννηση της έννοιας.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Θεατρο ειναι ολα οποτε ο καθενας διαλεγει τη παρασταση του.δεν υπαρχει καμια διαφορα και ας μοιαζει οτι υπαρχει.αυτα τα χρηματα και περισσοτερα θα τα χαλαγαν στις υπερκοστολογημενες αδηλωτες γυναικες της κοινωνιας μας.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Καταρχήν πρέπει να δώσεις τον επιστημονικό ορισμό του Πιρφόρου ή του πιρφορισμού.

Για να πω τη αλήθεια από το χαβαλέ εδώ στο φόρουμ είχα την εντύπωση ότι είναι αυτός που του τραβάνε μαλακία οι τάνες και δεν μπορεί να ολοκληρώσει διαφορετικά γιατί είναι αποτυχημένος. Το άλλο νόμιζα είναι ο αγαπούλης - σπόνσορας κλπ
:uglystupid: :idiot: :uglystupid:
Στο πλαίσιο που εγώ το βάζω στο thread οι έννοιες του  πιρφόρου - χορηγού - σωτήρα- αγαπούλη είναι πολύ συναφείς αν όχι πανομοιότυπες. Τώρα αν έχω πέσει σε εννοιολογικό ατόπημα παρακαλώ τους έγκριτους και έμπειρους συναδέλφους σε θέματα πορνοεννοιών να με βοηηθήσουν η να με διορθώσουν αν χρειάζεται.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εχω υπαρξει και εγω σωτηρας μιας κοπελας.που ειναι το κακο? Επισης εχω πληρωσει κοπελα μονο για να μιλησουμε η τα την χαιδεψω η να την δω γυμνη.εξω δεν μου δινεται αυτη η δυνατοτητα συνηθως γιατι οι τιμες ειναι υψηλοτερες για τις αψεγαδιαστες

kotsoskotsos

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Εχω υπαρξει και εγω σωτηρας μιας κοπελας.που ειναι το κακο? Επισης εχω πληρωσει κοπελα μονο για να μιλησουμε η τα την χαιδεψω η να την δω γυμνη.εξω δεν μου δινεται αυτη η δυνατοτητα συνηθως γιατι οι τιμες ειναι υψηλοτερες για τις αψεγαδιαστες

Το ερώτημα του φίλου Mindreader είναι γιατί οδηγούνται οι άνθρωποι σε τέτοιες επιλογές και όχι το εάν η πρακτική αυτή είναι σωστή ή λάθος. Η ψυχοσύνθεση δηλαδή του Πιρφόρου και οι λόγοι οι οποίοι των ωθούν αλλά και τι κενό του καλύπτει στις εν γένει ανάγκες του.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εχω υπαρξει και εγω σωτηρας μιας κοπελας.που ειναι το κακο?
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι εννοούμε με την έννοια σωτήρας. Για να καταλαβαινόμαστε, εσύ στα πλαίσια της εμπειρίας σου τι πρόσφερες στη κοπέλα ώς σωτήρας ??

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι εννοούμε με την έννοια σωτήρας. Για να καταλαβαινόμαστε, εσύ στα πλαίσια της εμπειρίας σου τι πρόσφερες στη κοπέλα ώς σωτήρας ??
προσωπικα την βοηθησα σε διαφορα θεματα της ζωης της.εχω βρει ακομα και δουλεια σε κοπελα με αρκετα καλο εισοδημα αλλα οχι καλυτερο απο αυτο που επαιρνε απο την πορνεια οποτε και παρεμεινε στην πορνεια.μπορω να πω και για καποια αλλα πραγματα που εχω κανει αλλα δεν ειναι το καταλληλο μερος για να τα πω.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
προσωπικα την βοηθησα σε διαφορα θεματα της ζωης της.εχω βρει ακομα και δουλεια σε κοπελα με αρκετα καλο εισοδημα αλλα οχι καλυτερο απο αυτο που επαιρνε απο την πορνεια οποτε και παρεμεινε στην πορνεια.μπορω να πω και για καποια αλλα πραγματα που εχω κανει αλλα δεν ειναι το καταλληλο μερος για να τα πω.

Αμεση οικονομική βοήθεια σε αντάλαγμα της παρέας της η και κάποιων υπηρεσιών της σου ζήτησε η όχι ??

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αμεση οικονομική βοήθεια σε αντάλαγμα της παρέας της η και κάποιων υπηρεσιών της σου ζήτησε η όχι ??
τα ειχα με μια κοπελα που δεν μου ζηταγε τιποτα.καποιες αλλες νομιζοντας οτι εχω αρκετα χρηματα μαλλον μου εχουν ζητησει μεγαλα ποσα.εχω δωσει ενα μικρο ποσο σε μια κοπελα που το ειχε οντως αναγκη και δεν με δουλευε.εχει τυχει να μου δανεισει και πορνη χρηματα.τα οποια εγιναν δανεικα και αγυριστα.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το ερώτημα του φίλου Mindreader είναι γιατί οδηγούνται οι άνθρωποι σε τέτοιες επιλογές και όχι το εάν η πρακτική αυτή είναι σωστή ή λάθος. Η ψυχοσύνθεση δηλαδή του Πιρφόρου και οι λόγοι οι οποίοι των ωθούν αλλά και τι κενό του καλύπτει στις εν γένει ανάγκες του.

ΣΩΣΤΟΣ !!!!

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
εχει τυχει να μου δανεισει και πορνη χρηματα.τα οποια εγιναν δανεικα και αγυριστα.

Φαντάζομαι το ποσό θα ήταν μικρό γιατί αν ήταν μεγάλο παίζει αρκετά σοβαρά να έμπαινες πρώτη θέση στο ΚΑΤ η να σε έβρισκαν σε κανένα ρέμα.

Σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω ότι εμπίπτεις στη κατηγορία των σωτήρων έτσι τουλάχιστον όπως τίθεται στο thread.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η ερώτηση λοιπον είναι τι τους οδηγεί σε τέτοια συμπεριφορά ??

Πιθανές απαντήσεις σαν βάση σκέψης από εμένα.

Πρώτον. Πιθανόν σε πολλούς ανθρώπους αρέσει περισσότερο το κυνήγι παρά η κατανάλωση του θηράματος. Απολαμβάνουν δηλαδή πολύ περισσότερο το καβλάντισμα το ''φλέρτ'' και καλά με κοπέλες του χώρου παρά το σέξ μαζί τους.

Δεύτερον. Πιθανόν πολλοί άνθρωποι λόγω εμφάνισης απορίπτονται άμεσα στη προσπάθειά τους να φλερτάρουν γκόμενες και θέλοντας να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους για γκομενικό παιχνίδι  αγοράζουν αυτή την υπηρεσία από τις κοπέλες του χώρου. Αυτός είναι ουσιαστικά και ο λόγος ύπαρξης των κολόμπαρων ( η τουλάχιστον αυτών χωρίς καβάντζες ).

Τρίτον. Η μοναξιά και η αποξένωση οδηγούν ανθρώπους σε ενέργειες εξ ορισμού μαλακισμένες.

Τέταρτον. Πολλοί πάσχουν από το σύνδρομο του σωτήρα. Αρέσκονται και καλά να ''σώσουν'' κοπέλες του χώρου από την κατάντια τους, έχοντας σαν αντάλαγμα μια γυναίκα δίπλα τους με αισθητικά στανταρτς πολύ παραπάνω από ότι η δική τους εμφάνιση η οικονομική κατάσταση θα προυπέθετε. Ειδικά κάποιοι από αυτούς τους σωτήρες  που αγνοούν το δεδομένο ότι μπορεί αυτές που σώζουν να βγάζουν τριπλασια λεφτά από τους ιδιους  τους θεωρώ παντελώς ηλιθίους. Αλλά είπαμε υπάρχουν και έξυπνοι και επιτυχημένοι άνθρωποι ανάμεσα στους πιρφόρους.

Με καλυψες πληρως αυτες ειναι οι απαντησεις.Ο ανθρωπος Πιρφορος που για χάρη του βγηκε και η λεξη πηγαινε στα Μασατζαδικα σε κατι 45χρονες Αλβανιδες και εδινε 80-90 Ευρω την ωρα οχι μονο με σκοπο να  :knockinb: αλλα πιο πολυ για τη γυναικια παρεα.
 Για την αποριψει τα ξερεις  :2funny: τον συχαινονταν ακομα και οι Πουτάνες  :2funny:
 Και αυτο με τη μοναξια ειναι σωστο.Αφου πηγε στο Παρίσι για 3 μερες για να πιει καφέ με μια απο το Αζερμπα'ι'τζάν που γνωρισε μεσω ιντερνετ  :2funny:  :jerking:.
  Και για το σωτηρα εχεις δικιο και ο ανθρωπος Πιρφορος και οι ομοιοι του πηγαινουν στα πιο αθλια μέρη και κοιτανε να παρουμε οποια τελειωμενη τους κατσει για να την σωσουνε και να εχουνε γυναικα διπλα τους :jerking: :2funny:.
  Μπραβο παντος για το θέμα ειναι πολυ ωραιο.Αν και τωρα οι Πιρφόροι δεν εχουνε λεφτα για να πετάνε σε  :jerking: τη βγαζουνε Ελλαδα με ματάκι   :jerking: και φρεσκο ψαράκι  :2funny:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.236
Πόντοι
3.820
Τέταρτον. Πολλοί πάσχουν από το σύνδρομο του σωτήρα. Αρέσκονται και καλά να ''σώσουν'' κοπέλες του χώρου από την κατάντια τους, έχοντας σαν αντάλαγμα μια γυναίκα δίπλα τους με αισθητικά στανταρτς πολύ παραπάνω από ότι η δική τους εμφάνιση η οικονομική κατάσταση θα προυπέθετε. Ειδικά κάποιοι από αυτούς τους σωτήρες  που αγνοούν το δεδομένο ότι μπορεί αυτές που σώζουν να βγάζουν τριπλασια λεφτά από τους ιδιους  τους θεωρώ παντελώς ηλιθίους. Αλλά είπαμε υπάρχουν και έξυπνοι και επιτυχημένοι άνθρωποι ανάμεσα στους πιρφόρους.

σωστος εισαι.απλα εδώ βαλε και τους "σωτηρες"με μεγαλη οικονομικη επιφανεια,οι οποιοι δεν είναι και λιγοι.πολλοι απ αυτους εχουν παντρευτει call girls και βιζιτουδες.μια επεκταση της ρησης"οι πουτανες  και οι τρελλες εχουνε τις τυχες τις καλες".

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Με καλυψες πληρως αυτες ειναι οι απαντησεις.Ο ανθρωπος Πιρφορος που για χάρη του βγηκε και η λεξη πηγαινε στα Μασατζαδικα σε κατι 45χρονες Αλβανιδες και εδινε 80-90 Ευρω την ωρα οχι μονο με σκοπο να  :knockinb: αλλα πιο πολυ για τη γυναικια παρεα.
 Για την αποριψει τα ξερεις  :2funny: τον συχαινονταν ακομα και οι Πουτάνες  :2funny:
 Και αυτο με τη μοναξια ειναι σωστο.Αφου πηγε στο Παρίσι για 3 μερες για να πιει καφέ με μια απο το Αζερμπα'ι'τζάν που γνωρισε μεσω ιντερνετ  :2funny:  :jerking:.
  Και για το σωτηρα εχεις δικιο και ο ανθρωπος Πιρφορος και οι ομοιοι του πηγαινουν στα πιο αθλια μέρη και κοιτανε να παρουμε οποια τελειωμενη τους κατσει για να την σωσουνε και να εχουνε γυναικα διπλα τους :jerking: :2funny:.
  Μπραβο παντος για το θέμα ειναι πολυ ωραιο.Αν και τωρα οι Πιρφόροι δεν εχουνε λεφτα για να πετάνε σε  :jerking: τη βγαζουνε Ελλαδα με ματάκι   :jerking: και φρεσκο ψαράκι  :2funny:

μητσε που ειναι τωρα ο πιρφορος? ζει? ειναι καπου αποτραβηγμενος?

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
σωστος εισαι.απλα εδώ βαλε και τους "σωτηρες"με μεγαλη οικονομικη επιφανεια,οι οποιοι δεν είναι και λιγοι.πολλοι απ αυτους εχουν παντρευτει call girls και βιζιτουδες.μια επεκταση της ρησης"οι πουτανες  και οι τρελλες εχουνε τις τυχες τις καλες".
Πολύ εύστοχη η ρήση φίλε. Συνήθως όμως οι άνθρωποι με οικονομική επιφάνεια εχουν ζήτηση και απο αρκετές όμορφες κοπέλες εκτός του χώρου των επαγγελματιών. Πως και προτιμούν σε καποιες περιπτώσεις τις επαγγελματίες ?? Ισως είναι άσχημοι απο πλευράς εμφάνισης η ίσως πραγματικά θαμπώνονται και καψουρεύονται με κάποιες πολύ όμορφες του χώρου, και λειτουργούν καθαρά συναισθηματικά και όχι λογικά. Γιατί σίγουρα η λογική δεν συνηγορεί στο να παντρευτεί κάποιος μια πρώην πουτάνα, έτσι δεν είναι ? Δεν μπορώ να σκεφθώ κάτι άλλο.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Πολύ εύστοχη η ρήση φίλε. Συνήθως όμως οι άνθρωποι με οικονομική επιφάνεια εχουν ζήτηση και απο αρκετές όμορφες κοπέλες εκτός του χώρου των επαγγελματιών. Πως και προτιμούν σε καποιες περιπτώσεις τις επαγγελματίες ?? Ισως είναι άσχημοι απο πλευράς εμφάνισης η ίσως πραγματικά θαμπώνονται και καψουρεύονται με κάποιες πολύ όμορφες του χώρου, και λειτουργούν καθαρά συναισθηματικά και όχι λογικά. Γιατί σίγουρα η λογική δεν συνηγορεί στο να παντρευτεί κάποιος μια πρώην πουτάνα, έτσι δεν είναι ? Δεν μπορώ να σκεφθώ κάτι άλλο.
δεν υπαρχει ασχημια στο χωρο των αντρων.προτιμουν πολλες φορες τις πρωην πουτανες γιατι ειναι πολλες φορες πιο ντομπρες.τους λενε στα ισια οτι δεν γουσταρουν σεξ.σε αντιθεση με τις αλλες οι οποιοιες παριστανουν τις υπερσεξουαλικες.τους λενε εχεις χρημα και σε γουσταρω γιαυτο.και οι αντρες το εκτιμουν

kotsoskotsos

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
δεν υπαρχει ασχημια στο χωρο των αντρων.προτιμουν πολλες φορες τις πρωην πουτανες γιατι ειναι πολλες φορες πιο ντομπρες.τους λενε στα ισια οτι δεν γουσταρουν σεξ.σε αντιθεση με τις αλλες οι οποιοιες παριστανουν τις υπερσεξουαλικες.τους λενε εχεις χρημα και σε γουσταρω γιαυτο.και οι αντρες το εκτιμουν

Όταν ένας άντρας προσεγγίζει μία γυναίκα προσπαθώντας να την γοητεύσει, έχοντας όμως ειλικρινά αισθήματα προς αυτήν και όχι απλά θέλει να της φορέσει το σαλάμι του γραβάτα, κατά κάποιο τρόπο καθίσταται ευάλωτος απέναντι στη δική της κρίση είτε είναι θετική αυτή είτε αρνητική. Στο παιχνίδι αυτό το πράσινο φώς το δίνει η γυναίκα, ότι πράγματι νιώθει γοητευμένη, επιθυμεί το φλερτ αυτό να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο κλπ. κλπ..
Θεωρώ ότι πολλοί άντρες, κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας καταξιωμένη επαγγελματικά και ψημένα στη ζωή, ενδεχομένως να μην μπορούν ή να μην θέλουν να παρουσιάζονται σε ευάλωτη θέση έναντι οποιουδήποτε, οπότε πάνε σε μία επαγγελματία και της κάνουν μία πρόταση συνεργασίας: «Δίνω αυτά, παρέχεις εκείνα – δηλαδή σου παρέχω – και εσύ παρέχεις».
Για άτομα τελειωμένα δεν μπαίνω καν σε συζήτηση, απλά τους έχει γαμήσει η μοίρα και το ίδιο τους το μυαλό αλύπητα και δεν τους σώζει τίποτε και τάσσουν σε πουτάνες γάμους, παιδιά, σπίτια, κήπους, γάτες, ευτυχία κλπ. κλπ. νομίζοντας ότι επειδή τυχαίνει και γαμιούνται αυτές μαζί τους σε σχέση πελάτης – παρέχων υπηρεσία ότι υπάρχουν και άλλου είδους αισθήματα υποβόσκουσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom