alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Μηνύματα
- 154.320
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Πού διαφωνεις?ΝΑ καθεσαι και σε καναν ισκιο που και που.....μπουρδελο εγινες!
Πού διαφωνεις?ΝΑ καθεσαι και σε καναν ισκιο που και που.....μπουρδελο εγινες!
Οπως λεει και ο προσφιλης μας Λακης, εμεις δεν συχναζουμε σε περιοχες οπως ο Ασπροπυργος.
Κανενα Εκαλη Κλαμπ, καμια Φιλοθεη..αντε καμια Γλυφαδα.
Τι γαμωσταυριδια ρε...Μαλακιες...ναι.. και όσες φορές έκανα βρήκα το δίκιο μου... αλλά δεν το άφησα την τύχη του... γαμωσταυρίδι από τον υπάλληλο που την πρωτοκόλησε μέχρι τον διευθυντή που θα την εξέταζε...
Πού στον πούτσο ειναι αυτο ρε? Δεν εχω ιδεα. Τοσο καλο ειναι?Το εκοψες το Βαρουλκο ?
Πού στον πούτσο ειναι αυτο ρε? Δεν εχω ιδεα. Τοσο καλο ειναι?
Δεν βλεπω καλες κριτικες ομως....Πειραιως 80 , εγω τελευταια φορα εκει το ηξερα , δεν ειναι τοσο καλο , εχω φαει και σε καλυτερα , εσυ που εισαι φαν του γκουρμε θα σου αρεσει παντως , εχει και ροματζαδα
Οπως λεει και ο προσφιλης μας Λακης, εμεις δεν συχναζουμε σε περιοχες οπως ο Ασπροπυργος.
Κανενα Εκαλη Κλαμπ, καμια Φιλοθεη..αντε καμια Γλυφαδα.
Δεν βλεπω καλες κριτικες ομως....
Πήγαμε χθὲς γιὰ πολλαπλῆ καὶ μᾶλλον τελευταία φορὰ στὸ Βαροῦλκο. Ἀναρτῶ αὐτὴν τὴν κριτικὴ μόνο καὶ μόνο ἀπὸ σεβασμὸ στὴν ἱστορία τοῦ κ. Λαζάρου.
1. Συνεχίζεται ἡ τακτικὴ τῆς ἐμμέσου ἐπιβολῆς τοῦ μενοὺ τοῦ ἑστιατορίου, μόνο ποὺ τώρα δὲν εἶναι πιὰ degustation, ἀλλὰ συσσίτιο. Ὁ κατάλογος εἶναι γιὰ τὰ μάτια, π.χ., εἶχε δύο σοῦπες, πλὴν ὅμως καμμία δὲν ὑπῆρχε - ἀναγκαστικὰ θα ἔπρεπε νὰ πάρομε αὐτὴν ποὺ τὴν συγκεκριμένη ἡμέρα ἔχει φτιάξει ὁ μάγειρας. Αὐτὸ ὑποτίθεται ὅτι εἶναι νέα συνταγή, ἀλλὰ ὅλοι καταλαβαίνομε ὅτι πρόκειται ἁπλῶς γιὰ μιὰ τακτικὴ ποὺ βολεύει οἰκονομικά. Ἄλλωστε μιὰ χορτόσουπα μὲ σφυρίδα δὲν εἶναι δὰ καὶ κάτι τόσο νέο.
2. Ἀφοῦ λοιπὸν σχεδὸν ὁλόκληρο τὸ ἑστιατόριο παραγγείλει τὸ συσσίτιο, ἡ κουζίνα ἑτοιμάζει τὰ πιάτα. Περνᾶς σχεδὸν 2,5 ὧρες γιὰ νὰ φᾶς πέντε κουταλιὲς φαγητοῦ μοιρασμένες σὲ ἰσάριθμα σερβίτσια. Οὐσιαστικὰ τρῶς ἐξαιρετικὸ ζεστὸ ψωμί (αὐτὸ πράγματι ἀνανεώνεται συχνότατα), λαδάκι καὶ ἐλίτσες ἐξαιρετικῆς ποιότητος καὶ κατὰ διαλείμματα δοκιμάζεις καὶ 1-2 μπουκιές φαγάκι ἔτσι γιὰ τὴ γεύση. Κοινῶς, μὴν πᾶτε στὸ Βαροῦλκο πεινασμένοι.
3. Τὸ συσσίτιο ἦταν:
α. Μερικὲς κουταλιὲς ψαρόσουπας μὲ λαχανικὰ καὶ σφυρίδα. Δὲν ὑπῆρχε οὔτε ἴχνος σφυρίδας στὶς κουταλιὲς καὶ τῶν τεσσάρων μας. Τὸ μόνο στερεὸ σὲ κάθε πιάτο ἦταν ἕνα κομμάτι... πατάτας.
β. Μιὰ λεπτὴ φετούλα τσιπούρας μὲ τηγανισμένο ζυμάρι σὲ πουρὲ μελιτσάνας. Ὁ πουρὲς μελιτζάνας εἶχε μέγεθος... μιᾶς ἐλιᾶς!!!!!!!!! Κατὰ τὰ ἄλλα ὑπῆρχαν στὸ πιάτο κάτι χρωματιστες κουκίδες (4-5 μπιζέλια και 4-5 μικρὰ κομματάκια ἑνὸς κόκκινου κατασκευάσματος ποὺ μᾶς τὸ ἀπεκάλεσαν μαρμελάδα κάτι...). Καλὸ τὸ food styling, ἀλλὰ νὰ μὴν κοροϊδευόμαστε.
γ. Ἕνα κομμάτι πολὺ ὡραῖο λουκάνικο, μήκους περίπου 10 ἑκατοστῶν. Πολυ καλὸς μεζές.
δ. Μία κουταλιὰ χταπόδι μὲ χόρτα πάνω σὲ ἕνα τηγανισμένο πρᾶγμα πάχους 1/2 ἑκατοστοῦ καὶ διαμέτρου 10 ἑκ. ποὺ ὑποτίθεται ὅτι περιεῖχε καὶ τριμμένο ἀμύγδαλο.
5. Μία μπουκιὰ - στὴν κυριολεξία - σφυρίδα σὲ σάλτσα ἀπὸ μανιτάρια πορτσίνι.
Καμμία σχέση μὲ παλαιότερα μενοὺ τοῦ ἰδίου μαγαζιοῦ (σοῦπα μὲ μαῦρο μελάνι, καβούρι, κριθαρωτὸ μὲ καραβίδα, κλπ.)
4. Ἡ ἐξυπηρέτηση ἀπαράδεκτη γιὰ τέτοιο ἑστιατόριο. Ὅποιος ἔβλεπε πρὸς τὴν εἴσοδο τῆς κουζίνας ἀπελάμβανε τὸ διαρκὲς πήγαιν-ἔλα τῶν σερβιτόρων ποὺ συχνὰ δὲν ἤξεσαν ποῦ πᾶν τὰ πιάτα ποὺ κρατοῦσαν στὸ χέρι τους. Ἀπὸ τὴν δική μας παγοθήκη κρασιοῦ ἐξυπηρετεῖτο καὶ.. τὸ διπλανὸ τραπέζι(!), ποὺ σημαίνει ὅτι ἦταν διαρκῶς κάποιος πάνω ἀπ' τὸ κεφάλι τοῦ ἀτυχοῦς φίλου μας ποὺ καθόταν δίπλα στὴν παγοθήκη!!! Τὸ παλαιότερο τυποποιημένο λογίδριο τοῦ ταξιδιοῦ στὶς γεύσεις μὲ τὸ ὁποῖον ἐπεβάλλετο τὸ "μενού" στοὺς πελάτες ἔχει τώρα ἀντικατασταθεῖ μὲ τὴν εἰδικὴ τιμή, ἡ ὁποία δείχνεται ὑποτίθεται διακριτικὰ στοὺς ἄνδρες τῆς παρέας καὶ εἶναι - ὑποτίθεται καὶ πάλι - ἰδιαίτερη προσφορὰ τοῦ καταστήματος στὸ τραπέζι. Ἐν τέλει βεβαίως ὅλο τὸ μαγαζὶ τὴν ἴδια προσφορὰ τρώει. Πρὸς τὶ τὸ ἀνόητο μάρκετινγκ;
Γιὰ νὰ φᾶμε 4 ἄτομα ζεστὸ ψωμὶ καὶ λάδι μὲ μερικὲς μπουκιὲς φαγητοῦ πληρώσαμε 200 εὐρώ. Μὲ κρασί 270 καὶ μὲ τὸ φιλοδώρημα, 300.
Συμπέρασμα: Τὸ Βαροῦλκο θὰ πρέπει νὰ διαλέξει εἴτε τοὺς πελάτες του εἴτε τὸ Master Chef. Ἴσως μὲ τὸ δεύτερο νὰ ἔχει γιὰ μερικοὺς ἀκόμα μῆνες δουλειά, ἀλλὰ δὲν βλέπω πῶς σὲ περιόδους κρίσεως θὰ πληρώνει κάποιος 150 Εὐρώ τὸ ζευγάρι γιὰ μιὰ κουταλιὰ κοινότατης σούπας, ἕνα κομματάκι λουκάνικο, μιὰ κουταλιὰ χταπόδι καὶ ἀπὸ μιὰ μπουκιὰ σφυρίδα καὶ τσιπούρα.
Λυποῦμαι εἰλικρικὰ ποὺ ἀναγκάζομαι νὰ πῶ δυσάρεστα πράγματα.
Διάβασε περισσότερα
τελικα αλλος εχει το ονομα και αλλος την χαρη.Δεν βλεπω καλες κριτικες ομως....
Πήγαμε χθὲς γιὰ πολλαπλῆ καὶ μᾶλλον τελευταία φορὰ στὸ Βαροῦλκο. Ἀναρτῶ αὐτὴν τὴν κριτικὴ μόνο καὶ μόνο ἀπὸ σεβασμὸ στὴν ἱστορία τοῦ κ. Λαζάρου.
1. Συνεχίζεται ἡ τακτικὴ τῆς ἐμμέσου ἐπιβολῆς τοῦ μενοὺ τοῦ ἑστιατορίου, μόνο ποὺ τώρα δὲν εἶναι πιὰ degustation, ἀλλὰ συσσίτιο. Ὁ κατάλογος εἶναι γιὰ τὰ μάτια, π.χ., εἶχε δύο σοῦπες, πλὴν ὅμως καμμία δὲν ὑπῆρχε - ἀναγκαστικὰ θα ἔπρεπε νὰ πάρομε αὐτὴν ποὺ τὴν συγκεκριμένη ἡμέρα ἔχει φτιάξει ὁ μάγειρας. Αὐτὸ ὑποτίθεται ὅτι εἶναι νέα συνταγή, ἀλλὰ ὅλοι καταλαβαίνομε ὅτι πρόκειται ἁπλῶς γιὰ μιὰ τακτικὴ ποὺ βολεύει οἰκονομικά. Ἄλλωστε μιὰ χορτόσουπα μὲ σφυρίδα δὲν εἶναι δὰ καὶ κάτι τόσο νέο.
2. Ἀφοῦ λοιπὸν σχεδὸν ὁλόκληρο τὸ ἑστιατόριο παραγγείλει τὸ συσσίτιο, ἡ κουζίνα ἑτοιμάζει τὰ πιάτα. Περνᾶς σχεδὸν 2,5 ὧρες γιὰ νὰ φᾶς πέντε κουταλιὲς φαγητοῦ μοιρασμένες σὲ ἰσάριθμα σερβίτσια. Οὐσιαστικὰ τρῶς ἐξαιρετικὸ ζεστὸ ψωμί (αὐτὸ πράγματι ἀνανεώνεται συχνότατα), λαδάκι καὶ ἐλίτσες ἐξαιρετικῆς ποιότητος καὶ κατὰ διαλείμματα δοκιμάζεις καὶ 1-2 μπουκιές φαγάκι ἔτσι γιὰ τὴ γεύση. Κοινῶς, μὴν πᾶτε στὸ Βαροῦλκο πεινασμένοι.
3. Τὸ συσσίτιο ἦταν:
α. Μερικὲς κουταλιὲς ψαρόσουπας μὲ λαχανικὰ καὶ σφυρίδα. Δὲν ὑπῆρχε οὔτε ἴχνος σφυρίδας στὶς κουταλιὲς καὶ τῶν τεσσάρων μας. Τὸ μόνο στερεὸ σὲ κάθε πιάτο ἦταν ἕνα κομμάτι... πατάτας.
β. Μιὰ λεπτὴ φετούλα τσιπούρας μὲ τηγανισμένο ζυμάρι σὲ πουρὲ μελιτσάνας. Ὁ πουρὲς μελιτζάνας εἶχε μέγεθος... μιᾶς ἐλιᾶς!!!!!!!!! Κατὰ τὰ ἄλλα ὑπῆρχαν στὸ πιάτο κάτι χρωματιστες κουκίδες (4-5 μπιζέλια και 4-5 μικρὰ κομματάκια ἑνὸς κόκκινου κατασκευάσματος ποὺ μᾶς τὸ ἀπεκάλεσαν μαρμελάδα κάτι...). Καλὸ τὸ food styling, ἀλλὰ νὰ μὴν κοροϊδευόμαστε.
γ. Ἕνα κομμάτι πολὺ ὡραῖο λουκάνικο, μήκους περίπου 10 ἑκατοστῶν. Πολυ καλὸς μεζές.
δ. Μία κουταλιὰ χταπόδι μὲ χόρτα πάνω σὲ ἕνα τηγανισμένο πρᾶγμα πάχους 1/2 ἑκατοστοῦ καὶ διαμέτρου 10 ἑκ. ποὺ ὑποτίθεται ὅτι περιεῖχε καὶ τριμμένο ἀμύγδαλο.
5. Μία μπουκιὰ - στὴν κυριολεξία - σφυρίδα σὲ σάλτσα ἀπὸ μανιτάρια πορτσίνι.
Καμμία σχέση μὲ παλαιότερα μενοὺ τοῦ ἰδίου μαγαζιοῦ (σοῦπα μὲ μαῦρο μελάνι, καβούρι, κριθαρωτὸ μὲ καραβίδα, κλπ.)
4. Ἡ ἐξυπηρέτηση ἀπαράδεκτη γιὰ τέτοιο ἑστιατόριο. Ὅποιος ἔβλεπε πρὸς τὴν εἴσοδο τῆς κουζίνας ἀπελάμβανε τὸ διαρκὲς πήγαιν-ἔλα τῶν σερβιτόρων ποὺ συχνὰ δὲν ἤξεσαν ποῦ πᾶν τὰ πιάτα ποὺ κρατοῦσαν στὸ χέρι τους. Ἀπὸ τὴν δική μας παγοθήκη κρασιοῦ ἐξυπηρετεῖτο καὶ.. τὸ διπλανὸ τραπέζι(!), ποὺ σημαίνει ὅτι ἦταν διαρκῶς κάποιος πάνω ἀπ' τὸ κεφάλι τοῦ ἀτυχοῦς φίλου μας ποὺ καθόταν δίπλα στὴν παγοθήκη!!! Τὸ παλαιότερο τυποποιημένο λογίδριο τοῦ ταξιδιοῦ στὶς γεύσεις μὲ τὸ ὁποῖον ἐπεβάλλετο τὸ "μενού" στοὺς πελάτες ἔχει τώρα ἀντικατασταθεῖ μὲ τὴν εἰδικὴ τιμή, ἡ ὁποία δείχνεται ὑποτίθεται διακριτικὰ στοὺς ἄνδρες τῆς παρέας καὶ εἶναι - ὑποτίθεται καὶ πάλι - ἰδιαίτερη προσφορὰ τοῦ καταστήματος στὸ τραπέζι. Ἐν τέλει βεβαίως ὅλο τὸ μαγαζὶ τὴν ἴδια προσφορὰ τρώει. Πρὸς τὶ τὸ ἀνόητο μάρκετινγκ;
Γιὰ νὰ φᾶμε 4 ἄτομα ζεστὸ ψωμὶ καὶ λάδι μὲ μερικὲς μπουκιὲς φαγητοῦ πληρώσαμε 200 εὐρώ. Μὲ κρασί 270 καὶ μὲ τὸ φιλοδώρημα, 300.
Συμπέρασμα: Τὸ Βαροῦλκο θὰ πρέπει νὰ διαλέξει εἴτε τοὺς πελάτες του εἴτε τὸ Master Chef. Ἴσως μὲ τὸ δεύτερο νὰ ἔχει γιὰ μερικοὺς ἀκόμα μῆνες δουλειά, ἀλλὰ δὲν βλέπω πῶς σὲ περιόδους κρίσεως θὰ πληρώνει κάποιος 150 Εὐρώ τὸ ζευγάρι γιὰ μιὰ κουταλιὰ κοινότατης σούπας, ἕνα κομματάκι λουκάνικο, μιὰ κουταλιὰ χταπόδι καὶ ἀπὸ μιὰ μπουκιὰ σφυρίδα καὶ τσιπούρα.
Λυποῦμαι εἰλικρικὰ ποὺ ἀναγκάζομαι νὰ πῶ δυσάρεστα πράγματα.
Διάβασε περισσότερα
τελικα αλλος εχει το ονομα και αλλος την χαρη.
θα σου ποσταρα για φαγοποτι που εριξα στη μυκονο σε τοπ κυριλε παραθαλασσιο εστιατοριο πριν αρκετα χρονια ομως αλλα μην ειμαστε οφ τοπικ.
το γραφω γιατι στην αθηνα παιζει τρομερη αισχροκερδεια.και οχι μονο στα κυριλε που εκει και αν εχουν ξεφυγει τελειως...πεστε μου εσεις ενας μεροκαματιαρης με ποιο τροπο να αγορασει φαγητο απο μια ταβερνουλα η ενα πιτογυραδικο χωρις να πληρωσει για καθε ατομο 8-10 ευρω!!
μονο σε κανα μεταξουργειο βρισκεις φθηνα κρεατα σε σουβλατζιδικα.
πως μετα καποιος να μπορεσει να πληρωνει χαρατσια ρευμα που ακριβηνε και να μενει σε κανονικο σπιτι?
ναι ε?να φαω δηλαδη μια μεριδα γυρο η ενα μαγερευτο που ειναι μια σταλια μεριδα ποσοτητα και ποιοτητα της πουτσας δηλαδη και να πληρωσω 8-10 ευρω δεν ειναι αισχροκερδεια ε??οκ ρε μεγαλε οτι πεις.Δείτε κύριε,
8-10 Ευρώ το άτομο σε ταβερνούλα δεν είναι αισχροκέρδεια. Ο κ. Νιπουλόβερ, παρέθεσε με ιδιαίτερη σαφήνεια το τι πρέπει να πληρώνει, τόσο στο ευρύτερο δημόσιο, όσο και σε ασφάλιση, ο κάθε επιχειρηματίας. Αναρωτηθείτε λοιπόν, τι κέρδος μένει στον εστιάτορα-ταβερνιάρη από τα 8-10 Ευρώ που θα πληρώσετε, έχοντας βέβαια αφαιρέσει επίσης το κόστος της πρώτης ύλης, το κόστος παρασκευής του φαγητού και τους μισθούς του προσωπικού.
ναι ε?να φαω δηλαδη μια μεριδα γυρο η ενα μαγερευτο που ειναι μια σταλια μεριδα της πουτσας δηλαδη και να πληρωσω 8-10 ευρω δεν ειναι αισχροκερδεια ε??οκ ρε μεγαλε οτι πεις.
τουλαχιστον αν εχετε τζαμπ λεφτα να δωσετε ας ειναι καπου VFM αν και δεν ειναι και τοσο ευκολο να βρεθει τετοιο μαγαζι...
Τι γαμωσταυριδια ρε...Μαλακιες...
Εμφανισου με την φωτογραφικη μηχανη και πες οτι αν δεν εξυπηρετηθεις θα δουνε τη μουρη τους στο μπου κομ....
Πρεπει να υπολογισεις και τον φορο που ειναι στο 23% (επεσε τελικα;). Το θεμα δεν ειναι τα 8 ευρω ανα ατομο το θεμα ειναι με αυτην την τιμη να ειναι με καλα υλικα και με ικανοποιητικη ποσοτητα.ναι ε?να φαω δηλαδη μια μεριδα γυρο η ενα μαγερευτο που ειναι μια σταλια μεριδα ποσοτητα και ποιοτητα της πουτσας δηλαδη και να πληρωσω 8-10 ευρω δεν ειναι αισχροκερδεια ε??οκ ρε μεγαλε οτι πεις.
τουλαχιστον αν εχετε τζαμπα λεφτα να δωσετε ας ειναι καπου VFM αν και δεν ειναι και τοσο ευκολο να βρεθει τετοιο μαγαζι...για να μην βρισκουν πατημα τα λαμογια και χρεωνουν το σκατο για παντεσπανι.
Πρεπει να υπολογισεις και τον φορο που ειναι στο 23% (επεσε τελικα;).
Μόνο που δεν θα πέσουν οι τιμές μιας και οι εστιάτορες δήλωσαν πως απορρόφησαν την αύξηση στο 23%,οπότε τώρα δεν έχει μείωση,το μεγαλύτερο κέρδος στην τσέπη.Δοκιμαστικά από 1η Αυγούστου θα είναι στο 13%.
Πρεπει να υπολογισεις και τον φορο που ειναι στο 23% (επεσε τελικα;). Το θεμα δεν ειναι τα 8 ευρω ανα ατομο το θεμα ειναι με αυτην την τιμη να ειναι με καλα υλικα και με ικανοποιητικη ποσοτητα.
Μόνο που δεν θα πέσουν οι τιμές μιας και οι εστιάτορες δήλωσαν πως απορρόφησαν την αύξηση στο 23%,οπότε τώρα δεν έχει μείωση,το μεγαλύτερο κέρδος στην τσέπη.
Αντε να πεσει στα 1,90-1,80. Οι πιτες που ειναι στο 1 ευρω λες να πεσουν στα 0,90-0,80;Μόνο που δεν θα πέσουν οι τιμές μιας και οι εστιάτορες δήλωσαν πως απορρόφησαν την αύξηση στο 23%,οπότε τώρα δεν έχει μείωση,το μεγαλύτερο κέρδος στην τσέπη.
λάκη μας ζάλισες τα αρχίδια με την βιοτεχνία (ανάθεμα αν έχεις περάσει ποτέ απέξω)...