Νέα

Οι πρωτες φαβελες στην Ελλαδα ειναι γεγονος........

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Μηνύματα
71.360
Like
75.453
Πόντοι
12.756
Οπως λεει και ο προσφιλης μας Λακης, εμεις δεν συχναζουμε σε περιοχες οπως ο Ασπροπυργος.
Κανενα Εκαλη Κλαμπ, καμια Φιλοθεη..αντε καμια Γλυφαδα.

Το εκοψες το Βαρουλκο ?
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.320
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ναι.. και όσες φορές έκανα βρήκα το δίκιο μου... αλλά δεν το άφησα την τύχη του... γαμωσταυρίδι από τον υπάλληλο που την πρωτοκόλησε μέχρι τον διευθυντή που θα την εξέταζε...
Τι γαμωσταυριδια ρε...Μαλακιες...
Εμφανισου με την φωτογραφικη μηχανη και πες οτι αν δεν εξυπηρετηθεις θα δουνε τη μουρη τους στο μπου κομ.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Μηνύματα
71.360
Like
75.453
Πόντοι
12.756
Πού στον πούτσο ειναι αυτο ρε? Δεν εχω ιδεα. Τοσο καλο ειναι?

Πειραιως 80 , εγω τελευταια φορα εκει το ηξερα , δεν ειναι τοσο καλο , εχω φαει και σε καλυτερα , εσυ που εισαι φαν του γκουρμε θα σου αρεσει παντως , εχει και ροματζαδα
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.320
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πειραιως 80 , εγω τελευταια φορα εκει το ηξερα , δεν ειναι τοσο καλο , εχω φαει και σε καλυτερα , εσυ που εισαι φαν του γκουρμε θα σου αρεσει παντως , εχει και ροματζαδα
Δεν βλεπω καλες κριτικες ομως....


Πήγαμε χθὲς γιὰ πολλαπλῆ καὶ μᾶλλον τελευταία φορὰ στὸ Βαροῦλκο. Ἀναρτῶ αὐτὴν τὴν κριτικὴ μόνο καὶ μόνο ἀπὸ σεβασμὸ στὴν ἱστορία τοῦ κ. Λαζάρου.

1. Συνεχίζεται ἡ τακτικὴ τῆς ἐμμέσου ἐπιβολῆς τοῦ μενοὺ τοῦ ἑστιατορίου, μόνο ποὺ τώρα δὲν εἶναι πιὰ degustation, ἀλλὰ συσσίτιο. Ὁ κατάλογος εἶναι γιὰ τὰ μάτια, π.χ., εἶχε δύο σοῦπες, πλὴν ὅμως καμμία δὲν ὑπῆρχε - ἀναγκαστικὰ θα ἔπρεπε νὰ πάρομε αὐτὴν ποὺ τὴν συγκεκριμένη ἡμέρα ἔχει φτιάξει ὁ μάγειρας. Αὐτὸ ὑποτίθεται ὅτι εἶναι νέα συνταγή, ἀλλὰ ὅλοι καταλαβαίνομε ὅτι πρόκειται ἁπλῶς γιὰ μιὰ τακτικὴ ποὺ βολεύει οἰκονομικά. Ἄλλωστε μιὰ χορτόσουπα μὲ σφυρίδα δὲν εἶναι δὰ καὶ κάτι τόσο νέο.

2. Ἀφοῦ λοιπὸν σχεδὸν ὁλόκληρο τὸ ἑστιατόριο παραγγείλει τὸ συσσίτιο, ἡ κουζίνα ἑτοιμάζει τὰ πιάτα. Περνᾶς σχεδὸν 2,5 ὧρες γιὰ νὰ φᾶς πέντε κουταλιὲς φαγητοῦ μοιρασμένες σὲ ἰσάριθμα σερβίτσια. Οὐσιαστικὰ τρῶς ἐξαιρετικὸ ζεστὸ ψωμί (αὐτὸ πράγματι ἀνανεώνεται συχνότατα), λαδάκι καὶ ἐλίτσες ἐξαιρετικῆς ποιότητος καὶ κατὰ διαλείμματα δοκιμάζεις καὶ 1-2 μπουκιές φαγάκι ἔτσι γιὰ τὴ γεύση. Κοινῶς, μὴν πᾶτε στὸ Βαροῦλκο πεινασμένοι.

3. Τὸ συσσίτιο ἦταν:
α. Μερικὲς κουταλιὲς ψαρόσουπας μὲ λαχανικὰ καὶ σφυρίδα. Δὲν ὑπῆρχε οὔτε ἴχνος σφυρίδας στὶς κουταλιὲς καὶ τῶν τεσσάρων μας. Τὸ μόνο στερεὸ σὲ κάθε πιάτο ἦταν ἕνα κομμάτι... πατάτας.
β. Μιὰ λεπτὴ φετούλα τσιπούρας μὲ τηγανισμένο ζυμάρι σὲ πουρὲ μελιτσάνας. Ὁ πουρὲς μελιτζάνας εἶχε μέγεθος... μιᾶς ἐλιᾶς!!!!!!!!! Κατὰ τὰ ἄλλα ὑπῆρχαν στὸ πιάτο κάτι χρωματιστες κουκίδες (4-5 μπιζέλια και 4-5 μικρὰ κομματάκια ἑνὸς κόκκινου κατασκευάσματος ποὺ μᾶς τὸ ἀπεκάλεσαν μαρμελάδα κάτι...). Καλὸ τὸ food styling, ἀλλὰ νὰ μὴν κοροϊδευόμαστε.
γ. Ἕνα κομμάτι πολὺ ὡραῖο λουκάνικο, μήκους περίπου 10 ἑκατοστῶν. Πολυ καλὸς μεζές.
δ. Μία κουταλιὰ χταπόδι μὲ χόρτα πάνω σὲ ἕνα τηγανισμένο πρᾶγμα πάχους 1/2 ἑκατοστοῦ καὶ διαμέτρου 10 ἑκ. ποὺ ὑποτίθεται ὅτι περιεῖχε καὶ τριμμένο ἀμύγδαλο.
5. Μία μπουκιὰ - στὴν κυριολεξία - σφυρίδα σὲ σάλτσα ἀπὸ μανιτάρια πορτσίνι.
Καμμία σχέση μὲ παλαιότερα μενοὺ τοῦ ἰδίου μαγαζιοῦ (σοῦπα μὲ μαῦρο μελάνι, καβούρι, κριθαρωτὸ μὲ καραβίδα, κλπ.)

4. Ἡ ἐξυπηρέτηση ἀπαράδεκτη γιὰ τέτοιο ἑστιατόριο. Ὅποιος ἔβλεπε πρὸς τὴν εἴσοδο τῆς κουζίνας ἀπελάμβανε τὸ διαρκὲς πήγαιν-ἔλα τῶν σερβιτόρων ποὺ συχνὰ δὲν ἤξεσαν ποῦ πᾶν τὰ πιάτα ποὺ κρατοῦσαν στὸ χέρι τους. Ἀπὸ τὴν δική μας παγοθήκη κρασιοῦ ἐξυπηρετεῖτο καὶ.. τὸ διπλανὸ τραπέζι(!), ποὺ σημαίνει ὅτι ἦταν διαρκῶς κάποιος πάνω ἀπ' τὸ κεφάλι τοῦ ἀτυχοῦς φίλου μας ποὺ καθόταν δίπλα στὴν παγοθήκη!!! Τὸ παλαιότερο τυποποιημένο λογίδριο τοῦ ταξιδιοῦ στὶς γεύσεις μὲ τὸ ὁποῖον ἐπεβάλλετο τὸ "μενού" στοὺς πελάτες ἔχει τώρα ἀντικατασταθεῖ μὲ τὴν εἰδικὴ τιμή, ἡ ὁποία δείχνεται ὑποτίθεται διακριτικὰ στοὺς ἄνδρες τῆς παρέας καὶ εἶναι - ὑποτίθεται καὶ πάλι - ἰδιαίτερη προσφορὰ τοῦ καταστήματος στὸ τραπέζι. Ἐν τέλει βεβαίως ὅλο τὸ μαγαζὶ τὴν ἴδια προσφορὰ τρώει. Πρὸς τὶ τὸ ἀνόητο μάρκετινγκ;

Γιὰ νὰ φᾶμε 4 ἄτομα ζεστὸ ψωμὶ καὶ λάδι μὲ μερικὲς μπουκιὲς φαγητοῦ πληρώσαμε 200 εὐρώ. Μὲ κρασί 270 καὶ μὲ τὸ φιλοδώρημα, 300.

Συμπέρασμα: Τὸ Βαροῦλκο θὰ πρέπει νὰ διαλέξει εἴτε τοὺς πελάτες του εἴτε τὸ Master Chef. Ἴσως μὲ τὸ δεύτερο νὰ ἔχει γιὰ μερικοὺς ἀκόμα μῆνες δουλειά, ἀλλὰ δὲν βλέπω πῶς σὲ περιόδους κρίσεως θὰ πληρώνει κάποιος 150 Εὐρώ τὸ ζευγάρι γιὰ μιὰ κουταλιὰ κοινότατης σούπας, ἕνα κομματάκι λουκάνικο, μιὰ κουταλιὰ χταπόδι καὶ ἀπὸ μιὰ μπουκιὰ σφυρίδα καὶ τσιπούρα.

Λυποῦμαι εἰλικρικὰ ποὺ ἀναγκάζομαι νὰ πῶ δυσάρεστα πράγματα.

Διάβασε περισσότερα
 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
56.935
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Οπως λεει και ο προσφιλης μας Λακης, εμεις δεν συχναζουμε σε περιοχες οπως ο Ασπροπυργος.
Κανενα Εκαλη Κλαμπ, καμια Φιλοθεη..αντε καμια Γλυφαδα.

Να περνάτε καμιά φορά. Έχει καλές χασαποταβέρνες.
 

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Μηνύματα
71.360
Like
75.453
Πόντοι
12.756
Δεν βλεπω καλες κριτικες ομως....


Πήγαμε χθὲς γιὰ πολλαπλῆ καὶ μᾶλλον τελευταία φορὰ στὸ Βαροῦλκο. Ἀναρτῶ αὐτὴν τὴν κριτικὴ μόνο καὶ μόνο ἀπὸ σεβασμὸ στὴν ἱστορία τοῦ κ. Λαζάρου.

1. Συνεχίζεται ἡ τακτικὴ τῆς ἐμμέσου ἐπιβολῆς τοῦ μενοὺ τοῦ ἑστιατορίου, μόνο ποὺ τώρα δὲν εἶναι πιὰ degustation, ἀλλὰ συσσίτιο. Ὁ κατάλογος εἶναι γιὰ τὰ μάτια, π.χ., εἶχε δύο σοῦπες, πλὴν ὅμως καμμία δὲν ὑπῆρχε - ἀναγκαστικὰ θα ἔπρεπε νὰ πάρομε αὐτὴν ποὺ τὴν συγκεκριμένη ἡμέρα ἔχει φτιάξει ὁ μάγειρας. Αὐτὸ ὑποτίθεται ὅτι εἶναι νέα συνταγή, ἀλλὰ ὅλοι καταλαβαίνομε ὅτι πρόκειται ἁπλῶς γιὰ μιὰ τακτικὴ ποὺ βολεύει οἰκονομικά. Ἄλλωστε μιὰ χορτόσουπα μὲ σφυρίδα δὲν εἶναι δὰ καὶ κάτι τόσο νέο.

2. Ἀφοῦ λοιπὸν σχεδὸν ὁλόκληρο τὸ ἑστιατόριο παραγγείλει τὸ συσσίτιο, ἡ κουζίνα ἑτοιμάζει τὰ πιάτα. Περνᾶς σχεδὸν 2,5 ὧρες γιὰ νὰ φᾶς πέντε κουταλιὲς φαγητοῦ μοιρασμένες σὲ ἰσάριθμα σερβίτσια. Οὐσιαστικὰ τρῶς ἐξαιρετικὸ ζεστὸ ψωμί (αὐτὸ πράγματι ἀνανεώνεται συχνότατα), λαδάκι καὶ ἐλίτσες ἐξαιρετικῆς ποιότητος καὶ κατὰ διαλείμματα δοκιμάζεις καὶ 1-2 μπουκιές φαγάκι ἔτσι γιὰ τὴ γεύση. Κοινῶς, μὴν πᾶτε στὸ Βαροῦλκο πεινασμένοι.

3. Τὸ συσσίτιο ἦταν:
α. Μερικὲς κουταλιὲς ψαρόσουπας μὲ λαχανικὰ καὶ σφυρίδα. Δὲν ὑπῆρχε οὔτε ἴχνος σφυρίδας στὶς κουταλιὲς καὶ τῶν τεσσάρων μας. Τὸ μόνο στερεὸ σὲ κάθε πιάτο ἦταν ἕνα κομμάτι... πατάτας.
β. Μιὰ λεπτὴ φετούλα τσιπούρας μὲ τηγανισμένο ζυμάρι σὲ πουρὲ μελιτσάνας. Ὁ πουρὲς μελιτζάνας εἶχε μέγεθος... μιᾶς ἐλιᾶς!!!!!!!!! Κατὰ τὰ ἄλλα ὑπῆρχαν στὸ πιάτο κάτι χρωματιστες κουκίδες (4-5 μπιζέλια και 4-5 μικρὰ κομματάκια ἑνὸς κόκκινου κατασκευάσματος ποὺ μᾶς τὸ ἀπεκάλεσαν μαρμελάδα κάτι...). Καλὸ τὸ food styling, ἀλλὰ νὰ μὴν κοροϊδευόμαστε.
γ. Ἕνα κομμάτι πολὺ ὡραῖο λουκάνικο, μήκους περίπου 10 ἑκατοστῶν. Πολυ καλὸς μεζές.
δ. Μία κουταλιὰ χταπόδι μὲ χόρτα πάνω σὲ ἕνα τηγανισμένο πρᾶγμα πάχους 1/2 ἑκατοστοῦ καὶ διαμέτρου 10 ἑκ. ποὺ ὑποτίθεται ὅτι περιεῖχε καὶ τριμμένο ἀμύγδαλο.
5. Μία μπουκιὰ - στὴν κυριολεξία - σφυρίδα σὲ σάλτσα ἀπὸ μανιτάρια πορτσίνι.
Καμμία σχέση μὲ παλαιότερα μενοὺ τοῦ ἰδίου μαγαζιοῦ (σοῦπα μὲ μαῦρο μελάνι, καβούρι, κριθαρωτὸ μὲ καραβίδα, κλπ.)

4. Ἡ ἐξυπηρέτηση ἀπαράδεκτη γιὰ τέτοιο ἑστιατόριο. Ὅποιος ἔβλεπε πρὸς τὴν εἴσοδο τῆς κουζίνας ἀπελάμβανε τὸ διαρκὲς πήγαιν-ἔλα τῶν σερβιτόρων ποὺ συχνὰ δὲν ἤξεσαν ποῦ πᾶν τὰ πιάτα ποὺ κρατοῦσαν στὸ χέρι τους. Ἀπὸ τὴν δική μας παγοθήκη κρασιοῦ ἐξυπηρετεῖτο καὶ.. τὸ διπλανὸ τραπέζι(!), ποὺ σημαίνει ὅτι ἦταν διαρκῶς κάποιος πάνω ἀπ' τὸ κεφάλι τοῦ ἀτυχοῦς φίλου μας ποὺ καθόταν δίπλα στὴν παγοθήκη!!! Τὸ παλαιότερο τυποποιημένο λογίδριο τοῦ ταξιδιοῦ στὶς γεύσεις μὲ τὸ ὁποῖον ἐπεβάλλετο τὸ "μενού" στοὺς πελάτες ἔχει τώρα ἀντικατασταθεῖ μὲ τὴν εἰδικὴ τιμή, ἡ ὁποία δείχνεται ὑποτίθεται διακριτικὰ στοὺς ἄνδρες τῆς παρέας καὶ εἶναι - ὑποτίθεται καὶ πάλι - ἰδιαίτερη προσφορὰ τοῦ καταστήματος στὸ τραπέζι. Ἐν τέλει βεβαίως ὅλο τὸ μαγαζὶ τὴν ἴδια προσφορὰ τρώει. Πρὸς τὶ τὸ ἀνόητο μάρκετινγκ;

Γιὰ νὰ φᾶμε 4 ἄτομα ζεστὸ ψωμὶ καὶ λάδι μὲ μερικὲς μπουκιὲς φαγητοῦ πληρώσαμε 200 εὐρώ. Μὲ κρασί 270 καὶ μὲ τὸ φιλοδώρημα, 300.

Συμπέρασμα: Τὸ Βαροῦλκο θὰ πρέπει νὰ διαλέξει εἴτε τοὺς πελάτες του εἴτε τὸ Master Chef. Ἴσως μὲ τὸ δεύτερο νὰ ἔχει γιὰ μερικοὺς ἀκόμα μῆνες δουλειά, ἀλλὰ δὲν βλέπω πῶς σὲ περιόδους κρίσεως θὰ πληρώνει κάποιος 150 Εὐρώ τὸ ζευγάρι γιὰ μιὰ κουταλιὰ κοινότατης σούπας, ἕνα κομματάκι λουκάνικο, μιὰ κουταλιὰ χταπόδι καὶ ἀπὸ μιὰ μπουκιὰ σφυρίδα καὶ τσιπούρα.

Λυποῦμαι εἰλικρικὰ ποὺ ἀναγκάζομαι νὰ πῶ δυσάρεστα πράγματα.

Διάβασε περισσότερα

Στο ειπα ρε Αλεξ στο μηνυμα μου , κατα τα αλλα αφου σταματησες να πηγαινεις οπως βλεπεις τους εβαλες σε μπελαδες και εχουν ριξει τα κόστη και αυτοι.

Εκανε και το καλο του ο Λακης , τα βλεπεις ?






 

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Μηνύματα
8.360
Like
4
Πόντοι
66
Δεν βλεπω καλες κριτικες ομως....


Πήγαμε χθὲς γιὰ πολλαπλῆ καὶ μᾶλλον τελευταία φορὰ στὸ Βαροῦλκο. Ἀναρτῶ αὐτὴν τὴν κριτικὴ μόνο καὶ μόνο ἀπὸ σεβασμὸ στὴν ἱστορία τοῦ κ. Λαζάρου.

1. Συνεχίζεται ἡ τακτικὴ τῆς ἐμμέσου ἐπιβολῆς τοῦ μενοὺ τοῦ ἑστιατορίου, μόνο ποὺ τώρα δὲν εἶναι πιὰ degustation, ἀλλὰ συσσίτιο. Ὁ κατάλογος εἶναι γιὰ τὰ μάτια, π.χ., εἶχε δύο σοῦπες, πλὴν ὅμως καμμία δὲν ὑπῆρχε - ἀναγκαστικὰ θα ἔπρεπε νὰ πάρομε αὐτὴν ποὺ τὴν συγκεκριμένη ἡμέρα ἔχει φτιάξει ὁ μάγειρας. Αὐτὸ ὑποτίθεται ὅτι εἶναι νέα συνταγή, ἀλλὰ ὅλοι καταλαβαίνομε ὅτι πρόκειται ἁπλῶς γιὰ μιὰ τακτικὴ ποὺ βολεύει οἰκονομικά. Ἄλλωστε μιὰ χορτόσουπα μὲ σφυρίδα δὲν εἶναι δὰ καὶ κάτι τόσο νέο.

2. Ἀφοῦ λοιπὸν σχεδὸν ὁλόκληρο τὸ ἑστιατόριο παραγγείλει τὸ συσσίτιο, ἡ κουζίνα ἑτοιμάζει τὰ πιάτα. Περνᾶς σχεδὸν 2,5 ὧρες γιὰ νὰ φᾶς πέντε κουταλιὲς φαγητοῦ μοιρασμένες σὲ ἰσάριθμα σερβίτσια. Οὐσιαστικὰ τρῶς ἐξαιρετικὸ ζεστὸ ψωμί (αὐτὸ πράγματι ἀνανεώνεται συχνότατα), λαδάκι καὶ ἐλίτσες ἐξαιρετικῆς ποιότητος καὶ κατὰ διαλείμματα δοκιμάζεις καὶ 1-2 μπουκιές φαγάκι ἔτσι γιὰ τὴ γεύση. Κοινῶς, μὴν πᾶτε στὸ Βαροῦλκο πεινασμένοι.

3. Τὸ συσσίτιο ἦταν:
α. Μερικὲς κουταλιὲς ψαρόσουπας μὲ λαχανικὰ καὶ σφυρίδα. Δὲν ὑπῆρχε οὔτε ἴχνος σφυρίδας στὶς κουταλιὲς καὶ τῶν τεσσάρων μας. Τὸ μόνο στερεὸ σὲ κάθε πιάτο ἦταν ἕνα κομμάτι... πατάτας.
β. Μιὰ λεπτὴ φετούλα τσιπούρας μὲ τηγανισμένο ζυμάρι σὲ πουρὲ μελιτσάνας. Ὁ πουρὲς μελιτζάνας εἶχε μέγεθος... μιᾶς ἐλιᾶς!!!!!!!!! Κατὰ τὰ ἄλλα ὑπῆρχαν στὸ πιάτο κάτι χρωματιστες κουκίδες (4-5 μπιζέλια και 4-5 μικρὰ κομματάκια ἑνὸς κόκκινου κατασκευάσματος ποὺ μᾶς τὸ ἀπεκάλεσαν μαρμελάδα κάτι...). Καλὸ τὸ food styling, ἀλλὰ νὰ μὴν κοροϊδευόμαστε.
γ. Ἕνα κομμάτι πολὺ ὡραῖο λουκάνικο, μήκους περίπου 10 ἑκατοστῶν. Πολυ καλὸς μεζές.
δ. Μία κουταλιὰ χταπόδι μὲ χόρτα πάνω σὲ ἕνα τηγανισμένο πρᾶγμα πάχους 1/2 ἑκατοστοῦ καὶ διαμέτρου 10 ἑκ. ποὺ ὑποτίθεται ὅτι περιεῖχε καὶ τριμμένο ἀμύγδαλο.
5. Μία μπουκιὰ - στὴν κυριολεξία - σφυρίδα σὲ σάλτσα ἀπὸ μανιτάρια πορτσίνι.
Καμμία σχέση μὲ παλαιότερα μενοὺ τοῦ ἰδίου μαγαζιοῦ (σοῦπα μὲ μαῦρο μελάνι, καβούρι, κριθαρωτὸ μὲ καραβίδα, κλπ.)

4. Ἡ ἐξυπηρέτηση ἀπαράδεκτη γιὰ τέτοιο ἑστιατόριο. Ὅποιος ἔβλεπε πρὸς τὴν εἴσοδο τῆς κουζίνας ἀπελάμβανε τὸ διαρκὲς πήγαιν-ἔλα τῶν σερβιτόρων ποὺ συχνὰ δὲν ἤξεσαν ποῦ πᾶν τὰ πιάτα ποὺ κρατοῦσαν στὸ χέρι τους. Ἀπὸ τὴν δική μας παγοθήκη κρασιοῦ ἐξυπηρετεῖτο καὶ.. τὸ διπλανὸ τραπέζι(!), ποὺ σημαίνει ὅτι ἦταν διαρκῶς κάποιος πάνω ἀπ' τὸ κεφάλι τοῦ ἀτυχοῦς φίλου μας ποὺ καθόταν δίπλα στὴν παγοθήκη!!! Τὸ παλαιότερο τυποποιημένο λογίδριο τοῦ ταξιδιοῦ στὶς γεύσεις μὲ τὸ ὁποῖον ἐπεβάλλετο τὸ "μενού" στοὺς πελάτες ἔχει τώρα ἀντικατασταθεῖ μὲ τὴν εἰδικὴ τιμή, ἡ ὁποία δείχνεται ὑποτίθεται διακριτικὰ στοὺς ἄνδρες τῆς παρέας καὶ εἶναι - ὑποτίθεται καὶ πάλι - ἰδιαίτερη προσφορὰ τοῦ καταστήματος στὸ τραπέζι. Ἐν τέλει βεβαίως ὅλο τὸ μαγαζὶ τὴν ἴδια προσφορὰ τρώει. Πρὸς τὶ τὸ ἀνόητο μάρκετινγκ;

Γιὰ νὰ φᾶμε 4 ἄτομα ζεστὸ ψωμὶ καὶ λάδι μὲ μερικὲς μπουκιὲς φαγητοῦ πληρώσαμε 200 εὐρώ. Μὲ κρασί 270 καὶ μὲ τὸ φιλοδώρημα, 300.

Συμπέρασμα: Τὸ Βαροῦλκο θὰ πρέπει νὰ διαλέξει εἴτε τοὺς πελάτες του εἴτε τὸ Master Chef. Ἴσως μὲ τὸ δεύτερο νὰ ἔχει γιὰ μερικοὺς ἀκόμα μῆνες δουλειά, ἀλλὰ δὲν βλέπω πῶς σὲ περιόδους κρίσεως θὰ πληρώνει κάποιος 150 Εὐρώ τὸ ζευγάρι γιὰ μιὰ κουταλιὰ κοινότατης σούπας, ἕνα κομματάκι λουκάνικο, μιὰ κουταλιὰ χταπόδι καὶ ἀπὸ μιὰ μπουκιὰ σφυρίδα καὶ τσιπούρα.

Λυποῦμαι εἰλικρικὰ ποὺ ἀναγκάζομαι νὰ πῶ δυσάρεστα πράγματα.

Διάβασε περισσότερα
τελικα αλλος εχει το ονομα και αλλος την χαρη.
θα σου ποσταρα για φαγοποτι που εριξα στη μυκονο σε τοπ κυριλε παραθαλασσιο εστιατοριο πριν αρκετα χρονια ομως αλλα μην ειμαστε οφ τοπικ.
το γραφω γιατι στην αθηνα παιζει τρομερη αισχροκερδεια.και οχι μονο στα κυριλε που εκει και αν εχουν ξεφυγει τελειως...πεστε μου εσεις ενας μεροκαματιαρης με ποιο τροπο να αγορασει φαγητο απο μια ταβερνουλα η ενα πιτογυραδικο χωρις να πληρωσει για καθε ατομο 8-10 ευρω!!
μονο σε κανα μεταξουργειο βρισκεις φθηνα κρεατα σε σουβλατζιδικα.
πως μετα καποιος να μπορεσει να πληρωνει χαρατσια ρευμα που ακριβηνε και να μενει σε κανονικο σπιτι?

α και κατι σχετικα με το site στο οποιο παραπεμπει το λινκ.διαβασα τις κριτικες για το μαγαζι και βρηκα μονο μια θετικη η οποια ηταν λιτη...ε ενω ολες οι αλλες ειχαν απο 15-50 ψηφους εμπιστοσυνης αυτη ηταν η μοναδικη που δεν ειχε ουτε εναν ψηφο εμπιστοσυνης.μηδεν κυριολεκτικα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
56.935
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
τελικα αλλος εχει το ονομα και αλλος την χαρη.
θα σου ποσταρα για φαγοποτι που εριξα στη μυκονο σε τοπ κυριλε παραθαλασσιο εστιατοριο πριν αρκετα χρονια ομως αλλα μην ειμαστε οφ τοπικ.
το γραφω γιατι στην αθηνα παιζει τρομερη αισχροκερδεια.και οχι μονο στα κυριλε που εκει και αν εχουν ξεφυγει τελειως...πεστε μου εσεις ενας μεροκαματιαρης με ποιο τροπο να αγορασει φαγητο απο μια ταβερνουλα η ενα πιτογυραδικο χωρις να πληρωσει για καθε ατομο 8-10 ευρω!!
μονο σε κανα μεταξουργειο βρισκεις φθηνα κρεατα σε σουβλατζιδικα.
πως μετα καποιος να μπορεσει να πληρωνει χαρατσια ρευμα που ακριβηνε και να μενει σε κανονικο σπιτι?

Δείτε κύριε,

8-10 Ευρώ το άτομο σε ταβερνούλα δεν είναι αισχροκέρδεια. Ο κ. Νιπουλόβερ, παρέθεσε με ιδιαίτερη σαφήνεια το τι πρέπει να πληρώνει, τόσο στο ευρύτερο δημόσιο, όσο και σε ασφάλιση, ο κάθε επιχειρηματίας. Αναρωτηθείτε λοιπόν, τι κέρδος μένει στον εστιάτορα-ταβερνιάρη από τα 8-10 Ευρώ που θα πληρώσετε,  έχοντας βέβαια αφαιρέσει επίσης το κόστος της πρώτης ύλης, το κόστος παρασκευής του φαγητού και τους μισθούς του προσωπικού. 
 

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Μηνύματα
8.360
Like
4
Πόντοι
66
Δείτε κύριε,

8-10 Ευρώ το άτομο σε ταβερνούλα δεν είναι αισχροκέρδεια. Ο κ. Νιπουλόβερ, παρέθεσε με ιδιαίτερη σαφήνεια το τι πρέπει να πληρώνει, τόσο στο ευρύτερο δημόσιο, όσο και σε ασφάλιση, ο κάθε επιχειρηματίας. Αναρωτηθείτε λοιπόν, τι κέρδος μένει στον εστιάτορα-ταβερνιάρη από τα 8-10 Ευρώ που θα πληρώσετε,  έχοντας βέβαια αφαιρέσει επίσης το κόστος της πρώτης ύλης, το κόστος παρασκευής του φαγητού και τους μισθούς του προσωπικού.  
ναι ε?να φαω δηλαδη μια μεριδα γυρο η ενα μαγερευτο που ειναι μια σταλια μεριδα ποσοτητα και ποιοτητα της πουτσας δηλαδη και να πληρωσω 8-10 ευρω δεν ειναι αισχροκερδεια ε??οκ ρε μεγαλε οτι πεις.
τουλαχιστον αν εχετε τζαμπα λεφτα να δωσετε ας ειναι καπου VFM αν και δεν ειναι και τοσο ευκολο να βρεθει τετοιο μαγαζι...για να μην βρισκουν πατημα τα λαμογια και χρεωνουν το σκατο για παντεσπανι.
 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
56.935
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
ναι ε?να φαω δηλαδη μια μεριδα γυρο η ενα μαγερευτο που ειναι μια σταλια μεριδα της πουτσας δηλαδη και να πληρωσω 8-10 ευρω δεν ειναι αισχροκερδεια ε??οκ ρε μεγαλε οτι πεις.
τουλαχιστον αν εχετε τζαμπ λεφτα να δωσετε ας ειναι καπου VFM αν και δεν ειναι και τοσο ευκολο να βρεθει τετοιο μαγαζι...

Δείτε,

Εχω την τύχη να γνωρίζω κάποιον εστιάτορα-ταβερνιάρη, οποίος διατηρεί δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ένα στον Δήμο Αθηναίων και ένα σε κάποιον Επαρχιακό Δήμο. Και τα δύο καταστήματα (που είναι περίπου τα ίδια τετραγωνικά) σερβίρουν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Το επαρχιακό όμως είναι 25-30% φθηνότερο, και αυτό λόγω μειωμένων λειτουργικών εξόδων.
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι γαμωσταυριδια ρε...Μαλακιες...
Εμφανισου με την φωτογραφικη μηχανη και πες οτι αν δεν εξυπηρετηθεις θα δουνε τη μουρη τους στο μπου κομ.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

με τα βυζιά έξω...  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Μηνύματα
17.375
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ναι ε?να φαω δηλαδη μια μεριδα γυρο η ενα μαγερευτο που ειναι μια σταλια μεριδα ποσοτητα και ποιοτητα της πουτσας δηλαδη και να πληρωσω 8-10 ευρω δεν ειναι αισχροκερδεια ε??οκ ρε μεγαλε οτι πεις.
τουλαχιστον αν εχετε τζαμπα λεφτα να δωσετε ας ειναι καπου VFM αν και δεν ειναι και τοσο ευκολο να βρεθει τετοιο μαγαζι...για να μην βρισκουν πατημα τα λαμογια και χρεωνουν το σκατο για παντεσπανι.
Πρεπει να υπολογισεις και τον φορο που ειναι στο 23% (επεσε τελικα;). Το θεμα δεν ειναι τα 8 ευρω ανα ατομο το θεμα ειναι με αυτην την τιμη να ειναι με καλα υλικα και με ικανοποιητικη ποσοτητα.
 

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Μηνύματα
7.421
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Δοκιμαστικά από 1η Αυγούστου θα είναι στο 13%.
Μόνο που δεν θα πέσουν οι τιμές μιας και οι εστιάτορες δήλωσαν πως απορρόφησαν την αύξηση στο 23%,οπότε τώρα δεν έχει μείωση,το μεγαλύτερο κέρδος στην τσέπη.
 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
56.935
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Πρεπει να υπολογισεις και τον φορο που ειναι στο 23% (επεσε τελικα;). Το θεμα δεν ειναι τα 8 ευρω ανα ατομο το θεμα ειναι με αυτην την τιμη να ειναι με καλα υλικα και με ικανοποιητικη ποσοτητα.

Επίσης θα πρέπει να λάβει υπ΄όψιν του, ότι ένα τραπέζι εδώ :

http://[URL unfurl="true"]www.in2life.gr/dm_pictures/plateies600_159419_4xDn61.jpg[/img[/URL]]

στοιχίζει όσο 6 τραπέζια εδώ :

[img]http://0.tqn.com/d/goeurope/1/0/3/O/pantheon_rome_3.jpg
 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
56.935
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Μόνο που δεν θα πέσουν οι τιμές μιας και οι εστιάτορες δήλωσαν πως απορρόφησαν την αύξηση στο 23%,οπότε τώρα δεν έχει μείωση,το μεγαλύτερο κέρδος στην τσέπη.

Ενα μεγάλο ποσοστό ναι.

Πιστεύω πάντως, πως θα υπάρξουν και κάποιοι που θα τις μειώσουν.

Μην περιμένετε πάντως να πάνε τα πιτόγυρα από 2 - 2,20 που είναι σήμερα,  στο 1 - 1,20
 

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Μηνύματα
17.375
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μόνο που δεν θα πέσουν οι τιμές μιας και οι εστιάτορες δήλωσαν πως απορρόφησαν την αύξηση στο 23%,οπότε τώρα δεν έχει μείωση,το μεγαλύτερο κέρδος στην τσέπη.
Αντε να πεσει στα 1,90-1,80. Οι πιτες που ειναι στο 1 ευρω  λες να πεσουν στα 0,90-0,80;
Τιμες υπαρχουν για ολους απο εκει και περα ειναι θεμα επιλογης.
 

Επισκέπτης
λάκη μας ζάλισες τα αρχίδια με την βιοτεχνία (ανάθεμα αν έχεις περάσει ποτέ απέξω)...

ΙΣΧΥΟΥΝ αυτά που λέω ρε μαλάκα;;;;;;;;;;
Και ναι έχω περάσει. Είχαμε οικογενειακό αλουμινάδικο.
Τα περισεύματα ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΑΝ
ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ. Σκουπιδιάρα δεν πέρναγε.
Πεζοδρόμια δεν υπήρχαν. Φώτα δεν είχε.Δημοτική συγκοινωνία ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.


Το ίδιο ακίνητο τώρα, πληρώνει 2000€/ΜΗΝΑ Δημοτικά τέλη.

Γαμώ τη Δημοκρατία (σας).
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom