Πες αρχηγε τι θα γαμαγες ,αν ησουν Ωνασης .ρε ας είχα τα λεφτά του ωνάση και θα έβλεπες τι γάμαγα κι εγώ
Θα γαμαγες βιζιτες για να "γινεις πιο έμπειρος " ?
Και πες καποιες .
Πες αρχηγε τι θα γαμαγες ,αν ησουν Ωνασης .ρε ας είχα τα λεφτά του ωνάση και θα έβλεπες τι γάμαγα κι εγώ
Καλα προφανως και δεν παιζει να ακολουθησω την Μοδα για να ριξω γκομενα. Απλα σου λεω πως τα πραγματα σιγα σιγα αλλαζουν... οι Αντρες γινονται πιο Φλωροι... αυτο βεβαια οι γκομενες το βλεπουν σαν "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ Κ ΟΧΙ ΠΕΦΤΟΥΛΕΣ" Μεχρι βεβαια να καταλαβουν πως απλα ειναι ΚΟΠΑΝΟΙ και ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ και να τους παρατησουν. Αλλα σε καθε περιπτωση αν εχεις ενα νορμαλ στυλ εξαρχης... με λιγο γλυκυτητα και λιγο τρυφεροτητα εισαι ΟΚ. Και μολις την ριξεις στο κρεβατι ΟΚ...ΚΑΝΤΗΝ ΝΑ ΜΟΥΔΙΑΣΕΙ ΤΟ κωλαρακι της... και να μην μπορει να κατσει μετα.
φίλε δεν αξίζει να μπεις στο καλούπι που επιτάσσει η κάθε περαστική μόδα που άλλωστε αλλάζει συνεχώς.
be your self και όποια γουστάρει!
Καλα προφανως και δεν παιζει να ακολουθησω την Μοδα για να ριξω γκομενα. Απλα σου λεω πως τα πραγματα σιγα σιγα αλλαζουν... οι Αντρες γινονται πιο Φλωροι... αυτο βεβαια οι γκομενες το βλεπουν σαν "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ Κ ΟΧΙ ΠΕΦΤΟΥΛΕΣ" Μεχρι βεβαια να καταλαβουν πως απλα ειναι ΚΟΠΑΝΟΙ και ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ και να τους παρατησουν. Αλλα σε καθε περιπτωση αν εχεις ενα νορμαλ στυλ εξαρχης... με λιγο γλυκυτητα και λιγο τρυφεροτητα εισαι ΟΚ. Και μολις την ριξεις στο κρεβατι ΟΚ...ΚΑΝΤΗΝ ΝΑ ΜΟΥΔΙΑΣΕΙ ΤΟ κωλαρακι της... και να μην μπορει να κατσει μετα.
Πες αρχηγε τι θα γαμαγες ,αν ησουν Ωνασης .
Θα γαμαγες βιζιτες για να "γινεις πιο έμπειρος " ?
Και πες καποιες .
++++++++++++++++ με μια λεξη ..... να ειμαστε αντρες ! αρσενικα !!
ΣΩΣΤΟΣ ! Ο Ωνασης ομως ,παρ'ολα αυτα ,όχι δε θα γάμαγα βίζιτες για να γίνω πιο έμπειρος.
θα γάμαγα όποια μου έκανε κέφι γιατί πίστεψέ με είναι στη φύση της γυναίκας να μην μπορεί να αντισταθεί σε αυτόν που έχει δόξα ή χρήμα ή και τα 2.
ΣΩΣΤΟΣ ! Ο Ωνασης ομως ,παρ'ολα αυτα ,
γαμαγε ΚΑΙ βιζιτες για ποικιλια ,χωρις υποχρεωσεις ,
και κλαψα-γκρινια-υστερια -εμμονη .Ο ανθρωπος ηταν μπον βιβερ.
Σωστο ,αλλα στην θεωρια .Οπως πολυ σωστα είπες ,οι γυναικες δεν μπορουν να αντισταθουν σεό,τι γουστάρει ο καθένας.
μπορεί άλλος να είναι Κροίσος και να γουστάρει γυναίκα ,παιδιά και οικογενειακή ζωή.
ανάλογα με τα βιώματα του καθενός και του τι λείπει στον καθένα.
καθένας αντλεί από αλλού την ευτυχία.
Σωστο ,αλλα στην θεωρια .Οπως πολυ σωστα είπες ,οι γυναικες δεν μπορουν να αντισταθουν σε
καποιον με μεγαλη φημη ή /και πολλα χρηματα.
Και του την πεφτουν μαλιστα .Εύκολο το εχεις να αντισταθει στις γκομεναρες που του κανουν τα γλυκα μάτια ?
Και εγω μονογαμικος ειμαι.Μονο- γαμαω.όχι,για τις βίζιτες λέω.
σε άλλους λέω ότι δε φτάνουν όσες έχουν πρόσβαση με το χρήμα κ τη δόξα και θέλουν και βίζιτες
και άλλοι λέω ότι μπορεί να γουστάρουν μία και καλή όπως ο Ιουστινιανός τη Θεοδώρα
το doggy ειναι πιο ανετο....Μου ΄χει τύχει μωράκι π κ καλά είχε ξεπαρθενιαστεί στο μπουρδέλο του 20ευρου
να μην ξέρει να κουνηθεί στο ιεραποστολικό και να μην έχει ρίξει γλωσσόφιλο επίσης.
Η εμπειρία που απέκτησε ήταν αποκλειστικά στο doggy , οπότε κανά ct για πρώτη φορά
προφανώς είναι καλύτερη φάση ή καμιά σχέση ξέρω γω...
Το σιγουρο ειναι οτι μας κανουν να νοιωθουμε ομορφα και μοναδικα!!!!!!!!!!Να ειναι καλα ολες τους!!!!!!καθοτι ο αγοραιος ερωτας εχει αποτελεσει για μενα μεγαλο σχολειο...
και εχει συμβαλλει καθοριστικα στη διαμορφωση της σεξουαλικοτητας μου και της γενικοτερης προσωπικοτητας μου...
θα θελα να θεσω αυτο το ερωτημα για να ακουστουν κι αλλες αποψεις...
πιστευετε οτι οι σεξουαλικες σας επαφες με ιεροδουλες σας εχουν κανει πιο εμπειρους αντρες-γαμιαδες ?
πιστευετε οτι εχουν ενισχυσει την αυτοπεποιθηση σας ως αρσενικα?
αποτελει και για σας ο αγοραιος ερωτας ενα μεγαλο σχολειο?
το doggy ειναι πιο ανετο....
εχεις πολλες ιστοριες;να φτιαξω καφε;
Κ ντάξ το μικράκι δικαιολογείται γιατί είναι μικράκι..
Κάποτε τα ΄χα με έναν τύπο που αρχικά μου ΄χε φανεί καλή περίπτωση μέχρι που ο κολλητός του μου σφύριξε ότι ποτέ στην ζωή του δεν είχε σχέση κανονική αλλά από μικρός πήγαινε μόνο σε μπουρδέλα στην Φυλής (έμενε κοντά από κει κιόλας..). Εννοείται δεν το πίστεψα γιατί ήταν 7 χρόνια μεγαλύτερος μου (εγώ 19, αυτός 26) και επίσης ήταν ωραίος εμφανισιακά..πολύ αργότερα και αφού είχαμε χωρίσει συνειδητοποίησα γιατί τελειώνε πάντα στο 5λεπτο και μετά στο καπάκι έπλενε τα χέρια του στον νιπτήρα..
υγ ....ποσα αφηνε στο κομοδινο;
Κ ντάξ το μικράκι δικαιολογείται γιατί είναι μικράκι..
Κάποτε τα ΄χα με έναν τύπο που αρχικά μου ΄χε φανεί καλή περίπτωση μέχρι που ο κολλητός του μου σφύριξε ότι ποτέ στην ζωή του δεν είχε σχέση κανονική αλλά από μικρός πήγαινε μόνο σε μπουρδέλα στην Φυλής (έμενε κοντά από κει κιόλας..). Εννοείται δεν το πίστεψα γιατί ήταν 7 χρόνια μεγαλύτερος μου (εγώ 19, αυτός 26) και επίσης ήταν ωραίος εμφανισιακά..πολύ αργότερα και αφού είχαμε χωρίσει συνειδητοποίησα γιατί τελειώνε πάντα στο 5λεπτο και μετά στο καπάκι έπλενε τα χέρια του στον νιπτήρα..