Νέα

Οι πουτάνες σας έχουν κάνει πιο έμπειρους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 269
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

οι πουτανες σας εχουν κανει πιο εμπειρους?

• καθολου

Ψήφοι: 3 6,4%
  • λιγο

Ψήφοι: 5 10,6%
  • αρκετα

Ψήφοι: 15 31,9%
  • μα βεβαια!

Ψήφοι: 19 40,4%
  • δεν ξερω

Ψήφοι: 3 6,4%
  • εχουν επιδρασει αρνητικα στη σεξουαλικοτητα μου

Ψήφοι: 2 4,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ρε ας είχα τα λεφτά του ωνάση και θα έβλεπες τι γάμαγα κι εγώ
Πες αρχηγε τι θα γαμαγες ,αν ησουν Ωνασης .
Θα γαμαγες βιζιτες για να "γινεις πιο έμπειρος " ?
Και πες καποιες .

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Καλα προφανως και δεν παιζει να ακολουθησω την Μοδα για να ριξω γκομενα. Απλα σου λεω πως τα πραγματα σιγα σιγα αλλαζουν... οι Αντρες γινονται πιο Φλωροι... αυτο βεβαια οι γκομενες το βλεπουν σαν "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ Κ ΟΧΙ ΠΕΦΤΟΥΛΕΣ" Μεχρι βεβαια να καταλαβουν πως απλα ειναι ΚΟΠΑΝΟΙ και ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ και να τους παρατησουν. Αλλα σε καθε περιπτωση αν εχεις ενα νορμαλ στυλ εξαρχης... με λιγο γλυκυτητα και λιγο τρυφεροτητα εισαι ΟΚ. Και μολις την ριξεις στο κρεβατι ΟΚ...ΚΑΝΤΗΝ ΝΑ ΜΟΥΔΙΑΣΕΙ ΤΟ κωλαρακι της... και να μην μπορει να κατσει μετα.

++++++++++++++++ με μια λεξη ..... να ειμαστε αντρες ! αρσενικα !!

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
Καλα προφανως και δεν παιζει να ακολουθησω την Μοδα για να ριξω γκομενα. Απλα σου λεω πως τα πραγματα σιγα σιγα αλλαζουν... οι Αντρες γινονται πιο Φλωροι... αυτο βεβαια οι γκομενες το βλεπουν σαν "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ Κ ΟΧΙ ΠΕΦΤΟΥΛΕΣ" Μεχρι βεβαια να καταλαβουν πως απλα ειναι ΚΟΠΑΝΟΙ και ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ και να τους παρατησουν. Αλλα σε καθε περιπτωση αν εχεις ενα νορμαλ στυλ εξαρχης... με λιγο γλυκυτητα και λιγο τρυφεροτητα εισαι ΟΚ. Και μολις την ριξεις στο κρεβατι ΟΚ...ΚΑΝΤΗΝ ΝΑ ΜΟΥΔΙΑΣΕΙ ΤΟ κωλαρακι της... και να μην μπορει να κατσει μετα.

συμφωνώ 100%άλλωστε αυτό θέλουν κι αυτές,αρσενικά.είναι η φύση έτσι.τον φλώρο άντε για να πιουν κανά καφέ και να σχολιάσουν τις μαλακίες της τιβί.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
Πες αρχηγε τι θα γαμαγες ,αν ησουν Ωνασης .
Θα γαμαγες βιζιτες για να "γινεις πιο έμπειρος " ?
Και πες καποιες .

όχι δε θα γάμαγα βίζιτες για να γίνω πιο έμπειρος.
θα γάμαγα όποια μου έκανε κέφι γιατί πίστεψέ με είναι στη φύση της γυναίκας να μην μπορεί να αντισταθεί σε αυτόν που έχει δόξα/φήμη ή χρήμα ή και τα 2.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
++++++++++++++++ με μια λεξη ..... να ειμαστε αντρες ! αρσενικα !!

Σιγουρα. Απο την στιγμη που καποια παει να σε βαλει σε διαδικασιες που θιγουν εμμεσα την Ανδρικη σου προσωπικοτητα τοτε δεν αξιζει να την κρατας ... βρισκεις αλλη λεια. Απλα σου λεω... Το κανεις λιγο σαν την Τιγρη εξαρχης...που παρακατσευει πισω απο τα φυλλωματα και στηνει ενεδρα στα ελαφακια χεχεχε... Και η Τιγρη ΑΓΡΙΑ ΕΙΝΑΙ... και ΟΡΙΣΤΙΚΗ ... αλλα καταλαβαινει πως δεν πρεπει να δειξει εξαρχης τα δοντια της. Γιατι ισως χασει

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
όχι δε θα γάμαγα βίζιτες για να γίνω πιο έμπειρος.
θα γάμαγα όποια μου έκανε κέφι γιατί πίστεψέ με είναι στη φύση της γυναίκας να μην μπορεί να αντισταθεί σε αυτόν που έχει δόξα ή χρήμα ή και τα 2.
ΣΩΣΤΟΣ ! Ο Ωνασης ομως ,παρ'ολα αυτα ,
γαμαγε ΚΑΙ βιζιτες για ποικιλια ,χωρις υποχρεωσεις ,
και κλαψα-γκρινια-υστερια -εμμονη .Ο ανθρωπος ηταν μπον βιβερ.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
ΣΩΣΤΟΣ ! Ο Ωνασης ομως ,παρ'ολα αυτα ,
γαμαγε ΚΑΙ βιζιτες για ποικιλια ,χωρις υποχρεωσεις ,
και κλαψα-γκρινια-υστερια -εμμονη .Ο ανθρωπος ηταν μπον βιβερ.

ό,τι γουστάρει ο καθένας.
μπορεί άλλος να είναι Κροίσος και να γουστάρει γυναίκα ,παιδιά και οικογενειακή ζωή.
ανάλογα με τα βιώματα του καθενός και του τι λείπει στον καθένα.
καθένας αντλεί από αλλού την ευτυχία.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ό,τι γουστάρει ο καθένας.
μπορεί άλλος να είναι Κροίσος και να γουστάρει γυναίκα ,παιδιά και οικογενειακή ζωή.
ανάλογα με τα βιώματα του καθενός και του τι λείπει στον καθένα.
καθένας αντλεί από αλλού την ευτυχία.
Σωστο ,αλλα στην θεωρια .Οπως πολυ σωστα είπες ,οι γυναικες δεν μπορουν να αντισταθουν σε
καποιον με μεγαλη φημη ή /και πολλα χρηματα.
Και του την πεφτουν μαλιστα .Εύκολο το εχεις να αντισταθει στις γκομεναρες που του κανουν τα γλυκα μάτια ?

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
Σωστο ,αλλα στην θεωρια .Οπως πολυ σωστα είπες ,οι γυναικες δεν μπορουν να αντισταθουν σε
καποιον με μεγαλη φημη ή /και πολλα χρηματα.
Και του την πεφτουν μαλιστα .Εύκολο το εχεις να αντισταθει στις γκομεναρες που του κανουν τα γλυκα μάτια ?

όχι,για τις βίζιτες λέω.
σε άλλους λέω ότι δε φτάνουν όσες έχουν πρόσβαση με το χρήμα κ  τη δόξα και θέλουν και βίζιτες
και άλλοι λέω ότι μπορεί να γουστάρουν μία και καλή όπως ο Ιουστινιανός τη Θεοδώρα :fuck1:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
όχι,για τις βίζιτες λέω.
σε άλλους λέω ότι δε φτάνουν όσες έχουν πρόσβαση με το χρήμα κ  τη δόξα και θέλουν και βίζιτες
και άλλοι λέω ότι μπορεί να γουστάρουν μία και καλή όπως ο Ιουστινιανός τη Θεοδώρα :fuck1:
Και εγω μονογαμικος ειμαι.Μονο- γαμαω.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.373
Πόντοι
5.097
εμεις κανουμε τισ πουτανες πιο εμπειρες..........................

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Μου ΄χει τύχει μωράκι π κ καλά είχε ξεπαρθενιαστεί στο μπουρδέλο του 20ευρου
να μην ξέρει να κουνηθεί στο ιεραποστολικό και να μην έχει ρίξει γλωσσόφιλο επίσης.
Η εμπειρία που απέκτησε ήταν αποκλειστικά στο doggy  :P, οπότε κανά ct για  πρώτη φορά
προφανώς είναι καλύτερη φάση ή καμιά σχέση ξέρω γω...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μου ΄χει τύχει μωράκι π κ καλά είχε ξεπαρθενιαστεί στο μπουρδέλο του 20ευρου
να μην ξέρει να κουνηθεί στο ιεραποστολικό και να μην έχει ρίξει γλωσσόφιλο επίσης.
Η εμπειρία που απέκτησε ήταν αποκλειστικά στο doggy  :P, οπότε κανά ct για  πρώτη φορά
προφανώς είναι καλύτερη φάση ή καμιά σχέση ξέρω γω...
το doggy ειναι πιο ανετο.... :P :rolleyes: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
καθοτι ο αγοραιος ερωτας εχει αποτελεσει για μενα μεγαλο σχολειο... :zfuck:

και εχει συμβαλλει καθοριστικα στη διαμορφωση της σεξουαλικοτητας μου και της γενικοτερης προσωπικοτητας μου... :helpplea:

θα θελα να θεσω αυτο το ερωτημα για να ακουστουν κι αλλες αποψεις... :dancing:

πιστευετε οτι οι σεξουαλικες σας επαφες με ιεροδουλες σας εχουν κανει πιο εμπειρους αντρες-γαμιαδες ? :knockinb:

πιστευετε οτι εχουν ενισχυσει την αυτοπεποιθηση σας ως αρσενικα? :fuck1:

αποτελει και για σας ο αγοραιος ερωτας ενα μεγαλο σχολειο? :zfuck:
Το σιγουρο ειναι οτι μας κανουν να νοιωθουμε ομορφα και μοναδικα!!!!!!!!!!Να ειναι καλα ολες τους!!!!!!

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
το doggy ειναι πιο ανετο.... :P :rolleyes: :2funny:

:2funny: :2funny:
Κ ντάξ το μικράκι δικαιολογείται γιατί είναι μικράκι..
  Κάποτε τα ΄χα με έναν τύπο που αρχικά μου ΄χε φανεί καλή περίπτωση μέχρι που ο κολλητός του μου σφύριξε ότι ποτέ στην ζωή του δεν είχε σχέση κανονική αλλά από μικρός πήγαινε μόνο σε μπουρδέλα στην Φυλής (έμενε κοντά από κει κιόλας..). Εννοείται δεν το πίστεψα γιατί ήταν 7 χρόνια μεγαλύτερος μου (εγώ 19, αυτός 26) και επίσης ήταν ωραίος εμφανισιακά..πολύ αργότερα και αφού είχαμε χωρίσει συνειδητοποίησα γιατί τελειώνε πάντα στο 5λεπτο και μετά στο καπάκι έπλενε τα χέρια του στον νιπτήρα.. :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
   Κάποτε τα ΄χα με έναν τύπο που αρχικά μου ΄χε φανεί καλή περίπτωση μέχρι που ο κολλητός του μου σφύριξε ότι ποτέ στην ζωή του δεν είχε σχέση κανονική αλλά από μικρός πήγαινε μόνο σε μπουρδέλα στην Φυλής (έμενε κοντά από κει κιόλας..). Εννοείται δεν το πίστεψα γιατί ήταν 7 χρόνια μεγαλύτερος μου (εγώ 19, αυτός 26) και επίσης ήταν ωραίος εμφανισιακά..πολύ αργότερα και αφού είχαμε χωρίσει συνειδητοποίησα γιατί τελειώνε πάντα στο 5λεπτο και μετά στο καπάκι έπλενε τα χέρια του στον νιπτήρα.. :2funny:

εχεις πολλες ιστοριες;να φτιαξω καφε; :think: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

υγ ....ποσα αφηνε στο κομοδινο; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
κολλητος...!

"ποσα αφηνε στο κομοδινο"  :2funny:

φτιαξε , φτιαχνω κ εγω!

σκοτεινα ματια για δωσε υλικο