Νέα

Οι πουτάνες σας έχουν κάνει πιο έμπειρους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 269
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

οι πουτανες σας εχουν κανει πιο εμπειρους?

• καθολου

Ψήφοι: 3 6,4%
  • λιγο

Ψήφοι: 5 10,6%
  • αρκετα

Ψήφοι: 15 31,9%
  • μα βεβαια!

Ψήφοι: 19 40,4%
  • δεν ξερω

Ψήφοι: 3 6,4%
  • εχουν επιδρασει αρνητικα στη σεξουαλικοτητα μου

Ψήφοι: 2 4,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και γιατι να το πεις? Υπαρχει λογος?

Ειναι σαν να λες την πηγη της "μαγκιας" σου.

Αν η αλλη σε βλεπει χαλαρο...και της πεις πως εισαι επειδη πας στο μπουρδελο εχει ξενερωσει με την μια. Οχι απαραιτητα επειδη πας σε μπουρδελο...αλλα επειδη οκ. Εμαθε πλεον για ποιο λογο εισαι χαλαρος και ενταξει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ασέ ρε!!! :cheesy:
Ρε σεις εγώ μία φορά το δοκίμασα(ναι την έκανα και αυτή την  :jerking:) και όπως ήταν φυσικό σεξ δεν υπήρξε διοτί σίγουρα θα ήμουν μολυσμένος!!! :P

Μην λες σε γκομενες...οτι πας με πουτανες.

Οι εξω γκομενες δεν ειναι αρκετα ωριμες να καταλαβουν.... Θα νομισουν λανθασμενα πως απλα εισαι ανικανος να συναψεις σχεση με καποια και τρεχεις εκει...

Δεν βοηθαει να τα λες αυτα...μονο αν καποια σε τσατισει και ξερεις πως ειναι χαμενο χαρτι..της το πετας για να της την σπασεις.

Επισκέπτης
Μην λες σε γκομενες...οτι πας με πουτανες.

Οι εξω γκομενες δεν ειναι αρκετα ωριμες να καταλαβουν.... Θα νομισουν λανθασμενα πως απλα εισαι ανικανος να συναψεις σχεση με καποια και τρεχεις εκει...

Δεν βοηθαει να τα λες αυτα...μονο αν καποια σε τσατισει και ξερεις πως ειναι χαμενο χαρτι..της το πετας για να της την σπασεις.
Αυτό και συν οτί έχουν την άποψη οτί έχεις αφροδείσια σίγουρα και φοβούνται.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτό και συν οτί έχουν την άποψη οτί έχεις αφροδείσια σίγουρα και φοβούνται.

Γιατι μονο αυτο ειναι?

1. Νομιζουν πως τις περιφρονεις... Τι περιμενεις? να τρεξει η αλλη να σου πει... ΑΑΑΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ελα μαζι μου?

2. Σε νομιζουν για τελειωμενο....(Ειπαμε δεν ειναι ωριμες να καταλαβουν)

3. Επικρατει η αποψη επιφανειακα πως οποιος πληρωνει για να πηδηξει ειναι ανικανος κτλπ κτλπ (Ξεχνουν βεβαια πως οι ιδιες πληρωνονται με το παραπανω αλλα οχι με την μια...αλλα δεν τις ενδιαφερει και πολυ...οι εντυπωσεις παιζουν ρολο... και απο την στιγμη που εχει εδραιωθει αυτη η εντυπωση δεν προκειται να την αλλαξεις ευκολα)

4. Δηλωνει ανασφαλεια...σε στυλ...στο λεω για να σου δωσω να καταλαβεις πως εγω ΟΟΟΝΤΩΣ ΠΗΔΑΩ.... ΛΕΣ και αν δεν στο πω θα φοβηθω μηπως φαινομαι αγαμητος πχ. : P

ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ....

Δεν εξυπηρετει σε τιποτα εν τελει να λες οτι πας με ιεροδουλες στις εξω γκομενες. Εγω δεν το λεω ΠΟΤΕ...δεν χρειαζεται.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
καθοτι ο αγοραιος ερωτας εχει αποτελεσει για μενα μεγαλο σχολειο... :zfuck:

και εχει συμβαλλει καθοριστικα στη διαμορφωση της σεξουαλικοτητας μου και της γενικοτερης προσωπικοτητας μου... :helpplea:

θα θελα να θεσω αυτο το ερωτημα για να ακουστουν κι αλλες αποψεις... :dancing:

πιστευετε οτι οι σεξουαλικες σας επαφες με ιεροδουλες σας εχουν κανει πιο εμπειρους αντρες-γαμιαδες ? :knockinb:

πιστευετε οτι εχουν ενισχυσει την αυτοπεποιθηση σας ως αρσενικα? :fuck1:

αποτελει και για σας ο αγοραιος ερωτας ενα μεγαλο σχολειο? :zfuck:

καταρχάς εγώ δεν πηγαίνω σε πορνεία και studio... πηγαίνω με city tours...... εννοείται ότι με έχουν κάνει πιο έμπειρο σεξουαλικά.... το βλέπω και στις αντιδράσεις τους την ώρα του sex... καμμία σχέση με όταν ξεκίνησα να τις συναντώ....
εννοείται επίσης ότι δεν με έχουν κάνει πιο έμπειρο στον τομέα της προσέγγισης του άλλου φύλου.... απόλυτα λογικό κι αυτό γιατί για να βγεις με την μαιρούλα πχ δεν στέλνεις sms στο πρακτορείο της ...
για το ότι δεν τα λες αυτά στις κανονινκές κοπέλες εννοείται επίσης...το βλέπουν κάπως

Επισκέπτης
καταρχάς εγώ δεν πηγαίνω σε πορνεία και studio... πηγαίνω με city tours...... εννοείται ότι με έχουν κάνει πιο έμπειρο σεξουαλικά.... [glow=red,2,300]το βλέπω και στις αντιδράσεις τους την ώρα του sex... καμμία σχέση με όταν ξεκίνησα να τις συναντώ....[/glow]
εννοείται επίσης ότι δεν με έχουν κάνει πιο έμπειρο στον τομέα της προσέγγισης του άλλου φύλου.... απόλυτα λογικό κι αυτό γιατί για να βγεις με την μαιρούλα πχ δεν στέλνεις sms στο πρακτορείο της ...
για το ότι δεν τα λες αυτά στις κανονινκές κοπέλες εννοείται επίσης...το βλέπουν κάπως
[glow=red,2,300]:rockon: :rockon: :rockon:
[/glow]
δεν πιστευεις ομως οτι εχουν ενισχυσει την αυτοπεποιθηση σου η οποια αποτελει καταλυτικο παραγοντα στο θεμα της προσεγγισης του αλλου φυλου βοηθοντας σε εμμεσως(?) και σε αυτο το θεμα??

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
[/glow]
δεν πιστευεις ομως οτι εχουν ενισχυσει την αυτοπεποιθηση σου η οποια αποτελει καταλυτικο παραγοντα στο θεμα της προσεγγισης του αλλου φυλου βοηθοντας σε εμμεσως(?) και σε αυτο το θεμα??

μπα όχι δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει η αυτοπεποίθησή μου ... απλά δεν είμαι σεξουαλικά πεινασμένος κι αυτό σίγουρα βοηθάει στην προσέγγιση αλλά δεν θα το χαρακτήριζα καταλυτικό παράγοντα... απλά αν φαίνεσαι πεινασμένος έχεις φάει x από την αρχή και δεν το ξέρεις

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
[/glow]
Παναγιά βοήθα.
Στο συμπέρασμα έχεις δίκιο.
Αλλά ο αγοραίος έρωτας δεν ενισχύει την αυτοπεποίθηση, αυτή ή την έχεις ή δεν

HitAndRun

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Bρε κακομοιρη "ακαταμαχητε επιβητορα" που βαυκαλιζεσαι με τα "κατορθωματα" σου,το μισος ειναι μεγαλο και αποτυπωνεται στα κρεβατια της ηδονης.

HitAndRun

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εσυ ουτε στα μπουρδελα πηδας ουτε πουθενα.  :rockon: :rockon: :rockon:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.515
Πόντοι
2.357
Ο ερωτας στα σπιτια της ηδονης ΔΕΝ σε μαθαινει πολλα πραγματα...

Κι αυτο γιατι μια επαγγελματιας δεν θα κατσει ΠΟΤΕ να σου μαθει μερικα πραγματα

Και ειναι απολυτα λογικο αυτο....

Το χειροτερο ειναι οτι ΜΕΡΙΚΕΣ (ΟΧΙ ΟΛΕΣ) παλια δεν ξερω για τωρα πολλα πολλα (εχω ξεκοψει και παω μονο σε μια και αυτο σπανιως)
σε ειρωνευονταν η σε αντιμετωπιζαν με τον χειροτερο τροπο
με αποτελεσμα να σου τσακιζουν κυριολεκτικα
και μεταφορικα την οποια ψυχολογια ειχες.....

Θεωρω λοιπον οτι η τεχνικη ας το πουμε ετσι
μαθαινεται κυριως απο τις εκαστοτε κοπελες που τα φτιαχνει
ενας ανδρας στην πορεια της ζωης του ....

Ολα τα υπολοιπα ειναι προς λαικη καταναλωση πιστευω....
(μπορει να ειμαι και λαθος)

Επισκέπτης

Το χειροτερο ειναι οτι ΜΕΡΙΚΕΣ (ΟΧΙ ΟΛΕΣ) παλια δεν ξερω για τωρα πολλα πολλα (εχω ξεκοψει και παω μονο σε μια και αυτο σπανιως)

ποια σε πειραξε ρε μητσο να τη σκισω!! :2funny: :2funny: :2funny:

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230

1. εγώ πάντως δεν μίλησα για πορνεία και studio αλλά για city tours στα οποία αυτά που λες δεν ισχύουν τόσο
2. το γενικεύεις επικίνδυνα... πίστεψε μου έχουν τύχει σκηνικά με αυτές τις κοπέλες που τα έκαναν χωρίς να είναι υποχρεωμένες και χωρίς λεφτά

papaspiros

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Oι ιερόδουλες σίγουρα μου έκαναν καλό. αλλά και εγώ καλό τους έκανα

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
φυσικα και αποκτας εμπειρια αλλα μαθαινης και τι σου αρεσει στο σεχ και τι οχι και δεν μπορει το καθε κοριτσακι που το κανει καθε καλοκαιρι και αν να, ξερει τα ιδια με την τανα,αρσενικοι ειμαστε και γιατι παμε στα ρδελα παντρεμενοι με σχεσεις ελευθεροι?φυσικα για να εισπραξουμε αυτα που μας λοιπουν,οταν π.χ. θελεις μια ωραια πιπα για να χαλαρωσεις α αυτα δεν τα κανω γλυφομουνι ομως θελει,απλα εφερα ενα γενικο π.χ.την αυτοπεποιθηση την εχουμε δεν μας την δεινουν την εχουμε,βεβαια επιλογη του καθενος ειναι να επιλεγη την τανα που τον εξιψονη και αισθανετε ομορφα,και αυτο πως γινετε δοκιμαζοντας και επιλεγοντας,για αυτο γραφουμε κριτικες για να ξεχωρισουμε τις σωστες που τιμουν τα λεφτα μας και μαυρο στις αλλες αλλα και αυτο ειναικατα προσεγγιση γουστα ειναι αυτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom