Νέα

Οι πουτάνες σας έχουν κάνει πιο έμπειρους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 269
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

οι πουτανες σας εχουν κανει πιο εμπειρους?

• καθολου

Ψήφοι: 3 6,4%
  • λιγο

Ψήφοι: 5 10,6%
  • αρκετα

Ψήφοι: 15 31,9%
  • μα βεβαια!

Ψήφοι: 19 40,4%
  • δεν ξερω

Ψήφοι: 3 6,4%
  • εχουν επιδρασει αρνητικα στη σεξουαλικοτητα μου

Ψήφοι: 2 4,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
βεβαια επιλογη του καθενος ειναι να επιλεγη την τανα που τον εξιψονη και αισθανετε ομορφα,και αυτο πως γινετε δοκιμαζοντας και επιλεγοντας,για αυτο γραφουμε κριτικες για να ξεχωρισουμε τις σωστες που τιμουν τα λεφτα μας και μαυρο στις αλλες αλλα και αυτο ειναικατα προσεγγιση γουστα ειναι αυτα.

αυτό ακριβώς εννοούσα φίλε όταν έλεγα το γενικεύεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Kanenas80 στα λογια μου ερχεσαι.

Και φυσικα αυτο που ειπες...πως στις εξω τυπισσες δεν λες για αυτες τις "βρωμοδουλειες" δεν ειναι αποδεκτο σε καμια περιπτωση...

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
εμένα οι πουτάνες με βοήθησαν στην αρχή,να μου φύγουν κάποια άγχη και φόβοι που θα είχα εάν πήγαινα παρθένος με μία μη παρθένα.πχ νόμιζα ότι θα τελειώσω αμέσως.
μετά την μικρή μου ποσοτικά και χρονικά επαφή τις έκοψα γιατί πλέον δε μου προσφέρουν τπτ και οι καιροί οικονομικά είναι δύσκολοι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εμένα οι πουτάνες με βοήθησαν στην αρχή,να μου φύγουν κάποια άγχη και φόβοι που θα είχα εάν πήγαινα παρθένος με μία μη παρθένα.πχ νόμιζα ότι θα τελειώσω αμέσως.
μετά την μικρή μου ποσοτικά και χρονικά επαφή τις έκοψα γιατί πλέον δε μου προσφέρουν τπτ και οι καιροί οικονομικά είναι δύσκολοι.

Δεν πας στις πουτανες τοσο για να σου προσφερουν κατι.... στις Πουτανες πηγαινεις για να ξεχαρμανιαζεις...Το Χαρμανι μας κανει να λειτουργουμε περιεργα και να ειμαστε περισσοτερο ευαλωτοι και ετοιμοι να υποκυψουμε στις μαλακιες της καθεμιας τυπισσας απεξω.... Αν ομως ξεχαρμανιαζεις τοτε τα βλεπεις ολα με πιο καθαρα ματια.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
είναι ανάλογα τον άνθρωπο πιστεύω.
όσο πήγαινα τόσο ένιωθα την ανάγκη να ξαναπάω,μόλις πέρασε  καιρός έφυγε η "εξάρτηση"
το ίδιο έκανα και με τη μαλακία.
είπα να κάνω ένα πείραμα πόσο καιρό μπορώ να αντέξω χωρίς μαλακία.
μόλις πέρασε ο μήνας το είχα ξεχάσει.έκανα ρεκόρ 40 μέρες και τότε γάμησα και αναγκαστικά την άλλη μέρα βάρεσα μία γιατί είχα πολλές καύλες.
είναι ανάλογα το ερέθισμα.προτιμώ να ξεχαρμανιάζω με γκόμενα και γενικά δεν θέλω να "εξαρτώμαι" από πουτάνες ή μαλακία,
ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ,ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΩ ΟΛΑ ΕΚΕΙ!

Επισκέπτης

Και φυσικα αυτο που ειπες...πως [glow=red,2,300]στις εξω τυπισσες δεν λες για αυτες τις "βρωμοδουλειες" δεν ειναι αποδεκτο σε καμια περιπτωση...

[/glow]
τυπε αν ελεγες σε μια "εξω τυπισσα" για τις "βρωμοδουλειες" σου και λεγε  "αχ τι ωραια!μπραβο σου που πας με πουτανες"

κατι δε θα πηγαινε καλα ομως ε τι λες? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

...δεν εχουμε τα ιδια μυαλα αντρες γυναικες...νταξει...

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
όσο πήγαινα τόσο ένιωθα την ανάγκη να ξαναπάω,μόλις πέρασε  καιρός έφυγε η "εξάρτηση"
μόλις πέρασε ο μήνας το είχα ξεχάσει.έκανα ρεκόρ 40 μέρες και τότε γάμησα και αναγκαστικά την άλλη μέρα βάρεσα μία γιατί είχα πολλές καύλες.
είναι ανάλογα το ερέθισμα.προτιμώ να ξεχαρμανιάζω με γκόμενα και γενικά δεν θέλω να "εξαρτώμαι" από πουτάνες ή μαλακία,
Φιλε ομως ,για λογους υγειας πρεπει να
εκσπερματωνεις 2-3 φορες την εβδομαδα.Ειδαλλως
ο προστατης δεν λειτουργει σωστα.Βλεπε

Αν εχεις καιρο να εκσπερματωσεις ,τοτε θα χυσεις
στον υπνο σου με την λεγομενη "ονειρωξη" -ρεύση,
που δεν την γλυτωνουν ουτε οι καλόγεροι.
Η αυτοεξυπηρετηση ,αν δεν εχεις γκόμενα ή λεφτα
για μια πληρωτικια ,δεν ειναι "εξαρτηση" ,
ειναι ανεξαρτησια.

Επισκέπτης
ερευνα στη μαλακια εχεις κανει  μαλλον :jerking:

ολο μαλακιες λες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Θα εξαρτασαι απο τις εξω ομως... ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Τεσπα το θεμα δεν ειναι να εξαρτασαι ουτε απο πουτανες ουτε απο μαλακιες ουτε απο εξω γκομενες το θεμα ειναι να τις εχεις ολες οποτε γουσταρεις και εσωτερικα να εισαι ανεξαρτητος συναισθηματικα. Αν εισαι μαγκας θα φτασεις σε σημειο του να εισαι της ΣΤΙΓΜΗΣ που λεμε... δηλαδη να περνας πολυ καλα μεν...με καποια αλλα να εισαι και ετοιμος να την σουταρεις οταν ειναι η ωρα της. Βεβαια αυτο μπορει να θελει και χρονια εξασκησης για να το πετυχει καποιος.

Μην νομιζεις δηλαδη οτι επειδη βρηκες ενα κοριτσακι θα ειναι και ολα ροδινα...Οπως ουτε και με τις πουτανες βεβαια ειναι παντα ολα ροδινα... για αυτο δεν πρεπει να βασιζεσαι πουθενα ολοκληρωτικα.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
Φιλε ομως ,για λογους υγειας πρεπει να
εκσπερματωνεις 2-3 φορες την εβδομαδα.Ειδαλλως
ο προστατης δεν λειτουργει σωστα.Βλεπε

Αν εχεις καιρο να εκσπερματωσεις ,τοτε θα χυσεις
στον υπνο σου με την λεγομενη "ονειρωξη" -ρεύση,
που δεν την γλυτωνουν ουτε οι καλόγεροι.
Η αυτοεξυπηρετηση ,αν δεν εχεις γκόμενα ή λεφτα
για μια πληρωτικια ,δεν ειναι "εξαρτηση" ,
ειναι ανεξαρτησια.

φίλε ονείρωξη μου έχει τύχει μία φορά μόνο.
έχω δει ότι όσο πιο συχνά την παίζω τόσο περισσότερο μου σηκώνεται και θέλω να την παίζω,αν και έχω από τα 15 να την παίξω πάνω από 3 φορές σε μια μέρα.
αν αφήσω μια-δυο βδομάδες τότε έχω τις πρωινές σηκωμάρες και μετά όταν δω κανά μουνί και γενικά όταν το σκεφτώ,αλλιώς δεν έχω όρεξη να δω τσόντες,τις οποίες προσπαθώ να κόψω και αυτές.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ερευνα στη μαλακια εχεις κανει  μαλλον :jerking:

ολο μαλακιες λες
Ναι ,το λεει μαλακιες ,
γιαυτο εχει δωσει δωρεα 2 εκατομμυρια δολ.
ο Paul Allen , στην ομαδα των γιατρων του σάϊτ
αυτού .
Νώντα ,ξεκινα διαιτα ,εχεις 3 μηνες μεχρι να βγεις
στην πλαζ να δειξεις την κορμαρα σου.

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
:fuck1: γαματε ρε , και αφηστε την φιλοσοφια

σηκοθητε απο ντιβανια, απο καναπεδες , απο καρεκλες και παρτε τηλεφωνο , και γαμηστε !

τον ειδατε τον μαλακα πριν απο 2.000 χρονια , φιλοσοφουσε , δεν γαμαγε και που κατελιξε? χωμενος σε ενα πυθαρι να λεει μαλακειες και να τον γραφει η ιστορια  :headbang: η  οι αλλοι οι μαλακες που κανανε πολεμο 10 χρονια στην τροια για ενα σετακι μουνοχειλα , ... τι να λεμε βραδιατικα, απλα ΓΑΜΑΤΕ και αφηστε την φιλοσοφια !!

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
Θα εξαρτασαι απο τις εξω ομως... ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Τεσπα το θεμα δεν ειναι να εξαρτασαι ουτε απο πουτανες ουτε απο μαλακιες ουτε απο εξω γκομενες το θεμα ειναι να τις εχεις ολες οποτε γουσταρεις και εσωτερικα να εισαι ανεξαρτητος συναισθηματικα. Αν εισαι μαγκας θα φτασεις σε σημειο του να εισαι της ΣΤΙΓΜΗΣ που λεμε... δηλαδη να περνας πολυ καλα μεν...με καποια αλλα να εισαι και ετοιμος να την σουταρεις οταν ειναι η ωρα της. Βεβαια αυτο μπορει να θελει και χρονια εξασκησης για να το πετυχει καποιος.

Μην νομιζεις δηλαδη οτι επειδη βρηκες ενα κοριτσακι θα ειναι και ολα ροδινα...Οπως ουτε και με τις πουτανες βεβαια ειναι παντα ολα ροδινα... για αυτο δεν πρεπει να βασιζεσαι πουθενα ολοκληρωτικα.

φίλε συμφωνώ απόλυτα.
δεν εννοώ με ένα συγκεκριμένο μουνί,αλλά γενικά μου αρέσει το μουνί να το βρίσκω εκεί έξω και να μου λέει κάτι παραπάνω από 15 λεπτά γαμήσι.
άμα είχα λεφτά πάντως θα πήγαινα με σίτι τουρς,δεν το παίζω υπεράνω,απλά δε γουστάρω τη φάση μπουρδέλο-στούντιο.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230

Και φυσικα αυτο που ειπες...πως στις εξω τυπισσες δεν λες για αυτες τις "βρωμοδουλειες" δεν ειναι αποδεκτο σε καμια περιπτωση...

δεν διαφώνησα και ποτέ με αυτά που έλεγες ... απλά συμπλήρωσα

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
φίλε ονείρωξη μου έχει τύχει μία φορά μόνο.
έχω δει ότι όσο πιο συχνά την παίζω τόσο περισσότερο μου σηκώνεται και θέλω να την παίζω,αν και έχω από τα 15 να την παίξω πάνω από 3 φορές σε μια μέρα.
αν αφήσω μια-δυο βδομάδες τότε έχω τις πρωινές σηκωμάρες και μετά όταν δω κανά μουνί και γενικά όταν το σκεφτώ,αλλιώς δεν έχω όρεξη να δω τσόντες,τις οποίες προσπαθώ να κόψω και αυτές.
2-3 εκσπερματωσεις την εβδομαδα ειναι
απαραίτητες για την υγεια του γεννητικου συστηματος.

Επισκέπτης
Ναι ,το λεει μαλακιες ,
γιαυτο εχει δωσει δωρεα 2 εκατομμυρια δολ.
ο Paul Allen , στην ομαδα των γιατρων του σάϊτ
αυτού .
Νώντα ,ξεκινα διαιτα ,εχεις 3 μηνες μεχρι να βγεις
στην πλαζ να δειξεις την κορμαρα σου.
καταβαλλω πολυ κοπο να διατηρησω τα κιλα μου !

Επισκέπτης
:fuck1: γαματε ρε , και αφηστε την φιλοσοφια

σηκοθητε απο ντιβανια, απο καναπεδες , απο καρεκλες και παρτε τηλεφωνο , και γαμηστε !

τον ειδατε τον μαλακα πριν απο 2.000 χρονια , φιλοσοφουσε , δεν γαμαγε και που κατελιξε? χωμενος σε ενα πυθαρι να λεει μαλακειες και να τον γραφει η ιστορια  :headbang: η  οι αλλοι οι μαλακες που κανανε πολεμο 10 χρονια στην τροια για ενα σετακι μουνοχειλα , ... τι να λεμε βραδιατικα, απλα ΓΑΜΑΤΕ και αφηστε την φιλοσοφια !!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φίλε συμφωνώ απόλυτα.
δεν εννοώ με ένα συγκεκριμένο μουνί,αλλά γενικά μου αρέσει το μουνί να το βρίσκω εκεί έξω και να μου λέει κάτι παραπάνω από 15 λεπτά γαμήσι.
άμα είχα λεφτά πάντως θα πήγαινα με σίτι τουρς,δεν το παίζω υπεράνω,απλά δε γουστάρω τη φάση μπουρδέλο-στούντιο.

Καλα τα Μπουρδελα ουτε και εμενα με βολευουν ΦΟΒΕΡΑ... Πρεπει να κανεις ενα καλο ψαξιμο πριν μπεις... αλλιως γαμας οπως οπως και σαν το ζωο στα γρηγορα και φευγεις. Συμφωνω με αυτα που λες...αλλωστε και εγω εχω να πατησω σε μπουρδελο κανα τριμηνο.

Και στην τελικη Συμφωνω με τον ΠΟΥΤΣΑΡΑ χαχαχχαχαχα ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΤΥΠΟΣ... Στην τελικη οταν λεμε πολλα δεν μας μενει ενεργεια για πραξεις...στο τελος πχ μας πιανουν τα ψυχοκομπλεξικα μας και δεν ΓΑΜΑΜΕ!!!!

γΙΑ ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΑΓΑΜΗΤΗ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΚΑΝΑ ΜΟΥΝΙ!!! ΧΑΧΑΧΑΧ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom