Νέα

Οι πουτάνες σας έχουν κάνει πιο έμπειρους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 269
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

οι πουτανες σας εχουν κανει πιο εμπειρους?

• καθολου

Ψήφοι: 3 6,4%
  • λιγο

Ψήφοι: 5 10,6%
  • αρκετα

Ψήφοι: 15 31,9%
  • μα βεβαια!

Ψήφοι: 19 40,4%
  • δεν ξερω

Ψήφοι: 3 6,4%
  • εχουν επιδρασει αρνητικα στη σεξουαλικοτητα μου

Ψήφοι: 2 4,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ρε γλου πως καθεσαι και μιλας  με το καθε βουρλο?

ο ανθρωπος ειχε προβλημα με πρόωρη εκσπερμάτιση και το αλλο το βλημα νομιζε οτι συνέβαινε αυτο  επειδή  πήγαινε  με ιερόδουλες  :jerking: :jerking: :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

ο ανθρωπος ειχε προβλημα με πρόωρη εκσπερμάτιση και το αλλο το βλημα νομιζε οτι συνέβαινε αυτο  επειδή  πήγαινε  με ιερόδουλες  :jerking: :jerking: :jerking:
βαριεμαι.... :2funny: :2funny:

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
κακεντρχη τυπε, νομιζω οτι κανει πλακα

τωρα εσυ γιατι ζηλευεις?

εχεις παρομοια συπτωματα, ασε την κοπελια να μας πει τις εμπειριες της εχει κ πλακα

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
 μέχρι που ο κολλητός του μου σφύριξε ότι ποτέ στην ζωή του δεν είχε σχέση κανονική αλλά από μικρός πήγαινε μόνο σε μπουρδέλα στην Φυλής

αλλο μουνοπανο και ο φιλος του,που ζαχαρωνε τα μουτρα σου και πηγε να κανει χαλαστρα στον κολλητο του,

να το πεις στον πρώην σου να του σπασει τα μουτρα του βλακα!!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
κακεντρχη τυπε, νομιζω οτι κανει πλακα

τωρα εσυ γιατι ζηλευεις?

εχεις παρομοια συπτωματα, ασε την κοπελια να μας πει τις εμπειριες της εχει κ πλακα

αυτο καταλαβες ρε αινσταιν? οτι ζηλευω?  :idiot:

Επισκέπτης
αλλο μουνοπανο και ο φιλος του,που ζαχαρωνε τα μουτρα σου και πηγε να κανει χαλαστρα στον κολλητο του,

Αυτο να λεγετε!
Μπασταρδος τελειως μιλαμε!
Υστερα σου λενε κανε φιλους.Τοσο ξεφτυλισμενοι ειναι ολοι οι μουνοδουλοι που δεν σεβονται τιποτα.Για αυτο εχουμε και αυτες τις ελεινες γυναικες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εχεις πολλες ιστοριες;να φτιαξω καφε; :think: :2funny: :2funny:

:coffee: :coffee:
χμμμ μία ακόμα μιας κ πήρα φόρα...αν κ δεν έχει σχέση με τις εμπειρίες που αποκτάει κάποιος από τα μπουρδέλα...
Καλοκαίρι 2003 μόλις έχω τελείωσει το Λύκειο και ξεκινάω να ανακαλύπτω την ζωή... :grin: και έχουμε βγει τώρα ζευγάρια..
μια συμμαθήτρια μου με τον γκόμενο της (τον οποίο παντρεύτηκε τελικά), ο αδερφός του γκόμενου της (τον οπόιο μου τον πασάρανε εμένα επειδή ψαχνόταν αυτός) και ένας ξαδερφός αυτών των 2 με την κοπέλα του..Κ σε κάποια φάση τα παλικάρια  ξεκινάνε μια σοβαρή συζήτηση ισχυριζόμενοι
ότι δεν υπάρχει άντρας που να μην έχει πάει με πουτάνα για την πρώτη του φορά..Πετάγεται ο γκόμενος της συμμαθήτριας μ και παραδέχεται ότι πράγματι πήγε σε μπουρδέλο πρώτη φορά στα 14..πετάγεται και ο αδερφός του και λέει μια από τα ίδια και αυτός..Φτάνουν κ στον ξάδερφο, αλλά  ο ξάδερφος-παραδόξως- είπε ότι πήγε με κοπέλα με την οποία είχαν δεσμό..Ε και κάπου εκεί έρχεται και μ ψιθυρίζει στο αυτί ο αδερφός:"Ψέμματα λέει επειδή είναι η γκόμενα του μπροστά." :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υγ ....ποσα αφηνε στο κομοδινο; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όχι, αλλά μου αγόραζε δώρα για να του κάτσω.. :2funny: :2funny:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6

ο άνθρωπος αποδείχτηκε ότι ήταν ένα πρόβλημα γενικώς, άλλο π δεν επεκτείνομαι... :coffee: :coffee: :coffee:
Άσε που μπορεί να είναι μέλος εδώ.. :2funny: :2funny:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16

+1 ωραίοι κολλητοί
ντροπή της ξακουστής ανδρικής φιλίας οι μουνόδουλοι :headbang:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
αυτο ναι.αλλα οχι οτι εχυνε γρηγορα επειδη γαμουσε σε ντελα!!!

αυτό παίζει να κρύβει και μια δόση αλήθειας με την έννοια ότι από τη πίεση να τελειώσεις γρήγορα στο ντέλο μπορεί να συνηθίσεις.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Είχε κάνει μια πουστιά του κολλητού του και αυτός τσαντίστηκε και τα ξέρασε όλα..
προφανώς και σκατά κολλητοί ήταν τελικά, αλλά αυτό δεν μας αφορά..

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ε κοιτα ενα αγχος οτι θα χτυπησει την πορτα η τσατσα το ειχε εδω που τα λεμε..... :P :sunglasses: :2funny: :2funny:

δεν παιζεσαι ρε φιλε...

αυτό παίζει να κρύβει και μια δόση αλήθειας με την έννοια ότι από τη πίεση να τελειώσεις γρήγορα στο ντέλο μπορεί να συνηθίσεις.

αμα εισαι 15 ναι  μπορει!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

εγω για να την σπασω στην τσατσα το κραταω  και δεν χυνω!

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
ωραιος!!

:offtopic:

λοστ ειδες τρελιαρη? γαμησε ε?
:offtopic:
ναι φίλε,άσε η αρρώστια,γάμησε,από τη μια έχω αγωνία να δω τι παίζει,από την άλλη δε θέλω να τελειώσει γιατί άλλο σίριαλ δε χαρίζει τέτοιες στιγμές!
λοστ αρρρρρρωωωστιααααα :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom