Νέα

Οι πουτάνες σας έχουν κάνει πιο έμπειρους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 269
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

οι πουτανες σας εχουν κανει πιο εμπειρους?

• καθολου

Ψήφοι: 3 6,4%
  • λιγο

Ψήφοι: 5 10,6%
  • αρκετα

Ψήφοι: 15 31,9%
  • μα βεβαια!

Ψήφοι: 19 40,4%
  • δεν ξερω

Ψήφοι: 3 6,4%
  • εχουν επιδρασει αρνητικα στη σεξουαλικοτητα μου

Ψήφοι: 2 4,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
αυτο καταλαβες ρε αινσταιν? οτι ζηλευω?  :idiot:

λεγε με Φαυνμαν!

ησουν λιγο επιθετικος, αλλα οπως βλεπουμε η κοπελια δε μασαει οποτε...κανε δουλεια σου

και λεγανε γαι τη γυναικεια φιλια κ οι μονοδουλοι δεν πανε πισω (εχω κ εγω τετοιες ιστορίες) μηπως να ανοιξουμε κανα θρεντ να λεμε τον πονο μας...

δεν πανε ολοι οι αντρες σε μπουρδελα, υπαρχουν πουτανες που δεν πληρωνονται οι πληρωνονται αλλιως, εδω μ ου φαινεται τις αποκαλειτε ξεκωλια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
νταρκ πες μας και με ποιο νικ υποψιαζεσαι οτι μπαινει ο πρωην να παμε ησυχοι για υπνο αποψε..... :-* :tooth: :tired:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
λεγε με Φαυνμαν!

ησουν λιγο επιθετικος, αλλα οπως βλεπουμε η κοπελια δε μασαει οποτε...κανε δουλεια σου

οκ ρε αυναναν θα κανω την δουλεια μου και εσυ κανε την δικια σου  ;) ;)

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
λεγε με Φαυνμαν!

και λεγανε γαι τη γυναικεια φιλια κ οι μονοδουλοι δεν πανε πισω (εχω κ εγω τετοιες ιστορίες) μηπως να ανοιξουμε κανα θρεντ να λεμε τον πονο μας...

δεν πανε ολοι οι αντρες σε μπουρδελα, υπαρχουν πουτανες που δεν πληρωνονται οι πληρωνονται αλλιως, εδω μ ου φαινεται τις αποκαλειτε ξεκωλια

υπάρχουν κάτι άντρες-ο θεός να τους κάνει- που είναι χειρότεροι από τις τελευταίες κατίνες!
καλό είναι να μη φορτώνουμε κάθε στραβό στο αντίθετο φίλο και να κάνουμε πρώτα την αυτοκριτική μας(άντρες-γυαναίκες) ;)

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
νταρκ πες μας και με ποιο νικ υποψιαζεσαι οτι μπαινει ο πρωην να παμε ησυχοι για υπνο αποψε..... :-* :tooth: :tired:

Νομίζω είναι δυσεπίλυτο για αυτόν θέμα να φτιάξει ολόκληρο account σε ένα φόρουμ.. :2funny: :2funny:

λεγε με Φαυνμαν!

ψήσου..

Οι περισσότεροι έχουν πάει έστω και μια φορά, αλλά αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό.. ;)

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
η πουτανα ειναι πουτανα...στην πουτανα πουτανια δεν χωραει.....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
ΟΧΙ απλά εμείς τίς έχουμε κάνει πλουσιότερες  :grin:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
τώρα με την επίσκεψη των στελεχών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ίσως θα έπρεπε να έρθουν και εκπρόσωποι γυναικών από τις Ανατολικές χώρες προς επιβολή κυρώσεων στα κοριτσόπουλα της Ελλάδας

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
τώρα με την επίσκεψη των στελεχών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ίσως θα έπρεπε να έρθουν και εκπρόσωποι γυναικών από τις Ανατολικές χώρες [size=12pt]προς επιβολή κυρώσεων στα κοριτσόπουλα της Ελλάδας[/size]

Να πέφτουν προτάσεις στο τραπέζι.....!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Να πέφτουν προτάσεις στο τραπέζι.....!
Δραστικές μειώσεις των τιμών των προσφερομένων υπηρεσιών κατά τουλάχιστον 80%.
Αν δεν ισορροπήσει δε η ζήτηση με αυτό το ποσοστό άλλο ένα 10% και βλέπουμε. :grin:

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
δεν με κανανε να νιωθω οτι κανουνε καπιο εργο...με κανανε να εκτιμησω την τσεπη μου σε καταστασεις διαφορες με αλλες κοπελες που δεν θα σεβοντουσαν τα κρασια που ειχα πιει και τους μιλουσα μαστουρωμενος.πχ μου χε πει μια πουτανα"τι εχεις παρει υγρο η στερεο"?της ειπα υγρο και μου κανε ενα γαμησι αλλο πραμα. χαχα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom