Εννοειται Μακη...Το εχουμε ολοι αναγκη...
Θα τα πουμε Φυλης κατα τισ 9+?
ναι εγω σε λιγο ξεκιναω να ερθω θα γινει χαμος γιατι το εχουμε αναγκη
Εννοειται Μακη...Το εχουμε ολοι αναγκη...
Θα τα πουμε Φυλης κατα τισ 9+?
Γιατί μιλάει τόσο αργά σαν να έχει πιεί 10 μπάφους;
Μάλλον το έχει το θεματάκι του.
Όχι βρε...... Για να γίνεται κατανοητός απ'όλους!
Καταρχην ο Πίτσι δεν εδωσε την εννοια του Πιρφόρου.Δεν εννοει το μελος του σα'ι'τ με αυτο το ονομα αν και χαρη σ'αυτον βγηκε αυτη η ονομασια.Πιρφορος ειναι ο Ελληνας Καραγκιοζης που ειναι αγαμητος ψαχνει να βρει γκομενα (συνηθως ψαχνεθ να βρει ξενη απο χωρες του ανατολικου μπλοκ για να τη φερει στην Ελλαδα να μενουνε μαζι.χωρις να κοιταει τα χαλια του του φταινε οι Ελεεινιδες) χαλαει δε τρελα λεφτα για να γαμισει!Αν καταφερει και βρει γκομενα ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!Παραταει φιλους,παρεες,ιντερνετ.Μπορει να ειναι πολλα χρονια φιλος σας να κανετε πολυ παρεα και οταν βρει γκομενα να μην σηκωνει το τηλεφωνο Αυτη ειναι η Εννοια του φουκαρα Ελληνα Πιρφορου.
Ἐντάξει κ. dimitrakis29 ἀλλὰ τόση ἐμπάθεια ἀμαυρώνει τὴν φήμην σας
Δικιο έχει!!!!!! Οχι συγκεκριμενα για ατομα που λεει ή θα πει
γιατι δεν τους ξερω... αλλα σε γενικες γραμμες εχει δικιο και μαλιστα απολυτο.
Οι ελληνιδες δεν χαλασανε μονες τους. Αυτο το κολπο με τους κλασσικους τυπους
που παραπονιουνται ενω ταυτοχρονα οι ιδιοι τις χαλανε ειναι πλεον γνωστο
και δεν το μασαμε
ο πορνομεταναστισ ενοι γενικα για τουσ πιρφορουσ και οχι για τον ανθροπο πιρφορο!!!!χεχε!
Οπως ειπα μετα απο παρακλειση του Πίτσι γυρισα αυτο το Βιντεακι.Δεν πολυηθελα για να μη λετε οτι εχω εμπαθεια με τον Πιρφόρο.Αλλα αφου με παρακαλεσε ο Πίτσι το γυρισαμε.Γ'αυτο και αν προσεξατε δε το ανεβασα εγω στο youtube για να μη λετε οτι εχω εμπαθεια με τον Πιρφορο.Ναί, ἀλλὰ ἡ ἔννοια (ὄνομα οὐσιαστικὸν) πυρφόρος προέκυψεν ἐκ τοῦ κυρίου ὀνόματος Πυρφόρος τὸ ὁποῖον ἀντιστοιχεῖ εἰς συγκεκριμένον πρόσωπον.
Αυτη ειναι η αποψη μου για το ποιος κατεστρεψε την Ελλαδα.Βρηκα και αυτο το πολυ Πιρφορικο βιντεακι [youtube=425,350]MYq60A-r1tk&feature=related[/youtube] γυριζε και τραβαγε βιντεο για να εχει υλικο !μιλαω για της πουτανες στην ντισκο στο Κισινιωφ.Συμφωνα με τον Πιτσιλιστη ο Πίτσι ειχε παρει μια πουτανα και ο Πιρφορος της την επεφται και της προτεινε και 50 ευρω για να την πηγαινε να τη χουφτωσει και αυτη τον απεφευγε.Ας σας τα πει ο Πίτσι καλητερα.ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑς ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?ο ανθρωπος Πιρφορος?ή οι Πιρφοροι καταστρεψαν την Ελλαδα.Αν διαβασεται και πιο πανω ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΠΙΡΦΟΡΟς ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΚΟ!Γραψτε μου ποιους εννοειται Πιρφόρους?ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΙΡΦΟΡΟΥ?για να καταλαβουμε?Και θα ξαναπω οτι την Ελλαδα την κατεστρεψαν οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕς που πανε Βουλγαρια και Ρουμανια και οι χωριατες που φερονται σα με της γκομενες.Αν τωρα και αυτοι θεωρουνται Πιρφοροι τοτε ναι συμφωνο οτι οι Πιρφοροι κατεστρεψαν την Ελλαδα.
Μονη λυση ο Εθνικογαμισμος!Αυτη ειναι η αποψη μου για το ποιος κατεστρεψε την Ελλαδα.Βρηκα και αυτο το πολυ Πιρφορικο βιντεακι [youtube=425,350]MYq60A-r1tk&feature=related[/youtube]
Δυστηχως ο Ελληνας εχει μια ταση ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΥ!θελει να βασανιζετε!Του αρεσει να τον εχει η γκομενα απο κατω! Απο οσους Ελληνες ερχονται εδω δεν εχω δει ουτε εναν να εχει ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ!Ολοι μαζευουν τη σαβουρα!Κατι χωριατες που δεν εχουνε τιποτα κατι 30+ μενουνε μαζι με της σαβουρες τους και ειναι και περιφανοι που εχουνε γκομενα!Αυτες οι σαβουρες αλλο που δεν θελουν ο Ρωσσος στην καλητερη περιπτωση να τους πει ελα σπιτι μου και να της και να της διωξει Ενω ο Ελληνας Πιρφορος θα της παρει και θα της σπιτωσει και θα του βγαλουνε ολα τ'αποθειμενα απο τα κομπλεξ που ειχαν μαζεψει ολη τους τη ζωη
Της εχουνε πολυ για τ'αρχηδια τους.Αν και ειναι συνηθως παντρευονται μια που τη φλομωνουνε στο παραμυθι και μετα την διαταζουνε και καθεται και τους περιμενει (μπορει και 2-3 βδομαδες) στο δωματιο της εργατικης εστιας που μενουν με μπανιο στον πρωτο οροφο και τουαλετες στο διαδρομο και καθονται σα ζωα και τους περιμενουν να γυρισουν απο τα ταξηδια,ασκησεις.Συνηθως δεν της κερατωνουνε οχι ολοι βεβαια Τωρα πια κανεις δεν παει στο πολεμικο ναυτικο σε 6-7 χρονια η Ρωσσια δεν θα εχει ποιον να βαλει στα υποβρηχια!Ρισπεκτ πορνομετανάστη .Μήπως ξέρεις και οι Ρώσσοι που δουλεύουν στο Ρώσικο Ναυτικό πως συμπεριφέρονται στις γκόμενες .Θα έχει πιστεύω ενδιαφέρον η σύγκριση με τους δικούς μας τους πιρφόρους
Της εχουνε πολυ για τ'αρχηδια τους.Αν και ειναι συνηθως παντρευονται μια που τη φλομωνουνε στο παραμυθι και μετα την διαταζουνε και καθεται και τους περιμενει (μπορει και 2-3 βδομαδες) στο δωματιο της εργατικης εστιας που μενουν με μπανιο στον πρωτο οροφο και τουαλετες στο διαδρομο και καθονται σα ζωα και τους περιμενουν να γυρισουν απο τα ταξηδια,ασκησεις.Συνηθως δεν της κερατωνουνε οχι ολοι βεβαια Τωρα πια κανεις δεν παει στο πολεμικο ναυτικο σε 6-7 χρονια η Ρωσσια δεν θα εχει ποιον να βαλει στα υποβρηχια!
Λες να τρώνε κι αυτοί κέρατο όπως οι δικοί μας οι πιρφόροι που όταν λείπουν ταξίδι,τα μπάζα τους ψάχνουν άλλους πιρφόρους να τις βγάζουνε βόλτες και να τις πηγαίνουν στα κλαμπ και στα μπουζούκια
Ναι ετσι ειναι.Οταν φευγουν ψαχνουν να βρουνε να !Δεν ψαχνουνε Πιρφορο.Ενας απ'αυτους που της ειμαι κ'εγω.Στην στρατιωτικη πολη ειναι πρακτικα αδυνατον να βρουνε καποιον.Σκεψουν μια πολη 3000-4000 κατοικων ΟΛΟΙ ΤΟΥς ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ,η πολη ειναι φραγμενη με συρματοπλεγμα γυρω γυρω Ενα μπακαλικο που κλεινει στις 17-18 η ωρα και η τηλεωραση παιζει 2 καναλια (αν εχουνε και τηλεωραση στο δωματιο ).Οταν ομως οι αντρες του πηγαινουν μεγαλα ταξηδια και λειπουν πανω απο 1 μηνα τοτες αυτες πηγαινουν στους γονεις τους.Και τοτε συνανατν εμενα !Καλες ειναι και θελουν πολυ να εχουν δε συνηθισει στα πολυ λιγα.Π.Χ. μια γκομενα που εχω και ο αντρας της ειναι στα υποβρυχεια μου ελεγε με χαρα οτι της δινουνε τσαμπα απ'το πολεμικο ναυτικο ΣΤΑΡΙ,ΡΥΖΙ και 40 ΑΥΓΑ ΤΗ ΜΕΡΑ Εγω της ειπα θα σου στελνω αλλα 20 αυγα να τρως 2 αυγα τη μερα Αυτα γιατι τους τα δινουν? Μου ειπε μια αλλη συζηγος αξιοματικου του πολεμικου ναυτικου οτι ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 3Ης ΚΑΙ 4Ης ΜΗΝΕς ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΣΘΟ και για να μην πεθανουν απο την πεινα τους δινουν αυτα τα προ'ι'οντα Μου συμπληρσε καλα που επιασα δουλεια πολητρια στο μπακαλικο και με το μισθο μου μπορουσαμε κατι να παρουμε!αΕιναι λιγακι ψυχοπλακωτικες σου αρχιζουνε τι ασχημα που ζουνε σου μιλανε για τον Αλκοολικο συζηγο τους κλπ. Οι περισσοτεροι στη Ρωσσια του πολεμικου ναυτικου ειναι αλκοολικοι!και πρακτικα δεν !Λες να τρώνε κι αυτοί κέρατο όπως οι δικοί μας οι πιρφόροι που όταν λείπουν ταξίδι,τα μπάζα τους ψάχνουν άλλους πιρφόρους να τις βγάζουνε βόλτες και να τις πηγαίνουν στα κλαμπ και στα μπουζούκια