Νέα

Οι πιο μαλάκες Έλληνες!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
νομίζω οι πιο μαλάκες έλληνες είναι όσοι καταπίνουν την παραμύθα που τους φτύνουν στη μούρη και ψηφίζουν τα ρεμπελόσκυλα που ψωλέρνουν ολημερίς στη βουλή.

Αλλά έτσι για να βάλω και μία προσωπική νότα.........νομίζω ότι ίνδαλμα μαλακίας είναι ο κύριος-κύριος Αντώναρος.

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
φίλε Ζακ δεν έχεις άδικο,έχουμε ότι μας αξίζει τελικά.Τέτοιοι είμαστε ,τέτοιους βγάζουμε.
Τώρα βέβαια εδώ μιλάμε για επώνυμους αρχιμαλάκες,αλλά κι αυτούς εμείς τους κάναμε επώνυμους.

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
τι σκατά σημαίνει <<επώνυμοι>> ?
όλοι γυμνοί ίδιοι είμαστε, όλοι έχουμε επώνυμο αλλά όχι το σύστημα από πίσω για να προμοτάρει.
Κοινώς οι επώνυμες πουτάνες έχουν τον νταβατζή τους.

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
ναι ρε συ έτσι είναι στην ουσία,αλλά όπως είναι δομημένα τα πράγματα υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός.Την ίδια αντιμετώπιση θα έχω αν πάω κάπου εγώ ή ένας άλλος απλός άνθρωπος και την ίδια ένας τέτοιος μαλάκας? Λέμε το τι παίζει και όχι το τι θα έπρεπε πραγματικά.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
νομίζω οι πιο μαλάκες έλληνες είναι όσοι καταπίνουν την παραμύθα που τους φτύνουν στη μούρη και ψηφίζουν τα ρεμπελόσκυλα που ψωλέρνουν ολημερίς στη βουλή.
Εισαι ο δευτερος επιθεωρητης εδω μεσα του οποιου τα σχολια με βρισκουν σχεδον αν οχι παντα συμφωνο. Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι αυτοι που αναφερεις ειναι πολλοι.  

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
κατανοώ απολύτως τη διαφορά που λες. Όμως έχω την επιλογή να πηγαίνω εκεί όπου μου φέρονται ανθρώπινα και χωρίς γαρνιτούρα υποκρισίας με μπόλικη δόση ψωρογκλαμουριάς.

και δεν θεοποιώ τον κάθε κοκοβιό που έπεσε αλεξιπτωτιστής σε μία πισίνα με χαρτονομίσματα, ή διακτινίστηκε σε ένα υπουργείο ή...άσε μακραίνει ο κατάλογος.

Πάντως αναγνωρίζω ότι η πλάστιγγα της μαλακίας γέρνει στους ψηφοφόρους που σα μαριονέτες άβουλες επιλέγουν ότι πιο σκατένιο παίζει, είναι κάπως μαζοχιστικό.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εισαι ο δευτερος επιθεωρητης εδω μεσα του οποιου τα σχολια με βρισκουν σχεδον αν οχι παντα συμφωνο. Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι αυτοι που αναφερεις ειναι πολλοι.  

Αν σου πω ότι δεν είναι τυχαίο, θα το πιστέψεις?

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6

Αναμφίβολα, είναι η λεόντειος μερίδα, η οποία αντιλαμβάνεται για αλήθεια το ψέμμα.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τελικα η εκπληξη εγινε..Με ξαφνικη αντεπιθεση ο Υπουργος Μεταφορων καταφερε να παρει κεφαλι και, κατα την γνωμη μου, να εξελιχθει στον πρωταγωνιστη του συγκεκριμενου thread...!!

Σε αυτους τους δυσκολους καιρους, εδωσε εχθες αυξηση 100% στα κομιστρα των ταξιτζηδων..Και σαν μην εφτανε αυτο, τους αφηνει να μπαινουν και στις λεωφορειολοριδες..!!!

Aυτα..

ΥΓ - Πως μπορει καποιος να απαλλαγει απο τους αχρηστους πιο γρηγορα..???

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Τελικα η εκπληξη εγινε..Με ξαφνικη αντεπιθεση ο Υπουργος Μεταφορων καταφερε να παρει κεφαλι και, κατα την γνωμη μου, να εξελιχθει στον πρωταγωνιστη του συγκεκριμενου thread...!!

Σε αυτους τους δυσκολους καιρους, εδωσε εχθες αυξηση 100% στα κομιστρα των ταξιτζηδων..Και σαν μην εφτανε αυτο, τους αφηνει να μπαινουν και στις λεωφορειολοριδες..!!!

Aυτα..

Γιατι απορεις; Οι ταριφες ειναι τα χαιδεμενα παιδια της ΝΔ χρονια τωρα

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

Aυτα..

απο την ανακοινωση του υπουργειου που ο διπλασιασμος του κομιστρου μεσα σε ενα χρονο βαφτιζεται "εξορθολογισμος κομιστρου" εχουμε και το εξης
Η Ομοσπονδία Ταξί Ελλάδος ανέλαβε τις εξής υποχρεώσεις:

1.                  Τα ταξί να εφοδιαστούν με ειδικό σύστημα GPS, ώστε η Ομοσπονδία Ταξί Ελλάδος στην Αττική σε πρώτη φάση να ελέγχει την κίνησή τους, αλλά και την ασφάλειά τους. Η Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει το πρόγραμμα εγκατάστασης. Το ειδικό μηχάνημα
·         θα ενεργοποιείται με ειδική κάρτα που θα φέρει τα στοιχεία του οδηγού, του ιδιοκτήτη και του αυτοκινήτου.
·         Θα εκδίδει αποδείξεις
·         Θα υποδεικνύει τη συντομότερη διαδρομή γα τον πελάτη
·         Θα εγγυάται την ασφάλεια του οδηγού και του πελάτη
·         Θα συμβάλει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της μαύρης εργασίας και των λαθραίων ταξί.  
2.                  Για λόγους ασφαλείας, το όνομα του οδηγού θα πρέπει να είναι σε ειδική θήκη τοποθετημένο στην πλάτη του καθίσματος του οδηγού και σε ευδιάκριτη θέση στο μπροστινό μέρος του οχήματος.
3.                  Θα διοργανωθούν ειδικά σεμινάρια στον κλάδο, τόσο για νέους όσο και για παλαιότερους οδηγούς, ώστε να εκπαιδεύονται συστηματικά για θέματα:
·         Ασφάλειας / αντιμετώπισης εγκληματικότητας
·         Εμφάνισης και συμπεριφοράς προς τον πελάτη
·         Σωστής συντήρησης και λειτουργίας του αυτοκινήτου (καθημερινός καθαρισμός του αυτοκινήτου, υποχρεωτικός κλιματισμός το καλοκαίρι και θέρμανση το χειμώνα κ.ά.)
·         Καλή γνώση και αυστηρή εφαρμογή της νομοθεσίας (να μην αρνούνται μίσθωση, να μην επιλέγουν αυτοί τη διαδρομή, να μην δέχονται διπλή μίσθωση κλπ.)

δηλαδη μιλαμε για αυτα που ετσι και αλλιως ισχυουν συν το gps

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
απο την ανακοινωση του υπουργειου που ο διπλασιασμος του κομιστρου μεσα σε ενα χρονο βαφτιζεται "εξορθολογισμος κομιστρου" εχουμε και το εξης
Η Ομοσπονδία Ταξί Ελλάδος ανέλαβε τις εξής υποχρεώσεις:

1.                  Τα ταξί να εφοδιαστούν με ειδικό σύστημα GPS, ώστε η Ομοσπονδία Ταξί Ελλάδος στην Αττική σε πρώτη φάση να ελέγχει την κίνησή τους, αλλά και την ασφάλειά τους. Η Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει το πρόγραμμα εγκατάστασης. Το ειδικό μηχάνημα
·         θα ενεργοποιείται με ειδική κάρτα που θα φέρει τα στοιχεία του οδηγού, του ιδιοκτήτη και του αυτοκινήτου.
·         Θα εκδίδει αποδείξεις
·         Θα υποδεικνύει τη συντομότερη διαδρομή γα τον πελάτη
·         Θα εγγυάται την ασφάλεια του οδηγού και του πελάτη
·         Θα συμβάλει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της μαύρης εργασίας και των λαθραίων ταξί.  
2.                  Για λόγους ασφαλείας, το όνομα του οδηγού θα πρέπει να είναι σε ειδική θήκη τοποθετημένο στην πλάτη του καθίσματος του οδηγού και σε ευδιάκριτη θέση στο μπροστινό μέρος του οχήματος.
3.                  Θα διοργανωθούν ειδικά σεμινάρια στον κλάδο, τόσο για νέους όσο και για παλαιότερους οδηγούς, ώστε να εκπαιδεύονται συστηματικά για θέματα:
·         Ασφάλειας / αντιμετώπισης εγκληματικότητας
·         Εμφάνισης και συμπεριφοράς προς τον πελάτη
·         Σωστής συντήρησης και λειτουργίας του αυτοκινήτου (καθημερινός καθαρισμός του αυτοκινήτου, υποχρεωτικός κλιματισμός το καλοκαίρι και θέρμανση το χειμώνα κ.ά.)
·         Καλή γνώση και αυστηρή εφαρμογή της νομοθεσίας (να μην αρνούνται μίσθωση, να μην επιλέγουν αυτοί τη διαδρομή, να μην δέχονται διπλή μίσθωση κλπ.)

δηλαδη μιλαμε για αυτα που ετσι και αλλιως ισχυουν συν το gps

Κοροιδευουν την κοινωνια

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
παιδια μην ψαχνεστε εγω ειμαι και με διαφορα μαλιστα χαχαχαχα

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66

Aυτα..

Άρα μύρισαν εκλογές.

Διότι ως γνωστόν οι ταξιτζήδες είναι σε αρκετό βαθμό "διαμορφωτές" της κοινής γνώμης!

(Ακόμα θυμάμαι μητέρα φίλου μου, μακαρίτισσα τώρα, καθηγητής Πολυτεχνείου ο φίλος, που η άποψή της διαμορφωνόταν (για οτιδήποτε) πάντα με το ακλόνητο επιχείρημα "Μου το είπε σήμερα ο ταξιτζής που με μετέφερε".  Η άποψη του φίλου ήταν πάντα για πέταμα.  Ακόμα κι αν ήταν για το μάθημα που δίδασκε στο πολυτεχνείο).

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ετσι ετσι να μοιαζει ακομα πιο τριτοκοσμικη η κατασταση στους δρομους της πολης

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
καμμια ψηφοφορια θα βαλετε εδω στο θρεντ??? :think:

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Θα ηθελα να τοποθετησω πολυ ψηλα στη συγκεκριμμενη λιστα την υψιστη υπερμαλακω Αννα -εμετο- Δρουζα! Το απολυτο θηλυκο σιχαμα της ελληνικης tv. Ψυχη οχετος, ζωη βουρκος! Με χροια γελιου χονδρης εφηβης και βλεμμα "τα κονομησαμε και σημερα", στοιχιωνει (ακομα δυστυχως) τα απογευματα μας. Απιστευτα ελεεινη, την αποφευγω οπως ο διαβολος το λιβανι! Το αυτω επιθυμω και δια εσας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom