Επισκέπτης
Τιμολογείται με 19% ΦΠΑ ή θεωρούνται είδη πρώτης ανάγκης?Κανονικα και συμπληρωνη και δελτιο ΦΩΡΤΟΤΙΚΗΣ
Τιμολογείται με 19% ΦΠΑ ή θεωρούνται είδη πρώτης ανάγκης?Κανονικα και συμπληρωνη και δελτιο ΦΩΡΤΟΤΙΚΗΣ
5 σελιδες τωρα κραζουν δημοσια προσωπα η μου φαινεται????????????6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές κ.ά.)
[size=14pt]-Δημόσια Πρόσωπα[/size]
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site
δεν ειδα πισω. εσβησα κατι πολυ χοντρο, γι αυτο εκανα την υπενθυμιση..5 σελιδες τωρα κραζουν δημοσια προσωπα η μου φαινεται????????????
Δεν έχω προσβάλει ποτέ κανέναν με τιμή και υπόληψη!6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Άλλους χρήστες του site
καλα. το παρον σαιτ ΔΕΝ προτιθεται να εκτεθει σε κινδυνους. κανε το δικο σου σαιτ και ανεβαζε ο,τι γουσταρεις..Δεν έχω προσβάλει ποτέ κανέναν με τιμή και υπόληψη!
Ώπα ρε αδερφέ εντάξει.Δεν είπαμε να σε εκθέσουμε σε κίνδυνο.καλα. το παρον σαιτ ΔΕΝ προτιθεται να εκτεθει σε κινδυνους. κανε το δικο σου σαιτ και ανεβαζε ο,τι γουσταρεις..
afto κολιτε ινε ψιχολογικικοσ ρατσισμοσΌσοι είναι διατεθειμένοι ν'ανταλλάξουν την ελευθερία τους με την ασφάλειά τους
[size=30pt]ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ![/size]
Benjamin Franklin.
Αυτό κολητέ είναι η μεγαλύτερη αλήθεια που έχει πει ποτέ Αμερικανός!afto κολιτε ινε ψιχολογικικοσ ρατσισμοσ
Ας περάσουν ότι νόμο θέλουν.Δεν περασε παντως ακομα ο νομος για την περιυβριση δημοσιων λειτουργων, λοιπων δημοσιων υπαλληλων( ) και βουλευτων, μην μπερδευεστε Και ουτε θα περασει οπως ηταν παλια... Νομιζω θελουν να περασουν τον παλιο κλασσικο νομο περιυβρισης αλλα μονο αν γινεται απο κουκουλοφορο... Ηταν αρκετα ασαφεις οι εφημεριδες...
πηγες:
σου αρεσουνε ι μαβρουλεσ εγο τρελενομεΑυτό κολητέ είναι η μεγαλύτερη αλήθεια που έχει πει ποτέ Αμερικανός!
Τώρα αν είναι ρατσισμός να επιτίθεσαι στους κατ'επιλογή τους "ραγιάδες"
τότε ναι είμαι ρατσιστής!
φίλε Γιώργο συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες.6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Άλλους χρήστες του site
ναι είναι αλήθεια αυτόΠολύ φοριέται η επανάσταση τελευταία...
Ειναι που πλησιαζει και η επετειος...Πολύ φοριέται η επανάσταση τελευταία...
ΣωστόστΕιναι που πλησιαζει και η επετειος...