Νέα

Οι πιο μαλάκες Έλληνες!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Θα ηθελα να τοποθετησω πολυ ψηλα στη συγκεκριμμενη λιστα την υψιστη υπερμαλακω Αννα -εμετο- Δρουζα! Το απολυτο θηλυκο σιχαμα της ελληνικης tv. Ψυχη οχετος, ζωη βουρκος! Με χροια γελιου χονδρης εφηβης και βλεμμα "τα κονομησαμε και σημερα", στοιχιωνει (ακομα δυστυχως) τα απογευματα μας. Απιστευτα ελεεινη, την αποφευγω οπως ο διαβολος το λιβανι! Το αυτω επιθυμω και δια εσας...
+1

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Θα ηθελα να τοποθετησω πολυ ψηλα στη συγκεκριμμενη λιστα την υψιστη υπερμαλακω Αννα -εμετο- Δρουζα! Το απολυτο θηλυκο σιχαμα της ελληνικης tv. Ψυχη οχετος, ζωη βουρκος! Με χροια γελιου χονδρης εφηβης και βλεμμα "τα κονομησαμε και σημερα", στοιχιωνει (ακομα δυστυχως) τα απογευματα μας. Απιστευτα ελεεινη, την αποφευγω οπως ο διαβολος το λιβανι! Το αυτω επιθυμω και δια εσας...

+1 και από εμένα...
Να προσθέσουμε και την Σταματέρη που κινείται στο αυτό μοτίβο;

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
+1 και από εμένα...
Να προσθέσουμε και την Σταματέρη που κινείται στο αυτό μοτίβο;
Αλλο στυλ η Σταματερη. Δε μου λεει τιποτα,αλλα δε με ενοχλει κιολας. Ειναι πολυ soft αυτο που κανει. Συνεντευξεις (νομιζει οτι) παιρνει απο χαμενα κορμια... Η αλλη, ειναι στην καλυτερη για φτυσιμο. Και τωρα που το σκεφτομαι, κι 'αυτο πολυ της πεφτει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom