Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
I beg to differ, αλλά δεσμεύομαι από τα προσωπικά δεδομένα και δεν μπορώ να σας αποδείξω το αντίθετο!
ναι αλλά μιλάμε με ποσοστά... μην είναι 1 στις 10
I beg to differ, αλλά δεσμεύομαι από τα προσωπικά δεδομένα και δεν μπορώ να σας αποδείξω το αντίθετο!
Ο εκκεντρικός νηματοθέτης μας με τις οδαλίσκες του
ναι αλλά μιλάμε με ποσοστά... μην είναι 1 στις 10
Όχι, όχι. Πολύ μεγαλύτερο ποσοστό και ειλικρινά και χωρίς καμία διάθεση τρολαρίσματος.
Τον καιρό βέβαια που ακόμη περπατούσα χωρίς Π ... :'(
Με κανά δυο avatar(s) ακόμα θα έχουμε αποδείξεις και ονόματαI beg to differ, αλλά δεσμεύομαι από τα προσωπικά δεδομένα και δεν μπορώ να σας αποδείξω το αντίθετο!
τι εγινε ο λοπεζ η αρχιδοσακουλα γυρισε απο τα σεκιουριτιλικια στην μυκονο και κανει εδω τον καμποσο τωρα με το επιδομα ανεργιας οτι ξερει του ςπαντες και τα παντα και ειναι ο γαμαω και δερνω ; πενηντα χρονων αντρας δεν βαρεθηκε να μαλακιζεται πουλωντας νταιλικια τοσα χρονια;
για δες καιρο που διαλεξε ο χαρος να με παρει τωρα που ανθιζουν τα βουνα και βγαζει η γη χορταρι;Με κανά δυο avatar(s) ακόμα θα έχουμε αποδείξεις και ονόματα
βρε αι στα διαλα και συ μπαινεις καθε μερα πετας μια μαλακια και πρεπει να σου απανταμεγια πες
Ρε μεγαλε εσυ εισαι ενας γεροντοπουστας πιυ εισαι ενα βημα πριν περασεις τον αχερωντα...ειναι λογικο οτι οποια εχει 2 χερια και 2 ποδια να σου φαινεται μουναρα...δεν εισαι αντικειμενικος μαρτυρας...Όχι, όχι. Πολύ μεγαλύτερο ποσοστό και ειλικρινά και χωρίς καμία διάθεση τρολαρίσματος.
χαχαχαχαχαχαχαχα πες του τα ραοπαπι τιποτα ναυαγια θα εχει δει και μας τα πουλαει προζα.Ρε μεγαλε εσυ εισαι ενας γεροντοπουστας πιυ εισαι ενα βημα πριν περασεις τον αχερωντα...ειναι λογικο οτι οποια εχει 2 χερια και 2 ποδια να σου φαινεται μουναρα...δεν εισαι αντικειμενικος μαρτυρας...
υ.γ. και συγνωμη αν στα ειπα χυμα και τσουβαλατα, αλλα επρεπε να τα ακουσεις...
Εγώ θα πρότεινα να μη προκάμομεγια δες καιρο που διαλεξε ο χαρος να με παρει τωρα που ανθιζουν τα βουνα και βγαζει η γη χορταρι;
Ορίστε και μια πιο πρόσφατη
εγω θα προτεινα να μην βαυκαλιζομεθα και επειδη ειμαι σε κρισιμη ηλικια για εμφραγμα να μην μου τα λετε αποτομα γιατι σκιαζομαιΕγώ θα πρότεινα να μη προκάμομε
Ρε μεγαλε εσυ εισαι ενας γεροντοπουστας πιυ εισαι ενα βημα πριν περασεις τον αχερωντα...ειναι λογικο οτι οποια εχει 2 χερια και 2 ποδια να σου φαινεται μουναρα...δεν εισαι αντικειμενικος μαρτυρας...
υ.γ. και συγνωμη αν στα ειπα χυμα και τσουβαλατα, αλλα επρεπε να τα ακουσεις...
εγω θα προτεινα να μην βαυκαλιζομεθα και επειδη ειμαι σε κρισιμη ηλικια για εμφραγμα να μην μου τα λετε αποτομα γιατι σκιαζομαι
εμενα με εχει χτυπησει και ο αγερας αυτοπεποιθησης και μου το γυρισε σε πνευμονιαΑν εσείς είσθε στην κρίσιμη ηλικία τότε οι υπόλοιποι είμεθα ήδη στην Μ.Ε.Θ. ...
αν κυκλοφορουνε διπλα σε εναν σταφιδιασμενο σκατογερο οπως εσυ, ολες θα φαινονται μουναρες...ουτε αυτο το ειχες σκεφτει απο οτι φαινεται... :-Αυτό δεν το είχα σκεφθεί... Ίσως να έχετε δίκιο και σας ευχαριστώ για την ειλικρίνειά σας.
Αλλά στον δρόμο γιατί οι άλλοι τις κοιτάνε; ;)
Ποιος βαυκαλίζεται;εγω θα προτεινα να μην βαυκαλιζομεθα και επειδη ειμαι σε κρισιμη ηλικια για εμφραγμα να μην μου τα λετε αποτομα γιατι σκιαζομαι
εμενα με εχει χτυπησει και ο αγερας αυτοπεποιθησης και μου το γυρισε σε πνευμονια