blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.467
- Πόντοι
- 26.096
ο μπραμπ εξου και η απαντηση . σε ευχαριστω
Εγώ σας ευχαριστώ, κυρία!
ο μπραμπ εξου και η απαντηση . σε ευχαριστω
εμενα δεν μου την επεσε που να τολμησει το ρεμαλι. σε ευχαριστω
θα του ριξεις χυλοπιτα οπως εριξες και σε μενα?εμενα δεν μου την επεσε που να τολμησει το ρεμαλι. σε ευχαριστω
Το αλιντι δεν εριξε καμια χυλοπιτα γιατι πιλυ απλα δεν πολυμπαινει στο σαη και δεν ειχα την ευκαιρια να της ξεδιπλωσω την γοητεια μου...Ουδεμία;
Δηλαδή η κα. ΄Εριναλ ή κα. Ρεγγίνα ή κα. Αλήντισα κλπ, που σας έριξαν τις χυλόπιτες online, τι ήταν;
Το αλιντι δεν εριξε καμια χυλοπιτα γιατι πιλυ απλα δεν πολυμπαινει στο σαη και δεν ειχα την ευκαιρια να της ξεδιπλωσω την γοητεια μου...
Οσο για τις αλλες, δεν τις θελω..δηλαδη σωνει και ντε πρεπει να τις πηδηξω? :S
τυπε ειναι εκλεκτος, μην λες χαζα...θα του ριξεις χυλοπιτα οπως εριξες και σε μενα?
τυπε ειναι εκλεκτος, μην λες χαζα...
Παντως με την μαριαννα ημουν αποτομος και κομπλαρε το πιπινακι..εγω τα λαθη μου τα παραδεχομαι...απκα ειδα τις φωτο της, λεω κανα ξεκωλο θα ναι αυτη και τις τα ριξα στηνΌσα δεν φθάνει η αλεπού ...
Δημώδης ρήσις ... καίτοι απεχθάνομαι παν τι δημώδες!
ηρθε η ωρα να σου αποκαλυψω οτι ο ραοπαπι ειναι ξαδελφος μουΟ κ. raopau εκλεκτός;;;
Άνευ της γνώσεως του νήματος;
Αμφιβάλλω!
I doubt it, ως η Αγγλίς τροφός μου θα έλεγε, ελαφρώς ενοχλημένη!
εισαι ψυχαραΠαντως με την μαριαννα ημουν αποτομος και κομπλαρε το πιπινακι..εγω τα λαθη μου τα παραδεχομαι...απκα ειδα τις φωτο της, λεω κανα ξεκωλο θα ναι αυτη και τις τα ριξα στηνμαπαψυχρα...
εισαι ψυχαρα
Αρα συμφωνεις με την θεωρια του λακη οτι το 99,9% των τρυπων εδω μεσα ειναι μπαζα...Πάντως από δική μου εμπειρία ό,τι θηλυκό μη επαγγελματίας υπάρχει στο σαη (που λέει και ο ραοπας) και με έχει προσσεγίσει (και έχουμε συναντηθεί), δεν θα το κοίταζα έξω. Στο σεξ βέβαια λύσσα δεν το συζητάμε...
Αρα συμφωνεις με την θεωρια του λακη οτι το 99,9% των τρυπων εδω μεσα ειναι μπαζα...
ελα ρε τυπε για πε ποιες γνωρισες και εκανες σεξ απο εδωΠάντως από δική μου εμπειρία ό,τι θηλυκό μη επαγγελματίας υπάρχει στο σαη (που λέει και ο ραοπας) και με έχει προσσεγίσει (και έχουμε συναντηθεί), δεν θα το κοίταζα έξω. Στο σεξ βέβαια λύσσα δεν το συζητάμε...
Παντως με την μαριαννα ημουν αποτομος και κομπλαρε το πιπινακι..εγω τα λαθη μου τα παραδεχομαι...απκα ειδα τις φωτο της, λεω κανα ξεκωλο θα ναι αυτη και τις τα ριξα στηνμαπαψυχρα...
Ασυζητητί... (ξανατονίζω ότι μιλάω για εμφάνιση).