erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ειπα μια λεξη για να δειξω επιπεδο και συ ζητας εξηγησεις ε αμα πια εδω μεσαΠοιος βαυκαλίζεται;
ειπα μια λεξη για να δειξω επιπεδο και συ ζητας εξηγησεις ε αμα πια εδω μεσαΠοιος βαυκαλίζεται;
Έτσι λέμε τώρα το "κολυμβητήριο"; Εντατική Θεραπεία;Αν εσείς είσθε στην κρίσιμη ηλικία τότε οι υπόλοιποι είμεθα ήδη στην Μ.Ε.Θ. ...
να σου πω γι ατην νεφελωδη σχεση μου με εσενα που εχει περισσοτερο ενδιαφερον ;Τελικά θα μας πείτε λεπτομέρειες για την θυελλώδη σχέση σας με τον κ. brabus.
Το θυελλώδη σε αυτάκια.
Το σχέση σε αυτάκια.
Μία οικογένεια είμαστε...
αν κυκλοφορουνε διπλα σε εναν σταφιδιασμενο σκατογερο οπως εσυ, ολες θα φαινονται μουναρες...ουτε αυτο το ειχες σκεφτει απο οτι φαινεται... :-
υ.γ. και συγνωμη αν στα ειπα χυμα και τσουβαλατα, αλλα επρεπε να τα ακουσεις...
Έτσι λέμε τώρα το "κολυμβητήριο"; Εντατική Θεραπεία;
βρε αι στα διαλα και συ μπαινεις καθε μερα πετας μια μαλακια και πρεπει να σου απανταμε
ε βεβαια ανεβαινει ποντους...σου λεει ο αλλος για τον σκατογερα πολυ του πεφτει....Και πάλι σας ευχαριστώ για την ειλικρίνειά σας και είναι καλοδεχούμενη.
Λύστε μου όμως την απορία. Αν μία γυναίκα κυκλοφορεί < διπλα σε εναν σταφιδιασμενο σκατογερο οπωςεσυεγώ > γίνεται αυτόματα γυναικάρα;
να σου πω γι ατην νεφελωδη σχεση μου με εσενα που εχει περισσοτερο ενδιαφερον ;
τυπε μην το πας μακρυα μπορει απλα να φταίει οτι εισαι τεραστιος μαλακας και σπας σκωτιαεχεις νευρα σημερα βλεπω ερη
θα ελεγα οτι φταιει η περιοδος αλλα στην ηλικια σου δεν υπαρχει οπωτε θα αρκεστω να σου με πολλη αγαπη να κοψεις τον δευτερο καφε που πινεις
ε βεβαια ανεβαινει ποντους...σου λεει ο αλλος για τον σκατογερα πολυ του πεφτει....
υ.γ. θα μαθεις πολλα κοντα μου τυπε
λες να αρχισω να βγαινω με σκατογερους ; θα κανω κονε με τα καπη της γειτονιας ρε φιλε.ε βεβαια ανεβαινει ποντους...σου λεει ο αλλος για τον σκατογερα πολυ του πεφτει....
υ.γ. θα μαθεις πολλα κοντα μου τυπε
τυπε μην το πας μακρυα μπορει απλα να φταίει οτι εισαι τεραστιος μαλακας και σπας σκωτια
μμια κακη μερα ειναι ολη μου η ζωηη επιθεση της ερης δειχνει αγαμια η απλα μια κακη μερα??
να σου πω γι ατην νεφελωδη σχεση μου με εσενα που εχει περισσοτερο ενδιαφερον ;
ισια κι όμοια μπραμπ και μπλιζ ε οχι..Νεφελώδης ή θυελώδης;
μμια κακη μερα ειναι ολη μου η ζωη
ααααααααααααα γλυκουλιιιιιιιιιι γατακιΚαὶ ἐγώ ἀναμένω.
ποιος πεθανε ; ο αγιος;Εντάξει μωρέ, μέρα είναι, θα περάσει