deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
ποιος πεθανε ; ο αγιος;
Ζει ακόμα ο σκατόγερος; τον απέθαντο έχουν τα παππούδια εδώ μέσα
ποιος πεθανε ; ο αγιος;
εγω στα λεγα να την μαζεψεις...λουσου τα τωρα
τυποι με ξεφτιλισατε στα ματια του συζυγου μου καθεστε και του λετε οτι εχω παρελθον ευγε.. αντρικια πραγματα. θα σας φτιαξω και τους δυοκ. Βασιλόφρων και εσείς τι θέλατε;
Σύζυγο δίχως παρελθόν;
η αληθεια ειναι οτι τελευταια σκεφτομαι να γινω της κολασεως πραγματικα και να κλαψουν μανουλες. διοτι αγαπητε τ αγγελικομου προσωπο απο πολλους θεωρείται αδυναμια.
Ζει ακόμα ο σκατόγερος; τον απέθαντο έχουν τα παππούδια εδώ μέσα
η σκοτεινη μου πλευρα ειναι σκοτεινη οσο ενα ιατρείο χειρουργείουΜην τα γράφετε σε εμένα...
Γνωριζόμαστε διαδικτυακά πολλά χρόνια και ως εκ τούτου είχαμε τις πολύ καλές αλλά και τις πολύ κακές στιγμές μας.
Συνεπώς είμαι σε θέση να γνωρίζω και την "σκοτεινή" σας πλευρά.
Πάντα με τον γλυκό τον λόγο, βλέπω.
Σας περιμένω για περγαμόντο.
η σκοτεινη μου πλευρα ειναι σκοτεινη οσο ενα ιατρείο χειρουργείου
Διακοπες στην Υδρα!!! Πολυ καλη ταινια τυπε
λιγο από παλιο καλο ελληνικο κινηματογραφο
οχι δεν ηθελα να πω αιθουσα. ιατρείο ήθελα να πω"αίθουσα", θέλατε να γράψετε...
Διακοπες στην Υδρα!!! Πολυ καλη ταινια τυπε
οχι δεν ηθελα να πω αιθουσα. ιατρείο ήθελα να πω
Οπως τα λες.Δυστυχως η σκηνη που εβαλες κοβεται στο καλυτερο σημειο και χανει την κορυφαια ατακα της ταινιας,οπου ο απολαμβανων το τσιμπουκι μουσατος φωναζει στον Ματακια: Ρε μαλακα ελα να γαμησεις μαυρο κωλοΤαινια κοινωνικου περιεχόμενου ..με διαλογους που σε κανουν να εμβαθύνεις στο πνευμα του σεναριογραφου και στην τρομακτκη εμνευση του σκηνοθετη κατι σαν τον πολιτη καιν ένα πραγμα
οποτε οταν γραφουν στα νοσοκομεία στα οποια ειχα την δυστυχία να συχναζω συχνα παλαιοθεν ιατρειο χειρουργικης γραφουν λαθος;Ιατρείο και χειρουργείο, τυγχανουν ξεχωριστοί χώροι, με σημαντικές διαφορές μεταξύ τους.
Οπως τα λες.Δυστυχως η σκηνη που εβαλες κοβεται στο καλυτερο σημειο και χανει την κορυφαια ατακα της ταινιας,οπου ο απολαμβανων το τσιμπουκι μουσατος φωναζει στον Ματακια: Ρε μαλακα ελα να γαμησεις μαυρο κωλο
Πανω στη μπαρα με τις εντολες τερμα δεξια γραφει αντικατασταση λογικαΠου στο καλό είναι η εντολή στο office για να αντικατασταθεί μία λέξη, όπου βρίσκεται σε ένα κείμενο, με μία άλλη;