blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.630
- Πόντοι
- 26.096
κωλογερα τα νεα σου
Πως πάνε οι κατακτήσεις, κ. συνάδελφε;
κωλογερα τα νεα σου
Ενω εμείς που ασχολούμαστε με την "επίθεση" στο νήμα πως λεγόμεθα ; στρατιωτες του μπου;ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Η υπηρεσία υποκλοπής πληροφοριών του νήματος ανακοινώνει ότι οργανώνεται επίθεση από δύο νικς κατά του νήματος. Στην επίθεση έχει αποφασισθεί ότι θα συμμετέχουν δύο κλώνοι του πρώτου νικ και το ίδιο το δεύτερο νικ. Σύμφωνα με τα τελευταία σχέδιά τους η επίθεση θα επικεντρωθεί σε ένα νικ του δικού μας νήματος. Έχει προγραμματισθεί να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και πιθανώς η σημερινή ανακοίνωση να την αναβάλει για μερικές μέρες.
Είμεθα σε επιφυλακή, όλοι μαζί και επιδεικνύουμε την γνωστή παγερή αδιαφορία μας προς τα σκουπίδια...
Ενω εμείς που ασχολούμαστε με την "επίθεση" στο νήμα πως λεγόμεθα ; στρατιωτες του μπου;
Καλημερα σας χωρίς προβλήματα γέροντες
τυπε εσενα η επιθεση μαλλον θα σε βρει κοιμωμενο με καμια πουταναΚαλησπέρα λέμε αυτή την ώρα ...
Εγω τωρα ξυπνησαΚαλησπέρα λέμε αυτή την ώρα ...
και εγω σκοπευω να κοιμαμαι γιατι βαριεμαι να πολεμαω θα παρω αδειατυπε εσενα η επιθεση μαλλον θα σε βρει κοιμωμενο με καμια πουτανα
και εγω σκοπευω να κοιμαμαι γιατι βαριεμαι να πολεμαω θα παρω αδεια
για πσαρεμα θα είμαι σημερα ολη μερα
εχουμε και πιμια οι προσωπικες συζητησεις δεν εχει κανενα νοημα να βγαινουν στα ματια του καθε τρελου .. σε ευχαριστω25 Οκτωβρίου είναι η ημερομηνία για την οποία συζητούσαμε χθες. ;)
Ο,τι και να λεμε εχω περαση γερο..κακα τσ ψεματαΠως πάνε οι κατακτήσεις, κ. συνάδελφε;
Φτου γμτ...κι γω Καθομαι δω με τη φλεφαριδα καγκελο...εν οψει ΠΣΚ...
Καλα να περασεις....
Καλημερα σε ολους
Ο,τι και να λεμε εχω περαση γερο..κακα τσ ψεματα
εχουμε και πιμια οι προσωπικες συζητησεις δεν εχει κανενα νοημα να βγαινουν στα ματια του καθε τρελου .. σε ευχαριστω
Πλην μαριαννας, ουδεμια...Κανείς δεν είπε το αντίθετο.
Απλά παραξενεύομαι επειδή εδώ μέσα όλες σας φτύνουν ...
Πλην μαριαννας, ουδεμια...
ο μπραμπ εξου και η απαντηση . σε ευχαριστωΓιατί ποιος κατάλαβε ή εκτέθηκε;
Εγώ σας ευχαριστώ!
εμενα δεν μου την επεσε που να τολμησει το ρεμαλι. σε ευχαριστωΟυδεμία;
Δηλαδή η κα. ΄Εριναλ ή κα. Ρεγγίνα ή κα. Αλήντισα κλπ, που σας έριξαν τις χυλόπιτες online, τι ήταν;