blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.402
- Πόντοι
- 26.096
Καλημέρα σε όλους τους συνταξιούχους της Επικράτειας!
Καλημέρα.
Είμαι επιτυχημένος συνταξιούχος του Ο.Γ.Α., παλληκαράκι 72 ετών. Απολαμβάνω την απεριόριστη οικονομική ασφάλεια, που μου παρέχει η βασική σύνταξη του Ο.Γ.Α., που βρέξει χιονίσει κατατίθεται στον λογαριασμό μου. Υπόψη ότι η σύνταξη αυτή δεν μπορεί να κατασχεθεί από τους δανειστές μου και άρα μπορούμε να την απολαμβάνουμε με όποιο τρόπο θέλουμε.
Έχω άκρες στο αρμόδιο Υπουργείο και λαμβάνω συνεχώς δελτία κοινωνικού τουρισμού και άρα ταξιδεύω αρκετά.
Στα ταξίδια μου αυτά συλλέγω χόρτα, σαλιγκάρια και μανιτάρια. Με τον υγιεινό τρόπο διατροφής αυτό αφενός επιτυγχάνω την μακροημέρευσή μου και αφετέρου αποφεύγω τις περιττές δαπάνες σε εστιατόρια και μπαρ.
Μικροπροβλήματα όπως η ελαφρά ακράτεια ούρων, η ελαφρά κώφωση κλπ τελούν υπό απόλυτο έλεγχο. Μόνο η μασέλα μου είναι λίγο ασταθής αλλά έχω κλείσει ραντεβού σε οδοντιατρική κλινική του Ε.Σ.Υ. για τις 22 Φεβρουαρίου 2038, ημέρα κατά την οποία θα διορθωθεί και το πρόβλημα αυτό και μάλιστα δωρεάν.
Θέλετε να γνωριστούμε;
ασε το λευκο πυργο και μπες μεσα να μοιρασεις παιχνιδι...δε βγαζετε τη χρονια με γιομες του καρμο και του ντοη...Καλημέρα.
Να ληξει το Ελληνικο πρωταθλημα ΤΩΡΑ!
ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ. Να επικυρωθεί η βαθμολογία και να πάμε σε μπαραζ διπλων αγώνων για την αναδειξη του πρωταθλητη Ελλαδας 24-25
Φωταγωγήθηκε ο Λευκος Πυργος χτες.
1)ξεχνας να αναφερεις τη βδελλαΟ Νηματοθέτης υπέβαλε αρμοδίως την παρακάτω πρότασιν προς την κα. Μαρία Βασιλάκη.
Είναι θέμα χρόνου λοιπόν να εύρω γκόμενα!
Δεν ξερω κυριε να παιζω κιθάρα...Στην ζωή, παιδί μου, δεν μπορούμε να έχουμε πάντα αυτό που θέλουμε.
Στην δεξίωση θα τραγουδήσει ο κ. @κωλο-γερος και κιθάρα θα παίζει ο κ. @Ιζνογκουντ .
Πάει και ο Παυλάρας...
Ο Νηματοθέτης δεν ψόφησε ούτε κάνει το άλλο.Ωρε ..τι γενεται εδω
ψοφησατε ολοι
η κανετε το αλλο ( οχι πσαρεμα )
Καλημέρα.
Είμαι επιτυχημένος συνταξιούχος του Ο.Γ.Α., παλληκαράκι 72 ετών. Απολαμβάνω την απεριόριστη οικονομική ασφάλεια, που μου παρέχει η βασική σύνταξη του Ο.Γ.Α., που βρέξει χιονίσει κατατίθεται στον λογαριασμό μου. Υπόψη ότι η σύνταξη αυτή δεν μπορεί να κατασχεθεί από τους δανειστές μου και άρα μπορούμε να την απολαμβάνουμε με όποιο τρόπο θέλουμε.
Έχω άκρες στο αρμόδιο Υπουργείο και λαμβάνω συνεχώς δελτία κοινωνικού τουρισμού και άρα ταξιδεύω αρκετά.
Στα ταξίδια μου αυτά συλλέγω χόρτα, σαλιγκάρια και μανιτάρια. Με τον υγιεινό τρόπο διατροφής αυτό αφενός επιτυγχάνω την μακροημέρευσή μου και αφετέρου αποφεύγω τις περιττές δαπάνες σε εστιατόρια και μπαρ.
Μικροπροβλήματα όπως η ελαφρά ακράτεια ούρων, η ελαφρά κώφωση κλπ τελούν υπό απόλυτο έλεγχο. Μόνο η μασέλα μου είναι λίγο ασταθής αλλά έχω κλείσει ραντεβού σε οδοντιατρική κλινική του Ε.Σ.Υ. για τις 22 Φεβρουαρίου 2038, ημέρα κατά την οποία θα διορθωθεί και το πρόβλημα αυτό και μάλιστα δωρεάν.
Θέλετε να γνωριστούμε;
Σε συνέχεια της ανωτέρω αναρτήσεώς μου, οφείλω να ομολογήσω ότι αμέλησα να σας είπω και τα εξής:
1. Η ζωή μου παρουσιάζει περιπετειώδες ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον που ενθυμίζει ταινίας του James Bond.
Οι αχάριστοι δανεισταί μου, συχνώς πυκνώς θέτουν ενέδρας εις την διαδρομήν μου και ειλικρινώς σας λέγω ότι εκεί θα θαυμάσετε την ικανότητά μου να διαφεύγω και τηνεφευρετικότητά μου εις τους τρόπους διαφυγής.
2. Αλλά η περιπέτεια δεν τελειώνει εκεί. Τας σπανίας φοράς, που επισκέπτομαι ακριβά εστιατόρια ή μπαρ, προφασίζομαι ότι πάω τουαλέτα λίγο πριν πληρώσω και εις την πραγματικότηταν εξαφανίζομαι τρέχοντας και ούτως αποφεύγω την άδικον πληρωμήν. Θα βιώσετε στιγμάς αδρεναλίνης παρά τω πλευρώ μου. Στιγμάς που ουδείς έτερος δύναται να σας χαρίσει.
3. Τέλος θα ήθελον να σας πληροφορήσω ότι είμαι φυσιολάτρης. Ιδανικό ραντεβού δι΄ εμέ είναι μία βόλτα [περίπου 10 χλμ] εις τους δρόμους της πόλεως και είτα ανάπαυσις εις παγκάκιον όπου η διαμονή είναι δωρεάν.
Λοιπόν;;;
Θα μου στείλετε π.μ. ίνα κανονισθεί η συνάντησις ημών;
καταλαβα ....Ο Νηματοθέτης δεν ψόφησε ούτε κάνει το άλλο.
Ο Νηματοθέτης κάνει καμάκι εις έτερο νήμα, ανεπιτυχώς έως την στιγμήν ταύτην. Πλην όμως η ελπίς αποθνήσκει τελευταία.
Ωρε ..τι γενεται εδω
ψοφησατε ολοι
η κανετε το αλλο ( οχι πσαρεμα )