Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.402
Πόντοι
26.096
Ο Νηματοθέτης υπέβαλε αρμοδίως την παρακάτω πρότασιν προς την κα. Μαρία Βασιλάκη.
Είναι θέμα χρόνου λοιπόν να εύρω γκόμενα!

Καλημέρα.
Είμαι επιτυχημένος συνταξιούχος του Ο.Γ.Α., παλληκαράκι 72 ετών. Απολαμβάνω την απεριόριστη οικονομική ασφάλεια, που μου παρέχει η βασική σύνταξη του Ο.Γ.Α., που βρέξει χιονίσει κατατίθεται στον λογαριασμό μου. Υπόψη ότι η σύνταξη αυτή δεν μπορεί να κατασχεθεί από τους δανειστές μου και άρα μπορούμε να την απολαμβάνουμε με όποιο τρόπο θέλουμε.

Έχω άκρες στο αρμόδιο Υπουργείο και λαμβάνω συνεχώς δελτία κοινωνικού τουρισμού και άρα ταξιδεύω αρκετά.
Στα ταξίδια μου αυτά συλλέγω χόρτα, σαλιγκάρια και μανιτάρια. Με τον υγιεινό τρόπο διατροφής αυτό αφενός επιτυγχάνω την μακροημέρευσή μου και αφετέρου αποφεύγω τις περιττές δαπάνες σε εστιατόρια και μπαρ.

Μικροπροβλήματα όπως η ελαφρά ακράτεια ούρων, η ελαφρά κώφωση κλπ τελούν υπό απόλυτο έλεγχο. Μόνο η μασέλα μου είναι λίγο ασταθής αλλά έχω κλείσει ραντεβού σε οδοντιατρική κλινική του Ε.Σ.Υ. για τις 22 Φεβρουαρίου 2038, ημέρα κατά την οποία θα διορθωθεί και το πρόβλημα αυτό και μάλιστα δωρεάν.

Θέλετε να γνωριστούμε;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Καλημέρα.

Να ληξει το Ελληνικο πρωταθλημα ΤΩΡΑ!

ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ. Να επικυρωθεί η βαθμολογία και να πάμε σε μπαραζ διπλων αγώνων για την αναδειξη του πρωταθλητη Ελλαδας 24-25

Φωταγωγήθηκε ο Λευκος Πυργος χτες.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.345
Πόντοι
3.656
Καλημέρα.

Να ληξει το Ελληνικο πρωταθλημα ΤΩΡΑ!

ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ. Να επικυρωθεί η βαθμολογία και να πάμε σε μπαραζ διπλων αγώνων για την αναδειξη του πρωταθλητη Ελλαδας 24-25

Φωταγωγήθηκε ο Λευκος Πυργος χτες.
ασε το λευκο πυργο και μπες μεσα να μοιρασεις παιχνιδι...δε βγαζετε τη χρονια με γιομες του καρμο και του ντοη...

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.345
Πόντοι
3.656
Ο Νηματοθέτης υπέβαλε αρμοδίως την παρακάτω πρότασιν προς την κα. Μαρία Βασιλάκη.
Είναι θέμα χρόνου λοιπόν να εύρω γκόμενα!
1)ξεχνας να αναφερεις τη βδελλα
2)αν εχεις σαλιγκαρια στειλε μερικα του ΚΥΡΙΟΥ @athinaios44 που του αρεσουν

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.942
Πόντοι
2.586
Στην ζωή, παιδί μου, δεν μπορούμε να έχουμε πάντα αυτό που θέλουμε.
Στην δεξίωση θα τραγουδήσει ο κ. @κωλο-γερος και κιθάρα θα παίζει ο κ. @Ιζνογκουντ .
Δεν ξερω κυριε να παιζω κιθάρα...
Ο πατέρας μου ειχε σκοπο να με στειλει στα προβατα και με εμαθε μονο να σφυριζω ..

Την καλημερα μου

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
34.314
Πόντοι
27.636
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σεβαστοί γέροντες.

Ένας μικρός ήλιος κυκλοφορεί ανάμεσα μας και εάν συγκρουστεί με άλλον ήλιο, η ενέργεια που παράγεται είναι αστείρευτη.

:happy:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
10.000.000 like προσιπογράφω.

Συνημμένα

• IMG-7b4b5240a8e7b50501735d7cd154f1cd-V.png
    IMG-7b4b5240a8e7b50501735d7cd154f1cd-V.png
    338,7 KB · Εμφανίσεις: 12
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.402
Πόντοι
26.096
Paul di' Anno [Paul Andrews].

A great singer. Too much dope though.
Thank you!!!

paul-di-anno-dead.jpg

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.942
Πόντοι
2.586
Ωρε ..τι γενεται εδω
ψοφησατε ολοι
η κανετε το αλλο ( οχι πσαρεμα )

• Like
Αντιδράσεις: amjik
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.402
Πόντοι
26.096
Ωρε ..τι γενεται εδω
ψοφησατε ολοι
η κανετε το αλλο ( οχι πσαρεμα )
Ο Νηματοθέτης δεν ψόφησε ούτε κάνει το άλλο.
Ο Νηματοθέτης κάνει καμάκι εις έτερο νήμα, ανεπιτυχώς έως την στιγμήν ταύτην. Πλην όμως η ελπίς αποθνήσκει τελευταία.

Καλημέρα.
Είμαι επιτυχημένος συνταξιούχος του Ο.Γ.Α., παλληκαράκι 72 ετών. Απολαμβάνω την απεριόριστη οικονομική ασφάλεια, που μου παρέχει η βασική σύνταξη του Ο.Γ.Α., που βρέξει χιονίσει κατατίθεται στον λογαριασμό μου. Υπόψη ότι η σύνταξη αυτή δεν μπορεί να κατασχεθεί από τους δανειστές μου και άρα μπορούμε να την απολαμβάνουμε με όποιο τρόπο θέλουμε.

Έχω άκρες στο αρμόδιο Υπουργείο και λαμβάνω συνεχώς δελτία κοινωνικού τουρισμού και άρα ταξιδεύω αρκετά.
Στα ταξίδια μου αυτά συλλέγω χόρτα, σαλιγκάρια και μανιτάρια. Με τον υγιεινό τρόπο διατροφής αυτό αφενός επιτυγχάνω την μακροημέρευσή μου και αφετέρου αποφεύγω τις περιττές δαπάνες σε εστιατόρια και μπαρ.

Μικροπροβλήματα όπως η ελαφρά ακράτεια ούρων, η ελαφρά κώφωση κλπ τελούν υπό απόλυτο έλεγχο. Μόνο η μασέλα μου είναι λίγο ασταθής αλλά έχω κλείσει ραντεβού σε οδοντιατρική κλινική του Ε.Σ.Υ. για τις 22 Φεβρουαρίου 2038, ημέρα κατά την οποία θα διορθωθεί και το πρόβλημα αυτό και μάλιστα δωρεάν.

Θέλετε να γνωριστούμε;

Σε συνέχεια της ανωτέρω αναρτήσεώς μου, οφείλω να ομολογήσω ότι αμέλησα να σας είπω και τα εξής:

1. Η ζωή μου παρουσιάζει περιπετειώδες ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον που ενθυμίζει ταινίας του James Bond.
Οι αχάριστοι δανεισταί μου, συχνώς πυκνώς θέτουν ενέδρας εις την διαδρομήν μου και ειλικρινώς σας λέγω ότι εκεί θα θαυμάσετε την ικανότητά μου να διαφεύγω και τηνεφευρετικότητά μου εις τους τρόπους διαφυγής.

2. Αλλά η περιπέτεια δεν τελειώνει εκεί. Τας σπανίας φοράς, που επισκέπτομαι ακριβά εστιατόρια ή μπαρ, προφασίζομαι ότι πάω τουαλέτα λίγο πριν πληρώσω και εις την πραγματικότηταν εξαφανίζομαι τρέχοντας και ούτως αποφεύγω την άδικον πληρωμήν. Θα βιώσετε στιγμάς αδρεναλίνης παρά τω πλευρώ μου. Στιγμάς που ουδείς έτερος δύναται να σας χαρίσει.

3. Τέλος θα ήθελον να σας πληροφορήσω ότι είμαι φυσιολάτρης. Ιδανικό ραντεβού δι΄ εμέ είναι μία βόλτα [περίπου 10 χλμ] εις τους δρόμους της πόλεως και είτα ανάπαυσις εις παγκάκιον όπου η διαμονή είναι δωρεάν.

Λοιπόν;;;
Θα μου στείλετε π.μ. ίνα κανονισθεί η συνάντησις ημών;

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.942
Πόντοι
2.586
Ο Νηματοθέτης δεν ψόφησε ούτε κάνει το άλλο.
Ο Νηματοθέτης κάνει καμάκι εις έτερο νήμα, ανεπιτυχώς έως την στιγμήν ταύτην. Πλην όμως η ελπίς αποθνήσκει τελευταία.
καταλαβα ....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785

Συνημμένα