amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.815
- Πόντοι
- 22.785
Βέβαια.
Βέβαια.
Τι θα γίνει επιτέλους με αυτή την κρεμαγιέραΚαλημερα Κυριοι και καριοληδες...
Επομενος στοχος του οικονομικου επιτελειου η αγορα καινουργιας κρεμαγιερας για το σαξο του ΚΥΡΙΟΥ @athinaios44 .
Ηδη η πρωτη θεση για τα ταξιδια του κωλο-γερου (εμαθα πας σαν-σεμπαστιαν...μην κανεις καμια μαλακια και δεν πεταχτεις μπιλμπαο...κουκλα το σαν σεμπαστιαν αλλα οπωσδηποτε μπιλμπαο) εξασφαλιστηκε!!!
Και ολα αυτα χαρη στο ραπισμα που δεχτηκε το χερακι του ζητουλα...(αν και βλεπω συνοπαδους του που προτρεπουν στη συνεχεια της σπαταλης)
Θα παρουμε και τις 2 κυριε!!!Τι θα γίνει επιτέλους με αυτή την κρεμαγιέρα
έχει ένα σωρό το autodoc, το θέμα είναι αν είναι αληθινό vts ή look vts
Μωρη παλιολινάτσα , οικονομικέ διεθυντη, εκεινη το προκαταβολη την εστειλες για εκεινη τη βαρκουλα απο Αμερική που σου ειπα ..Καλημερα Κυριοι και καριοληδες...
Επομενος στοχος του οικονομικου επιτελειου η αγορα καινουργιας κρεμαγιερας για το σαξο του ΚΥΡΙΟΥ @athinaios44 .
Ηδη η πρωτη θεση για τα ταξιδια του κωλο-γερου (εμαθα πας σαν-σεμπαστιαν...μην κανεις καμια μαλακια και δεν πεταχτεις μπιλμπαο...κουκλα το σαν σεμπαστιαν αλλα οπωσδηποτε μπιλμπαο) εξασφαλιστηκε!!!
Και ολα αυτα χαρη στο ραπισμα που δεχτηκε το χερακι του ζητουλα...(αν και βλεπω συνοπαδους του που προτρεπουν στη συνεχεια της σπαταλης)
Μυξιαρικο καλέ μου φίλε@Ιζνογκουντ
Μαζεψε τον νηματοθετη, μονο κανταδα ακαπελα (σιγα μην πληρωσει και ορχηστρα) δεν εχει κανει ακομα για να την ριξει.
Λυπαμαι αγαπητε..δεν εγκριθηκε η συναλλαγη..βολευτειτε με ενα ελληνικο κανό.Μωρη παλιολινάτσα , οικονομικέ διεθυντη, εκεινη το προκαταβολη την εστειλες για εκεινη τη βαρκουλα απο Αμερική που σου ειπα ..
Οι ανθρωποι εστειλαν pro forma invoice ....
Για κουνησου λιγο ..θα χασω την εκπτωση
Για δοκιμασε απο τον Off shore λογαριασμο μας ...Λυπαμαι αγαπητε..δεν εγκριθηκε η συναλλαγη..βολευτειτε με ενα ελληνικο κανό.
Λυπαμαι αγαπητε..δεν εγκριθηκε η συναλλαγη..βολευτειτε με ενα ελληνικο κανό.Για δοκιμασε απο τον Off shore λογαριασμο μας ...
Η παραιτηση σας γινεται δεκτηΛυπαμαι αγαπητε..δεν εγκριθηκε η συναλλαγη..βολευτειτε με ενα ελληνικο κανό.
Λυπαμαι αγαπητε..δεν εγκριθηκε η συναλλαγη..βολευτειτε με ενα ελληνικο κανό.Η παραιτηση σας γινεται δεκτη
Ευχαριστουμε για τη μεχρι τωρα συνεργασια
ΑΛΕΡΤ ΑΛΕΡΤ ΑΛΕΡΤΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το νημα ανακοινωνει την αποχωρηση του @Μπιρλας απο την Οικονομική διεθυνση και του ευχομαστε τα καλυτερα για τα μελον.
Με αμεση ισχύ , τη συγκεκριμένη διευθυνση την αναλαμβανει ο @κωλο-γερος με αναπληρωτη διεθυντή τον @amjik
can´t you play an other tune ?Λυπαμαι αγαπητε..δεν εγκριθηκε η συναλλαγη..βολευτειτε με ενα ελληνικο κανό.
Λυπαμαι αγαπητε αλλα θελω την "παραιτηση" μου,υπογεγραμμενη απο τον κυριο νηματοθετη.can´t you play an other tune ?
θες και αποζημίωσηΛυπαμαι αγαπητε αλλα θελω την "παραιτηση" μου,υπογεγραμμενη απο τον κυριο νηματοθετη.
Μεχρι να λαβω εγγραφο και αποζημιωση φυσικαπαραμενω ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ στη θεση μου.
Καλως τον ρομπεν..θες και αποζημίωση
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδω μέσα