Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 2.586
can´t you play an other tune ?Λυπαμαι αγαπητε..δεν εγκριθηκε η συναλλαγη..βολευτειτε με ενα ελληνικο κανό.
can´t you play an other tune ?Λυπαμαι αγαπητε..δεν εγκριθηκε η συναλλαγη..βολευτειτε με ενα ελληνικο κανό.
Λυπαμαι αγαπητε αλλα θελω την "παραιτηση" μου,υπογεγραμμενη απο τον κυριο νηματοθετη.can´t you play an other tune ?
θες και αποζημίωσηΛυπαμαι αγαπητε αλλα θελω την "παραιτηση" μου,υπογεγραμμενη απο τον κυριο νηματοθετη.
Μεχρι να λαβω εγγραφο και αποζημιωση φυσικαπαραμενω ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ στη θεση μου.
Καλως τον ρομπεν..θες και αποζημίωση
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδω μέσα
Λυπαμαι αγαπητε αλλα θελω την "παραιτηση" μου,υπογεγραμμενη απο τον κυριο νηματοθετη.
Μεχρι να λαβω εγγραφο και αποζημιωση φυσικαπαραμενω ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ στη θεση μου.
παρε κωδικους e-banking και ετοιμαζω εξωδικο στο μουνι τον προηγουμενο , ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑΩΜΓ (Σε ελληνικη αποδοση το Oh, my God, OMG.= Ω, μη γαμησω}
θα μας πεις και διαπλεκόμενους στο τέλοςΔιακρινω εχθρικο κλιμα....
Ετσι ειναι ομως ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!!!!!!
θα σας πω και δελφινους και διαπλεκομενους!!!θα μας πεις και διαπλεκόμενους στο τέλος
θα σας πω και δελφινους και διαπλεκομενους!!!
Μήπως είστε κομμουνιστής??θα σας πω και δελφινους και διαπλεκομενους!!!
To νημα ανακοινωνει τον ΙΣΟΒΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ αποκλεισμο του αγαπητου @troubakhs απο τα κεφαλαια του νηματοθετη και του ευχεται τα καλυτερα για το μελλον.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το νημα ανακοινωνει την αποχωρηση του @Μπιρλας απο την Οικονομική διεθυνση και του ευχομαστε τα καλυτερα για τα μελον.
Με αμεση ισχύ , τη συγκεκριμένη διευθυνση την αναλαμβανει ο @κωλο-γερος με αναπληρωτη διεθυντή τον @amjik
ΟΧΙTo νημα ανακοινωνει τον ΙΣΟΒΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ αποκλεισμο του αγαπητου @troubakhs απο τα κεφαλαια του νηματοθετη και του ευχεται τα καλυτερα για το μελλον.
Με αμεση ισχυ,επομενος οικονομικος ανηψιος ανακοινωνεται ο ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ μεροκαματιαρης @enduro .
Eαν στειλετε ενα χταποδι 2κιλο και 1 φαγκρακι μισοκιλο θα σας απαντησω.Μήπως είστε κομμουνιστής??