Ναι, κανονίστε να μπει αυτή και να δει στις αναρτήσεις σας, τις φωτογραφίες της άλλης Μ, από Νέα Υόρκη, Μονακό, Γκσταάντ και Waikiki και να μην ξεκολλάει από πάνω σας ούτε με αντιβδελλικό ορό.Με έχει μπλοκάρει ... πλην όμως συγγράφω τώρα μία νέα ανάρτηση για το νήμα της.
Είμαι σίγουρος ότι ακόμη και ο κακεντρεχής κ. @Ωρίων θα μείνει άφωνος όταν την αναγνώσει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Αν απλώς, τις βλέπω στο Internet και τις γαμάω επί πληρωμή, πιάνεται;Εσύ @Ωρίων έχεις γαμήσει γκόμενα που γνώρισες στο ίντερνετ;
Πρώτα θα βγει ο ήλιος από τη δύση και μετά, θα βγάλει ο κος Bliz γκόμενα μελαχρινή.Τι λες, θα την βγάλει γκόμενα ο mr. Bliz την κυρία Μαρία Βασιλάκη;
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.449
- Πόντοι
- 3.786
Ουακίκι δεν έχει πάει. Το μπέρδεψες με φωτογραφίες από τη Νέα ΜηχανιώναΝαι, κανονίστε να μπει αυτή και να δει στις αναρτήσεις σας, τις φωτογραφίες της άλλης Μ, από Νέα Υόρκη, Μονακό, Γκσταάντ και Waikiki και να μην ξεκολλάει από πάνω σας ούτε με αντιβδελλικό ορό.
Όχι. Μιλάω για κανονική γκόμενα, ξέρεις σαν κι αυτό που κάνουν μερικές πουτάνες που είναι "σαν να γαμάς την κοπέλα σου"Αν απλώς, τις βλέπω στο Internet και τις γαμάω επί πληρωμή, πιάνεται;
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 21.699
- Πόντοι
- 12.946
Εγώ φοβάμαι μη πέσει σε κανένα ΒαγγέληΕσύ @Ωρίων έχεις γαμήσει γκόμενα που γνώρισες στο ίντερνετ;
Τι λες, θα την βγάλει γκόμενα ο mr. Bliz την κυρία Μαρία Βασιλάκη;
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.449
- Πόντοι
- 3.786
Και καλά Βαγγέλης σκέτος. Φαντάσου να είναι και χοντρός και Πρόεδρος.Εγώ φοβάμαι μη πέσει σε κανένα Βαγγέλη
Το μπέρδεψες με φωτογραφίες από τη Νέα Μηχανιώνα
(μη γράφετε τη γυμνή αλήθεια, έτσι, θα πνιγεί κόσμος!)
GFE δηλαδή! Ναι, ναι έχω πάει!Όχι. Μιλάω για κανονική γκόμενα, ξέρεις σαν κι αυτό που κάνουν μερικές πουτάνες που είναι "σαν να γαμάς την κοπέλα σου"
Η αλήθεια είναι ότι με μεγάλη ευκολία είπε το όνομά της.Εγώ φοβάμαι μη πέσει σε κανένα Βαγγέλη
Λέτε να μην είναι το αληθινό;
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 21.699
- Πόντοι
- 12.946
Ποιος ξέρει ίσως είναι το καλλιτεχνικόΗ αλήθεια είναι ότι με μεγάλη ευκολία είπε το όνομά της.
Λέτε να μην είναι το αληθινό;
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.449
- Πόντοι
- 3.786
Χωρίς λεφτά λέμε ρε κεφάλα. Ξέρεις, να την έριξες επειδή ερωτεύτηκε το μυαλό σου και μετά να βγήκατε και μετά να την γάμησες . Για πες εδώ στους φίλους σου.
(μη γράφετε τη γυμνή αλήθεια, έτσι, θα πνιγεί κόσμος!)
GFE δηλαδή! Ναι, ναι έχω πάει!
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.449
- Πόντοι
- 3.786
Καλλιτεχνικό θα ήταν αν έλεγε Μαίρη Παναγιωταρά ρε Ροντ.Ποιος ξέρει ίσως είναι το καλλιτεχνικό
Χωρίς λεφτά λέμε ρε κεφάλα. Ξέρεις, να την έριξες επειδή ερωτεύτηκε το μυαλό σου και μετά να βγήκατε και μετά να την γάμησες .
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.397
- Πόντοι
- 26.316
Τελικά και οι χυλόπιτες γίνονται συνήθεια και χωνεύονται εύκολα ...
Παρόλα αυτά σκέπτομαι να κάνω μία τελευταία απέλπιδα προσπάθεια ...
Παρόλα αυτά σκέπτομαι να κάνω μία τελευταία απέλπιδα προσπάθεια ...
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.397
- Πόντοι
- 26.316
Ιδού η απέλπιδα προσπάθειά μου.
Πιστεύω όμως ότι τώρα θα υποκύψει και θα με ερωτευτεί.
Πιστεύω όμως ότι τώρα θα υποκύψει και θα με ερωτευτεί.
Σ΄ εμένα, κυρία, γιατί δεν απαντάτε;;;
Εξέθεσα όλη μου την ζωή δημόσια χωρίς να σας προσβάλλω αλλά συνεχίζετε να με αγνοείτε ου μην θα έλεγον να με περιφρονείτε!
Παρόλα αυτά εγώ θα επιμείνω δι΄ ολίγον.
Μπορούμε να συναντηθούμε σε δημόσιο χώρο και εάν δεν εντυπωσιαστείτε από το παραστατικό μου και την προσωπικότητά μου, μπορείτε να φύγετε.
Ως τέτοιο δημόσιο χώρο προτείνω την θέση όπου λαμβάνει χώρα το συσσίτιο αστέγων της Ιεράς Μητροπόλεως Μενιδίου ή της Ιεράς Μητροπόλεως Ζεφυρίου.
Εκεί θα γνωρίσουμε κόσμο, θα συζητήσουμε, θα γελάσουμε και θα φάμε δωρεάν.
Στην συνέχεια βόλτα, δροσερό νερό από δημόσια βρύση και εσείς και εγώ ΜΟΝΟΙ στον κόσμο αυτό και ΜΑΖΙ!
Τι λέτε; Θέλετε;
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.397
- Πόντοι
- 26.316
Να δω τι θα λέτε όταν βγάλω γκόμενα την Βασιλεία Μαράκη ...Πρώτα θα βγει ο ήλιος από τη δύση και μετά, θα βγάλει ο κος Bliz γκόμενα μελαχρινή.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.397
- Πόντοι
- 26.316
Ναι, κανονίστε να μπει αυτή και να δει στις αναρτήσεις σας, τις φωτογραφίες της άλλης Μ, από Νέα Υόρκη, Μονακό, Γκσταάντ και Waikiki και να μην ξεκολλάει από πάνω σας ούτε με αντιβδελλικό ορό.
Ω θρασύ τέκνο του Joseph Goebbels!
Δεν ήταν Gstaad. Ήταν Zermatt.Gstaad this Christmas. Already scheduled and booked.
Δεν υπήρξε Waikiki. Νέα Μηχανιώνα θα πάω με την Βασιλεία. Εξωτικό μέρος!!! Θα με λατρέψει.
Monaco.??? Not with M [yet].
Been there along with my English nanny ... a lifetime ago.
Τελευταία τροποποίηση:
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.397
- Πόντοι
- 26.316
Κοιτάξτε, κύριε.Καλημερα Κυριοι και καριοληδες...
Επομενος στοχος του οικονομικου επιτελειου η αγορα καινουργιας κρεμαγιερας για το σαξο του ΚΥΡΙΟΥ @athinaios44 .
Ηδη η πρωτη θεση για τα ταξιδια του κωλο-γερου (εμαθα πας σαν-σεμπαστιαν...μην κανεις καμια μαλακια και δεν πεταχτεις μπιλμπαο...κουκλα το σαν σεμπαστιαν αλλα οπωσδηποτε μπιλμπαο) εξασφαλιστηκε!!!
Και ολα αυτα χαρη στο ραπισμα που δεχτηκε το χερακι του ζητουλα...(αν και βλεπω συνοπαδους του που προτρεπουν στη συνεχεια της σπαταλης)
Σας διόρισα Οικονομικό Διευθυντή της Περιουσίας μου προκειμένου η περιουσία μου να αυξάνεται και όχι για να έχει πρώτη θέση στο αεροπλάνο ο κ. @κωλο-γερος ή για να αγοράζει ανταλλακτικά για την σαραπατράκα του ο κ. @athinaios44 .
Δεν είμαι φιλανθρωπικό ίδρυμα, κύριε!
Καλύτερα να τα δίνω στον ανεψιό μου, κ. @troubakhs μου, παρά δεξιά και αριστερά. Αν και με προβληματίζει η παρουσία του κ. @Νίπλης παρά τω πλευρώ του ανεψιού μου. Λέτε να είναι σπείρα;;;;
Τελευταία τροποποίηση:
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.397
- Πόντοι
- 26.316
Θα μου γνωρίσετε μία μελαχρινή φίλη σας για να την βγάλω γκόμενα;Μυξιαρικο καλέ μου φίλε
Ο Νηματοθετης εχει κοψει αλυσίδα στα γεραματα
Ουτε εγω ουτε ο αδελφος του ουτε ολη η ομαδα ΝΠ μπορεσε να τον συμαζεψει
Μοναδικη μας ελπιδα ειναι να τον κανει Καστρατο η δεν υπαρχει Μανάρι ...
Rockavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2009
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα,
Δ Ε Ν Ε Χ Ω Γ Κ Ο Μ Ε Ν Α
πάλι...
Θα ξαναμαζεψω χρήματα υπομονετικά, για να με ερωτευτούν πάλι.
Παίζει καμία πλούσια; Ας είναι και ξανθούλα δε με πειράζει.
Γεια σας στην αγαπητή παρέα, μετά από καιρό. Γέμισα σεξουαλικές εμπειρίες πάλι.
Τι ωραία που είναι η ζωή, έρχονται τα λαβράκια στα ρηχά, τα χταπόδια μεγαλώνουν. Γλυκός Νοεμβρης. Θα βρω μια ξανθιά να πηγαίνουμε τα σκυλιά βόλτα σαν τη ταινία. Ψάρεμα, σεξ, ανέμελη ζωή. Θα έρθουν και οι εξωγήινοι οσονουπο να μας σώσουν από τα πυρηνικά που θα ρίξουν οι αβαφτιστοι με τους Οβραίους.
Χαμουλης...
ΥΓ Θέλω να ζήσω να δω το τέλος του κόσμου, κουφάλα νεκροθάφτη.
πάλι...
Τι ωραία που είναι η ζωή, έρχονται τα λαβράκια στα ρηχά, τα χταπόδια μεγαλώνουν. Γλυκός Νοεμβρης. Θα βρω μια ξανθιά να πηγαίνουμε τα σκυλιά βόλτα σαν τη ταινία. Ψάρεμα, σεξ, ανέμελη ζωή. Θα έρθουν και οι εξωγήινοι οσονουπο να μας σώσουν από τα πυρηνικά που θα ρίξουν οι αβαφτιστοι με τους Οβραίους.
Χαμουλης...
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.397
- Πόντοι
- 26.316
Και όσο ψάχνετε την ξανθούλα, θα μου γνωρίσετε μία μελαχρινή φίλη σας για να την βγάλω γκόμενα;Καλημέρα,
πάλι...
Χαμουλης...
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.449
- Πόντοι
- 3.786
Καλημέρα,
πάλι...
Χαμουλης...
Θα σας δώσω από μια απόχη να πιάσετε όσες γκόμενες θέλετε.Και όσο ψάχνετε την ξανθούλα, θα μου γνωρίσετε μία μελαχρινή φίλη σας για να την βγάλω γκόμενα;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις