Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.345
- Πόντοι
- 3.656
Αμισθι βοηθαμε κυριε να γλυτωσει απο τις βδελες.Τι μισθό σου υποσχέθηκε ο bliz για να γίνεις λακές της μεγαλοαστικής τάξης;
ΑΜΙΣΘΙ
Αμισθι βοηθαμε κυριε να γλυτωσει απο τις βδελες.Τι μισθό σου υποσχέθηκε ο bliz για να γίνεις λακές της μεγαλοαστικής τάξης;
ΟΧΙδωσε μια 1000ρουμπα να κανουμε 3ημερο
Φαγκρί δεν δίδω..Eαν στειλετε ενα χταποδι 2κιλο και 1 φαγκρακι μισοκιλο θα σας απαντησω.
Ναι, κανονίστε να μπει αυτή και να δει στις αναρτήσεις σας, τις φωτογραφίες της άλλης Μ, από Νέα Υόρκη, Μονακό, Γκσταάντ και Waikiki και να μην ξεκολλάει από πάνω σας ούτε με αντιβδελλικό ορό.Με έχει μπλοκάρει ... πλην όμως συγγράφω τώρα μία νέα ανάρτηση για το νήμα της.
Είμαι σίγουρος ότι ακόμη και ο κακεντρεχής κ. @Ωρίων θα μείνει άφωνος όταν την αναγνώσει.
Αν απλώς, τις βλέπω στο Internet και τις γαμάω επί πληρωμή, πιάνεται;Εσύ @Ωρίων έχεις γαμήσει γκόμενα που γνώρισες στο ίντερνετ;
Πρώτα θα βγει ο ήλιος από τη δύση και μετά, θα βγάλει ο κος Bliz γκόμενα μελαχρινή.Τι λες, θα την βγάλει γκόμενα ο mr. Bliz την κυρία Μαρία Βασιλάκη;
Ουακίκι δεν έχει πάει. Το μπέρδεψες με φωτογραφίες από τη Νέα ΜηχανιώναΝαι, κανονίστε να μπει αυτή και να δει στις αναρτήσεις σας, τις φωτογραφίες της άλλης Μ, από Νέα Υόρκη, Μονακό, Γκσταάντ και Waikiki και να μην ξεκολλάει από πάνω σας ούτε με αντιβδελλικό ορό.
Όχι. Μιλάω για κανονική γκόμενα, ξέρεις σαν κι αυτό που κάνουν μερικές πουτάνες που είναι "σαν να γαμάς την κοπέλα σου"Αν απλώς, τις βλέπω στο Internet και τις γαμάω επί πληρωμή, πιάνεται;
Εγώ φοβάμαι μη πέσει σε κανένα ΒαγγέληΕσύ @Ωρίων έχεις γαμήσει γκόμενα που γνώρισες στο ίντερνετ;
Τι λες, θα την βγάλει γκόμενα ο mr. Bliz την κυρία Μαρία Βασιλάκη;
Και καλά Βαγγέλης σκέτος. Φαντάσου να είναι και χοντρός και Πρόεδρος.Εγώ φοβάμαι μη πέσει σε κανένα Βαγγέλη
Το μπέρδεψες με φωτογραφίες από τη Νέα Μηχανιώνα
GFE δηλαδή! Ναι, ναι έχω πάει!Όχι. Μιλάω για κανονική γκόμενα, ξέρεις σαν κι αυτό που κάνουν μερικές πουτάνες που είναι "σαν να γαμάς την κοπέλα σου"
Η αλήθεια είναι ότι με μεγάλη ευκολία είπε το όνομά της.Εγώ φοβάμαι μη πέσει σε κανένα Βαγγέλη
Ποιος ξέρει ίσως είναι το καλλιτεχνικόΗ αλήθεια είναι ότι με μεγάλη ευκολία είπε το όνομά της.
Λέτε να μην είναι το αληθινό;
Χωρίς λεφτά λέμε ρε κεφάλα. Ξέρεις, να την έριξες επειδή ερωτεύτηκε το μυαλό σου και μετά να βγήκατε και μετά να την γάμησες . Για πες εδώ στους φίλους σου.
(μη γράφετε τη γυμνή αλήθεια, έτσι, θα πνιγεί κόσμος!)
GFE δηλαδή! Ναι, ναι έχω πάει!
Καλλιτεχνικό θα ήταν αν έλεγε Μαίρη Παναγιωταρά ρε Ροντ.Ποιος ξέρει ίσως είναι το καλλιτεχνικό
Χωρίς λεφτά λέμε ρε κεφάλα. Ξέρεις, να την έριξες επειδή ερωτεύτηκε το μυαλό σου και μετά να βγήκατε και μετά να την γάμησες .
Σ΄ εμένα, κυρία, γιατί δεν απαντάτε;;;
Εξέθεσα όλη μου την ζωή δημόσια χωρίς να σας προσβάλλω αλλά συνεχίζετε να με αγνοείτε ου μην θα έλεγον να με περιφρονείτε!
Παρόλα αυτά εγώ θα επιμείνω δι΄ ολίγον.
Μπορούμε να συναντηθούμε σε δημόσιο χώρο και εάν δεν εντυπωσιαστείτε από το παραστατικό μου και την προσωπικότητά μου, μπορείτε να φύγετε.
Ως τέτοιο δημόσιο χώρο προτείνω την θέση όπου λαμβάνει χώρα το συσσίτιο αστέγων της Ιεράς Μητροπόλεως Μενιδίου ή της Ιεράς Μητροπόλεως Ζεφυρίου.
Εκεί θα γνωρίσουμε κόσμο, θα συζητήσουμε, θα γελάσουμε και θα φάμε δωρεάν.
Στην συνέχεια βόλτα, δροσερό νερό από δημόσια βρύση και εσείς και εγώ ΜΟΝΟΙ στον κόσμο αυτό και ΜΑΖΙ!
Τι λέτε; Θέλετε;
Να δω τι θα λέτε όταν βγάλω γκόμενα την Βασιλεία Μαράκη ...Πρώτα θα βγει ο ήλιος από τη δύση και μετά, θα βγάλει ο κος Bliz γκόμενα μελαχρινή.
Ναι, κανονίστε να μπει αυτή και να δει στις αναρτήσεις σας, τις φωτογραφίες της άλλης Μ, από Νέα Υόρκη, Μονακό, Γκσταάντ και Waikiki και να μην ξεκολλάει από πάνω σας ούτε με αντιβδελλικό ορό.
Κοιτάξτε, κύριε.Καλημερα Κυριοι και καριοληδες...
Επομενος στοχος του οικονομικου επιτελειου η αγορα καινουργιας κρεμαγιερας για το σαξο του ΚΥΡΙΟΥ @athinaios44 .
Ηδη η πρωτη θεση για τα ταξιδια του κωλο-γερου (εμαθα πας σαν-σεμπαστιαν...μην κανεις καμια μαλακια και δεν πεταχτεις μπιλμπαο...κουκλα το σαν σεμπαστιαν αλλα οπωσδηποτε μπιλμπαο) εξασφαλιστηκε!!!
Και ολα αυτα χαρη στο ραπισμα που δεχτηκε το χερακι του ζητουλα...(αν και βλεπω συνοπαδους του που προτρεπουν στη συνεχεια της σπαταλης)