Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.089
- Πόντοι
- 2.606
Θείο, εγώ θέλω μια ξανθιά δικηγόρο από Πειραιάθελω την αλεξανδρα παναγιωταρου για παρανυφακι και μετα να τραγουδησει στην δεξιωση
Θείο, εγώ θέλω μια ξανθιά δικηγόρο από Πειραιάθελω την αλεξανδρα παναγιωταρου για παρανυφακι και μετα να τραγουδησει στην δεξιωση
Πενθερά τόσο μεγάλη;Η πενθερά και αι αδελφαί αυτής!
απο πισω απο την προγιαγια η αρραβωνιαρα του Μπιρλα που αναβει τσιγάρο απο το αγχος λόγο VAR σε καθαρή φαση με γκολ που εχουν παιχτει οι καταθεσεις του θειουΠενθερά τόσο μεγάλη;
Αυτή παίζει να είναι η προγιαγιά.
αααααααααααααχαχαχαχαχααχαχαχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααπο πισω απο την προγιαγια η αρραβωνιαρα του Μπιρλα που αναβει τσιγάρο απο το αγχος λόγο VAR σε καθαρή φαση με γκολ που εχουν παιχτει οι καταθεσεις του θειου
σε κουβέντα, που ήθελα ή όχι άκουγα, πριν λίγες εβδομάδες...:Πενθερά τόσο μεγάλη;
Για παρανυφακι ή να τραγουδησει κι αυτη??????Θείο, εγώ θέλω μια ξανθιά δικηγόρο από Πειραιά
Αν προσεξεις καλα ριχνει πλαγιες ματιες στο κινητο,ενω αναβει τσιγαρο!!!!!Πενθερά τόσο μεγάλη;
Αυτός δεν δίνει στον Άγιο θυμίαμα....Θα σας γνωρίσει το ανηψάκι σας καμιά εκατοστή που θα έρθουν στον γάμο να θαυμάσουν τον γαμπρό τον μπαλαμό
Λέτε;;;;;;;απο πισω απο την προγιαγια η αρραβωνιαρα του Μπιρλα που αναβει τσιγάρο απο το αγχος λόγο VAR σε καθαρή φαση με γκολ που εχουν παιχτει οι καταθεσεις του θειου
Εγώ σας γνώρισα και ποιό ήταν το ευχαριστώ; Η παραγγελία ανάκρισης που σημαίνει σίγουρη παραπομπή στο Μονομελές Κακουργιοδικείο και βεβαία καταδίκη. Λυπούμαι, αλλά μου χορήγησε πολιτικό άσυλο στο νήμα του ο @ΩρίωνΑυτός δεν δίνει στον Άγιο θυμίαμα....
Ούτε ένα πιάτο γιουβαρλάκια με αυγολέμονο δεν μου έχει προσφέρει...
Σιγά μην μου γνωρίσει μελαχρινή γκόμενα...!
Πενομαι!το 2 θειε
κάτι άλλο σκεφτόμουν για να πω την αλήθειαΓια παρανυφακι ή να τραγουδησει κι αυτη??????
Να τα λέμε κι αυτά!μου χορήγησε πολιτικό άσυλο στο νήμα του ο @Ωρίων
Ενα θα σας πω και βγαλτε συμπερασμα...Τελικώς ο κ. @Νίπλης είναι όφις ή εις ανιδιοτελής εθελοντής προστάτης της περιουσίας μου;