blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.342
- Πόντοι
- 26.316
Αληθή τα όσα ισχυρίζεται το φίδι [ως σεις τον αποκαλείτε] κ. @Νίπλης ;;;Ακομα δεν μπηκες το πεταξες το φαρμακι σου!!!
Αληθή τα όσα ισχυρίζεται το φίδι [ως σεις τον αποκαλείτε] κ. @Νίπλης ;;;Ακομα δεν μπηκες το πεταξες το φαρμακι σου!!!
ΘΕΙΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΕΙΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!
Eχω ΗΔΗ απαντησει.Αληθή τα όσα ισχυρίζεται το φίδι [ως σεις τον αποκαλείτε] κ. @Νίπλης ;;;
Σας συγχαιρω δια το ακεραιον του χαρακτηρος σας και την πυγμη που δειχνετε σε παρασιτικα στοιχεια.
Πρεπει να τονιστει οτι παρα το στενο μαρκαρισμα δεν ενδωσατε σε μια ακομα σπαταλη.
Το χαρτοφυλακειο εχει 6πλασιαστει.Το αρχικο κεφαλαιο μενει απειραχτο και επενδυουμε τα κερδη για την βοηθεια σε αναβαθμιση θεσεως του υπεργαμικουλα κυριου κωλο-γερου.
ακλαφτος και πεινασμενος θα παει ο μεσογειακος μερμυγκας και ο τεττιγας θειε μου με τον απατεωνα
την λεω μα δεν ακουει ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙτα εχεις δει και εσυ τα δελτία που ανεβάζει εε ;;; πες την αληθεια στον θειο , ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
Προσεχε τις παρεες σου φιλε μου..ΠΡΟΣΕΧΕ.ακλαφτος και πεινασμενος θα παει ο μεσογειακος μερμυγκας και ο τεττιγας θειε μου με τον απατεωνα
την λεω μα δεν ακουει ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ
ΘΕΙΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!επενδυτης με το "αρχικο του κεφάλαιο απείραχτο" μετα απο επενδυσεις στον τζόγο , μελετάει τα χρηματιστηρια ανα το κόσμο για τις καλυτερες τοποθετησεις με διασφάλιση αρχικου κεφαλαιου
θΑ ΣΕ ΦΑΕΙ Η ΖΗΛΙΑ ΚΑΗΜΕΝΕ!!!!!επενδυτης με το "αρχικο του κεφάλαιο απείραχτο" μετα απο επενδυσεις στον τζόγο , μελετάει τα χρηματιστηρια ανα το κόσμο για τις καλυτερες τοποθετησεις με διασφάλιση αρχικου κεφαλαιου
θΑ ΣΕ ΦΑΕΙ Η ΖΗΛΙΑ ΚΑΗΜΕΝΕ!!!!!
Θα σας γνωρίσει το ανηψάκι σας καμιά εκατοστή που θα έρθουν στον γάμο να θαυμάσουν τον γαμπρό τον μπαλαμόΘα μου γνωρίσετε μία μελαχρινή φίλη της νύφης για να την βγάλω γκόμενα;
θείο, να κάνω ετοιμασίες για τον γάμο?ΘΕΙΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
θείο, να κάνω ετοιμασίες για τον γάμο?
Θείο, εγώ θέλω μια ξανθιά δικηγόρο από Πειραιάθελω την αλεξανδρα παναγιωταρου για παρανυφακι και μετα να τραγουδησει στην δεξιωση
Πενθερά τόσο μεγάλη;Η πενθερά και αι αδελφαί αυτής!