Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 98
- Like
- 20.582
- Πόντοι
- 26.236
Καλημέρα, εύχομαι μία όμορφη Κυριακή...
Γιατί δεν ρωτάτε τον μεσογειακό τέττιγα εάν έχει κάποια μελαχρινή μεσογειακή γυναίκα να σας γνωρίσει;Ήτο ησυχία περί εμέ άκρα και μόνοι οι τέττιγες, ενθουσιώντες υπό τας ακτίνας του ηλίου, διέκοπτον της εξοχής την σιωπήν.
ολη μερα πανω απο τον τεττιγα θα ειμαι θειε
Σας συγχαιρω δια το ακεραιον του χαρακτηρος σας και την πυγμη που δειχνετε σε παρασιτικα στοιχεια.
Δηλώ συγκεκινημένος επί τη αφοσιώσει Υμών!Σας συγχαιρω δια το ακεραιον του χαρακτηρος σας και την πυγμη που δειχνετε σε παρασιτικα στοιχεια.
Πρεπει να τονιστει οτι παρα το στενο μαρκαρισμα δεν ενδωσατε σε μια ακομα σπαταλη.
Το χαρτοφυλακειο εχει 6πλασιαστει.Το αρχικο κεφαλαιο μενει απειραχτο και επενδυουμε τα κερδη για την βοηθεια σε αναβαθμιση θεσεως του υπεργαμικουλα κυριου κωλο-γερου.
Μα έχει εξαπλασιάσει την περιουσία μου, παιδί μου.δεν θα αφησει τεττιγα για τεττιγα ο απατεωνας θειε...
βαλε ορκωτους....Μα έχει εξαπλασιάσει την περιουσία μου, παιδί μου.
Ενώ όταν σου έδινα τα επιδόματα, η περιουσία μου είχε μειωθεί κατά 0,0000001%, παιδί μου ...
Οι ορκωτοί κοστίζουν, παιδί μου.βαλε ορκωτους....
Έχετε δίκιο!Εδω απλα να σημειωσω μια παρατηρηση.
Οσο καιρο κατασπαταλουσε την περιουσια ο γιεγιες,ξυπνουσε μεσημερια και εμπαινε εδω και κατουραγε απο εδω κι απο κει..
Τωρα που κοπηκαν τα δανεικα και ΑΓΥΡΙΣΤΑ ειναι εδω φρεσκοτατος καθε πρωι αχαραγα.
ο βιρλας με εχει βαλει θειε....Νάτος!
Πάλι πήγε και κατούρησε στους Παναθηναϊκούς, πριν από 5 μόλις λεπτά ...
Υπαρχει βεβαια μια λυση αλλα ειναι λιγο τραβηγμενη.Νάτος!
Πάλι πήγε και κατούρησε στους Παναθηναϊκούς, πριν από 5 μόλις λεπτά ...
Και ποιος θα πληρώσει τα έξοδα του γάμου του; Της δεξίωσής του;Υπαρχει βεβαια μια λυση αλλα ειναι λιγο τραβηγμενη.
Να τον παντρεψουμε!!!
πρωτα τον θειο....Υπαρχει βεβαια μια λυση αλλα ειναι λιγο τραβηγμενη.
Να τον παντρεψουμε!!!
Θα κανουμε πολιτικο.Και ποιος θα πληρώσει τα έξοδα του γάμου του; Της δεξίωσής του;
Του μήνα του μέλιτος;