blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 25.872
- Πόντοι
- 26.096
Θα κανουμε πολιτικο.Και ποιος θα πληρώσει τα έξοδα του γάμου του; Της δεξίωσής του;
Του μήνα του μέλιτος;
Οι προτιμήσεις, οι εκκλήσεις, οι επιλογές και τα ενδιαφέροντα της πλέμπας κατελείπουν το Αγλάισμα της Αριστοκρατίας παντελώς αδιάφορον!Καλώ
κάθε αντιστεκόμενο
και δημοκρατικό γερόντιο
στο ελευθεριακό νήμα του Κ.Ε. -
εκεί όπου η ελευθερία του λόγου
είναι η υπέρτατη αξία,
εκεί όπου
η πραγματική φιλία
ΔΕΝ
ποινικοποιείται
και εκεί όπου
υπάρχει πληθώρα μελαχρινών.
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται! - bourdela.com forum
Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Παντρεύεται ο πρώην παίκτης του Survivor μετά από μόλις έναν μήνα γνωριμίας https://www.protothema.gr/life-style/article/1292488/konstadinos-emmanouil-padreuetai-o-proin-paiktis-tou-survivor/ Με αφορμή το θέμα, θα εκτιμούσα τις απόψεις σας, πάνω σε ανάλογες "σχέσεις" ή...www.bourdela.com
οπως λεει και ο φιδιφιλος Νιπλης...Καλώ
κάθε αντιστεκόμενο
και δημοκρατικό γερόντιο
είναι η υπέρτατη αξία,
εκεί όπου
η πραγματική φιλία
ΔΕΝ
ποινικοποιείται
και εκεί όπου
Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Παντρεύεται ο πρώην παίκτης του Survivor μετά από μόλις έναν μήνα γνωριμίας https://www.protothema.gr/life-style/article/1292488/konstadinos-emmanouil-padreuetai-o-proin-paiktis-tou-survivor/ Με αφορμή το θέμα, θα εκτιμούσα τις απόψεις σας, πάνω σε ανάλογες "σχέσεις" ή...www.bourdela.com
Και πάλι έχει κόστος.Θα κανουμε πολιτικο.
Για μηνα του μελιτος θα τον στειλουμε μια βδομαδα στη Θηβα.
Δεξιωση θα κανουμε σε κανα εβερεστ.
Συμφερει.
Ακομα καλυτερα.Και πάλι έχει κόστος.
Να τον στείλουμε στον τελετάρχη κ. @Eraser.. . Αυτός θα του βρει μία ωραία παραλία καταμεσής του Θεσσαλικού κάμπου με ένα εκκλησάκι από παλιό τροχαίο ατύχημα. Θα στείλουμε εκεί τον κ. @CaptainK , που έχει δικαίωμα να ιερολογεί γάμους εις τα ύδατα.
Στην συνέχεια θα πάει ο μούτσος, κ. @Ωρίων να τους μαγειρέψει για την δεξίωση.
Μήνα του μέλιτος σε σκυλάδικο έξω από την Λάρισα με χορηγία του φίλου του, κ. @Νίπλης .
Στην ζωή, παιδί μου, δεν μπορούμε να έχουμε πάντα αυτό που θέλουμε.θελω την αλεξανδρα παναγιωταρου για παρανυφακι και μετα να τραγουδησει στην δεξιωση
Δεν ξερω αν πηγαινει σε σκυλαδικα αυτη...Φαινεται σοβαρη και μετρημενη κοπελαθελω την αλεξανδρα παναγιωταρου για παρανυφακι και μετα να τραγουδησει στην δεξιωση
Και πάλι έχει κόστος.
Να τον στείλουμε στον τελετάρχη κ. @Eraser.. . Αυτός θα του βρει μία ωραία παραλία καταμεσής του Θεσσαλικού κάμπου με ένα εκκλησάκι από παλιό τροχαίο ατύχημα. Θα στείλουμε εκεί τον κ. @CaptainK , που έχει δικαίωμα να ιερολογεί γάμους εις τα ύδατα.
Στην συνέχεια θα πάει ο μούτσος, κ. @Ωρίων να τους μαγειρέψει για την δεξίωση.
Μήνα του μέλιτος σε σκυλάδικο έξω από την Λάρισα με χορηγία του φίλου του, κ. @Νίπλης .
Ανοιγεστε..Στην ζωή, παιδί μου, δεν μπορούμε να έχουμε πάντα αυτό που θέλουμε.
Στην δεξίωση θα τραγουδήσει ο κ. @κωλο-γερος και κιθάρα θα παίζει ο κ. @Ιζνογκουντ .
Εξαίρετος ιδέα, κύριε!!!Πολλά τα έξοδα του σκυλάδικου.
Προτείνω ένα εξ ίσου ψυχαγωγικού αλλά και πολύ πιο ειδυλλιακού μέρους για διαμονή. Τον καταυλισμό των Ρομά έξω από τη Θήβα.
Για μονιμη διαμονη ή για το γλεντι?Πολλά τα έξοδα του σκυλάδικου.
Προτείνω ένα εξ ίσου ψυχαγωγικού αλλά και πολύ πιο ειδυλλιακού μέρους για διαμονή. Τον καταυλισμό των Ρομά έξω από τη Θήβα.
Εξαίρετος ιδέα, κύριε!!!
Βεβαίως οι Ρομά φημίζονται ότι είναι μερακλήδες ...
Φευ!
Είσθε σοφός, κύριε!Έτσι λύνεται και το θέμα της μουσικής κάλυψης.
Θα γλυτώσουμε και από την αγριοφωνάρα του κ. @κωλο-γερος .
Επίκαιρο! Δεν πρόλαβες να το πεις και παντρεύουν τον Τρουμπάκη στην Θήβα με μια μελαχρινή τσιγγάνα.Καλώ
κάθε αντιστεκόμενο
και δημοκρατικό γερόντιο
είναι η υπέρτατη αξία,
εκεί όπου
η πραγματική φιλία
ΔΕΝ
ποινικοποιείται
και εκεί όπου
Θα μου γνωρίσετε μία μελαχρινή φίλη της νύφης για να την βγάλω γκόμενα;Επίκαιρο! Δεν πρόλαβες να το πεις και παντρεύουν τον Τρουμπάκη στην Θήβα με μια μελαχρινή τσιγγάνα.
Για μονιμη διαμονη ή για το γλεντι?
Μα έχει εξαπλασιάσει την περιουσία μου, παιδί μου.
Ενώ όταν σου έδινα τα επιδόματα, η περιουσία μου είχε μειωθεί κατά 0,0000001%, παιδί μου ...