Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (0 μέλη και 84 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μέχρι ενός σημείου έχετε δίκιο, είχα προλάβει κάτι ξεκατινιάσματα.
Το θέμα είναι αν ενδιαφέρεται το κάθε μέλος του μπου.κομ για την γονιμότητα της Ερινάλ,
όπως κατηγορήθηκε ότι είναι στέρφα.
Ή μήπως μας ενδιαφέρει αν ο Τάκης είναι μελάτος?
Και για να μην γράφω ρητορικές ερωτήσεις, δεν μας ενδιαφέρουν τα προσωπικά του καθενός,
εμείς μπαίνουμε για χαβαλέ και να μάθουμε τα νέα (πουτανονέα και γενικά).
κ. rodriguez96,
ειλικρινά δεν σας αναγνωρίζω ... Ειλικρινά!
Δεν είστε ο εαυτός σας. Σίγουρα κάτι σοβαρό σας συμβαίνει τον τελευταίο καιρό και μακάρι να το ξεπεράσετε.

Δηλαδή όταν έμπαινε αυτό το υποσιτισμένο σεξουαλικά πλάσμα, ο κ. @raopau , και αποκαλούσε την Έρη <στέρφα γίδα>, ήταν θέμα του προσωπικού των δύο αυτών;
Όταν έμπαινε αυτό το καταπιεσμένο συναισθηματικά και ανίκανο σεξουαλικά πλάσμα, ο κ. @raopau και μας εξομολογιόταν για την καταπίεση από την πεθερά του και το πρόβλημα με την στύση που είχε, ήταν επίσης θέμα του προσωπικού αυτών των δύο;;;
Θα ήθελα να ξέρω αν ο κ. @raopau, έχει τα αρχίδια να πάει στο νήμα της κας. @Sexyjoanna ή στο νήμα της κας. @Katerina και να απευθύνει ανάλογους χαρακτηρισμούς.

Ακούστε, κ. rodriguez96!
Το Νήμα μας δεν προσφέρει πληροφορίες για <πουτανονέα και γενικά>. Υπάρχουν δεκάδες άλλα νήματα για αυτές τις πληροφορίες.
Και ειλικρινά δεν μ΄ ενδιαφέρει ο αριθμός των σελίδων, που γράφονται στο παρόν Νήμα. Έχω αρκετά άλλα σοβαρότερα θέματα στην πραγματική ζωή μου.

Last but not least! Στην ανάρτησή σας, την οποία σχολιάζω, έγιναν δύο μόνο likes και αυτά από δύο νικς , που δεν γνωρίζουν τι έχει συμβεί σ΄ αυτές τις 24.100 σελίδες του Νήματος. Κανένα παλαιότερο νικ δεν έκανε like. Το μίσος για τις γυναίκες πρέπει να σταματήσει. Εάν είμαστε ικανοί τις κατακτούμε, εάν όχι ... Συνεχίζουμε και βελτιωνόμαστε!

Ειλικρινά όμως, κ. rodriguez96, γιατί αποκαθηλώσατε τόσο πολύ τον εαυτό σας...;;; Κρίμα!

Τελευταία τροποποίηση:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.018
Πόντοι
28.246
Madomouni day.

YEAH!

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Γκουντιγκνι μορνιγκνι. (Ταμτακος)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
43 επισκέπτες ...
Κάποια μελαχρινή ανάμεσά τους;;;;
1734583826415.jpeg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Τι έγινε, 'παιδιά';;;
Το βουλώσατε όλοι σας;;;
Ή προτιμάτε να τρέχετε στα νήματα των εργαζομένων και να υποστηρίζετ ε το δίκαιο των κοριτσιών για να εισπράξετε μία καρδούλα;;;

Εδώ καίει το σίδερο και εδώ πρέπει να βάλετε το χέρι σας!
Όσοι έχετε το σθένος βέβαια ...

Ομελέτα δεν γίνεται χωρίς να σπάσουμε αυγά! :woldman:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει και πραγματικά είμαι ΕΞΑΛΛΟΣ!

Κανείς σας δεν μιλάει, ρε σεις;

Ξέρετε κάτι;
Η Έρη είχε μεγαλύτερα αρχίδια από όλους μας ανεξαιρέτως!

Γρήγορα λοιπόν όλοι σας στα νήματα των εργαζομένων για να πάρετε την καρδούλα σας αλλά να θυμάστε ότι όποια δεν υποκύπτει στα γούστα σας είναι ...

ΣΤΕΡΦΑ ΓΙΔΑ!

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
You (We) 're a bloody flock of chickens...

FUCK ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

group-chickens-running-dirt-road_670382-2942.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ευχαριστώ, Κυρία!
Έχετε αρχίδια και σεις!!!

Να δούμε ποιοι άλλοι εδώ μέσα έχουν.

Γιατι από σήμερα και μετά το Νήμα αυτό θα καταλάβει αν έχει Μέλλον ή Όχι ...

Θα πρέπει να διαλέξουμε αν είμαστε Άνθρωποι ή Ζώα.
Σεις, Κυρία, επιλέξατε. Είστε Άνθρωπος!!!

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.388
Πόντοι
12.946
κ. rodriguez96,
ειλικρινά δεν σας αναγνωρίζω ... Ειλικρινά!
Δεν είστε ο εαυτός σας. Σίγουρα κάτι σοβαρό σας συμβαίνει τον τελευταίο καιρό και μακάρι να το ξεπεράσετε.

Δηλαδή όταν έμπαινε αυτό το υποσιτισμένο σεξουαλικά πλάσμα, ο κ. @raopau , και αποκαλούσε την Έρη <στέρφα γίδα>, ήταν θέμα του προσωπικού των δύο αυτών;
Όταν έμπαινε αυτό το καταπιεσμένο συναισθηματικά και ανίκανο σεξουαλικά πλάσμα, ο κ. @raopau και μας εξομολογιόταν για την καταπίεση από την πεθερά του και το πρόβλημα με την στύση που είχε, ήταν επίσης θέμα του προσωπικού αυτών των δύο;;;
Θα ήθελα να ξέρω αν ο κ. @raopau, έχει τα αρχίδια να πάει στο νήμα της κας. @Sexyjoanna ή στο νήμα της κας. @Katerina και να απευθύνει ανάλογους χαρακτηρισμούς.

Ακούστε, κ. rodriguez96!
Το Νήμα μας δεν προσφέρει πληροφορίες για <πουτανονέα και γενικά>. Υπάρχουν δεκάδες άλλα νήματα για αυτές τις πληροφορίες.
Και ειλικρινά δεν μ΄ ενδιαφέρει ο αριθμός των σελίδων, που γράφονται στο παρόν Νήμα. Έχω αρκετά άλλα σοβαρότερα θέματα στην πραγματική ζωή μου.

Last but not least! Στην ανάρτησή σας, την οποία σχολιάζω, έγιναν δύο μόνο likes και αυτά από δύο νικς , που δεν γνωρίζουν τι έχει συμβεί σ΄ αυτές τις 24.100 σελίδες του Νήματος. Κανένα παλαιότερο νικ δεν έκανε like. Το μίσος για τις γυναίκες πρέπει να σταματήσει. Εάν είμαστε ικανοί τις κατακτούμε, εάν όχι ... Συνεχίζουμε και βελτιωνόμαστε!

Ειλικρινά όμως, κ. rodriguez96, γιατί αποκαθηλώσατε τόσο πολύ τον εαυτό σας...;;; Κρίμα!
Καλημέρα, το έγραψα ότι είχα προλάβει κάτι βρισίδια και συμφωνώ εν μέρει με όσα γράφετε.
Ούτε εγώ έχω εμπλακεί ποτέ σε τέτοια κατάσταση, άμα δείτε το νήμα "τι τρέχει με τις ελληνίδες "
δεν έχω γράψει ποτέ.
Αυτό που έγραψα αφορά το γεγονός ότι η μεθοδολογία σας είναι παρόμοια με του Τάκη,
αυτός την κατηγορούσε για στέρφα και εσείς για μελάτο, ζελέ, πλαστελίνη κλπ.
Μήπως πρέπει να το μελετήσετε καλύτερα και να αναπτύξετε τα επιχειρήματά σας με άλλο τρόπο?
Και για το θέμα με τα like, θα θυμάστε όταν γινόταν η αλλαγή του site παλιά μέλη δεν ήθελαν like
σε αυτό το νήμα και είχαν δίκιο, τελικά μπήκαν like και έγινε μπαχάλεμα.
Και μένα με εκνευρίζει να γράφω με επιχειρήματα και στοιχεία ότι κάποιος είναι λάθος
και να κάνουν χαχα. Το θέμα είναι ότι δεν είμαι υπεύθυνος που μπήκαν τα like στο νήμα σας,
ούτε όποιος κάνει like σε κάποιον άλλο. Και πληροφοριακά δεν με ενδιαφέρει η άνοδος στην ιεραρχία του site, τον λογαριασμό μου το είχα γράψει ή θα τον εγκαταλείψω ή θα τον διαγράψω
μετά το πέρας των διαγωνισμών.
Και το τελευταίο δεν θα έμπαινα χτες να συνομιλήσω με κανένα σε αυτό το νήμα,
εσείς με κάνετε tag.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλημέρα, το έγραψα ότι είχα προλάβει κάτι βρισίδια και συμφωνώ εν μέρει με όσα γράφετε.
Ούτε εγώ έχω εμπλακεί ποτέ σε τέτοια κατάσταση, άμα δείτε το νήμα "τι τρέχει με τις ελληνίδες "
δεν έχω γράψει ποτέ.
Αυτό που έγραψα αφορά το γεγονός ότι η μεθοδολογία σας είναι παρόμοια με του Τάκη,
αυτός την κατηγορούσε για στέρφα και εσείς για μελάτο, ζελέ, πλαστελίνη κλπ.
Μήπως πρέπει να το μελετήσετε καλύτερα και να αναπτύξετε τα επιχειρήματά σας με άλλο τρόπο?
Και για το θέμα με τα like, θα θυμάστε όταν γινόταν η αλλαγή του site παλιά μέλη δεν ήθελαν like
σε αυτό το νήμα και είχαν δίκιο, τελικά μπήκαν like και έγινε μπαχάλεμα.
Και μένα με εκνευρίζει να γράφω με επιχειρήματα και στοιχεία ότι κάποιος είναι λάθος
και να κάνουν χαχα. Το θέμα είναι ότι δεν είμαι υπεύθυνος που μπήκαν τα like στο νήμα σας,
ούτε όποιος κάνει like σε κάποιον άλλο. Και πληροφοριακά δεν με ενδιαφέρει η άνοδος στην ιεραρχία του site, τον λογαριασμό μου το είχα γράψει ή θα τον εγκαταλείψω ή θα τον διαγράψω
μετά το πέρας των διαγωνισμών.
Και το τελευταίο δεν θα έμπαινα χτες να συνομιλήσω με κανένα σε αυτό το νήμα,
εσείς με κάνετε tag.
Σας ευχαριστώ και Καληνύχτα!

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.388
Πόντοι
12.946
Αυτό που μου είπες το έσβησα, όχι ότι κοτεύω για φασαρία αλλά επειδή έγραφες για προσωπικά δεδομένα που το σέβομαι και δεν υπάρχει 1 δικό μου πόστ να αποδεικνύει το αντίθετο.
Στο κυρίως ερώτημα σου, τι θέλω να αποδείξω, το απλούστατο 1+1 = 2
ούτε άχρονες οντότητες και υπερβατικές λογικές και λοιπές μπαρούφες.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΆΝΩ δεν ασχολείται ο ένας με τον άλλον και όλα καλά.
Το να κάνει tag o νηματοθέτης μια τον ένα και μια τον άλλο είναι εκνευριστικό
γιατί δεν μπορούν να συνυπάρξουν να του γράφουν σελίδες για να έχει να λέει.
Και αυτά που ήξερε περί κοινής γραμμής και παππούδια ενωμένα last last last christmas
να τα ξεχάσει.

Σας ευχαριστώ και Καληνύχτα!
Παρακαλώ και διαβάστε αυτό που έγραψα και έκανα Bold

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ο.Κ.
Κανείς σας δεν έχει τα αρχίδια να μιλήσει.
Και δυστυχώς η Έρη έχει αποχωρήσει και δεν μπορεί να σας δανείσει τα δικά της αρχίδια.

Εγώ θα συνεχίσω στο παρόν Νήμα και ας γράφω μία ανάρτηση την μέρα.

Και θα συνεχίσω να γράφω με την προσδοκία ότι κάποτε θα γυρίσουν αυτοί που κάποτε ήξεραν τι σημαίνει αυτό το Νήμα ή με την προσδοκία ότι αυτοί, που σήμερα το διαβάζουν, καταλάβουν την σημασία της πρώτης ανάρτησης, που υπάρχει στην πρώτη σελίδα του Νήματος.

Αυτά!

Υ.Γ. Τώρα είμαι έξαλλος και συγχισμένος ... Που είναι ο Μυθικός Αρίσταρχος;;;;
Μπορείτε, κ. Αρίσταρχε, να αναρτήσετε το Concert in Koln του Keith Jarrett για να καταλάβουν κάποιοι τι σημαίνει μία Γυναίκα για ένα Άντρα;;;;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Και για να τελειώνουμε ....
Η φωτο, που η Έρη είχε στο avatar της ήταν δική της φωτο άσχετα αν ουδείς ποτέ εξ Υμών, ω πλέμπα, το κατάλαβε ...
Είπαμε ...
Η Έρη είχε αρχίδια!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Και για να τελειώνουμε ....
Η φωτο, που η Έρη είχε στο avatar της ήταν δική της φωτο άσχετα αν ουδείς ποτέ εξ Υμών, ω πλέμπα, το κατάλαβε ...
Είπαμε ...
Η Έρη είχε αρχίδια!!!
Συγνώμη, αλλά μου είναι αδύνατο να ηρεμήσω...
Που είναι ο κ. @tomahok ;;;;

Αυτός ήξερε την Έρη και πολύ καλά μάλιστα...

Θα μπορούσε, αν μας διαβάζει, να μπει και να μας γράψει την γνώμη του για αυτή την <στέρφα γίδα>, την Έρη ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Παρά την σύγχισή μου όμως ....
49 επισκέπτες ...
(am seeking ... female, black hair, black eyes, dark skin...???)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Και επειδή τώρα σιγά σιγά ηρεμώ και μάλλον ο Αρίσταρχος ήταν ένας Μύθος ... αναρτώ εγώ το Concert in Koln του μεγάλου Keith Jarrett.

Για εμένα;;; Ό,τι πιο καλύτερο παίχθηκε στο πιάνο της jazz αλλά αυτό είναι η δική μου ταπεινή γνώμη.
Νομίζω ότι το κονσέρτο αυτό είναι του 1975. 88 χρονών παλληκαράκι ήμουν τότε!

Είναι ο έρωτας ενός άντρα για μία γυναίκα,.
Αν δεν το καταλάβετε, ω πλέμπα, τότε δεν έχετε ερωτευθεί...

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.559
Πόντοι
201
Και επειδή τώρα σιγά σιγά ηρεμώ και μάλλον ο Αρίσταρχος ήταν ένας Μύθος ... αναρτώ εγώ το Concert in Koln του μεγάλου Keith Jarrett.

Για εμένα;;; Ό,τι πιο καλύτερο παίχθηκε στο πιάνο της jazz αλλά αυτό είναι η δική μου ταπεινή γνώμη.
Νομίζω ότι το κονσέρτο αυτό είναι του 1975. 88 χρονών παλληκαράκι ήμουν τότε!

Είναι ο έρωτας ενός άντρα για μία γυναίκα,.
Αν δεν το καταλάβετε, ω πλέμπα, τότε δεν έχετε ερωτευθεί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom