Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Ο Αρίσταρχος επέστρεψε ως Gojiberry. Γιατί όλοι αγαπάμε Αρίσταρχο;; (Έως 5 ψήφους )

• Επειδή δεν έχει σταυρώσει γκόμενα εδώ και 17 χρόνια (όπως και εμείς)..

• Επειδή όλες οι γκόμενες της Θεσσαλονίκης τρέχουν από πίσω του.

• Επειδή είναι είδος προστατευόμενο από την UNESCO.

• Ποιος Ελύτης και σαχλαμάρες. Nobel Λογοτεχνίας στον Αρίσταρχο!

• Η γιαγιά μου έλεγε ιστορίες γι΄ αυτόν. Είναι Μύθος ή Άνθρωπος;

• Τελικά δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης;

• Ο Αρίσταρχος ανοίγει τον δρόμο. Εμείς ακολουθούμε.

• Πότε θα βάλετε ψηφοφορία για τον κ. Ωρίωνα;

• Αρίσταρχος και μαλακίες. 18 φορές τελείωσε η εργαζόμενη μαζί μου χθες!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.862
Πόντοι
26.096
Σωστά!
Για παραδειγμα το ποσο επηρεαζει ο έμμηνος κυκλος της γυναίκας τη ζωη και την καθημερινοτητα του ανδρός.
Μπορουμε να παραθέσουμε ιστοριες- πραγματικά περιστατικά απο ενα τετοιο θεμα που κατα την γνωμη μου ειναι αβυσσος!
Εγώ προσωπικά δεν έχω αντίρρηση σε κάτι τέτοιο.
Δεν ξέρω τι λένε οι υπόλοιποι. Άλλωστε και οι ψηφοφορίες του Νήματος προς κάτι τέτοιο κατατείνουν...
Εγώ φεύγω το Σάββατο, 21/12 και θα επιστρέψω στην πόλη μου το Σάββατο, 28/12.

Μπορείτε, οι παραμένοντες να το συζητήσετε και εφόσον καταλήξετε, μπορούμε να το εντάξουμε στην Θεματική του Νήματος, χωρίς όμως να αποκλείονται άλλες συζητήσεις.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.561
Πόντοι
506
στο νημα εχουν περασει νυχτες απειρες με κουβεντες που εγω τουλαχιστον νοιωθω οτι θα εκανες με μονο την καλυτερη παρεα σου....τα θεματα μπαινουν ανα πασα στιγμη.....
το νημα ειναι οι ανθρωποι πισω απο τα νικ,ο θειος με επιτυχια (300 ευρω) παρεθεσε μερικους....οι κουβεντες και τα θεματα ειναι οι ανθρωποι.
Εγω θεωρω οτι το νημα ειναι κουλο χωρις να μπει η ερι ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑΣΕΙ λιγο...η ρετσινα να κανουμε βραδυες ποιησης,ο βαρος να σαχλαμαρισουμε και ποσοι αλλοι....
Συμφωνώ. Ωστόσο προτεινα να να μπαινει θεματική σε εβδομαδιαία βάση οπως οι κατα καιρους ψηφοφορίες.
Εχοντας σαν αφορμη επισης την παραίνεση του Bliz προσωπικά να συμμετέχω συχνότερα στο παρόν κ εχοντας ήδη δηλωσει πως λογω καποιων σοβαρων υποχρεωσεων απεχω γενικά απ τον ιστό, ισως ( παντα προσωπικά μιλαω) να μ εδινε εξτρα κινητρο συμμετοχής στην παρεα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.753
Πόντοι
5.506
Συμφωνώ. Ωστόσο προτεινα να να μπαινει θεματική σε εβδομαδιαία βάση οπως οι κατα καιρους ψηφοφορίες.
Εχοντας σαν αφορμη επισης την παραίνεση του Bliz προσωπικά να συμμετέχω συχνότερα στο παρόν κ εχοντας ήδη δηλωσει πως λογω καποιων σοβαρων υποχρεωσεων απεχω γενικά απ τον ιστό, ισως ( παντα προσωπικά μιλαω) να μ εδινε εξτρα κινητρο συμμετοχής στην παρεα.
ρε θειο ειναι φανερο οτι εχεις "θεση" σε αυτη την παρεα.....

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.561
Πόντοι
506
ρε θειο ειναι φανερο οτι εχεις "θεση" σε αυτη την παρεα.....
Σ ευχαριστώ Τρουμπακη το εκτιμω! Θα ηθελα να σε παρακαλεσω χωρισ να παρεμβαινω στα οικογενειακα´ σασ να μη μαδασ τοσο ξεδια´ντροπα το θειο´ σου!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.753
Πόντοι
5.506
Σ ευχαριστώ Τρουμπακη το εκτιμω! Θα ηθελα να σε παρακαλεσω χωρισ να παρεμβαινω στα οικογενειακα´ σασ να μη μαδασ τοσο ξεδια´ντροπα το θειο´ σου!
ε να.....μας γαμησες την κουβεντα τωρα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.862
Πόντοι
26.096
στο νημα εχουν περασει νυχτες απειρες με κουβεντες που εγω τουλαχιστον νοιωθω οτι θα εκανες με μονο την καλυτερη παρεα σου....τα θεματα μπαινουν ανα πασα στιγμη.....
το νημα ειναι οι ανθρωποι πισω απο τα νικ,ο θειος με επιτυχια (300 ευρω) παρεθεσε μερικους....οι κουβεντες και τα θεματα ειναι οι ανθρωποι.
Εγω θεωρω οτι το νημα ειναι κουλο χωρις να μπει η ερι ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑΣΕΙ λιγο...η ρετσινα να κανουμε βραδυες ποιησης,ο βαρος να σαχλαμαρισουμε και ποσοι αλλοι....
Περί Έρης!
Οι παλιότεροι ξέρετε ότι την είχα γνωρίσει και προσωπικά και με την συναίνεσή της είχα δημοσιεύσει και κάποιο κείμενο.
Η Έρη ήταν στο διαδίκτυο μία ατσάλινη θηλυκή προσωπικότητα. Έξυπνη, όμορφη, μορφωμένη και με χιούμορ.
Και πολλές φορές και όταν αντιμετωπίζαμε κρίσεις στο Νήμα και η τεστοστερόνη έρρεε άφθονη, ήταν η θηλυκή προσωπικότητα της Έρης που ισορροπούσε τα πράγματα.
Και δεν θα αναφερθώ σε κάποια γελοία υποκείμενα, όπως ήταν ο raopau που έμπαινε και την έβριζε καθημερινά με χυδαίες προτάσεις, όταν ο ίδιος κάθεται σούζα στην πεθερά του και την τρέμει ...
Τέλος πάντων!
Της έχω ζητήσει να επανέλθει. Επί του παρόντος είναι αρνητική.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.862
Πόντοι
26.096
ΕΓΩ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΟ ΤΕΤΙΓΓΑ ΚΥΡΙΕ!!!!!
Τελικά μήπως στο Ίδρυμα Προστασίας του Μεσογειακού Τέττιγγος πρέπει να αφήσω την περιουσία της οικογενείας μας, παιδί μου;;;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.862
Πόντοι
26.096
Περί Έρης!
Οι παλιότεροι ξέρετε ότι την είχα γνωρίσει και προσωπικά και με την συναίνεσή της είχα δημοσιεύσει και κάποιο κείμενο.
Η Έρη ήταν στο διαδίκτυο μία ατσάλινη θηλυκή προσωπικότητα. Έξυπνη, όμορφη, μορφωμένη και με χιούμορ.
Και πολλές φορές και όταν αντιμετωπίζαμε κρίσεις στο Νήμα και η τεστοστερόνη έρρεε άφθονη, ήταν η θηλυκή προσωπικότητα της Έρης που ισορροπούσε τα πράγματα.
Και δεν θα αναφερθώ σε κάποια γελοία υποκείμενα, όπως ήταν ο raopau που έμπαινε και την έβριζε καθημερινά με χυδαίες προτάσεις, όταν ο ίδιος κάθεται σούζα στην πεθερά του και την τρέμει ...
Τέλος πάντων!
Της έχω ζητήσει να επανέλθει. Επί του παρόντος είναι αρνητική.
Και κάτι ακόμη για την Έρη επειδή το σκέπτομαι και αισθάνομαι άσχημα ...
Πολλές φορές την αφήσαμε έκθετη και απροστάτευτη σε σωβινιστικές και σεξιστικές επιθέσεις επειδή .. η Έρη ήταν Έρη και τα κατάφερνε όλα μόνη της!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.753
Πόντοι
5.506
Τελικά μήπως στο Ίδρυμα Προστασίας του Μεσογειακού Τέττιγγος πρέπει να αφήσω την περιουσία της οικογενείας μας, παιδί μου;;;
ναι θειε....ξερεις οτι ειμαι πολυ καλος διαχειριστης

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.862
Πόντοι
26.096
Και η Ρετσίνα (Ρεγκίνα) θα έπρεπε να επανέλθει.
Και ο κ. @tomahok λείπει πάρα πολύ!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ναι θειε....ξερεις οτι ειμαι πολυ καλος διαχειριστης
Κατάλαβα!
Θα ψοφήσουν από την πείνα όλοι οι τέττιγγες, παιδί μου!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.862
Πόντοι
26.096
αυτη τη φορα θα ειναι αναιμακτη ....
Μολις ανοιξω τα χαρτια μου και κοινοποιησω ντοκουμεντα ..θα φυγει νυχτα
Την προηγουμένη πάντως φορά η επανάστασή σας κατεπνίγη εις το αίμα.
Αναμένω τα χαρτιά και τα ντοκουμέντα σας, κύριε!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.862
Πόντοι
26.096
Αγαπητέ κύριε blizardeye. Με όλο το σεβασμό που τρέφω για την ηλικία σας και επιφορτισμένος με το καθήκον του Εκπροσώπου Τύπου της ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ, επιτρέψτε μου να σας πω ότι τα επιχειρήματά σας είναι σαθρά και εύκολα καταρρίπονται.

Οι υποψήφιοι έχουν μπει χωρίς να ερωτηθούν και υπάρχουν άτομα που στεναχωριούνται. - Το μαλάκας είναι η άποψη που έχουμε για κάποιον. Εμείς εδώ δεν κάνουμε διαγωνισμό αυτογνωσίας. Μας ενδιαφέρει ποιον θεωρεί η πλειοψηφία πιο μαλάκα από τους υπόλοιπους. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι ένα από τα κύρια γνωρίσματα του μαλάκα είναι και η υπεροψία.
Το πρόβλημα με το μαλάκα και το νεκρό το έχουν οι άλλοι τριγύρω όχι οι ίδιοι για να παραφράσω τα λόγια ενός σοφού.

Για αυτούς που στενοχωριούνται: Να ξεκαθαριστεί ότι εδώ αξιολογούνται διαδικτυακά προφίλ και όχι άνθρωποι. Αν κάποιος θέλει να προσποιείται το μαλάκα πίσω από την ανωνυμία του προφίλ του για να διασκεδάσει με τις αντιδράσεις του κοινού, γιατί να του το στερήσουμε;
Μας λέτε ότι κάποιος στενοχωρήθηκε που τον είπανε υποψήφιο μαλάκα. Ας είμαστε σοβαροί, υπάρχει προφίλ που ψηφίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών και θεωρούσε ότι είναι συμπαθής; Γιατί τότε θα είναι και πολύ μαλάκας, άρα δίκαιο το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.
Αν τώρα είσαι υποψήφιος και δε σε ψηφίσει κανείς, τότε γιατί να στενοχωριέσαι;

Εν κατακλείδι θα σας συμβούλευα να κοιτάξετε λίγο τον καθρέπτη του νήματος όπου ηγείστε. Μήπως και εσείς εδώ δεν ακολουθείτε την τακτική του bullying προς τους αντιρρησίες;

Φευ στη δεκάτη.

Αυτά για να καταλαβαινόμαστε. Η αρένα έχει στρωθεί για όλους τους μονομάχους, όσοι διαφωνούν με την υποψηφιότητά τους δεν έχουν παρά να το αποδείξουν με επιχειρήματα.
Δράττομαι της ευκαιρίας, κ. @Nubic να σας είπω τα εξής!
1. Ευχαριστώ για τον σεβασμό που επιδεικνύετε προς το προκεχωρημένο της ηλικίας μου. Κάποιοι με προσφωνούν <μπάρμπα> αλλά όπως έγραψα -νωρίτερα σήμερα το πρωί- ακούω και στο <γερο-τράγος>.

2. Σπάνια γράφω εκτός του Νήματος των παππούληδων και γι΄ αυτό δεν γνωρίζω πολλά άλλα νικς.
Γνώρισα εσάς μέσω του διαγωνισμού και ειλικρινά σας λέγω ότι μου αρέσει ο τρόπος της γραφής σας και εξωτερίκευσης των σκέψεών σας.

3. Αν το επιθυμείτε, παρακαλώ να γνωρίζετε ότι είστε καλοδεχούμενος στο Νήμα μας.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.846
Πόντοι
3.846
H πρόσκλησή μας με τιμά και θα την επεξεργαστώ κατά μόνας.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.753
Πόντοι
5.506
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.862
Πόντοι
26.096
H πρόσκλησή μας με τιμά και θα την επεξεργαστώ κατά μόνας.
Ελπίζω, ειλικρινά, να την αποδεχθείτε!

αμα σου ζητησει συνδρομη ο ΑΡΧΙΚΛΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ βιρλς μην δωσεις.....
Ο κ. @Μπιρλας δεν μου ζήτησε ποτέ χρήματα, παιδί μου!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.753
Πόντοι
5.506
Ελπίζω, ειλικρινά, να την αποδεχθείτε!

Ο κ. @Μπιρλας δεν μου ζήτησε ποτέ χρήματα, παιδί μου!
θειε εχω μεγαλο θεμα....ζορικο

οι κιθαρες δεν ειναι παντα ν κανουν θορυβο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom