Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (8 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ο Αρίσταρχος επέστρεψε ως Gojiberry. Γιατί όλοι αγαπάμε Αρίσταρχο;; (Έως 5 ψήφους )

• Επειδή δεν έχει σταυρώσει γκόμενα εδώ και 17 χρόνια (όπως και εμείς)..

• Επειδή όλες οι γκόμενες της Θεσσαλονίκης τρέχουν από πίσω του.

• Επειδή είναι είδος προστατευόμενο από την UNESCO.

• Ποιος Ελύτης και σαχλαμάρες. Nobel Λογοτεχνίας στον Αρίσταρχο!

• Η γιαγιά μου έλεγε ιστορίες γι΄ αυτόν. Είναι Μύθος ή Άνθρωπος;

• Τελικά δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης;

• Ο Αρίσταρχος ανοίγει τον δρόμο. Εμείς ακολουθούμε.

• Πότε θα βάλετε ψηφοφορία για τον κ. Ωρίωνα;

• Αρίσταρχος και μαλακίες. 18 φορές τελείωσε η εργαζόμενη μαζί μου χθες!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.841
Πόντοι
26.096

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
13.545
Πόντοι
3.656

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.478
Πόντοι
12.946
Καλημέρα παπούληδες.

Αγαπητέ κ Μπλιζ, αν θες την άποψη μου, ο διαγωνισμός είναι τρολ. Με ρωτήσανε αν θέλω κι εγώ να είμαι υποψήφιος; Ας το πάρουμε στην πλάκα, εσείς ο ίδιος είχατε πει ότι η καλύτερη άμυνα είναι η αδιαφορία.

Και προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς προσπαθεί να κάνει ο κ Ροντ παραθέτοντας λεγόμενα μου. Αυτά γράφτηκαν σε μια περίοδο όπου υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να αποκαλυφθούν προσωπικά μου δεδομένα, και ο κίνδυνος προερχόταν πιθανά από μέλη εδώ.

Η ενεργή συμμετοχή στο φόρουμ δυστυχώς έχει συνέπειες και αυτό ενοχλεί κάποιους και ρουφιανεύουν. Και έαν δεχόσασταν απειλές, θα το σκεφτόσασταν να γράψετε για κατάντιες. Έχει ειπωθεί εδώ πολλάκις πώς ο κόσμος του φόρουμ δεν είναι αγγελικά πλασμένος.

Τολμώ να πω πώς όσο περισσότερο συμμετέχουμε εδώ, τόσο περισσότερο μαθαίνουμε τον κόσμο του μπου, και προσπαθείς να κρατάς μια ισορροπία, ίσως και να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος, εξάλλου όλοι λάθη κάνουμε. Σε αυτό βοήθησαν οι διαδικτυακές γνωριμίες, αλλά και κάποιες δια ζώσης, που μέσω της ανταλλαγής απόψεων, κάνουν τον συναγωνιστή σοφότερο.

Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα, επιλέγω να σταματήσω εδώ.
Αυτό που μου είπες το έσβησα, όχι ότι κοτεύω για φασαρία αλλά επειδή έγραφες για προσωπικά δεδομένα που το σέβομαι και δεν υπάρχει 1 δικό μου πόστ να αποδεικνύει το αντίθετο.
Στο κυρίως ερώτημα σου, τι θέλω να αποδείξω, το απλούστατο 1+1 = 2
ούτε άχρονες οντότητες και υπερβατικές λογικές και λοιπές μπαρούφες.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΆΝΩ δεν ασχολείται ο ένας με τον άλλον και όλα καλά.
Το να κάνει tag o νηματοθέτης μια τον ένα και μια τον άλλο είναι εκνευριστικό
γιατί δεν μπορούν να συνυπάρξουν να του γράφουν σελίδες για να έχει να λέει.
Και αυτά που ήξερε περί κοινής γραμμής και παππούδια ενωμένα last last last christmas
να τα ξεχάσει.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.478
Πόντοι
12.946
εσυ εχε το νου σου γιατι σε πολλες σκαρτες επιτροπες παιρνεις μέρος και δεν σε βλεπω καλα :coffee:
Το ξέρω, αλλά θα την κοπανήσω για δουλειά από χρόνου
οπότε δεν με πολυνοιάζει.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.391
Πόντοι
12.756

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.478
Πόντοι
12.946

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
93
Like
19.907
Πόντοι
26.236
Τι έγινε πάλι; Δεν καταλαβαίνω...

confused john travolta.gif

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.215
Πόντοι
2.586

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.478
Πόντοι
12.946
δε σου ειπα ..ξερω που μενεις ....
κανονισε να μην βγω πρωτος στην ψηφοφορία
Χρωστάς μια επανάσταση :coffee:
Για θυμήσου τι γινόταν τον Απρίλιο του 2021, εγώ τα γράφω και μόνος μου τα διαβάζω,
όποιο νεότερο μέλος γράφει εδώ καλό είναι να ρίξει μια ματιά τι γινόταν τότε

Τελευταία τροποποίηση:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.215
Πόντοι
2.586
Χρωστάς μια επανάσταση :coffee:
Για θυμήσου τι γινόταν τον Απρίλιο του 2021, εγώ τα γράφω και μόνος μου τα διαβάζω,
όποιο νεότερο μέλος γράφει εδώ καλό είναι να ρίξει μια ματιά τι γινόταν τότε
αυτη τη φορα θα ειναι αναιμακτη ....
Μολις ανοιξω τα χαρτια μου και κοινοποιησω ντοκουμεντα ..θα φυγει νυχτα

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.821
Πόντοι
3.846
Σε σχέση επίσης με τον διαγωνισμό του Μαλάκας 2024 (σήμερα που σε μερικές ώρες τελειώνει ο πρώτος κύκλος, στον οποίο και ο Νηματοθέτης ήταν υποψήφιος και άρα ουδείς μπορεί να κατηγορήσει το Νηματοθέτη ότι εκκινεί από ιδιοτελή κίνητρα), η άποψή μου είναι η εξής:

-Τα μέλη του Νήματος δεν πρέπει να ψηφίσουν άλλα μέλη του Νήματος, που είναι υποψήφιοι. Είμαστε μία παρέα εδώ μέσα, με τα πάνω και με τα κάτω μας. Και με το χιούμορ μας. Πουθενά σε όλα αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται ο επιθετικός προσδιορισμός ΜΑΛΑΚΑΣ.
Μόνο αν κάποιο μέλος μας ζητήσει να τον ψηφίσουμε, τότε τον ψηφίζουμε.

- Όπως έγραφα και στο νήμα της κας. Κατερίνας, το μπου είναι πολύ σκληρός ιστότοπος. Εγώ, προσωπικά, διαφωνώ με διαγωνισμούς του τύπου αυτού και δηλαδή του ΜΑΛΑΚΑ. Οι υποψήφιοι έχουν μπει χωρίς να ερωτηθούν και υπάρχουν άτομα που στεναχωριούνται.
Στην ουσία ο διαγωνισμός αυτός καταλήγει σε bullying σε βάρος κάποιων αδυνάμων.

- Αν θα έπρεπε ο διαγωνισμός αυτός να λάβει χώρα, τότε θα έπρεπε να διεξαχθεί ανάμεσα σε υποψήφιους, που θα δήλωναν συμμετοχή και όχι με υποψήφιους, που κάποια στιγμή είδαν το όνομά τους σε λίστες.

Ο νοών,νοείτω!
Αυτά!
Αγαπητέ κύριε blizardeye. Με όλο το σεβασμό που τρέφω για την ηλικία σας και επιφορτισμένος με το καθήκον του Εκπροσώπου Τύπου της ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ, επιτρέψτε μου να σας πω ότι τα επιχειρήματά σας είναι σαθρά και εύκολα καταρρίπονται.

Οι υποψήφιοι έχουν μπει χωρίς να ερωτηθούν και υπάρχουν άτομα που στεναχωριούνται. - Το μαλάκας είναι η άποψη που έχουμε για κάποιον. Εμείς εδώ δεν κάνουμε διαγωνισμό αυτογνωσίας. Μας ενδιαφέρει ποιον θεωρεί η πλειοψηφία πιο μαλάκα από τους υπόλοιπους. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι ένα από τα κύρια γνωρίσματα του μαλάκα είναι και η υπεροψία.
Το πρόβλημα με το μαλάκα και το νεκρό το έχουν οι άλλοι τριγύρω όχι οι ίδιοι για να παραφράσω τα λόγια ενός σοφού.

Για αυτούς που στενοχωριούνται: Να ξεκαθαριστεί ότι εδώ αξιολογούνται διαδικτυακά προφίλ και όχι άνθρωποι. Αν κάποιος θέλει να προσποιείται το μαλάκα πίσω από την ανωνυμία του προφίλ του για να διασκεδάσει με τις αντιδράσεις του κοινού, γιατί να του το στερήσουμε;
Μας λέτε ότι κάποιος στενοχωρήθηκε που τον είπανε υποψήφιο μαλάκα. Ας είμαστε σοβαροί, υπάρχει προφίλ που ψηφίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών και θεωρούσε ότι είναι συμπαθής; Γιατί τότε θα είναι και πολύ μαλάκας, άρα δίκαιο το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.
Αν τώρα είσαι υποψήφιος και δε σε ψηφίσει κανείς, τότε γιατί να στενοχωριέσαι;

Εν κατακλείδι θα σας συμβούλευα να κοιτάξετε λίγο τον καθρέπτη του νήματος όπου ηγείστε. Μήπως και εσείς εδώ δεν ακολουθείτε την τακτική του bullying προς τους αντιρρησίες;

Φευ στη δεκάτη.

Αυτά για να καταλαβαινόμαστε. Η αρένα έχει στρωθεί για όλους τους μονομάχους, όσοι διαφωνούν με την υποψηφιότητά τους δεν έχουν παρά να το αποδείξουν με επιχειρήματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom