Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ο Αρίσταρχος επέστρεψε ως Gojiberry. Γιατί όλοι αγαπάμε Αρίσταρχο;; (Έως 5 ψήφους )

• Επειδή δεν έχει σταυρώσει γκόμενα εδώ και 17 χρόνια (όπως και εμείς)..

• Επειδή όλες οι γκόμενες της Θεσσαλονίκης τρέχουν από πίσω του.

• Επειδή είναι είδος προστατευόμενο από την UNESCO.

• Ποιος Ελύτης και σαχλαμάρες. Nobel Λογοτεχνίας στον Αρίσταρχο!

• Η γιαγιά μου έλεγε ιστορίες γι΄ αυτόν. Είναι Μύθος ή Άνθρωπος;

• Τελικά δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης;

• Ο Αρίσταρχος ανοίγει τον δρόμο. Εμείς ακολουθούμε.

• Πότε θα βάλετε ψηφοφορία για τον κ. Ωρίωνα;

• Αρίσταρχος και μαλακίες. 18 φορές τελείωσε η εργαζόμενη μαζί μου χθες!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.426
Πόντοι
12.946
Θα παρακολουθώ διακριτικά και θα γελάω με την κατάντια μας.

Σοφόν το σαφές!

Σε σχέση επίσης με τον διαγωνισμό του Μαλάκας 2024 (σήμερα που σε μερικές ώρες τελειώνει ο πρώτος κύκλος, στον οποίο και ο Νηματοθέτης ήταν υποψήφιος και άρα ουδείς μπορεί να κατηγορήσει το Νηματοθέτη ότι εκκινεί από ιδιοτελή κίνητρα), η άποψή μου είναι η εξής:

-Τα μέλη του Νήματος δεν πρέπει να ψηφίσουν άλλα μέλη του Νήματος, που είναι υποψήφιοι. Είμαστε μία παρέα εδώ μέσα, με τα πάνω και με τα κάτω μας. Και με το χιούμορ μας. Πουθενά σε όλα αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται ο επιθετικός προσδιορισμός ΜΑΛΑΚΑΣ.
Μόνο αν κάποιο μέλος μας ζητήσει να τον ψηφίσουμε, τότε τον ψηφίζουμε.

- Όπως έγραφα και στο νήμα της κας. Κατερίνας, το μπου είναι πολύ σκληρός ιστότοπος. Εγώ, προσωπικά, διαφωνώ με διαγωνισμούς του τύπου αυτού και δηλαδή του ΜΑΛΑΚΑ. Οι υποψήφιοι έχουν μπει χωρίς να ερωτηθούν και υπάρχουν άτομα που στεναχωριούνται.
Στην ουσία ο διαγωνισμός αυτός καταλήγει σε bullying σε βάρος κάποιων αδυνάμων.

- Αν θα έπρεπε ο διαγωνισμός αυτός να λάβει χώρα, τότε θα έπρεπε να διεξαχθεί ανάμεσα σε υποψήφιους, που θα δήλωναν συμμετοχή και όχι με υποψήφιους, που κάποια στιγμή είδαν το όνομά τους σε λίστες.

Ο νοών,νοείτω!
Αυτά!
Έχετε απορίες για τον διαγωνισμό κ. blizardeye???
Άμα κάνεις περίεργες παρέες αυτά παθαίνεις,
εγώ προσωπικά δεν ενόχλησα κάποιον ούτε έγραψα για κατάντιες.
Καλημέρα σας.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.828
Πόντοι
26.096
Έχετε απορίες για τον διαγωνισμό κ. blizardeye???
Άμα κάνεις περίεργες παρέες αυτά παθαίνεις,
εγώ προσωπικά δεν ενόχλησα κάποιον ούτε έγραψα για κατάντιες.
Καλημέρα σας.
Δεν κατανοήσατε πλήρως αυτά που έγραψα.
Δεν πειράζει.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.546
Πόντοι
506
Εχει χαθεί εντελώς η εννοια της μαλακιας εδω και πολλα χρονια. Προσωπικά λυπαμαι για τον κόσμο που δειχνει το κακο του προσωπο στο διαδικτυο. Ειδικά γι αυτους που αν τους εβλεπες στην πραγματική ζωή το μονο που θα ειχαν να επιδειξουν παρουσία σου και ενωπιόν σου ειναι μια σφιχτά δεμένη και γεματη με ουρα σακουλα απ το Μασούτη.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.426
Πόντοι
12.946
Δεν κατανοήσατε πλήρως αυτά που έγραψα.
Δεν πειράζει.
Τα κατανόησα αλλά είναι η δική σας άποψη.
Και 2ο τι εννοείτε με τη λέξη "μέλος" μήπως έχετε βγάλει και κάρτα μέλους???
και αν δεν συμφωνείτε με τις δικές μου απόψεις μη με κάνατε tag
Ευχαριστώ.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.828
Πόντοι
26.096
@blizardeye το παραπάνω βιντεο αγαπητε bliz στο αφιερώνω
Εννοείτε τους Cure προφανώς;
Σας ευχαριστώ, κύριε!
Το ακούω ήδη για 3η ή 4η φορά.
Είναι συγκλονιστικό!!!

It's all gone, it's all gone
Nothing left of all I loved
It all feels wrong

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.546
Πόντοι
506
Εννοείτε τους Cure προφανώς;
Σας ευχαριστώ, κύριε!
Το ακούω ήδη για 3η ή 4η φορά.
Είναι συγκλονιστικό!!!

It's all gone, it's all gone
Nothing left of all I loved
It all feels wrong
Θα το ακουσεις αρκετες αρκετες φορες..
Left alone with nothing at the end of every song

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.074
Πόντοι
6.236
@blizardeye , θεωρώ ότι είναι μόνο ένας αστείος διαγωνισμός. Το ότι στην πλάκα, λέγονται και σοβαρά πράγματα ή μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα, ισχύει.
Το ότι κάποιος μπορεί να προβληματιστεί εάν θεωρεί ότι είναι σωστός και αγαπητός αλλά πάρει π.χ. 50 ψήφους, το καταλαβαίνω αλλά μέχρι εκεί. Το να στενοχωρηθεί με κάτι τέτοιο, μου φαίνεται υπερβολικό και μάλλον κάτι δεν έχει γίνει σωστά με τον εαυτό του οπότε μάλλον είναι αυτό που πρέπει να φτιάξει πρώτα και όχι τις εξωτερικές συνθήκες.
Επίσης, δε θεωρώ σωστό να υπάρχει "γραμμή" για το ποιον να ψηφίσουμε ή να μην ψηφίσουμε (εννοώ πέρα από την πλάκα που πολλές φορές γίνεται). Ο καθένας (πρέπει) έχει τη δική του γνώμη.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.828
Πόντοι
26.096
@blizardeye , θεωρώ ότι είναι μόνο ένας αστείος διαγωνισμός. Το ότι στην πλάκα, λέγονται και σοβαρά πράγματα ή μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα, ισχύει.
Το ότι κάποιος μπορεί να προβληματιστεί εάν θεωρεί ότι είναι σωστός και αγαπητός αλλά πάρει π.χ. 50 ψήφους, το καταλαβαίνω αλλά μέχρι εκεί. Το να στενοχωρηθεί με κάτι τέτοιο, μου φαίνεται υπερβολικό και μάλλον κάτι δεν έχει γίνει σωστά με τον εαυτό του οπότε μάλλον είναι αυτό που πρέπει να φτιάξει πρώτα και όχι τις εξωτερικές συνθήκες.
Επίσης, δε θεωρώ σωστό να υπάρχει "γραμμή" για το ποιον να ψηφίσουμε ή να μην ψηφίσουμε (εννοώ πέρα από την πλάκα που πολλές φορές γίνεται).
Σεβαστή και ώριμη η άποψή σας, κύριε!

Ούτε εμένα θα με ένιαζε αν προκριθώ ή όχι στον διαγωνισμό [έχω αναλύσει επαρκώς τα περί Διεθνούς Κομμουνιστικής και Σιωνιστικής Συμμαχίας σε βάρος του Νηματοθέτου ... :grin:]. Και ειλικρινά γι΄ αυτό έγραψα όσα έγραψα στο τέλος της φάσης όπου είμαι υποψήφιος. Αν τα είχα γράψει στην αρχή, θα έλεγαν ότι το κάνω για να μην πάρω ψήφους.
Ήδη λοιπόν είμαι λαοφιλέστατος και έχω πάρει 38 ψήφους και ίσως και εξαιτίας των όσων έγραψα να εκτιναχθώ έως την λήξη της φάσης αυτής του διαγωνισμού.

Είδατε όμως τι έγραψε ο κ. Zebu. Είναι διαγωνισμός μίσους και εκδίκησης. Άρα λοιπόν γιατί θα πρέπει στον διαγωνισμό αυτό να είναι υποψήφιοι άτομα, που δεν το επιθυμούν;;

Δεν υπάρχει καμία γραμμή από πλευράς μου. Την άποψή μου είπα με ώριμο και πολιτισμένο τρόπο, επιδιώκοντας την γόνιμη συζήτηση. Δεν είμαι σε θέση ούτε επιθυμώ να δώσω γραμμή σε κανέναν.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.153
Πόντοι
3.786
Σεβαστή και ώριμη η άποψή σας, κύριε!

Ούτε εμένα θα με ένιαζε αν προκριθώ ή όχι στον διαγωνισμό [έχω αναλύσει επαρκώς τα περί Διεθνούς Κομμουνιστικής και Σιωνιστικής Συμμαχίας σε βάρος του Νηματοθέτου ... :grin:]. Και ειλικρινά γι΄ αυτό έγραψα όσα έγραψα στο τέλος της φάσης όπου είμαι υποψήφιος. Αν τα είχα γράψει στην αρχή, θα έλεγαν ότι το κάνω για να μην πάρω ψήφους.
Ήδη λοιπόν είμαι λαοφιλέστατος και έχω πάρει 38 ψήφους και ίσως και εξαιτίας των όσων έγραψα να εκτιναχθώ έως την λήξη της φάσης αυτής του διαγωνισμού.

Είδατε όμως τι έγραψε ο κ. Zebu. Είναι διαγωνισμός μίσους και εκδίκησης. Άρα λοιπόν γιατί θα πρέπει στον διαγωνισμό αυτό να είναι υποψήφιοι άτομα, που δεν το επιθυμούν;;

Δεν υπάρχει καμία γραμμή από πλευράς μου. Την άποψή μου είπα με ώριμο και πολιτισμένο τρόπο, επιδιώκοντας την γόνιμη συζήτηση. Δεν είμαι σε θέση ούτε επιθυμώ να δώσω γραμμή σε κανέναν.
Δηλαδή να μην ψηφίσουμε ραοπάου;

Σας πειράζω.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.828
Πόντοι
26.096
Δηλαδή να μην ψηφίσουμε ραοπάου;

Σας πειράζω.
Λίαν εύστοχο το ερώτημά σας, κύριε!
Ο συγκεκριμένος εύχεται την μακροημέρευσή μου με αναρτήσεις του στυλ <ψόφα, ρε πούστη> ή επαινεί τον ανδρισμό μου με αναρτήσεις του στυλ <είσαι γεροντόπουστας>.

Στην πραγματική ζωή είναι συνάδελφός μου και είναι έτσι φανατικός όπως παρουσιάζεται και στο διαδίκτυο. Ξέρω ποιος είναι αλλά αυτός δεν ξέρει ποιος είμαι εγώ.
Και η Έρη τον γνωρίζει. Αυτή μάλιστα μου τον υπέδειξε. Ούτε την Έρη ξέρει αυτός.

Αυτόν, εγώ προσωπικά θα τον ψηφίσω επειδή ξέρω ότι αντέχει στο bullying όπως αντέχω και εγώ!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.074
Πόντοι
6.236
Και ποιος θα επιθυμούσε να είναι υποψήφιος σε έναν τέτοιο διαγωνισμό, κύριε;
Ποιος σκηνοθέτης θέλει η ταινία του να είναι υποψήφια στο Χρυσό Βατόμουρο;
Και ακόμα ακόμα, ποιος από αυτούς που λένε "ψηφίστε με" το εννοεί στ' αλήθεια;
Μάλλον κανείς.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.947
Πόντοι
28.246
Λίαν εύστοχο το ερώτημά σας, κύριε!
Ο συγκεκριμένος εύχεται την μακροημέρευσή μου με αναρτήσεις του στυλ <ψόφα, ρε πούστη> ή επαινεί τον ανδρισμό μου με αναρτήσεις του στυλ <είσαι γεροντόπουστας>.

Στην πραγματική ζωή είναι συνάδελφός μου και είναι έτσι φανατικός όπως παρουσιάζεται και στο διαδίκτυο. Ξέρω ποιος είναι αλλά αυτός δεν ξέρει ποιος είμαι εγώ.
Και η Έρη τον γνωρίζει. Αυτή μάλιστα μου τον υπέδειξε. Ούτε την Έρη ξέρει αυτός.

Αυτόν, εγώ προσωπικά θα τον ψηφίσω επειδή ξέρω ότι αντέχει στο bullying όπως αντέχω και εγώ!
Σωστα. Οι υπολοιποι μην ψηφιστουν, μην ανταλλαξουμε αντιπαραθεσεις μην τυχον και χαθει κανενα μελος και γυρισει μια σελιδα λιγοτερη στο νημα.

Αλλα ο Τακης δεν ειναι μελος του νηματος, δεν μας νοιαζει.

Ε, μα τα θελεις πρωινιατικα.

Αντε καλημερα.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.828
Πόντοι
26.096
Σωστα. Οι υπολοιποι μην ψηφιστουν, μην ανταλλαξουμε αντιπαραθεσεις μην τυχον και χαθει κανενα μελος και γυρισει μια σελιδα λιγοτερη στο νημα.

Αλλα ο Τακης δεν ειναι μελος του νηματος, δεν μας νοιαζει.

Ε, μα τα θελεις πρωινιατικα.

Αντε καλημερα.
Καλημέρα, κύριε!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.074
Πόντοι
6.236
Παρουσιαστής-αθλητικογράφος του Ολυμπιακού είστε κι εσείς;
Άι στο καλό, δεν το είχα καταλάβει.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.153
Πόντοι
3.786