Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)

Ο Αρίσταρχος επέστρεψε ως Gojiberry. Γιατί όλοι αγαπάμε Αρίσταρχο;; (Έως 5 ψήφους )

• Επειδή δεν έχει σταυρώσει γκόμενα εδώ και 17 χρόνια (όπως και εμείς)..

• Επειδή όλες οι γκόμενες της Θεσσαλονίκης τρέχουν από πίσω του.

• Επειδή είναι είδος προστατευόμενο από την UNESCO.

• Ποιος Ελύτης και σαχλαμάρες. Nobel Λογοτεχνίας στον Αρίσταρχο!

• Η γιαγιά μου έλεγε ιστορίες γι΄ αυτόν. Είναι Μύθος ή Άνθρωπος;

• Τελικά δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης;

• Ο Αρίσταρχος ανοίγει τον δρόμο. Εμείς ακολουθούμε.

• Πότε θα βάλετε ψηφοφορία για τον κ. Ωρίωνα;

• Αρίσταρχος και μαλακίες. 18 φορές τελείωσε η εργαζόμενη μαζί μου χθες!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.575
Πόντοι
19.795
IMG_20241217_123031.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.833
Πόντοι
26.096
IMG_20241217_123031.jpg
Πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει σ΄ αυτή την χώρα...!!!
Ζουν σε μία άλλη εποχή εξαιτίας του Αμερικανικού εμπάργκο.

Θα αφήσω την περιουσία μου στους μηχανικούς της Κούβας και όχι στους Μεσογειακούς τέτιγγες!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.833
Πόντοι
26.096
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.833
Πόντοι
26.096
Repetitio est mater studiorum!

Και γι΄ αυτό το αναρτώ ξανά στην εκδοχή που μου αρέσει, με συμμετοχή του κοινού (2:55 και έπειτα).

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.833
Πόντοι
26.096
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ για τον ΜΥΘΙΚΟ ΑΡΙΣΤΑΡΧΟ στην ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ του Νήματος!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.833
Πόντοι
26.096
Έβαλα τα πράγματα στην θέση τους στο νήμα της κας. Κατερίνας και σε σχέση με την Μαρία Βασιλείου ή Βασιλεία Μαράκη!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.833
Πόντοι
26.096
Σε σχέση επίσης με τον διαγωνισμό του Μαλάκας 2024 (σήμερα που σε μερικές ώρες τελειώνει ο πρώτος κύκλος, στον οποίο και ο Νηματοθέτης ήταν υποψήφιος και άρα ουδείς μπορεί να κατηγορήσει το Νηματοθέτη ότι εκκινεί από ιδιοτελή κίνητρα), η άποψή μου είναι η εξής:

-Τα μέλη του Νήματος δεν πρέπει να ψηφίσουν άλλα μέλη του Νήματος, που είναι υποψήφιοι. Είμαστε μία παρέα εδώ μέσα, με τα πάνω και με τα κάτω μας. Και με το χιούμορ μας. Πουθενά σε όλα αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται ο επιθετικός προσδιορισμός ΜΑΛΑΚΑΣ.
Μόνο αν κάποιο μέλος μας ζητήσει να τον ψηφίσουμε, τότε τον ψηφίζουμε.

- Όπως έγραφα και στο νήμα της κας. Κατερίνας, το μπου είναι πολύ σκληρός ιστότοπος. Εγώ, προσωπικά, διαφωνώ με διαγωνισμούς του τύπου αυτού και δηλαδή του ΜΑΛΑΚΑ. Οι υποψήφιοι έχουν μπει χωρίς να ερωτηθούν και υπάρχουν άτομα που στεναχωριούνται.
Στην ουσία ο διαγωνισμός αυτός καταλήγει σε bullying σε βάρος κάποιων αδυνάμων.

- Αν θα έπρεπε ο διαγωνισμός αυτός να λάβει χώρα, τότε θα έπρεπε να διεξαχθεί ανάμεσα σε υποψήφιους, που θα δήλωναν συμμετοχή και όχι με υποψήφιους, που κάποια στιγμή είδαν το όνομά τους σε λίστες.

Ο νοών,νοείτω!
Αυτά!

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.547
Πόντοι
506
Σε σχέση επίσης με τον διαγωνισμό του Μαλάκας 2024 (σήμερα που σε μερικές ώρες τελειώνει ο πρώτος κύκλος, στον οποίο και ο Νηματοθέτης ήταν υποψήφιος και άρα ουδείς μπορεί να κατηγορήσει το Νηματοθέτη ότι εκκινεί από ιδιοτελή κίνητρα), η άποψή μου είναι η εξής:

-Τα μέλη του Νήματος δεν πρέπει να ψηφίσουν άλλα μέλη του Νήματος, που είναι υποψήφιοι. Είμαστε μία παρέα εδώ μέσα, με τα πάνω και με τα κάτω μας. Και με το χιούμορ μας. Πουθενά σε όλα αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται ο επιθετικός προσδιορισμός ΜΑΛΑΚΑΣ.

- Όπως έγραφα και στο νήμα της κας. Κατερίνας, το μπου είναι πολύ σκληρός ιστότοπος. Εγώ, προσωπικά, διαφωνώ με διαγωνισμούς του τύπου αυτού και δηλαδή του ΜΑΛΑΚΑ. Οι υποψήφιοι έχουν μπει χωρίς να ερωτηθούν και υπάρχουν άτομα που στεναχωριούνται.

- Αν θα έπρεπε ο διαγωνισμός αυτός να λάβει χώρα, τότε θα έπρεπε να διεξαχθεί ανάμεσα σε υποψήφιους, που θα δήλωναν συμμετοχή και όχι με υποψήφιους, που κάποια στιγμή είδαν το όνομά τους σε λίστες.

Ο νοών,νοείτω!
Αυτά!
Συμφωνω τα μεγιστα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.957
Πόντοι
28.246

Ο νοών,νοείτω!
Αυτά!

Συμφωνω τα μεγιστα
Διαγωνισμος μισους και εκδικησης είναι κυριοι.
Και οποιος αντεξει.

Το ξεκατινιασμα μεταξυ μελων προηγειται του διαγωνισμου...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.833
Πόντοι
26.096
Διαγωνισμος μισους και εκδικησης είναι κυριοι.
Και οποιος αντεξει.

Το ξεκατινιασμα μεταξυ μελων προηγειται του διαγωνισμου...
Με νικς όμως που δεν ζήτησαν να είναι υποψήφιοι ...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.957
Πόντοι
28.246
Με νικς όμως που δεν ζήτησαν να είναι υποψήφιοι ...
Ουτε εγω το ζήτησα. Αλλο τοσο βεβαια δεν ζητησα και να εξαιρεθω, οχι οτι απο τον @The Saint* θα μου γινοτανε η χαρη.
Απο την στιγμη, που εχω ταραξει στην φάπα, Αεκτζηδες, Παοκτζηδες, Βαζελους, σαλιαρηδες σε εργαζομενες, θα τα λουστω κι εγω.
Οπως θα τα λουστουν και οι ιδιοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom