Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 83 άτομα (1 μέλη και 82 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Repetitio est mater studiorum!

Και γι΄ αυτό το αναρτώ ξανά στην εκδοχή που μου αρέσει, με συμμετοχή του κοινού (2:55 και έπειτα).

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
180
Like
36.142
Πόντοι
32.548
IMG_6061.jpeg
καλημέρα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ για τον ΜΥΘΙΚΟ ΑΡΙΣΤΑΡΧΟ στην ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ του Νήματος!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Έβαλα τα πράγματα στην θέση τους στο νήμα της κας. Κατερίνας και σε σχέση με την Μαρία Βασιλείου ή Βασιλεία Μαράκη!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Σε σχέση επίσης με τον διαγωνισμό του Μαλάκας 2024 (σήμερα που σε μερικές ώρες τελειώνει ο πρώτος κύκλος, στον οποίο και ο Νηματοθέτης ήταν υποψήφιος και άρα ουδείς μπορεί να κατηγορήσει το Νηματοθέτη ότι εκκινεί από ιδιοτελή κίνητρα), η άποψή μου είναι η εξής:

-Τα μέλη του Νήματος δεν πρέπει να ψηφίσουν άλλα μέλη του Νήματος, που είναι υποψήφιοι. Είμαστε μία παρέα εδώ μέσα, με τα πάνω και με τα κάτω μας. Και με το χιούμορ μας. Πουθενά σε όλα αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται ο επιθετικός προσδιορισμός ΜΑΛΑΚΑΣ.
Μόνο αν κάποιο μέλος μας ζητήσει να τον ψηφίσουμε, τότε τον ψηφίζουμε.

- Όπως έγραφα και στο νήμα της κας. Κατερίνας, το μπου είναι πολύ σκληρός ιστότοπος. Εγώ, προσωπικά, διαφωνώ με διαγωνισμούς του τύπου αυτού και δηλαδή του ΜΑΛΑΚΑ. Οι υποψήφιοι έχουν μπει χωρίς να ερωτηθούν και υπάρχουν άτομα που στεναχωριούνται.
Στην ουσία ο διαγωνισμός αυτός καταλήγει σε bullying σε βάρος κάποιων αδυνάμων.

- Αν θα έπρεπε ο διαγωνισμός αυτός να λάβει χώρα, τότε θα έπρεπε να διεξαχθεί ανάμεσα σε υποψήφιους, που θα δήλωναν συμμετοχή και όχι με υποψήφιους, που κάποια στιγμή είδαν το όνομά τους σε λίστες.

Ο νοών,νοείτω!
Αυτά!

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.622
Πόντοι
506
Σε σχέση επίσης με τον διαγωνισμό του Μαλάκας 2024 (σήμερα που σε μερικές ώρες τελειώνει ο πρώτος κύκλος, στον οποίο και ο Νηματοθέτης ήταν υποψήφιος και άρα ουδείς μπορεί να κατηγορήσει το Νηματοθέτη ότι εκκινεί από ιδιοτελή κίνητρα), η άποψή μου είναι η εξής:

-Τα μέλη του Νήματος δεν πρέπει να ψηφίσουν άλλα μέλη του Νήματος, που είναι υποψήφιοι. Είμαστε μία παρέα εδώ μέσα, με τα πάνω και με τα κάτω μας. Και με το χιούμορ μας. Πουθενά σε όλα αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται ο επιθετικός προσδιορισμός ΜΑΛΑΚΑΣ.

- Όπως έγραφα και στο νήμα της κας. Κατερίνας, το μπου είναι πολύ σκληρός ιστότοπος. Εγώ, προσωπικά, διαφωνώ με διαγωνισμούς του τύπου αυτού και δηλαδή του ΜΑΛΑΚΑ. Οι υποψήφιοι έχουν μπει χωρίς να ερωτηθούν και υπάρχουν άτομα που στεναχωριούνται.

- Αν θα έπρεπε ο διαγωνισμός αυτός να λάβει χώρα, τότε θα έπρεπε να διεξαχθεί ανάμεσα σε υποψήφιους, που θα δήλωναν συμμετοχή και όχι με υποψήφιους, που κάποια στιγμή είδαν το όνομά τους σε λίστες.

Ο νοών,νοείτω!
Αυτά!
Συμφωνω τα μεγιστα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.018
Πόντοι
28.246

Ο νοών,νοείτω!
Αυτά!

Συμφωνω τα μεγιστα
Διαγωνισμος μισους και εκδικησης είναι κυριοι.
Και οποιος αντεξει.

Το ξεκατινιασμα μεταξυ μελων προηγειται του διαγωνισμου...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Διαγωνισμος μισους και εκδικησης είναι κυριοι.
Και οποιος αντεξει.

Το ξεκατινιασμα μεταξυ μελων προηγειται του διαγωνισμου...
Με νικς όμως που δεν ζήτησαν να είναι υποψήφιοι ...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.018
Πόντοι
28.246
Με νικς όμως που δεν ζήτησαν να είναι υποψήφιοι ...
Ουτε εγω το ζήτησα. Αλλο τοσο βεβαια δεν ζητησα και να εξαιρεθω, οχι οτι απο τον @The Saint* θα μου γινοτανε η χαρη.
Απο την στιγμη, που εχω ταραξει στην φάπα, Αεκτζηδες, Παοκτζηδες, Βαζελους, σαλιαρηδες σε εργαζομενες, θα τα λουστω κι εγω.
Οπως θα τα λουστουν και οι ιδιοι.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.384
Πόντοι
12.946
Θα παρακολουθώ διακριτικά και θα γελάω με την κατάντια μας.

Σοφόν το σαφές!

Ο νοών,νοείτω!
Αυτά!
Έχετε απορίες για τον διαγωνισμό κ. blizardeye???
Άμα κάνεις περίεργες παρέες αυτά παθαίνεις,
εγώ προσωπικά δεν ενόχλησα κάποιον ούτε έγραψα για κατάντιες.
Καλημέρα σας.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Έχετε απορίες για τον διαγωνισμό κ. blizardeye???
Άμα κάνεις περίεργες παρέες αυτά παθαίνεις,
εγώ προσωπικά δεν ενόχλησα κάποιον ούτε έγραψα για κατάντιες.
Καλημέρα σας.
Δεν κατανοήσατε πλήρως αυτά που έγραψα.
Δεν πειράζει.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.622
Πόντοι
506
Εχει χαθεί εντελώς η εννοια της μαλακιας εδω και πολλα χρονια. Προσωπικά λυπαμαι για τον κόσμο που δειχνει το κακο του προσωπο στο διαδικτυο. Ειδικά γι αυτους που αν τους εβλεπες στην πραγματική ζωή το μονο που θα ειχαν να επιδειξουν παρουσία σου και ενωπιόν σου ειναι μια σφιχτά δεμένη και γεματη με ουρα σακουλα απ το Μασούτη.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.622
Πόντοι
506
@blizardeye το παραπάνω βιντεο αγαπητε bliz στο αφιερώνω

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.384
Πόντοι
12.946
Δεν κατανοήσατε πλήρως αυτά που έγραψα.
Δεν πειράζει.
Τα κατανόησα αλλά είναι η δική σας άποψη.
Και 2ο τι εννοείτε με τη λέξη "μέλος" μήπως έχετε βγάλει και κάρτα μέλους???
και αν δεν συμφωνείτε με τις δικές μου απόψεις μη με κάνατε tag
Ευχαριστώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom