κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.575
- Πόντοι
- 19.795
Πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει σ΄ αυτή την χώρα...!!!
OXIΘα αφήσω την περιουσία μου στους μηχανικούς της Κούβας και όχι στους Μεσογειακούς τέτιγγες!
Απέκτησες οικολογική συνείδηση ανεψιέ;;;OXI
θα πεινασουν οι καημενοι οι τετιγγες
Μπα!καλημέρα
Σας γυαλίζουν οι ξανθιές τώρα κύριε @blizardeye
Δεν είναι όλες οι ξανθές ίδιες!Σας γυαλίζουν οι ξανθιές τώρα κύριε @blizardeye
Συμφωνω τα μεγισταΣε σχέση επίσης με τον διαγωνισμό του Μαλάκας 2024 (σήμερα που σε μερικές ώρες τελειώνει ο πρώτος κύκλος, στον οποίο και ο Νηματοθέτης ήταν υποψήφιος και άρα ουδείς μπορεί να κατηγορήσει το Νηματοθέτη ότι εκκινεί από ιδιοτελή κίνητρα), η άποψή μου είναι η εξής:
-Τα μέλη του Νήματος δεν πρέπει να ψηφίσουν άλλα μέλη του Νήματος, που είναι υποψήφιοι. Είμαστε μία παρέα εδώ μέσα, με τα πάνω και με τα κάτω μας. Και με το χιούμορ μας. Πουθενά σε όλα αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται ο επιθετικός προσδιορισμός ΜΑΛΑΚΑΣ.
Μόνο αν κάποιο μέλος μας ζητήσει να τον ψηφίσουμε, τότε τον ψηφίζουμε.
- Όπως έγραφα και στο νήμα της κας. Κατερίνας, το μπου είναι πολύ σκληρός ιστότοπος. Εγώ, προσωπικά, διαφωνώ με διαγωνισμούς του τύπου αυτού και δηλαδή του ΜΑΛΑΚΑ. Οι υποψήφιοι έχουν μπει χωρίς να ερωτηθούν και υπάρχουν άτομα που στεναχωριούνται.
Στην ουσία ο διαγωνισμός αυτός καταλήγει σε bullying σε βάρος κάποιων αδυνάμων.
- Αν θα έπρεπε ο διαγωνισμός αυτός να λάβει χώρα, τότε θα έπρεπε να διεξαχθεί ανάμεσα σε υποψήφιους, που θα δήλωναν συμμετοχή και όχι με υποψήφιους, που κάποια στιγμή είδαν το όνομά τους σε λίστες.
Ο νοών,νοείτω!
Αυτά!
Σε σχέση επίσης με τον διαγωνισμό του Μαλάκας 2024 (σήμερα που σε μερικές ώρες τελειώνει ο πρώτος κύκλος, στον οποίο και ο Νηματοθέτης ήταν υποψήφιος και άρα ουδείς μπορεί να κατηγορήσει το Νηματοθέτη ότι εκκινεί από ιδιοτελή κίνητρα), η άποψή μου είναι η εξής:
-Τα μέλη του Νήματος δεν πρέπει να ψηφίσουν άλλα μέλη του Νήματος, που είναι υποψήφιοι. Είμαστε μία παρέα εδώ μέσα, με τα πάνω και με τα κάτω μας. Και με το χιούμορ μας. Πουθενά σε όλα αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται ο επιθετικός προσδιορισμός ΜΑΛΑΚΑΣ.
Μόνο αν κάποιο μέλος μας ζητήσει να τον ψηφίσουμε, τότε τον ψηφίζουμε.
- Όπως έγραφα και στο νήμα της κας. Κατερίνας, το μπου είναι πολύ σκληρός ιστότοπος. Εγώ, προσωπικά, διαφωνώ με διαγωνισμούς του τύπου αυτού και δηλαδή του ΜΑΛΑΚΑ. Οι υποψήφιοι έχουν μπει χωρίς να ερωτηθούν και υπάρχουν άτομα που στεναχωριούνται.
Στην ουσία ο διαγωνισμός αυτός καταλήγει σε bullying σε βάρος κάποιων αδυνάμων.
- Αν θα έπρεπε ο διαγωνισμός αυτός να λάβει χώρα, τότε θα έπρεπε να διεξαχθεί ανάμεσα σε υποψήφιους, που θα δήλωναν συμμετοχή και όχι με υποψήφιους, που κάποια στιγμή είδαν το όνομά τους σε λίστες.
Ο νοών,νοείτω!
Αυτά!
Διαγωνισμος μισους και εκδικησης είναι κυριοι.Συμφωνω τα μεγιστα
Με νικς όμως που δεν ζήτησαν να είναι υποψήφιοι ...Διαγωνισμος μισους και εκδικησης είναι κυριοι.
Και οποιος αντεξει.
Το ξεκατινιασμα μεταξυ μελων προηγειται του διαγωνισμου...
Ουτε εγω το ζήτησα. Αλλο τοσο βεβαια δεν ζητησα και να εξαιρεθω, οχι οτι απο τον @The Saint* θα μου γινοτανε η χαρη.Με νικς όμως που δεν ζήτησαν να είναι υποψήφιοι ...