κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.067
- Πόντοι
- 19.795
Οι 4 από την μέση και προς τα αριστερά.
Από μια συζήτηση που είχα προχθές με έναν μπάρμαν, μόνο το δεξί κοντοπουτανο είναι θετικό (μοιράζει χαμόγελα και πόζες σε όποιον κωλογερο βρεθεί μπροστά της) για γνωριμία. 100 δολάρια, συν 20 ο λιντερ του γκρούπ, συν ότι έχεις ευχαρίστηση στον μπάρμαν. Πέραν του ότι λόγω ειδικών συνθηκών (βλέπε εισαγγελέας) δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα, το βρήκα και πολύ αγοραίο.Οι 4 από την μέση και προς τα αριστερά.
Μάθετε στοιχεία επικοινωνίας και θα τους στείλω πρόταση για γάμο και όποια δεχθεί ....
Γι΄ αυτό και έκανα την διάκριση όταν σας έγραψα από το κέντρο και προς τα αριστερά.Από μια συζήτηση που είχα προχθές με έναν μπάρμαν, μόνο το δεξί κοντοπουτανο είναι θετικό (μοιράζει χαμόγελα και πόζες σε όποιον κωλογερο βρεθεί μπροστά της) για γνωριμία. 100 δολάρια, συν 20 ο λιντερ του γκρούπ, συν ότι έχεις ευχαρίστηση στον μπάρμαν. Πέραν του ότι λόγω ειδικών συνθηκών (βλέπε εισαγγελέας) δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα, το βρήκα και πολύ αγοραίο.
Ιδού η Κούβα, ιδού και το πήδημα.Γι΄ αυτό και έκανα την διάκριση όταν σας έγραψα από το κέντρο και προς τα αριστερά.
Δεν μ΄ ενδιαφέρει αυτή.
Οι άλλες δεν θέλουν να γνωρίσουν ένα υπερήλικα, πάμπλουτο συνταξιούχο του Ο.Γ.Α.;;;
Τώρα τι να απαντήσω;;;Ιδού η Κούβα, ιδού και το πήδημα.
Αποφασίστε όμως τι θέλετε. Χιονια με ξανθούς αγγέλους; Η, τροπικές θάλασσες με μελαχρινους;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και δεν είναι αυτή η εκδοχή που μου αρέσει ...Λοιπόν, ω πλέμπα!
Έχω αναρτήσει πολλές φορές το παρακάτω τραγούδι στην εκδοχή, που μου αρέσει.
Το τραγούδι είναι Ιρλανδέζικο, άσχετα με το τι λένε την πρώην αποικία του Βρετανικού Στέμματος ... κάτι για Appalachian Mountains etc etc
Στην Ιρλανδία υπάρχουν πολλές κοπέλες, μα πάρα πολλές, με μαύρα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Και άντρες επίσης [αλλά αυτοί δεν μας ενδιαφέρουν].
Οι Άγγλοι τους αποκαλούν Black Irish αλλά δεν γράφω περισσότερα επειδή είστε πλέμπα ....
Το ερμηνεύει υπέροχα αλλά στο τραγούδι δεν ταιριάζει το τόσο χαρούμενο βλέμμα του.
πάμπλουτο συνταξιούχο του Ο.Γ.Α.;;;
Σχωρα τον...πηρε ισοπαλια απο τους τελευταιους χθες και δεν εχει εμφανιστει ουτε για κατουρημα...
Πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει σ΄ αυτή την χώρα...!!!
OXIΘα αφήσω την περιουσία μου στους μηχανικούς της Κούβας και όχι στους Μεσογειακούς τέτιγγες!
Απέκτησες οικολογική συνείδηση ανεψιέ;;;OXI
θα πεινασουν οι καημενοι οι τετιγγες