blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 25.823
- Πόντοι
- 26.096
Well, I AM coming over!
Well, I AM coming over!
Well, I AM coming over!
Δεν ανοίγει ... τουλάχιστον σ΄ εμένα ...
Σχεδόν 1 λεπτό μικρότερο σε διάρκεια.
Το βλέπω όμως τώρα στο Youtube ....
Σχεδόν 1 λεπτό μικρότερο σε διάρκεια.
Έχετε δίκιο!Δεν ανοίγει ... τουλάχιστον σ΄ εμένα ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το βλέπω όμως τώρα στο Youtube ....
Είναι τόσα πολλά τα παλιά αυτοκίνητα, και σε τόσο καλή κατάσταση, που λες και έχουν βρει καμμία φάμπρικα που φτιάχνει αντίγραφα και τα πασάρουν για παλιά.Φοβερές οι φωτογραφίες του κ. @κωλο-γερος !!!
Το επαναλαμβάνω ... στην Κούβα πρέπει να ζουν οι καλύτεροι μηχανικοί αυτοκινήτων στον κόσμο!!!
Υ.Γ. Από μελαχρινά κορίτσια τι λέει εκεί, κ. κωλο-γερε;;;
καλη ψωλετα τρωγεταιkalh cvletaκαλημέρα
Μόνο ξανθές υπάρχουν τελικά σ΄ αυτό τον πλανήτη ....Είναι τόσα πολλά τα παλιά αυτοκίνητα, και σε τόσο καλή κατάσταση, που λες και έχουν βρει καμμία φάμπρικα που φτιάχνει αντίγραφα και τα πασάρουν για παλιά.
Ακόμα και η καμαριέρα του ορόφου που είμαι εγώ , είναι φυσική ξανθιά.
Φευ.
Μόνο ξανθές υπάρχουν τελικά σ΄ αυτό τον πλανήτη ....
Τρώγεται τρώγεται και μάλιστα σανκαλη ψωλετα τρωγεται
και κιουναφε σιροπιαστοΤρώγεται τρώγεται και μάλιστα σαν
Dubai Chocolate
Νομίζω ότι μου είχε πει κάποια στιγμή στο ημίχρονο, ότι ήταν σε τέτοιο mood πέρσι νεανικότητας..πλέον δεν είναι - σοβαρεψε πολύ πλέον ( για ευνόητους λόγους)Θα πρέπει λοιπόν να του πείτε ότι οι πιστοί περιμένουν απαντήσεις!
Και θα πρέπει σεις, ως Προφήτης Του, να ερμηνεύσετε την απάντησή Του...
Νομίζω ότι μου είχε πει κάποια στιγμή στο ημίχρονο, ότι ήταν σε τέτοιο mood πέρσι νεανικότητας..πλέον δεν είναι - σοβαρεψε πολύ πλέον ( για ευνόητους λόγους)
Πάντα θαύμαζα την πολυποίκιλη μουσική παιδεία του!Σας αφιερώνει το Βραδεμβούργιο κονσέρτο ν.1- του φίλτατου κι ιδιαίτερα αγαπημένου Γιόχαν Σεμπάστιαν ( όχι Γιόχαν Κρόιφ)