CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.907
- Πόντοι
- 3.786
Αγαπημένε μου Ναύαρχε, δεν παίρνω πολύ στα σοβαρά το σάιτ. Αρχικά γράφτηκα για να βρω κανένα καλό πουτανάκι. Μετά το ναυάγιο με μια εργαζόμενη (δες 3η και τελευταία μου κριτική) έμεινα για την πλάκα με τα διαδικτυακά φιλαράκια (τότε ήταν ίσως μόνο ο Ωρίων που έχει πολύ καλό χιούμορ). Δεν μου αρέσει να χαλάω καρδιές για μαλακίες. Το λαϊκ που λες πήγαινε στον @Johnny Red2 που τον συμπαθώ και στον Πανούση (γιατί η λατρεία στο μουνί είναι ίσως το μόνο κοινό που έχουμε όλοι εδώ). Ούτε που ξέρω το Μέδουσα Μασάζ. Κάπως μου ήρθε εκείνη την ώρα και έδειξα τα καλά μου αισθήματα για τον Τζόνι Γουόκερ.Και το τελευταίο και όποιος καταλάβει κατάλαβε,
όταν μπαίνουν 2-3 φίλοι έστω διαδικτυακοί να βάλουν κάποιο τραγούδι και να κάνουν τη πλάκα τους
και έρχεται κάποιος να ρίχνει μπηχτές σε ένα άλλον για θέματα που δεν τους ενδιαφέρουν
και ποιο είναι το Μέδουσα μασάζ ??? και τι μας νοιάζει???
Για μένα καλύτερα πόλεμος να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα παρά αρνητική ενέργεια.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου! - Page 23942
Όπως όλοι γνωρίζετε το μέσο μέλος του μπου έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Είναι γοητευτικός, ψηλός, πολύ γυμνασμένος, εξαιρετικά μορφωμένος, επιτυχημένος στη δουλειά του και πάμπλουτος. Βρίσκεται σε διαρκή < ετοιμότητα >, εκσπερματώνει δύο φορές ανά μισή ώρα ενώ η εργαζομένη τελειώνει 5 φορές μαζί...www.bourdela.com
Αλλά μου κάνει εντύπωση το like του @CaptainK στο πιο κάτω πόστ
Άλλωστε λείπω συνήθως τον μισό χρόνο και δεν έχω καταφέρει να μπω στην εσωτερική λογική του σάιτ. Αντιπαθώ κάποια μέλη επειδή γράφουν άσχημα ή ξεκατινιάζονται αλλά και εκτός διαδικτύου τα ίδια ισχύουν , οπότε δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία.
Διατηρώ το δικαίωμα να συμπαθώ πολύ και εσένα και τον αγαπημένο Ωρίωνα και τον μπάρμπα-Μπλιζ με τα τρελά του και αρκετούς ακόμα. Σιγά μην σκάσω για ένα σάιτ για πουτάνες (που δεν βλέπω καν παρά σε εντελώς εξαιρετικές περιόδους της ζωής μου).
Αυτά είχα να πω και άλλο σοβαρό ποστ άλλη χρονιά. Προτιμώ την πλάκα.