Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (9 μέλη και 69 επισκέπτες)

Ο Αρίσταρχος επέστρεψε ως Gojiberry. Γιατί όλοι αγαπάμε Αρίσταρχο;; (Έως 5 ψήφους )

• Επειδή δεν έχει σταυρώσει γκόμενα εδώ και 17 χρόνια (όπως και εμείς)..

• Επειδή όλες οι γκόμενες της Θεσσαλονίκης τρέχουν από πίσω του.

• Επειδή είναι είδος προστατευόμενο από την UNESCO.

• Ποιος Ελύτης και σαχλαμάρες. Nobel Λογοτεχνίας στον Αρίσταρχο!

• Η γιαγιά μου έλεγε ιστορίες γι΄ αυτόν. Είναι Μύθος ή Άνθρωπος;

• Τελικά δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης;

• Ο Αρίσταρχος ανοίγει τον δρόμο. Εμείς ακολουθούμε.

• Πότε θα βάλετε ψηφοφορία για τον κ. Ωρίωνα;

• Αρίσταρχος και μαλακίες. 18 φορές τελείωσε η εργαζόμενη μαζί μου χθες!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.892
Πόντοι
26.096
Παρά την σύγχισή μου όμως ....
49 επισκέπτες ...
(am seeking ... female, black hair, black eyes, dark skin...???)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.892
Πόντοι
26.096
Και επειδή τώρα σιγά σιγά ηρεμώ και μάλλον ο Αρίσταρχος ήταν ένας Μύθος ... αναρτώ εγώ το Concert in Koln του μεγάλου Keith Jarrett.

Για εμένα;;; Ό,τι πιο καλύτερο παίχθηκε στο πιάνο της jazz αλλά αυτό είναι η δική μου ταπεινή γνώμη.
Νομίζω ότι το κονσέρτο αυτό είναι του 1975. 88 χρονών παλληκαράκι ήμουν τότε!

Είναι ο έρωτας ενός άντρα για μία γυναίκα,.
Αν δεν το καταλάβετε, ω πλέμπα, τότε δεν έχετε ερωτευθεί...

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.248
Πόντοι
201
Και επειδή τώρα σιγά σιγά ηρεμώ και μάλλον ο Αρίσταρχος ήταν ένας Μύθος ... αναρτώ εγώ το Concert in Koln του μεγάλου Keith Jarrett.

Για εμένα;;; Ό,τι πιο καλύτερο παίχθηκε στο πιάνο της jazz αλλά αυτό είναι η δική μου ταπεινή γνώμη.
Νομίζω ότι το κονσέρτο αυτό είναι του 1975. 88 χρονών παλληκαράκι ήμουν τότε!

Είναι ο έρωτας ενός άντρα για μία γυναίκα,.
Αν δεν το καταλάβετε, ω πλέμπα, τότε δεν έχετε ερωτευθεί...

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.908
Πόντοι
18.546
κάποιος να δέσει τον γεροτράγο και να τον υποχρεώσει να το ακούσει :knuppel:

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.908
Πόντοι
18.546
You (We) 're a bloody flock of chickens...

FUCK ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

group-chickens-running-dirt-road_670382-2942.jpg

αυτό με τις κότες να το προσέξεις

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.573
Πόντοι
12.946
κ. rodriguez96,
ειλικρινά δεν σας αναγνωρίζω ... Ειλικρινά!
Δεν είστε ο εαυτός σας. Σίγουρα κάτι σοβαρό σας συμβαίνει τον τελευταίο καιρό και μακάρι να το ξεπεράσετε.

Δηλαδή όταν έμπαινε αυτό το υποσιτισμένο σεξουαλικά πλάσμα, ο κ. @raopau , και αποκαλούσε την Έρη <στέρφα γίδα>, ήταν θέμα του προσωπικού των δύο αυτών;
Όταν έμπαινε αυτό το καταπιεσμένο συναισθηματικά και ανίκανο σεξουαλικά πλάσμα, ο κ. @raopau και μας εξομολογιόταν για την καταπίεση από την πεθερά του και το πρόβλημα με την στύση που είχε, ήταν επίσης θέμα του προσωπικού αυτών των δύο;;;
Θα ήθελα να ξέρω αν ο κ. @raopau, έχει τα αρχίδια να πάει στο νήμα της κας. @Sexyjoanna ή στο νήμα της κας. @Katerina και να απευθύνει ανάλογους χαρακτηρισμούς.

Ακούστε, κ. rodriguez96!
Το Νήμα μας δεν προσφέρει πληροφορίες για <πουτανονέα και γενικά>. Υπάρχουν δεκάδες άλλα νήματα για αυτές τις πληροφορίες.
Και ειλικρινά δεν μ΄ ενδιαφέρει ο αριθμός των σελίδων, που γράφονται στο παρόν Νήμα. Έχω αρκετά άλλα σοβαρότερα θέματα στην πραγματική ζωή μου.

Last but not least! Στην ανάρτησή σας, την οποία σχολιάζω, έγιναν δύο μόνο likes και αυτά από δύο νικς , που δεν γνωρίζουν τι έχει συμβεί σ΄ αυτές τις 24.100 σελίδες του Νήματος. Κανένα παλαιότερο νικ δεν έκανε like. Το μίσος για τις γυναίκες πρέπει να σταματήσει. Εάν είμαστε ικανοί τις κατακτούμε, εάν όχι ... Συνεχίζουμε και βελτιωνόμαστε!

Ειλικρινά όμως, κ. rodriguez96, γιατί αποκαθηλώσατε τόσο πολύ τον εαυτό σας...;;; Κρίμα!
Και συνεχίζω για να συμπληρώσω ότι βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα.
Είδατε κάποιο ποστ δικό μου που να υποστηρίζω Τάκη???
π.χ. καλά τα λες ή μπράβο κλπ άμα το βρείτε να μας το παραθέσετε.
Και γιατί με εμπλέκεται στην ίδια ανάρτηση σε θέματα για το μίσος για τις γυναίκες?
Η Ερινάλ ως γνωστό είχε θερμό ταμπεραμέντο και μπλεκόταν σε φασαρίες,
εγώ προσωπικά ποτέ δεν την εξαγρίωσα.
Θα συνεχίσω με το θέμα Αρίστου...

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.232
Πόντοι
2.586
Βασικα καλημερα σας ...
Αν και εχουμε αλλες ασχολίες
Θα εκφρασω προσωπικη και μονο αποψη ...
Για μενα ο σεβασμος στις γυναικες ειναι θεμα μη διαπραγματευσιμο
Ισως γιατι η κουβεντα που ελεγε ο αγραματος αλλα οχι αμορφωτος πατερας μου ηταν "τις γυναικες θα τις σεβεσαι"
Και αυτο πρατω ..και εχω τσακωθει με ενα πρωην μελος που μας χαρακτηριζε στεκι για αστεγες πουτανες και τις εργαζομενες γενικως σαν ενα κοματι κρεας ..
Σε οτια αφορα τα αλλα αγαπητα μελη του μπου
Μετανιωσα που αποκαλεσα τον @raopau σαν μελατο ..ισως παρασυρομενος απο οσα διαβαζα ..και ζητω συγνωμη γιατι δεν ειχα ποτε πολλα πολλα μαζι του ...δε τον ξερω τον ανθρωπο
Την κυρια Ερη δεν την γνωρισα ,και δεν ειχα και κανενα λογο να την γνωρισω
Γνωστο επισης οτι δεν εχω κανενα συμφερον να υποστηριξω η να μην υποστηριξω τον οποιονδηποτε εδω μεσα ...και επισης γνωστο οτι εφυγα απ το νημα για 3 περιπου χρόνια για τις μαλακιες του νηματοθετη
Ισως σ αυτο το νημα και κυριως λογο της ηλικιας των μελων να πρεπει να κρατησουμε ενα επιπεδο ...
Αν δεν ..καλη καρδια παιδια ...
προσωπικα δεν εχω να μοιρασω τιποτα και με κανενα...κανω τη πλακα μου και τιποτα αλλο εδω μεσα
Αντε καλη συνεχεια και
αγαπη μονο

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.573
Πόντοι
12.946
Βασικα καλημερα σας ...
Αν και εχουμε αλλες ασχολίες
Θα εκφρασω προσωπικη και μονο αποψη ...
Για μενα ο σεβασμος στις γυναικες ειναι θεμα μη διαπραγματευσιμο
Ισως γιατι η κουβεντα που ελεγε ο αγραματος αλλα οχι αμορφωτος πατερας μου ηταν "τις γυναικες θα τις σεβεσαι"
Και αυτο πρατω ..και εχω τσακωθει με ενα πρωην μελος που μας χαρακτηριζε στεκι για αστεγες πουτανες και τις εργαζομενες γενικως σαν ενα κοματι κρεας ..
Σε οτια αφορα τα αλλα αγαπητα μελη του μπου
Μετανιωσα που αποκαλεσα τον @raopau σαν μελατο ..ισως παρασυρομενος απο οσα διαβαζα ..και ζητω συγνωμη γιατι δεν ειχα ποτε πολλα πολλα μαζι του ...δε τον ξερω τον ανθρωπο
Την κυρια Ερη δεν την γνωρισα ,και δεν ειχα και κανενα λογο να την γνωρισω
Γνωστο επισης οτι δεν εχω κανενα συμφερον να υποστηριξω η να μην υποστηριξω τον οποιονδηποτε εδω μεσα ...και επισης γνωστο οτι εφυγα απ το νημα για 3 περιπου χρόνια για τις μαλακιες του νηματοθετη
Ισως σ αυτο το νημα και κυριως λογο της ηλικιας των μελων να πρεπει να κρατησουμε ενα επιπεδο ...
Αν δεν ..καλη καρδια παιδια ...
προσωπικα δεν εχω να μοιρασω τιποτα και με κανενα...κανω τη πλακα μου και τιποτα αλλο εδω μεσα
Αντε καλη συνεχεια και
αγαπη μονο
Κι εγώ μια από τα ίδια, απλά εσύ τα έγραψες καλύτερα.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.232
Πόντοι
2.586

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.573
Πόντοι
12.946

Εδώ είναι όλο το θέμα στην απάντηση του:
να ξέρετε ότι το κλίμα δυσπιστίας και αρνητικοτητας τον απωθεί - είναι πολύ ευαίσθητος..ήδη ακούω τη φωνή του από το υπερπερραν: " δε γράφω άλλο γκοτζιμπερι - θα πάμε σε άλλο σαη"

Η δική μου άποψη:
Ως γνωστό το καλοκαίρι κάποιοι προσπάθησαν να κατηγορήσουν κάποιον άλλον
για θέματα κριτικών, για να πάρουν με το μέρος τους μια ομάδα από το παρόν νήμα.
Η ιστορία είχε ξεκινήσει από άλλο site.
Χωρίζονται σε δυο ομάδες και ξεκινάει το "παιχνίδι" ρίχνουν στη μάχη φωτογραφίες με κότες,
μαϊμούδες κλπ. Το βουνίσιο team προσπαθεί να εκνευρίσει με χαχα όταν τους ξεσκεπάζουν.
Το αντίπαλο team ανταποδίδει και μέσα στον χαμό με κότες, όπως παρακολουθούσα κάτι που μου προκαλεί έκπληξη και απορία. Γιατί ο Αρίσταρχος έκανε follow στο έναν από τους δυο μαχόμενους???
Γιατί έγραφε ότι έχω διαμάχη με τον @jimmys5 ? η δική μου άποψη είναι ότι τον εκνεύρισε ή ο Τζίμης
ή εγώ (δεν βγάζω την ουρά μου απέξω) ή μπορεί ο νηματοθέτης που δεν ξεκαθάρισε την κατάσταση.
Ως γνωστό ο Αρίστος έχει να μπει στο site από τον Αύγουστο δεν μπορεί να έκανε follow
κατόπιν εορτής.
Στιγμιότυπο οθόνης (719).png

Και το τελευταίο, θα γνωρίζουν κάποιοι κύριοι ότι απαγορεύονται τα πολλαπλά account,
γιατί μπλέκεται τον έναν με τον άλλο???

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.892
Πόντοι
26.096
Βιολί : τέλειο όργανο
Για εμένα, κ. Αρίσταρχέ μου, οι δύο μεγαλύτερες εφευρέσεις της Ανθρωπότητας ήταν και είναι:
Η ηλεκτρική κιθάρα και το whiskey.

Δεν θα διαφωνήσω όμως για το βιολί. Μου αρέσει η συμμετοχή στην λαϊκή Ιρλανδική μουσική.

Εξάλλου τώρα μαλλώνω υπεργείως και υπογείως με διάφορους και για διάφορα...

Και έρχονται Χριστούγενα και οφείλουμε και πρέπει όλοι να αγαπηθούμε επειδή τελικά δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε ...

Gojiberry

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
1.140
Πόντοι
201

να ξέρετε ότι το κλίμα δυσπιστίας και αρνητικοτητας τον απωθεί - είναι πολύ ευαίσθητος..ήδη ακούω τη φωνή του από το υπερπερραν: " δε γράφω άλλο γκοτζιμπερι - θα πάμε σε άλλο σαη"

Η δική μου άποψη:
για θέματα κριτικών, για να πάρουν με το μέρος του μια ομάδα από το παρόν νήμα.
Χωρίζονται σε δυο ομάδες και ξεκινάει το "παιχνίδι" ρίχνουν στη μάχη φωτογραφίες με κότες,
μαϊμούδες κλπ. Το βουνίσιο team προσπαθεί να εκνευρίσει με χαχα όταν τους ξεσκεπάζουν.
Το αντίπαλο team ανταποδίδει και μέσα στον χαμό, βλέπω κάτι που μου προκαλεί έκπληξη και απορία. Γιατί ο Αρίσταρχος έκανε follow στο έναν από τους δυο μαχόμενους???
Γιατί έγραφε ότι έχω διαμάχη με τον @jimmys5 ? η δική μου άποψη είναι ότι τον εκνεύρισε ή ο Τζίμης
ή εγώ (δεν βγάζω την ουρά μου απέξω) ή μπορεί ο νηματοθέτης που δεν ξεκαθάρισε την κατάσταση.
Ως γνωστό ο Αρίστος έχει να μπει στο site από τον Αύγουστο δεν μπορεί να έκανε follow
κατόπιν εορτής.

Και το τελευταίο, θα γνωρίζουν κάποιοι κύριοι ότι απαγορεύονται τα πολλαπλά account,
Ο Αρίσταρχος αποσύρθηκε στις ενδελεχείς μελέτες του, για τη ζωή,το σύμπαν , τα πάντα...
Υψώνεται για να μάθει ότι κείται..
Εργάζεται αοκνως..
Θα επανέλθει εν ευθέτω χρόνω..

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.573
Πόντοι
12.946
Ο Αρίσταρχος αποσύρθηκε στις ενδελεχείς μελέτες του, για τη ζωή,το σύμπαν , τα πάντα...
Υψώνεται για να μάθει ότι κείται..
Εργάζεται αοκνως..
Θα επανέλθει εν ευθέτω χρόνω..
Έκανα μια έρευνα για αυτό που συνέβη και έβγαλα κάποια συμπεράσματα

Μπεκας.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.892
Πόντοι
26.096

Η δική μου άποψη:
για θέματα κριτικών, για να πάρουν με το μέρος τους μια ομάδα από το παρόν νήμα.
Το αντίπαλο team ανταποδίδει και μέσα στον χαμό, βλέπω κάτι που μου προκαλεί έκπληξη και απορία. Γιατί ο Αρίσταρχος έκανε follow στο έναν από τους δυο μαχόμενους???
κατόπιν εορτής.

Αγαπημένε μου Ροντ,
σου έχω δείξει την εκτίμησή μου νομίζω με πολλούς τρόπους.
Χθες εκνευρίστηκα πάρα πολύ με την ανάρτησή σου για στέρφες γίδες και ραοπάο κλπ κλπ

Ξέρεις ποια είναι η διαφορά μεταξύ μας;;;; (Για την ακρίβεια πιστεύω ότι δεν υπάρχει διαφορά)
Εγώ απέχω από το Άθλημα εδώ και χρόνια.
Παλιά έκανα ό,τι έκανα και γι΄ αυτό έγινα και τιμημένος στο μπου, χωρίς όμως να έχω προμοτάρει κοπέλες και αν υπάρχει κάποιος με αντίθετη γνώμη ας βγει να το πει.

Δεν γνωρίζω τις μεταξύ σας διαμάχες για κοπέλες [και δεν εννοώ το προμοτάρισμα κλπ], για τις κριτικές, για κάποιο άλλο παράλληλο site και για ποιος αντιγράφει τις κριτικές ποιανού και πότε και για ποια κοπέλα.

Ως Νηματοθέτης του παρόντος μ΄ ενδιαφέρει να διατηρούμε ένα Νήμα σε παρείστικο κλίμα για να ξεσκάμε από τις δυσκολίες της καθημερινότητάς μας.
Έτσι αρχίσαμε το Νήμα αυτό και έτσι ας το συνεχίσουμε.
Αφήστε που έχω να αντιμετωπίσω την υπόγεια υπονόμευσή μου από τον κ. @Ιζνογκουντ ...

Λοιπόν!
Φίλοι ξανά;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom