Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

Ο Αρίσταρχος επέστρεψε ως Gojiberry. Γιατί όλοι αγαπάμε Αρίσταρχο;; (Έως 5 ψήφους )

• Επειδή δεν έχει σταυρώσει γκόμενα εδώ και 17 χρόνια (όπως και εμείς)..

• Επειδή όλες οι γκόμενες της Θεσσαλονίκης τρέχουν από πίσω του.

• Επειδή είναι είδος προστατευόμενο από την UNESCO.

• Ποιος Ελύτης και σαχλαμάρες. Nobel Λογοτεχνίας στον Αρίσταρχο!

• Η γιαγιά μου έλεγε ιστορίες γι΄ αυτόν. Είναι Μύθος ή Άνθρωπος;

• Τελικά δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης;

• Ο Αρίσταρχος ανοίγει τον δρόμο. Εμείς ακολουθούμε.

• Πότε θα βάλετε ψηφοφορία για τον κ. Ωρίωνα;

• Αρίσταρχος και μαλακίες. 18 φορές τελείωσε η εργαζόμενη μαζί μου χθες!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.592
Πόντοι
12.946
Αγαπημένε μου Ροντ,
σου έχω δείξει την εκτίμησή μου νομίζω με πολλούς τρόπους.
Χθες εκνευρίστηκα πάρα πολύ με την ανάρτησή σου για στέρφες γίδες και ραοπάο κλπ κλπ

Ξέρεις ποια είναι η διαφορά μεταξύ μας;;;; (Για την ακρίβεια πιστεύω ότι δεν υπάρχει διαφορά)
Εγώ απέχω από το Άθλημα εδώ και χρόνια.
Παλιά έκανα ό,τι έκανα και γι΄ αυτό έγινα και τιμημένος στο μπου, χωρίς όμως να έχω προμοτάρει κοπέλες και αν υπάρχει κάποιος με αντίθετη γνώμη ας βγει να το πει.

Δεν γνωρίζω τις μεταξύ σας διαμάχες για κοπέλες [και δεν εννοώ το προμοτάρισμα κλπ], για τις κριτικές, για κάποιο άλλο παράλληλο site και για ποιος αντιγράφει τις κριτικές ποιανού και πότε και για ποια κοπέλα.

Ως Νηματοθέτης του παρόντος μ΄ ενδιαφέρει να διατηρούμε ένα Νήμα σε παρείστικο κλίμα για να ξεσκάμε από τις δυσκολίες της καθημερινότητάς μας.
Έτσι αρχίσαμε το Νήμα αυτό και έτσι ας το συνεχίσουμε.
Αφήστε που έχω να αντιμετωπίσω την υπόγεια υπονόμευσή μου από τον κ. @Ιζνογκουντ ...

Λοιπόν!
Φίλοι ξανά;;;
Εννοείται ότι σας θεωρώ φίλο μου και δεν είναι του χαρακτήρα μου να ρίχνω χολή σε άλλα νήματα
ή να κατηγορώ ή να βγάζω προσωπικά.
Ο λόγος που ασχολούμαι με αυτές τις επιτροπές είναι για να ξεσκεπάσω κάποια πράγματα,
δεν μπορώ να δεχτώ το ψέμα και την υποκρισία.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.912
Πόντοι
26.096
Εννοείται ότι σας θεωρώ φίλο μου και δεν είναι του χαρακτήρα μου να ρίχνω χολή σε άλλα νήματα
ή να κατηγορώ ή να βγάζω προσωπικά.
Ο λόγος που ασχολούμαι με αυτές τις επιτροπές είναι για να ξεσκεπάσω κάποια πράγματα,
δεν μπορώ να δεχτώ το ψέμα και την υποκρισία.
Ωραία!
Δεν με ενδιαφέρουν οι επιτροπές όπου μετέχετε.
Εμένα με ενδιαφέρει η ηλεκτρική κιθάρα, επιλεκτικά το single malt και ... μία μελαχρινή [αν υπάρχει, στον πλανήτη αυτό].
Φίλοι;;;;;;

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.592
Πόντοι
12.946
Ωραία!
Δεν με ενδιαφέρουν οι επιτροπές όπου μετέχετε.
Εμένα με ενδιαφέρει η ηλεκτρική κιθάρα, επιλεκτικά το single malt και ... μία μελαχρινή [αν υπάρχει, στον πλανήτη αυτό].
Φίλοι;;;;;;
Και το τελευταίο φίλτατε νηματοθέτη,
ας αφήσουμε τον Αρίσταρχο στην ησυχία του μην τον μπλέκουμε με τον φιστικοπώλη,
μην το πάρει χαμπάρι κανένας Αντιδήμαρχος και δεν θα μπορεί μετά να πουλάει φιστίκια.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.912
Πόντοι
26.096
61 επισκέπτες ....
Μία με μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια και σκούρα επιδερμίδα δεν θέλει να γίνει μέλος του παρόντος Νήματος;;;
Μία!

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.912
Πόντοι
18.546
@blizardeye και εγώ σου ζητώ συγνώμη που έβαλα την ακατανόμαστη στο νήμα...
αλλά τα ήθελε ο κώλος σου, ο rod μισογύνης που όσοι τον ξέρουμε γνωρίζουμε πόσες φόλες έχει φάει χωρίς να γράψει κριτική γιατί λυπάται τις κοπέλες και δεν θέλει να τους κάνει κακό, κακώς κατά την γνώμη μου... ψυχομουνιάρη τον ανεβάζω ψυχομουνιάρη τον κατεβάζω :grin: Δεν θα βρεις άτομο που να αγαπάει και να σέβεται περισσότερο τις γυναίκες!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.912
Πόντοι
26.096
μην το πάρει χαμπάρι κανένας Αντιδήμαρχος και δεν θα μπορεί μετά να πουλάει φιστίκια.
Και θα του βάλει και πρόστιμο όπως έγινε με εκείνο τον Καστανά!
Ο.Κ.
Καλώς ήλθατε, κ. Goziberry στο Νήμα μας!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.912
Πόντοι
26.096
@blizardeye και εγώ σου ζητώ συγνώμη που έβαλα την ακατανόμαστη στο νήμα...
αλλά τα ήθελε ο κώλος σου, ο rod μισογύνης που όσοι τον ξέρουμε γνωρίζουμε πόσες φόλες έχει φάει χωρίς να γράψει κριτική γιατί λυπάται τις κοπέλες και δεν θέλει να τους κάνει κακό, κακώς κατά την γνώμη μου... ψυχομουνιάρη τον ανεβάζω ψυχομουνιάρη τον κατεβάζω :grin: Δεν θα βρεις άτομο που να αγαπάει και να σέβεται περισσότερο τις γυναίκες!!!
Δεν είπα ότι ο Ροντ είναι μισογύνης.
Στην ίδια παρέα ήμασταν όλοι μας πριν από την πανδημία.
Αγαπώ και εκτιμώ την Έρη. Ήταν μία υπέροχη Γυναίκα και την αφήσαμε μόνη πολλές φορές όταν κομπλεξικά καθήκια της έκαναν επιθέσεις.
Αν υπερέβαλα κάπου, Συγνώμη.

ΔΗΛΩΝΩ ότι θεωρώ τον κ. @rodriguez96 φίλο μου και θέλω και αυτός να με θεωρεί ότι είμαι δίπλα του.
Όπως παλιά ....

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.002
Πόντοι
3.506
Εμείς τον μπλέκουμε Ροντ? αυτός ο ίδιος έμπλεξε τον εαυτό του με να πει ότι είναι ο προφήτης του Αρίσταρχου - Τις τρολιες που σου έκανε ο Αρίσταρχος με τα άσχετα follow για σε πειράζει θα τις πληρώσει ο προφήτης του αργά και βασανιστικά -μην ανησυχείς έχω σχέδιο :angel:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.592
Πόντοι
12.946
Εμείς τον μπλέκουμε Ροντ? αυτός ο ίδιος έμπλεξε τον εαυτό του με να πει ότι είναι ο προφήτης του Αρίσταρχου - Τις τρολιες που σου έκανε ο Αρίσταρχος με τα άσχετα follow για σε πειράζει θα τις πληρώσει ο προφήτης του αργά και βασανιστικά -μην ανησυχείς έχω σχέδιο :angel:
Ναι αλλά δεν κατάλαβα γιατί στα τελευταία του ποσταρίσματα έγραφε ότι εμείς τσακωθήκαμε???
Ίσως τα like και οι καρδούλες προκαλούν μπαχάλεμα, το είχαν γράψει οι παλιοί στο νήμα
και είχαν πει στον Νικοτρίβη να μεσολαβήσει μην τα βάλει στο νήμα η διοίκηση.

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.002
Πόντοι
3.506
Ναι αλλά δεν κατάλαβα γιατί στα τελευταία του ποσταρίσματα έγραφε ότι εμείς τσακωθήκαμε???
Ίσως τα like και οι καρδούλες προκαλούν μπαχάλεμα, το είχαν γράψει οι παλιοί στο νήμα
και είχαν πει στον Νικοτρίβη να μεσολαβήσει μην τα βάλει στο νήμα η διοίκηση.
Τα μόνο αξιόπιστο νομίζω είναι το λαικ το μπλε το κλασσικό το σοβαρό - ο Αρίσταρχος και τρολ μεγάλο είναι και του αρέσει το ανακάτεμα και ζηλιάρης είναι και κάποιες φορές νευρίαζε χωρίς σοβαρό λόγο -και του άρεσε να είναι λίγο το επίκεντρο κτλ- αλλά είναι φίλος- όλοι έχουμε τα ελαττώματα μας

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.912
Πόντοι
26.096
Ο Αρίσταρχος ομιλεί.
Ο Προφήτης αυτού ερμηνεύει!

Gojiberry

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
1.144
Πόντοι
201
Τα μόνο αξιόπιστο νομίζω είναι το λαικ το μπλε το κλασσικό το σοβαρό - ο Αρίσταρχος και τρολ μεγάλο είναι και του αρέσει το ανακάτεμα και ζηλιάρης είναι και κάποιες φορές νευρίαζε χωρίς σοβαρό λόγο -και του άρεσε να είναι λίγο το επίκεντρο κτλ- αλλά είναι φίλος- όλοι έχουμε τα ελαττώματα μας
Κλασικό φαινόμενο ψυχολογικής προβολής: προβάλλεις στους άλλους τα δικά σου κουσουρια..

Gojiberry

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
1.144
Πόντοι
201
Όπως είπε κι ο Ωρίων: καλά που το θυμήθηκα να σε αγνοήσω: adios

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom