jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.052
- Πόντοι
- 3.506
ΑΥΤΉ Η ΛΕΞΗ ΜΑς ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙΔυστυχώς πενόμεθα, δεν έχουμε να τις πληρώσουμε
ΑΥΤΉ Η ΛΕΞΗ ΜΑς ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙΔυστυχώς πενόμεθα, δεν έχουμε να τις πληρώσουμε
Την πληρωμή θα την αναλάβει ο νηματοθέτης.Δυστυχώς πενόμεθα, δεν έχουμε να τις πληρώσουμε
χάσαμε και τον @Aristarxos dj νομίζω έμεινε απλήρωτοςΑΥΤΉ Η ΛΕΞΗ ΜΑς ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙ
Και εγώ μαζί σας να αναλάβει όλα τα έξοδα ο κ.μπλιζ - εγώ αν είναι γυναίκες σεκιούριτι δέχομαι να ψαχτω και 2 φορέςΤην πληρωμή θα την αναλάβει ο νηματοθέτης.
Εμείς θα προσφέρουμε τα κορμιά μας για σωματικό έλεγχο.
Εννοείται ότι θα θυσιαστούμε υπέρ ασφαλείας και δυο και τρεις φορές αν χρειαστεί.Και εγώ μαζί σας να αναλάβει όλα τα έξοδα ο κ.μπλιζ - εγώ αν είναι γυναίκες σεκιούριτι δέχομαι να ψαχτω και 2 φορές
Νευριασε με τον Ωρίων που δεν τον έκανε διευθυντή στο στούντιο που θα φτιάχνονταν και την πληρώνουμε εμείςχάσαμε και τον @Aristarxos dj νομίζω έμεινε απλήρωτος
και είπε για λόγους ευγενείας ότι θα κάνει self rejection κάπως έτσι
Και αν πουμε οτι θα τις πληρωσουμε σε ειδος.....ε, τοτε ειναι που θα ξεραθουν στα γελιαΔυστυχώς πενόμεθα, δεν έχουμε να τις πληρώσουμε
ειναι κολλητικο τελικα ...Δυστυχώς πενόμεθα, δεν έχουμε να τις πληρώσουμε
Τι σε είδος ηλικιακά πενομεθα - σε μέγεθος πενομεθα - σε χρήμα πενομεθα και γενικώς πενομεθα είς τόν αιώνα των αιώνων αμηνΚαι αν πουμε οτι θα τις πληρωσουμε σε ειδος.....ε, τοτε ειναι που θα ξεραθουν στα γελια
Γιατί δεν το μετονομάζουμε σε πένητες και γλυκοτσούτσουνοι;Τι σε είδος ηλικιακά πενομεθα - σε μέγεθος πενομεθα - σε χρήμα πενομεθα και γενικώς πενομεθα είς τόν αιώνα των αιώνων αμην
Προσπαθω να ταγκαρω το νικ νειμ του αλλα δεν μου το βγαζει. Η, κανω λαθος, η, το εχει διαγραψει.40 ημερών πένθος από εμένα για την "απώλειαν" του αγαπητού μέλους Αριστάρχου - σε αυτά τα θέματα πρέπει να είμαστε απόλυτοι όπως και προαναφέραν Ωρίων και αγράμματος
ναι ο μεγας μπηχτης με τις 300 γκομενες που ξενοπηδαει σε ολα τα high end μερη του πλανητη.... μια ζωη πενεται ,,να του γνωρισουμε καμια γκομενα και φευ και ξε φευ....Τι σε είδος ηλικιακά πενομεθα - σε μέγεθος πενομεθα - σε χρήμα πενομεθα και γενικώς πενομεθα είς τόν αιώνα των αιώνων αμην
Τωρα αυτη η αναρτηση ανταποκρινεται στην αληθεια.Αληθές ότι σας συμπαθώ!
Και δη τα μάλα!
Πλην όμως επιτρέψατέ μου να σας διορθώσω. Δεν θέλω άλλη μία γκόμενα.
Θέλω μία γκόμενα, (που να μην την εχω ξαναπηδηξει) κατά προτίμηση μελαχρινή ...
Τόσα πολλά ζητώ;;;
Το βγάζει! Το είχε αλλάξει, βάζοντας την ιδιότητά του στο τέλος.Προσπαθω να ταγκαρω το νικ νειμ του αλλα δεν μου το βγαζει. Η, κανω λαθος, η, το εχει διαγραψει.
Εσύ όχι φίλε μου...Ρε λες να ειμαι κλωνος και να μη το ξερω ...
Σου βρήκα την κ Ουρανία...Αληθές ότι σας συμπαθώ!
Και δη τα μάλα!
Πλην όμως επιτρέψατέ μου να σας διορθώσω. Δεν θέλω άλλη μία γκόμενα.
Θέλω μία γκόμενα, κατά προτίμηση μελαχρινή ...
Τόσα πολλά ζητώ;;;