jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.293
- Πόντοι
- 3.506
Καλά ας τα αφήσουμε αυτά δεν μου λές φιλτατε εσύ γκόμενα έχεις ???Tο αντιθετο υποδεικνυω μεθοθους δοκιμασμενες για να κατανομαστουν οι φιλοι φιδια
Καλά ας τα αφήσουμε αυτά δεν μου λές φιλτατε εσύ γκόμενα έχεις ???Tο αντιθετο υποδεικνυω μεθοθους δοκιμασμενες για να κατανομαστουν οι φιλοι φιδια
Εχω, αλλο θεμα βεβαια αν αυτες δεν το ξερουν οτι τις εχω γκομενεςΚαλά ας τα αφήσουμε αυτά δεν μου λές φιλτατε εσύ γκόμενα έχεις ???
Κατάλαβα κατάλαβα η ερώτηση ήταν καθαρά ψυχολογικής φύσεως ( η απάντηση δεν μας ενδιαφέρει και τόσο) όπως όταν σε σταματάει η αστυνομία καί σέ ρωτά - ξέρεις γιατί σε σταμάτησα! - ότι και να απαντήσεις την έχεις βαμμένηΕχω, αλλο θεμα βεβαια αν αυτες δεν το ξερουν οτι τις εχω γκομενες
Αληθές ότι σας συμπαθώ!Αυτός είναι φίλος!
Όχι σαν μερικούς μερικούς...
Ο κος Bliz είναι μεγάλο πειραχτήρι. Γράφει ό,τι γράφει, για να γελάμε, δεν τα εννοεί. Με συμπαθεί κατά βάθος.
Το μόνο που θέλει ο άνθρωπος είναι ΑΛΛΗ μία γκόμενα
Σεις αλιεύετε.
Καλό μεσημέρι... κορίτσια τρώμε.
Ο,τι κάνουν όλα τα κορίτσια....:Σεις αλιεύετε.
Σεις παρασκευάζετε τα γεύματα.
Σεις ανοικοδομείτε [αυθαιρέτους] κατοικίας διά το χαρέμιόν σας.
Τα κορίτσια σας τι ακριβώς κάνουν;;;
Αααα σκουπίζουν τα αυθαίρετα πλένουν σεντόνια & ρούχα μιλάνε με τούς επισκέπτες όλα είναι μοιρασμένα ο καθείς κάνει & μία εργασία και όλοι είμεθα ευτυχισμένοι...Σεις αλιεύετε.
Σεις παρασκευάζετε τα γεύματα.
Σεις ανοικοδομείτε [αυθαιρέτους] κατοικίας διά το χαρέμιόν σας.
Τα κορίτσια σας τι ακριβώς κάνουν;;;
Φτου φτου φτου να μην σας βασκανωΑααα σκουπίζουν τα αυθαίρετα πλένουν σεντόνια & ρούχα μιλάνε με τούς επισκέπτες όλα είναι μοιρασμένα ο καθείς κάνει & μία εργασία και όλοι είμεθα ευτυχισμένοι...
Καί όταν ζητούν sex το έχουν.
Σε μερικές ημέρες θα έρθει και το sugar το οποίον θα μεριμνά δια την καθημερινή φροντίδα τού σκάφους & αλίευση ...
Είμεθα μία ωραία ατμόσφαιρα είμεθα...
Φεύ είς τόν γέροντα χάρο!!!!
Πολύ λάδι στο πιάτο, θα είσαστε από τους πλούσιους του νήματος.
Καλό μεσημέρι... κορίτσια τρώμε.
Έχουμε δικό μας λάδι κύριε.Πολύ λάδι βλέπω στο πιάτο, θα είσαστε από τους πλούσιους του νήματος.
Και ανοιχτήρι για κρασί, βλέπω η εκμετάλλευση των αυθαιρέτων είναι κερδοφόρα
Εντάξει, ίσως να έχεις δίκιο Τζίμι, σωστή η διπλωματία, αλλά όταν πρόκειτα για φίλους είμαι απόλυτος ! Εκεί δεν χωρά το ίσως !Το ναι και το όχι είναι πάρα πολύ σοβαρές κουβέντες - πόσες φορές τα όχι μας γίνανε ναι η και το ανάποδο - γιατί δεν λές ένα ίσως φίλε αγγραματε να είσαι μέσα σε όλα και να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο
Αυτό εννοείςΟ,τι κάνουν όλα τα κορίτσια....:
Ξενυχτάνε με ένα μυστικό
Αυτήν την σύνταξη βλέπουν οι γκόμενες ,& λακάνε....Φευ εις τον βιοπορισμόν και εις την σύνταξιν εκ του Ο.Γ.Α.!
Εντάξει, ίσως να έχεις δίκιο Τζίμι, σωστή η διπλωματία, αλλά όταν πρόκειτα για φίλους είμαι απόλυτος ! Εκεί δεν χωρά το ίσως !
Καλημερα ,λετε με το που θα βγω σε εξι μηνες σε συνταξη με ποσο πενταπλασιο της συνταξης του ΟΓΑ(ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ) να βρω γκομενα?Αυτήν την σύνταξη βλέπουν οι γκόμενες ,& λακάνε....
δηλαδη 399,54 χ 5 =1997,70Καλημερα ,λετε με το που θα βγω σε εξι μηνες σε συνταξη με ποσο πενταπλασιο της συνταξης του ΟΓΑ(ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ) να βρω γκομενα?
ΥΓ Θα υπαρχει και εφαπαξ