Τον Αρίσταρχο τον θυμάσαι;Καλημερα σας υπαρχει και το επικουρικο(ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 482K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 13.812
- Πόντοι
- 3.656
Ριξε και ενα-δυο ακινητα και οτι παιρνεις τα ενοικια,βαλε και μια ιδιωτικη ασφαλεια ζωης (φτου μακρια απο εμας),δωσε και κανα στρεμα με ελιες και θα γινεις ο σουγκαρνταντης νο1.Καλημερα σας υπαρχει και το επικουρικο(ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ)
zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 1.249
- Πόντοι
- 201
Οχι ειμαι νεος (Στο μπου εννοω) αρχισα να ασχολουμαι με το μπου απο τοτε που συμπληρωσα τα ετη συνταξιοδοτησης(Οχι την ηλικια) τους ειπα φευγω αυτοι με παρακαλουσαν να μεινω ενα χρονο ακομα να παρακολουθω πως λειτουργουν οι αντικαταστατες , ειπα οκ οτι ωρα θελω ερχομαι οτι ωρα θελω φευγω οτι θελω κανω οταν ερχομαι απλα θα ριχνω μια ματια τι κανουν τα ζαγαρια οκ μου ειπαν.Τον Αρίσταρχο τον θυμάσαι;
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 20.898
- Πόντοι
- 12.946
Όχι, ήταν τραγούδι της Αλεξίας Βασιλείου κυκλοφόρησε το 1987,Αυτό εννοείς
ο Καπετάνιος που είναι παλιός θα το θυμάται.
Καλημέρα κιόλας.
zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 1.249
- Πόντοι
- 201
Ποιοτικο εδεσμα η γουρουνιτσα αλλα καθε μερα ποιοτικο ποιοτικο το βαριεσαι ....θελεις και λιγο jung food(Εξαλου της το κραταω μανιατικο αλαξε τους κωδικους στις καρτες της και της τραπεζικες εφαρμογες της για να μην τους τζουρνευω και οταν της ζηταω δανεικα και αγυριστα να ανεβασω το κασε μπας και βρω καμια γκομενα μου κανει την γνωστη κινηση παρε τα αρ@ιδια μουΤην γουρουνιτσα και τα μάτια σου... !!! Η γουρουνιτσα είναι μια και δεν υπάρχει άλλη καμία !!!
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 20.898
- Πόντοι
- 12.946
Να ζητήσετε συμβουλές από κ. κ. κωλο-γερός και δεν είναι καλός,Ποιοτικο εδεσμα η γουρουνιτσα αλλα καθε μερα ποιοτικο ποιοτικο το βαριεσαι ....θελεις και λιγο jung food(Εξαλου της το κραταω μανιατικο αλαξε τους κωδικους στις καρτες της και της τραπεζικες εφαρμογες της για να μην τους τζουρνευω και οταν της ζηταω δανεικα και αγυριστα να ανεβασω το κασε μπας και βρω καμια γκομενα μου κανει την γνωστη κινηση παρε τα αρ@ιδια μου
έχουν γράψει το εγχειρίδιο αποφυγής Εισαγγελέων, Στρατονόμων και λοιπών εμποδίων.
Οι άνθρωποι είναι pro σε τέτοιου είδους θεματάκια
Τελευταία τροποποίηση:
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.069
- Πόντοι
- 3.506
Είσαι ο νούμερο1 ύποπτος για την εξαφάνιση του Αριστάρχου πες μας τι του έκανες?Οχι ειμαι νεος (Στο μπου εννοω) αρχισα να ασχολουμαι με το μπου απο τοτε που συμπληρωσα τα ετη συνταξιοδοτησης(Οχι την ηλικια) τους ειπα φευγω αυτοι με παρακαλουσαν να μεινω ενα χρονο ακομα να παρακολουθω πως λειτουργουν οι αντικαταστατες , ειπα οκ οτι ωρα θελω ερχομαι οτι ωρα θελω φευγω οτι θελω κανω οταν ερχομαι απλα θα ριχνω μια ματια τι κανουν τα ζαγαρια οκ μου ειπαν.
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.069
- Πόντοι
- 3.506
Εντάξει θα διορθωθω έχεις δίκαιο αγράμματοςΕντάξει, ίσως να έχεις δίκιο Τζίμι, σωστή η διπλωματία, αλλά όταν πρόκειτα για φίλους είμαι απόλυτος ! Εκεί δεν χωρά το ίσως !
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.069
- Πόντοι
- 3.506
Εντάξει θα διορθωθω έχετε δίκαιο και οι δύο - θέλω όμως χρόνο προσαρμογής
Τα ακούς, Jimmy;
zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 1.249
- Πόντοι
- 201
Τηλεσκοπιο? αλλα οχι εγω αλλοι τον καναν στον ΧελμοΕίσαι ο νούμερο1 ύποπτος για την εξαφάνιση του Αριστάρχου πες μας τι του έκανες?
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.529
- Πόντοι
- 456
Τηλεσκοπιο? αλλα οχι εγω αλλοι τον καναν στον Χελμο
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.265
- Πόντοι
- 2.586
Ρε λες να ειμαι κλωνος και να μη το ξερω ...
Εγώ βλέπω ότι γεμίσαμε κλώνους εδώ μέσα κάποιος είναι υπεύθυνος για αυτά δεν θέλω να τον κατονομάσω.
zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 1.249
- Πόντοι
- 201
Σας ευχαριστω που αποδεικνυεται το αληθες του λογου μου
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.529
- Πόντοι
- 456
Να κάνουμε υπεύθυνη δήλωση του Ν. 105.
Εγώ βλέπω ότι γεμίσαμε κλώνους εδώ μέσα κάποιος είναι υπεύθυνος για αυτά δεν θέλω να τον κατονομάσω.
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.069
- Πόντοι
- 3.506
Τηλεσκοπιο? αλλα οχι εγω αλλοι τον καναν στον Χελμο
Από όλη την πρόταση μόνο το ερωτηματικό κατάλαβα
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.069
- Πόντοι
- 3.506
Να ψαχτουμε όλοι - όλοι ύποπτοι μου φαίνονται και να μπει καί security στην πόρτα γυναίκες security παρακαλώ αν γίνεταιΡε λες να ειμαι κλωνος και να μη το ξερω ...
zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 1.249
- Πόντοι
- 201
Από όλη την πρόταση μόνο το ερωτηματικό κατάλαβα
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 20.898
- Πόντοι
- 12.946
Δυστυχώς πενόμεθα, δεν έχουμε να τις πληρώσουμεΝα ψαχτουμε όλοι - όλοι ύποπτοι μου φαίνονται και να μπει καί security στην πόρτα γυναίκες security παρακαλώ αν γίνεται
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις