CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.253
- Πόντοι
- 3.786
Εσύ Αγράμματε, γιατί δεν του γνωρίζεις μια γυναίκα γκόμενα ώστε να την βγάλει μελαχρινή;Ο κόσμος το χει τούμπανο και σεις κρυφό καμάρι
Εσύ Αγράμματε, γιατί δεν του γνωρίζεις μια γυναίκα γκόμενα ώστε να την βγάλει μελαχρινή;Ο κόσμος το χει τούμπανο και σεις κρυφό καμάρι
Οποίος κύριος θέλει μπορεί να μου πει να του στείλω...Θα μου γνωρίσετε μία μελαχρινή για να την βγάλω γκόμενα;;;
Ε, βέβαια.
Ρίχνω και στο φούρνο μερικά ΠΣΑΡΑΚΙΑ για τις γκόμενες.
Τρεις των αριθμών.
Σάς προσφέραμε την κ.Μαργαριτα ετών 69 & σεις ουδόλως αναφερθήκατε επ αυτού...Ε, βέβαια.
Σεις έχετε 3 γκόμενες και εμείς ούτε μία ...
Παρότι μου είναι συμπαθής ο κος Μπλιζ και με φιλοξενεί στο νήμα του, τον τελευταίο καιρό αφήνει αιχμές και ομιλεί αρνητικά για τον φίλο μου τον Ωρίωνα, επομένως η απάντηση είναι ΟΧΙ !Εσύ Αγράμματε, γιατί δεν του γνωρίζεις μια γυναίκα γκόμενα ώστε να την βγάλει μελαχρινή;
Αυτός είναι φίλος!Παρότι μου είναι συμπαθής ο κος Μπλιζ και με φιλοξενεί στο νήμα του, τον τελευταίο καιρό αφήνει αιχμές και ομιλεί αρνητικά για τον φίλο μου τον Ωρίωνα, επομένως η απάντηση είναι ΟΧΙ !
Το ναι και το όχι είναι πάρα πολύ σοβαρές κουβέντες - πόσες φορές τα όχι μας γίνανε ναι η και το ανάποδο - γιατί δεν λές ένα ίσως φίλε αγγραματε να είσαι μέσα σε όλα και να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχοΠαρότι μου είναι συμπαθής ο κος Μπλιζ και με φιλοξενεί στο νήμα του, τον τελευταίο καιρό αφήνει αιχμές και ομιλεί αρνητικά για τον φίλο μου τον Ωρίωνα, επομένως η απάντηση είναι ΟΧΙ !
Δικηγόρος ήταν/είναι ο κ.μπλιζ δεν γίνεται να δεχθεί με τη πρώτη προσφορά πρέπει να υπάρξει διαπραγμάτευσηΣάς προσφέραμε την κ.Μαργαριτα ετών 69 & σεις ουδόλως αναφερθήκατε επ αυτού...
Φεύ είς την άρνηση !!
Να κατονομάστουν οι φίλοι φίδια - περιμένουμε και γκόμενες στο νήμα δεν πρέπει να μας πάρει όλους η μπάλα - πρέπει να δώσουμε καλή εντύπωσηΑυτός είναι φίλος!
Όχι σαν μερικούς μερικούς...
Ο κος Bliz είναι μεγάλο πειραχτήρι. Γράφει ό,τι γράφει, για να γελάμε, δεν τα εννοεί. Με συμπαθεί κατά βάθος.
Το μόνο που θέλει ο άνθρωπος είναι ΑΛΛΗ μία γκόμενα
Από το λεφτά υπάρχουν πήγαμε στο γκόμενες υπάρχουν και θα σας τις φέρω μου φαίνεται πρέπει να είναι παλιός πασοκος ο κ.μπλιρλας δεν εξηγείται αλλιώς
Να κατονομάστουν οι φίλοι φίδια - περιμένουμε και γκόμενες στο νήμα δεν πρέπει να μας πάρει όλους η μπάλα - πρέπει να δώσουμε καλή εντύπωση
Δεν σου πολύ άρεσε βλέπω αγαπητέ- μήπως είσαι στη λίστα με τους φίλους φίδια του Ωρίων
Tο αντιθετο υποδεικνυω μεθοθους δοκιμασμενες για να κατανομαστουν οι φιλοι φιδιαΔεν σου πολύ άρεσε βλέπω αγαπητέ- μήπως είσαι στη λίστα με τους φίλους φίδια του Ωρίων
Καλά ας τα αφήσουμε αυτά δεν μου λές φιλτατε εσύ γκόμενα έχεις ???Tο αντιθετο υποδεικνυω μεθοθους δοκιμασμενες για να κατανομαστουν οι φιλοι φιδια