Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.905
- Πόντοι
- 3.506
Ο κόσμος το χει τούμπανο και σεις κρυφό καμάριΑυτό θέλω!
Πως όμως το καταλάβατε;;;
Ο κόσμος το χει τούμπανο και σεις κρυφό καμάριΑυτό θέλω!
Πως όμως το καταλάβατε;;;
Εσύ Αγράμματε, γιατί δεν του γνωρίζεις μια γυναίκα γκόμενα ώστε να την βγάλει μελαχρινή;Ο κόσμος το χει τούμπανο και σεις κρυφό καμάρι
Οποίος κύριος θέλει μπορεί να μου πει να του στείλω...Θα μου γνωρίσετε μία μελαχρινή για να την βγάλω γκόμενα;;;
Ε, βέβαια.
Ρίχνω και στο φούρνο μερικά ΠΣΑΡΑΚΙΑ για τις γκόμενες.
Τρεις των αριθμών.
Σάς προσφέραμε την κ.Μαργαριτα ετών 69 & σεις ουδόλως αναφερθήκατε επ αυτού...Ε, βέβαια.
Σεις έχετε 3 γκόμενες και εμείς ούτε μία ...
Παρότι μου είναι συμπαθής ο κος Μπλιζ και με φιλοξενεί στο νήμα του, τον τελευταίο καιρό αφήνει αιχμές και ομιλεί αρνητικά για τον φίλο μου τον Ωρίωνα, επομένως η απάντηση είναι ΟΧΙ !Εσύ Αγράμματε, γιατί δεν του γνωρίζεις μια γυναίκα γκόμενα ώστε να την βγάλει μελαχρινή;
Αυτός είναι φίλος!Παρότι μου είναι συμπαθής ο κος Μπλιζ και με φιλοξενεί στο νήμα του, τον τελευταίο καιρό αφήνει αιχμές και ομιλεί αρνητικά για τον φίλο μου τον Ωρίωνα, επομένως η απάντηση είναι ΟΧΙ !
Το ναι και το όχι είναι πάρα πολύ σοβαρές κουβέντες - πόσες φορές τα όχι μας γίνανε ναι η και το ανάποδο - γιατί δεν λές ένα ίσως φίλε αγγραματε να είσαι μέσα σε όλα και να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχοΠαρότι μου είναι συμπαθής ο κος Μπλιζ και με φιλοξενεί στο νήμα του, τον τελευταίο καιρό αφήνει αιχμές και ομιλεί αρνητικά για τον φίλο μου τον Ωρίωνα, επομένως η απάντηση είναι ΟΧΙ !
Δικηγόρος ήταν/είναι ο κ.μπλιζ δεν γίνεται να δεχθεί με τη πρώτη προσφορά πρέπει να υπάρξει διαπραγμάτευσηΣάς προσφέραμε την κ.Μαργαριτα ετών 69 & σεις ουδόλως αναφερθήκατε επ αυτού...
Φεύ είς την άρνηση !!
Να κατονομάστουν οι φίλοι φίδια - περιμένουμε και γκόμενες στο νήμα δεν πρέπει να μας πάρει όλους η μπάλα - πρέπει να δώσουμε καλή εντύπωσηΑυτός είναι φίλος!
Όχι σαν μερικούς μερικούς...
Ο κος Bliz είναι μεγάλο πειραχτήρι. Γράφει ό,τι γράφει, για να γελάμε, δεν τα εννοεί. Με συμπαθεί κατά βάθος.
Το μόνο που θέλει ο άνθρωπος είναι ΑΛΛΗ μία γκόμενα
Από το λεφτά υπάρχουν πήγαμε στο γκόμενες υπάρχουν και θα σας τις φέρω μου φαίνεται πρέπει να είναι παλιός πασοκος ο κ.μπλιρλας δεν εξηγείται αλλιώς
Να κατονομάστουν οι φίλοι φίδια - περιμένουμε και γκόμενες στο νήμα δεν πρέπει να μας πάρει όλους η μπάλα - πρέπει να δώσουμε καλή εντύπωση
Δεν σου πολύ άρεσε βλέπω αγαπητέ- μήπως είσαι στη λίστα με τους φίλους φίδια του Ωρίων
Tο αντιθετο υποδεικνυω μεθοθους δοκιμασμενες για να κατανομαστουν οι φιλοι φιδιαΔεν σου πολύ άρεσε βλέπω αγαπητέ- μήπως είσαι στη λίστα με τους φίλους φίδια του Ωρίων