Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 93
- Like
- 19.982
- Πόντοι
- 26.236
Ένα τελευταίο για καληνύχτα
Καλημερα ...
Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι..
Η αλήθεια είναι ότι γερνάει κάπως άσχημα - όταν ήταν στους night wish λέγονταν πολλά ότι έκανε πολλά σταριλικια και ήταν και λίγο bitchΒασικά τώρα το είδα είναι όντως η Tarja. Λίγο γερασμένη μεν αλλά η φωνή φωνάρα... Και πως έμπλεξε με τους κοκκινόσβερκους χιλμπίλιδες steve'n' seaguls ένας θεός ξέρει.
Μην ανησυχείς ο Αρίσταρχος είναι "εδώ" - αν δεν ήταν ποιός το άκουγε τον ΩρίωνΜια μέρα μπήκα και λείπει ο DJ μας. Πού είσαι ρε Αρίστοοοοο;;;;
Η τραγουδίστρια μου θύμισε λίγο την παλιά τραγουδίστρια των Nightwisth - Tarja, και φατσικά αλλά περισσότερο φωνητικά. Παραθέτω το άσμα των ασμάτων στην κορυφαία του διασκευή ever
Η Tarja είναι.Μια μέρα μπήκα και λείπει ο DJ μας. Πού είσαι ρε Αρίστοοοοο;;;;
Η τραγουδίστρια μου θύμισε λίγο την παλιά τραγουδίστρια των Nightwisth - Tarja, και φατσικά αλλά περισσότερο φωνητικά. Παραθέτω το άσμα των ασμάτων στην κορυφαία του διασκευή ever
Θα μου γνωρίσετε μία μελαχρινή για να την βγάλω γκόμενα;;;Ορίστε μιά μελαχρινή ...
Θα μου γνωρίσετε μία μελαχρινή για να την βγάλω γκόμενα;;;
Θα μου γνωρίσετε μία μελαχρινή φίλη της μελαχρινής που θα βρείτε;Ψάχνω παρομοίως και εγώ να βρω μία μελαχρινή.
Ο κ.μπιρλας ο υπουργός οικονομικών είναι πάρα πολύ σφιχτός όσον αφορά τα κεφάλαια - εάν δεν ανοίξουν οι κανουλες του χρήματος γκόμενες δεν πρόκειται να μπουν ούτε την Δευτέρα παρουσια - να απολυθεί και να μπει ένας συγγενής του Τσοβόλα να έρθει η ανάπτυξη
Δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος από την διαχείριση των Οικονομικών μου, που διενεργείται από τον έντιμο και ανιδιοτελή κ. @Μπιρλας .H σπαταλη θα μειωθει οταν κοπει το χερι του ζητουλα.
Τοτε και μονο τοτε.
Ας ερωτηθει ο νηματοθετης που θελει να ξοδευει τα πενιχρα εισοδηματα του...Σε μελαχρινες υπαρξεις ή σε αλκοολικα ρεμαλια??
Δεν πιστεύω να θέλετε να την βγάλετε γκόμενα, ε;Θα μου γνωρίσετε μία μελαχρινή φίλη της μελαχρινής που θα βρείτε;
Αυτό θέλω!Δεν πιστεύω να θέλετε να την βγάλετε γκόμενα, ε;
Ο κόσμος το χει τούμπανο και σεις κρυφό καμάριΑυτό θέλω!
Πως όμως το καταλάβατε;;;