Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.658
Πόντοι
25.036

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.250
Πόντοι
3.656
Ο κ.μπιρλας ο υπουργός οικονομικών είναι πάρα πολύ σφιχτός όσον αφορά τα κεφάλαια - εάν δεν ανοίξουν οι κανουλες του χρήματος γκόμενες δεν πρόκειται να μπουν ούτε την Δευτέρα παρουσια - να απολυθεί και να μπει ένας συγγενής του Τσοβόλα να έρθει η ανάπτυξη :angel:
Ειμαι της αποψης οτι τα χρηματα δεν πρεπει να δινονται ετσι αλογιστα σε ρεμπεσκεδες,τεντυμποιδες,γιεγιεδες,ρεμαλια ΑΛΛΑ να δινονται με σκοπο να προσελκυσουμε στο νημα κορασιδες για καυλαντα...
Εαν ομως εσεις θελετε να συνεχισει το τροπαριο του να τα παιρνει ενας και μοναδικος και το νημα να εξακολουθησει να ειναι αντρο μπακουριων και κψμ,τοτε κυριοι θα παραιτηθω και καντε του κεφαλιου σας.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.904
Πόντοι
5.506
Ειμαι της αποψης οτι τα χρηματα δεν πρεπει να δινονται ετσι αλογιστα σε ρεμπεσκεδες,τεντυμποιδες,γιεγιεδες,ρεμαλια ΑΛΛΑ να δινονται με σκοπο να προσελκυσουμε στο νημα κορασιδες για καυλαντα...
Εαν ομως εσεις θελετε να συνεχισει το τροπαριο του να τα παιρνει ενας και μοναδικος και το νημα να εξακολουθησει να ειναι αντρο μπακουριων και κψμ,τοτε κυριοι θα παραιτηθω και καντε του κεφαλιου σας.
εισαι ο αδωνις του νηματος

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.278
Πόντοι
3.506
Ο Ωρίων είναι γατόνι, σου είχα βάλει λινκ πιο παλιά
που έδινε μαθήματα πως να λαδώσεις τους εφοριακούς στη Χαλκίδα :coffee:
Αααα και μας το έπαιζε και σκύλος παλιά και όλο φωτό με σκυλάκια έβαζε :tooth: καλά εντάξει Ροντ εμείς πού είμαστε του γνωστού κόμματος όλα αυτά δεν τα παρεξηγουμε και μεθόδους όπως ο καθένας με την αξία του - η ευθεία είναι η συντομότερα οδός κτλ.. κτλ... τα θεωρούμε παλαιά και αναχρονιστικά

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.278
Πόντοι
3.506
Εντάξει αν είναι να φέρεται γκόμενες στο νήμα τότε πάω πάσο - είναι για το γενικό καλό :angel:
Εγώ θέλω 2 γκόμενες αν γίνεται για σωπάσω :confused:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.250
Πόντοι
3.656
Εντάξει αν είναι να φέρεται γκόμενες στο νήμα τότε πάω πάσο - είναι για το γενικό καλό :angel:
οχι οχι....αμα θελετε να συνεχισει να τα παιρνει ο αχαιρευτος,να ενημερωσετε τον νηματοθετη να μας πει!!!!!!!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.904
Πόντοι
5.506
πορτοφολας ειναι...σιγα μην φερει

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.278
Πόντοι
3.506
οχι οχι....αμα θελετε να συνεχισει να τα παιρνει ο αχαιρευτος,να ενημερωσετε τον νηματοθετη να μας πει!!!!!!!
Εντάξει τι κάνει ο άνθρωπος διασκεδάζει δεν κάνει τίποτα κακό ο αγαπητός ανεψιός - εξάλλου από τι έμαθα ο κ.μπλιζ και παίρνει σύνταξη και δουλεύει και σε οικοδομή - νομίζω μπορεί να καλύψει όλα τα έξοδα επαρκώς

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
17.858
Πόντοι
12.946
Πολύ στα οικονομικά και στο χρήμα το ρίξαμε :smiling-face-with-heart-eyes: και αντί για γκόμενες βλέπω κάνα ΣΔΟΕ να μας έρχεται :tooth::tooth::tooth:
Καλά τα λες, πάω να μαγειρέψω κατιτίς φτωχικό για μη δίνω στόχο :rolleyes:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.072
Πόντοι
2.536

Stories