Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.658
- Πόντοι
- 25.036
Εν τω μεταξύ έχει χαθεί και ο Ωρίων λες να τον πιέσαμε πολύ και να πήγε δόκιμος μοναχός σε κάνα μοναστήρι της Μυκόνου
Εν τω μεταξύ έχει χαθεί και ο Ωρίων λες να τον πιέσαμε πολύ και να πήγε δόκιμος μοναχός σε κάνα μοναστήρι της Μυκόνου
Ειμαι της αποψης οτι τα χρηματα δεν πρεπει να δινονται ετσι αλογιστα σε ρεμπεσκεδες,τεντυμποιδες,γιεγιεδες,ρεμαλια ΑΛΛΑ να δινονται με σκοπο να προσελκυσουμε στο νημα κορασιδες για καυλαντα...Ο κ.μπιρλας ο υπουργός οικονομικών είναι πάρα πολύ σφιχτός όσον αφορά τα κεφάλαια - εάν δεν ανοίξουν οι κανουλες του χρήματος γκόμενες δεν πρόκειται να μπουν ούτε την Δευτέρα παρουσια - να απολυθεί και να μπει ένας συγγενής του Τσοβόλα να έρθει η ανάπτυξη
εισαι ο αδωνις του νηματοςΕιμαι της αποψης οτι τα χρηματα δεν πρεπει να δινονται ετσι αλογιστα σε ρεμπεσκεδες,τεντυμποιδες,γιεγιεδες,ρεμαλια ΑΛΛΑ να δινονται με σκοπο να προσελκυσουμε στο νημα κορασιδες για καυλαντα...
Εαν ομως εσεις θελετε να συνεχισει το τροπαριο του να τα παιρνει ενας και μοναδικος και το νημα να εξακολουθησει να ειναι αντρο μπακουριων και κψμ,τοτε κυριοι θα παραιτηθω και καντε του κεφαλιου σας.
Εισαι ολα τα παραπανω.εισαι ο αδωνις του νηματος
σπικ ιγκλαντ ρε παλιοπουσιΕισαι ολα τα παραπανω.
remali,rempeskes,tentimpois,giegiesσπικ ιγκλαντ ρε παλιοπουσι
Αααα και μας το έπαιζε και σκύλος παλιά και όλο φωτό με σκυλάκια έβαζε καλά εντάξει Ροντ εμείς πού είμαστε του γνωστού κόμματος όλα αυτά δεν τα παρεξηγουμε και μεθόδους όπως ο καθένας με την αξία του - η ευθεία είναι η συντομότερα οδός κτλ.. κτλ... τα θεωρούμε παλαιά και αναχρονιστικάΟ Ωρίων είναι γατόνι, σου είχα βάλει λινκ πιο παλιά
που έδινε μαθήματα πως να λαδώσεις τους εφοριακούς στη Χαλκίδα
remali,rempeskes,tentimpois,giegies
ντοντ σπικ ιγλαντ....ιτσ αγκεστ ρουλες
Εντάξει αν είναι να φέρεται γκόμενες στο νήμα τότε πάω πάσο - είναι για το γενικό καλόΕιμαι της αποψης οτι τα χρηματα δεν πρεπει να δινονται ετσι αλογιστα σε ρεμπεσκεδες,τεντυμποιδες,γιεγιεδες,ρεμαλια ΑΛΛΑ να δινονται με σκοπο να προσελκυσουμε στο νημα κορασιδες για καυλαντα...
Εαν ομως εσεις θελετε να συνεχισει το τροπαριο του να τα παιρνει ενας και μοναδικος και το νημα να εξακολουθησει να ειναι αντρο μπακουριων και κψμ,τοτε κυριοι θα παραιτηθω και καντε του κεφαλιου σας.
οχι οχι....αμα θελετε να συνεχισει να τα παιρνει ο αχαιρευτος,να ενημερωσετε τον νηματοθετη να μας πει!!!!!!!Εντάξει αν είναι να φέρεται γκόμενες στο νήμα τότε πάω πάσο - είναι για το γενικό καλό
Εγώ θέλω 2 γκόμενες αν γίνεται για σωπάσω
πορτοφολας ειναι...σιγα μην φερειΕντάξει αν είναι να φέρεται γκόμενες στο νήμα τότε πάω πάσο - είναι για το γενικό καλό
Εγώ θέλω 2 γκόμενες αν γίνεται για σωπάσω
δε πα να φτιαξεις κανα γιουβαρλακι???πορτοφολας ειναι...σιγα μην φερει
Εντάξει τι κάνει ο άνθρωπος διασκεδάζει δεν κάνει τίποτα κακό ο αγαπητός ανεψιός - εξάλλου από τι έμαθα ο κ.μπλιζ και παίρνει σύνταξη και δουλεύει και σε οικοδομή - νομίζω μπορεί να καλύψει όλα τα έξοδα επαρκώςοχι οχι....αμα θελετε να συνεχισει να τα παιρνει ο αχαιρευτος,να ενημερωσετε τον νηματοθετη να μας πει!!!!!!!
Καλά τα λες, πάω να μαγειρέψω κατιτίς φτωχικό για μη δίνω στόχοΠολύ στα οικονομικά και στο χρήμα το ρίξαμε και αντί για γκόμενες βλέπω κάνα ΣΔΟΕ να μας έρχεται
Ηλεκτρόψαρο ινδικού ωκεανού στα κάρβουνα και χελωνόσουπα πάλι;Καλά τα λες, πάω να μαγειρέψω κατιτίς φτωχικό για μη δίνω στόχο