BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 137
- Like
- 37.589
- Πόντοι
- 27.636
Καλημέρα ψυχούλες μου
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
σωστοΟ κ.μπιρλας ο υπουργός οικονομικών είναι πάρα πολύ σφιχτός όσον αφορά τα κεφάλαια - εάν δεν ανοίξουν οι κανουλες του χρήματος γκόμενες δεν πρόκειται να μπουν ούτε την Δευτέρα παρουσια - να απολυθεί και να μπει ένας συγγενής του Τσοβόλα να έρθει η ανάπτυξη![]()
Το θέμα είναι αν λεφτά υπάρχουν?Ο κ.μπιρλας ο υπουργός οικονομικών είναι πάρα πολύ σφιχτός όσον αφορά τα κεφάλαια - εάν δεν ανοίξουν οι κανουλες του χρήματος γκόμενες δεν πρόκειται να μπουν ούτε την Δευτέρα παρουσια - να απολυθεί και να μπει ένας συγγενής του Τσοβόλα να έρθει η ανάπτυξη![]()
Σωστό και λογικοτατο - μέχρι και το
Σε offshore Θα τα έχει τα λεφτά και τίς πλάκες χρυσού σίγουρα ο κ.μπλιζ - το πενομαι είναι συνθηματικό είναι το λεφτά υπάρχουν στην καθαρεύουσαΤο θέμα είναι αν λεφτά υπάρχουν?
ή τους έχει αφήσει κάνα χρέος από διακοποδάνειο που πήγε με Μανάρι
Εγώ πάντως δε σας είδα δε σας ξέρω
Ποντάρω διακοποδάνειο και ως συνήθως ποντάρω αυτό που θα ήθελα να αποδειχθεί αληθινόΤο θέμα είναι αν λεφτά υπάρχουν?
ή τους έχει αφήσει κάνα χρέος από διακοποδάνειο που πήγε με Μανάρι
Εγώ πάντως δε σας είδα δε σας ξέρω
Ποιος ξέρει ?Σε offshore Θα τα έχει τα λεφτά και τίς πλάκες χρυσού σίγουρα ο κ.μπλιζ - το πενομαι είναι συνθηματικό είναι το λεφτά υπάρχουν στην καθαρεύουσα![]()
Συναυλίες στο εξωτερικό, μανάρια, τροφούς και τα ρέστα. Όλη του η ζωή είναι σαν την καλή δεκαετία του παλιού Πασοκ. Για αυτό τον αγαπάμε, για αυτό τον θαυμάζω.Σωστό και λογικοτατο - μέχρι και τοστα χρώματα του ΠΑΣΟΚ είναι - ο όλο πράσινη ανάπτυξη είναι το μέλλον
Σοφόν το σαφέςΣυναυλίες στο εξωτερικό, μανάρια, τροφούς και τα ρέστα. Όλη του η ζωή είναι σαν την καλή δεκαετία του παλιού Πασοκ. Για αυτό τον αγαπάμε, για αυτό τον θαυμάζω.
ΠΑΣΟΚ και ΔΕΟΣ
Σωστά σωστά μπορεί να μείναμε ταπί και χρεωμένοι με το ΠΑΣΟΚ αλλά μας έμειναν τα γέλια και οι καλές στιγμές - ο Ανδρέας έκανε και τούς παπάδες δημόσιους υπαλλήλους και αυτοί οι αχάριστοι ούτε άγιο δεν τον έκαναν - αναξιοκρατία και αχαριστία παντούΣυναυλίες στο εξωτερικό, μανάρια, τροφούς και τα ρέστα. Όλη του η ζωή είναι σαν την καλή δεκαετία του παλιού Πασοκ. Για αυτό τον αγαπάμε, για αυτό τον θαυμάζω.
ΠΑΣΟΚ και ΔΕΟΣ...
Εν τω μεταξύ έχει χαθεί και ο ΩρίωνΣοφόν το σαφές![]()
Ο Ωρίων είναι γατόνι, σου είχα βάλει λινκ πιο παλιάΕν τω μεταξύ έχει χαθεί και ο Ωρίωνλες να τον πιέσαμε πολύ και να πήγε δόκιμος μοναχός σε κάνα μοναστήρι της Μυκόνου
![]()
φολα δεξιος ειναι....χρησιμοποιησε το πασοκ μας σαν αλλοθιΣυναυλίες στο εξωτερικό, μανάρια, τροφούς και τα ρέστα. Όλη του η ζωή είναι σαν την καλή δεκαετία του παλιού Πασοκ. Για αυτό τον αγαπάμε, για αυτό τον θαυμάζω.
ΠΑΣΟΚ και ΔΕΟΣ...
Εν τω μεταξύ έχει χαθεί και ο Ωρίωνλες να τον πιέσαμε πολύ και να πήγε δόκιμος μοναχός σε κάνα μοναστήρι της Μυκόνου
![]()
Ειμαι της αποψης οτι τα χρηματα δεν πρεπει να δινονται ετσι αλογιστα σε ρεμπεσκεδες,τεντυμποιδες,γιεγιεδες,ρεμαλια ΑΛΛΑ να δινονται με σκοπο να προσελκυσουμε στο νημα κορασιδες για καυλαντα...Ο κ.μπιρλας ο υπουργός οικονομικών είναι πάρα πολύ σφιχτός όσον αφορά τα κεφάλαια - εάν δεν ανοίξουν οι κανουλες του χρήματος γκόμενες δεν πρόκειται να μπουν ούτε την Δευτέρα παρουσια - να απολυθεί και να μπει ένας συγγενής του Τσοβόλα να έρθει η ανάπτυξη![]()
εισαι ο αδωνις του νηματοςΕιμαι της αποψης οτι τα χρηματα δεν πρεπει να δινονται ετσι αλογιστα σε ρεμπεσκεδες,τεντυμποιδες,γιεγιεδες,ρεμαλια ΑΛΛΑ να δινονται με σκοπο να προσελκυσουμε στο νημα κορασιδες για καυλαντα...
Εαν ομως εσεις θελετε να συνεχισει το τροπαριο του να τα παιρνει ενας και μοναδικος και το νημα να εξακολουθησει να ειναι αντρο μπακουριων και κψμ,τοτε κυριοι θα παραιτηθω και καντε του κεφαλιου σας.
Εισαι ολα τα παραπανω.εισαι ο αδωνις του νηματος