Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.995
Πόντοι
28.246
Θα σας απογοητεύσω αλλά την βίλα αυτή στην Σαντορίνη, ο κ. @κωλο-γερος την έχει γράψει εδώ και χρόνια στη Ν.
Σ' εσάς τους δύο δεν ανήκει ούτε μία σταγόνα από την πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων της βίλας.
Κανεις λαθος. Οντως πηγε να της την γραψει. Αλλα μολις ειδες εμενα και τον @troubakhs να καθομαστε σε μια ακρη σσν τα ορφανα και μονα, με ενα παράπονο και να κλαιμε, την επιασε ο πονος. Ο κωλο-γερος της ειχε εξηγησει οτι ειμαστε ανηψια του. Και εκει του ειπε, τα ανηψια σου ειναι και δικα μου ανηψια, δωστην στα παιδιά, εμεις την ζωη μας την καναμε. Ετσι σωθήκαμε.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.957
Πόντοι
26.096
Κανεις λαθος. Οντως πηγε να της την γραψει. Αλλα μολις ειδες εμενα και τον @troubakhs να καθομαστε σε μια ακρη σσν τα ορφανα και μονα, με ενα παράπονο και να κλαιμε, την επιασε ο πονος. Ο κωλο-γερος της ειχε εξηγησει οτι ειμαστε ανηψια του. Και εκει του ειπε, ε, τοτε, τα ανηψια σου, ειναι και δικα μου ανηψια, δωστην στα παιδιά, εμεις την ζωη μας την καναμε. Ετσι σωθήκαμε.
Τώρα με σκίσατε....
Θα πάρω τον συνομήλικό μου, κ. @κωλο-γερος και θα πάμε σε ένα παγκάκι στο πάρκο για να διηγόμαστε ιστορίες από παλιά και να κλαίμε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου ...
Είναι πολύ δύσκολα, τώρα στα 85 μας ...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.995
Πόντοι
28.246
giouvarlakia-avgolemono.jpg
Με συτο θα δικαστεις στο αναλογο νημα.

Ειδες τελικα που το λαικο φαι, εχει αλλη χσρη;
Αχ, και να ξυπναγα το μεσημερι και να εβλεπα την καταρολα γεματη και ετοιμη με γιουβαρλακια.

Τελευταία τροποποίηση:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.970
Πόντοι
5.506
Κανεις λαθος. Οντως πηγε να της την γραψει. Αλλα μολις ειδες εμενα και τον @troubakhs να καθομαστε σε μια ακρη σσν τα ορφανα και μονα, με ενα παράπονο και να κλαιμε, την επιασε ο πονος. Ο κωλο-γερος της ειχε εξηγησει οτι ειμαστε ανηψια του. Και εκει του ειπε, τα ανηψια σου ειναι και δικα μου ανηψια, δωστην στα παιδιά, εμεις την ζωη μας την καναμε. Ετσι σωθήκαμε.
σωστα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.957
Πόντοι
26.096
Με συτο θα διμαστεις στο αναλογο νημα.

Ειδες τελικα που το λαικο φαι, εχει αλλη χσρη;
Αχ, και να ξυπναγα το μεσημερι και να εβλεπα την καταρολα γεματη και ετοιμη με γιουβαρλακια.
Εύκολο!
Θα εισηγηθώ στον διαχειριστή των οικονομικών μου, κ. @Μπίρλας, να δώσει 27,5 ευρώ στον κ. @troubakhs μου για να αγοράσει τα υλικά και να έρθει στο σπίτι σας για να σας ετοιμάσει το γεύμα σας.
Τουλάχιστον και αυτός θα βρει κάτι να ασχολείται αντί να κατουράει όλη μέρα στο νήμα του Π.Α.Ο. ...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.995
Πόντοι
28.246
Τώρα με σκίσατε....
Θα πάρω τον συνομήλικό μου, κ. @κωλο-γερος και θα πάμε σε ένα παγκάκι στο πάρκο για να διηγόμαστε ιστορίες από παλιά και να κλαίμε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου ...
Είναι πολύ δύσκολα, τώρα στα 85 μας ...
Για τον λοηο αυτο, δωσε τοπο στην οργη και ασημωνε τον Τρουμπακη, και ας ειναι κωλόπαιδο.
Ασημωνε εσυ και δνε χρειάζεται να τον αναγνωρισεις ως ανηψιο. Απλα ασημωνε...

Δεν εχει το νου του ομως...
Θα δωσεις κσι σε εμενα.

@troubakhs

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.957
Πόντοι
26.096
Για τον λοηο αυτο, δωσε τοπο στην οργη και ασημωνε τον Τρουμπακη, και ας ειναι κωλόπαιδο.
Ασημωνε εσυ και δνε χρειάζεται να τον αναγνωρισεις ως ανηψιο. Απλα ασημωνε...

Δεν εχει το νου του ομως...
Θα δωσεις κσι σε εμενα.

@troubakhs
Μα ο κ. @Μπιρλας μου λέει ότι ο ανεψιός μου είναι σπάταλος ...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.995
Πόντοι
28.246
Εύκολο!
Θα εισηγηθώ στον διαχειριστή των οικονομικών μου, κ. @Μπίρλας, να δώσει 27,5 ευρώ στον κ. @troubakhs μου για να αγοράσει τα υλικά και να έρθει στο σπίτι σας για να σας ετοιμάσει το γεύμα σας.
Τουλάχιστον και αυτός θα βρει κάτι να ασχολείται αντί να κατουράει όλη μέρα στο νήμα του Π.Α.Ο. ...
Αστο. Θα φτιςξω κατι πιο γρήγορο.
Ο Τρουμπακης να μαγειρέψει. Για ρωτα τον ξερει να βρασει νερο; Να ξεχωρισει το ξερο απο το φρεσκο κρεμμυδι;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.957
Πόντοι
26.096
Αστο. Θα φτιςξω κατι πιο γρήγορο.
Ο Τρουμπακης να μαγειρέψει. Για ρωτα τον ξερει να βρασει νερο; Να ξεχωρισει το ξερο απο το φρεσκο κρεμμυδι;
Δεν μπορώ να τον ρωτήσω τώρα ...
Κατουράει στους Παναθηναϊκούς ...

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.970
Πόντοι
5.506

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού νίκησε τον ΠΑΟΚ με σκορ 32-25 στον τελικό του Σούπερ Καπ και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στην ιστορική σεζόν των 100 ετών του πειραϊκού συλλόγου.​

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού τον τελικό του Σούπερ Καπ με τον ΠΑΟΚ, με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν εύκολα του Δικεφάλου στο κλειστό της Ηλιούπολης με 32-25 και να κατακτούν το βαρύτιμο τρόπαιο.:alivedick::alivedick:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.342
Πόντοι
12.756
Γιατί ασχημονείς, παιδί μου;;;
Και πάνω που είχα σκοπό να παρακάμψω τον κ. Μπίρλα και να βάλω 589€ στο ΙΒΑΝ ...
591 να του βαλεις γιατι τρωει και η τραπεζα κανα 2ευρω εξοδα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.957
Πόντοι
26.096
591 να του βαλεις γιατι τρωει και η τραπεζα κανα 2ευρω εξοδα
Σεις υποστηρίζετε συνεχώς τον αχαίρευτο ...
Μήπως μοιράζεστε τα χρήματα, που του δίνω από το υστέρημά μου;;;;;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.970
Πόντοι
5.506

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.342
Πόντοι
12.756
Σεις υποστηρίζετε συνεχώς τον αχαίρευτο ...
Μήπως μοιράζεστε τα χρήματα, που του δίνω από το υστέρημά μου;;;;;

δεν κανω εγω τέτοια :coffee: ουτως η αλλως δεν του περισσεύουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom