troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.904
- Πόντοι
- 5.506
Αρχιδια...είσαι του σαταναΕχουμε μετανοησει...
Αρχιδια...είσαι του σαταναΕχουμε μετανοησει...
Δεν περιμενα κατι καλυτερο απο εναν μεθυσο.Αρχιδια...είσαι του σατανα
Δεν γινεται.Σκεφτομαι να αναθεσω την διαχειρηση της βιλας στην Σαντορινη στον κυριο Βιρλα.
Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι..
Υπάγω δια τας γνωστός πλέον δραστηριότητας συμπεριλαμβανομένης & αυτής τής ανεύρεσης γκόμενας δια τον παίοντα και δυσμηρον κ.Μπλιζ ...
Φεύ είς τόν τετράγωνον κυκλον.!!
Παρακαλώ, να αναβάλετε την λήψη αποφάσεως για την 29 Φεβρουαρίου 2025.Ξαναπεραστε για το αιτημα σας,31 του τρεχοντος μηνα για να ικανοποιησουμε στο βαθμο που μπορουμε τις δανειακες σας αναγκες.
Συνομιλείς, παιδί μου, με τον Εωσφόρο;;;Αρχιδια...είσαι του σατανα
Θα σας απογοητεύσω αλλά την βίλα αυτή στην Σαντορίνη, ο κ. @κωλο-γερος την έχει γράψει εδώ και χρόνια στη Ν.Δεν γινεται.
Την εχεις γραψει σε εμενα και τον @troubakhs πρεπει να υπογραψουμε και και οι δύο κατι τετοιο. Δεν ξερω τι θα κανει ο Τρουμπακης, εγω ΔΕΝ υπογραφω!!!
Λος βαλε κατι δυσκολο αγγελε μου, αθωο μου πλασμα ασπιλο και αμολυντο, παω για το κερι στον προφητη αλλα προφιτερολ δεν ταζω σε αγιο , τι;Πάντως στις δηλώσεις του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να δοκιμάσει και στους επόμενους Ολυμπιακούς!
Που θα γίνουν οι επόμενοι Ολυμπιακοί;
δε μιλησα καν και κουν καν, μπιριμπα αριμπ0α μπαρμπα βανα υδατος, αλλο η χοζα προσεχετε τι πινετε, αλλου ο γαδαρος αλλου η πινατα, κεντα χρωμα τα παιρνωΌχι... γιατί...( Μου το είπε κι ο Μικ Τζάγκερ, αλλά δεν τον πίστεψα)
Καλώς τον!Λος βαλε κατι δυσκολο αγγελε μου, αθωο μου πλασμα ασπιλο και αμολυντο, παω για το κερι στον προφητη αλλα προφιτερολ δεν ταζω σε αγιο , τι;
δε μιλησα καν και κουν καν, μπιριμπα αριμπ0α μπαρμπα βανα υδατος, αλλο η χοζα προσεχετε τι πινετε, αλλου ο γαδαρος αλλου η πινατα, κεντα χρωμα τα παιρνω
ειπαμε ιμε βοθροσ δεν ιεμ μποθτρος γκαλισ ιεμ νικοσΚαλοτρως, εσυ.
ολα καλα εστιλα μινιμα του κιριου ακι αρα νικαει ο σμαπουκ , τι γκομενα εδω δεν εχει αφτοσ θα τι δοσι εσενα? καλιτερα παρε μια απο το σαουντι που τιν εχι μικρι τριαμισι δισΚαλώς τον!
Νέα από Πουρούλη;;;
Υ.Γ. Ο κ. @amjik όλο μου τάζει ότι θα μου γνωρίσει γκόμενα αλλά δεν ... Με δουλεύει;;;
Σοφόν το σαφές!ειπαμε ιμε βοθροσ δεν ιεμ μποθτρος γκαλισ ιεμ νικοσ
ολα καλα εστιλα μινιμα του κιριου ακι αρα νικαει ο σμαπουκ , τι γκομενα εδω δεν εχει αφτοσ θα τι δοσι εσενα? καλιτερα παρε μια απο το σαουντι που τιν εχι μικρι τριαμισι δισ
Σας ευχαριστώ, κύριε.το μαη η δυναμη να ειναι μαζι σου , απο αυγουστο χιμονα απο μαρτι καλοκερι, καλο κατεβοδιο, ολα καλα, εφχαριστο κιριε μακ